- 9 Ekim 2014
- 1.145
- 368
- 83
bicirik simdiden naz yapmaya baslamis.bende sabah peynirine basladim sevdi.sen pekmez demisin ama nasil pkmez.cok sekerli gelmezmi.gerci kanszlik icin ya damla ya pkmez.ama 2si de birbirinden zararli.pekmezde cok seker oldgndan diyorum.bende kayisi yediremedim bugun.onu haslayip marmelat halinde ya sade yada yogurtla versek yerler gibi geldi suanBen oğlana bişeyler yediremeyince bide bu sayfa hiç aktif olmayınca kasım annelerine kaçtım:) onlara bişey danışmak güzel oluyo sen bana ek gıdayı beceriyosun maşallah benimki hep öğürüyo kaysı bile yemiyo bazen kaysının içine ceviz atıyorım yerse ne alaaa valla bi ara yumurtayı yiyodu ama simdi ağzına sürmüyo ağzını kitliyo bi görsen fena:) bide ordan duymuştum labne veriyodum pekmez dediler ama denemedim yoğurtda yemiyo bilmiyrm ne yapcz
Merhaba ben de aralik annesiyim.bi suredir yazdiklarinizi takip ediyordm.size bi sorum var bebisleriniz emeklemeye basladi mi oglum henuz surunemiyo bile sadece donuyo:-( normalmi?
Bide kilo almasi cok yavasladi bu ay almamis neredeyse normalde 300-500gr aliyodu.
bizimki emeklemiyor, dönüyorMerhaba ben de aralik annesiyim.bi suredir yazdiklarinizi takip ediyordm.size bi sorum var bebisleriniz emeklemeye basladi mi oglum henuz surunemiyo bile sadece donuyo:-( normalmi?
Bide kilo almasi cok yavasladi bu ay almamis neredeyse normalde 300-500gr aliyodu.
dr bana pekmez ver dedibicirik simdiden naz yapmaya baslamis.bende sabah peynirine basladim sevdi.sen pekmez demisin ama nasil pkmez.cok sekerli gelmezmi.gerci kanszlik icin ya damla ya pkmez.ama 2si de birbirinden zararli.pekmezde cok seker oldgndan diyorum.bende kayisi yediremedim bugun.onu haslayip marmelat halinde ya sade yada yogurtla versek yerler gibi geldi suan
ay ben onu yerim :) maşallah bin kereBende sebze çorbası yediremiyorum meyve yoğurt yumurta peynir falan yiyor ama çorbayı geri çıkarıyor bide kullanıyor musun sen merak ettim kan damlası bıraktım ben ne zaman onu versem kusuyor bende artık vermiyorum pekmez veriyorum ay buyuduler artık bide sıcaktan mıdır nedir gece sık uyanıyor bide yüz ustu donuyor sırtına donmeyi beceremeyince gece bağırıyor oyun oynarken de öyle yüz ustu donuyor bakıyor geri donemiyor oyle kafayı yere koyup yatıyor arada kaldırıp bakıyor
Sağol canım bugün doktora goturdum idrar tahlili yaptılar idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı duzelmiş saçını çok çekiyor sordum onu unutur zamanla dedi yan taraflarında saç kalmadı rihanna gibi oldu diğer tarafa komple yatırıyorum kazıtmış gibi duruyor orası diş belirtilerimizde yok 250 gram almışızay ben onu yerim :) maşallah bin kere
Maşallah ona saç çekme benimkindede var erkek ama yoluyo kendini benimde saçımı yoluyo unutması lazım:)Sağol canım bugün doktora goturdum idrar tahlili yaptılar idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı duzelmiş saçını çok çekiyor sordum onu unutur zamanla dedi yan taraflarında saç kalmadı rihanna gibi oldu diğer tarafa komple yatırıyorum kazıtmış gibi duruyor orası diş belirtilerimizde yok 250 gram almışız
Canım bi tane yese bişey olmazdr bana pekmez ver dedi
bu sitenin portalında da pekmez verin yazıyordu
kayısı ishal yapmaz mı
Valla ben beslenme uzmanına gittimta 5 aylıktı kilosu maşallah iyi başlayalım tattır dedi ama iki aydır bi arpa boyu yol alamadım:)bicirik simdiden naz yapmaya baslamis.bende sabah peynirine basladim sevdi.sen pekmez demisin ama nasil pkmez.cok sekerli gelmezmi.gerci kanszlik icin ya damla ya pkmez.ama 2si de birbirinden zararli.pekmezde cok seker oldgndan diyorum.bende kayisi yediremedim bugun.onu haslayip marmelat halinde ya sade yada yogurtla versek yerler gibi geldi suan
benim kızımda kan damlası verince kusuyor doktorumuz sabah bir tatlı kaşığı akşam bir tatlı kaşığı uzum pekmezi ver dedibicirik simdiden naz yapmaya baslamis.bende sabah peynirine basladim sevdi.sen pekmez demisin ama nasil pkmez.cok sekerli gelmezmi.gerci kanszlik icin ya damla ya pkmez.ama 2si de birbirinden zararli.pekmezde cok seker oldgndan diyorum.bende kayisi yediremedim bugun.onu haslayip marmelat halinde ya sade yada yogurtla versek yerler gibi geldi suan
Canm benmkıde yannda su yada sıvı bişey olmadan yemıyo. Bır kalık su bır kaşık yemek verıyrum. Kandıradk yedırıyorum. Hiç sıkıntısız yedıgı olmadı. Dr sordm suyla yemek yesınde sakınca varmı yok istedıgı zaman istedıgı kadar su içebilir dedıMeraba arkadaşlar bu gurup hamilelik döneminde daha aktifti ama bebekler olduktan sonra herkes sineye çekildi nedendir bilinmez diyerekten azıcık sitem ediyim durum şuki benim zıpır kızım 8 ayı bitmek üzere ama ek gıda konusunda çok sıkıntılıyız çoğu şeyi red ediyor panik Haldeyim nerde yanlış yapıyorum bilemedim emzirirdikten sonra verdim olmadı emzirme den verdim olmadı 2 saat hiç birşey vermeyip ek gıda verdim olmadı.reddeyior ne versem illa beni emcek bu durum değişmeli bi an önce önerisi olan varmı sizler be durumdasınız
Ben veriyordum kan damlası bıraktım kusuyor diye doktorumuz da pekmez ver dedi sabah akşam bizimde huysuzluğumuz vardı idrar yolu enfeksiyonu geçirdik şükür şimdi iyi tam 1 buçuk saat çişini bekledik yapsın diyeSlm kızlar. Bebegınız kabız ishalken yada ateşı varken kan damlası verılmemeliymiş. Gecenlerdecok metedilen profa goturdum kızımı baya bılgılendırdı benı. Ben hiç kullanmıyorum.kan durumu ıyı. Midesı bulanıyosa meyvesıne katın oyle verın sade vermeyın. Her sabah ac karna pekmez verıyorum ebebekten organik pekmez alıyorum. Çok su sevıyo bol bıl su verıyorum. Dr nekadar isterse ver dedı.
Bızde nerdeyse gecelerı hiç uyumuyo kızım. Tahlıl hersey yaptrdm şükür temz çıktı. Dişten yanı. Daha hiç dişi çıkmadı.
Kızımda emekleme yok nıyette yok. akıllı yere serdıgım carşafi çekerek etrafındakı oyuncakları kendıne cekıyo. Popoyu hiçç yormuyo. Anne baba dede gel nenne baya kelıme soyluyo artık. Bu ay kızımda az kilo almış ama 200 300 gram bile alsalar yeter baya hareketlendıler çunku.
Çok şükür gecmiş cnm. Yavrucuklar hiç hasta olmasın inşallahya. İçim gıdıyo bi bebegın hasta oldugunu duyunca. Dun gece biraz iyiydı bakalm bu gece neolucak. İnş rahat bı uyku çeker meleğim.Ben veriyordum kan damlası bıraktım kusuyor diye doktorumuz da pekmez ver dedi sabah akşam bizimde huysuzluğumuz vardı idrar yolu enfeksiyonu geçirdik şükür şimdi iyi tam 1 buçuk saat çişini bekledik yapsın diye
Bizimkisi sıcaklardan dolayı çok sık uyanıyor böyle değildi yavrum şimdi hep uyanıyor su veriyorum biraz sallıyorum uyuyor çok terliyor gece askılıyla yatırıyorum sadece sıkmıyorumdaÇok şükür gecmiş cnm. Yavrucuklar hiç hasta olmasın inşallahya. İçim gıdıyo bi bebegın hasta oldugunu duyunca. Dun gece biraz iyiydı bakalm bu gece neolucak. İnş rahat bı uyku çeker meleğim.
canim cok yemiyoki zaten.bide hergun yedigi bisey degil.yoksa ishal yapar haklisindr bana pekmez ver dedi
bu sitenin portalında da pekmez verin yazıyordu
kayısı ishal yapmaz mı
ya canim benim duyumum,ki arkadas da var bebegi olan o da demisti 1yasina kadr tuz şeker vermemekliyiz.oyuzden pekmeze karsi asiri bi önyargim var benim heralde onu anladim.ama vericem artik ya.asmam lazim bu seyleri.okadar da olmaz.ama şöyle bisey de var ki bana da dr demistiki damla kullanmadan besinlerden demiri almasi cooook zor.insallah demiri yerindedir bebislerimizinbenim kızımda kan damlası verince kusuyor doktorumuz sabah bir tatlı kaşığı akşam bir tatlı kaşığı uzum pekmezi ver dedi
aynen canim bizimkide baya rtkilendi sicaklarda.ya bide benim su ictigimi gorunce,garip sekilde bagirmaya basladi, ıhhhh ıhhh diyeBizimkisi sıcaklardan dolayı çok sık uyanıyor böyle değildi yavrum şimdi hep uyanıyor su veriyorum biraz sallıyorum uyuyor çok terliyor gece askılıyla yatırıyorum sadece sıkmıyorumda
canim masallah yaa seninki konusuyo bildiginSlm kızlar. Bebegınız kabız ishalken yada ateşı varken kan damlası verılmemeliymiş. Gecenlerdecok metedilen profa goturdum kızımı baya bılgılendırdı benı. Ben hiç kullanmıyorum.kan durumu ıyı. Midesı bulanıyosa meyvesıne katın oyle verın sade vermeyın. Her sabah ac karna pekmez verıyorum ebebekten organik pekmez alıyorum. Çok su sevıyo bol bıl su verıyorum. Dr nekadar isterse ver dedı.
Bızde nerdeyse gecelerı hiç uyumuyo kızım. Tahlıl hersey yaptrdm şükür temz çıktı. Dişten yanı. Daha hiç dişi çıkmadı.
Kızımda emekleme yok nıyette yok. akıllı yere serdıgım carşafi çekerek etrafındakı oyuncakları kendıne cekıyo. Popoyu hiçç yormuyo. Anne baba dede gel nenne baya kelıme soyluyo artık. Bu ay kızımda az kilo almış ama 200 300 gram bile alsalar yeter baya hareketlendıler çunku.
Ben beşiğinde yatırıyorum dediğin gibi bir o tarafa bir bu tarafa derken yukarı doğru çıkıyor iyice yüz üstü donuyor bazen geri donduremiyor gece bağırıyor kalkıp çeviriyorum bide onu bende uyanıyor su veriyorum sallıyorum tekrar uyuyor kışın bol bol uyurlar inşallah sıcakta uyanmaları uyku duzenlerini bozmaz inşallahaynen canim bizimkide baya rtkilendi sicaklarda.ya bide benim su ictigimi gorunce,garip sekilde bagirmaya basladi, ıhhhh ıhhh diye.verene kadar tabiki de susmuyo ama cok tatlilar yaa.bide bisey sorcam kizlar ya.bizimki uyuken bile sag sol ters ileri geri he4yone hareket ediyo.yani yannda yatiyorum ama cok korkuyorum duscek diye.sizde nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?