2014 Aralık Anneleri

Hayirli mubarek evlat eylesin kizini rabbim...allah gonlunuze gore versin..gobisin masallah...senin hafta kac kardes??

Aynen benim gönlümden de gecen erkek bende oglum olacagini duysamnsevoncten havalara ucucam. Ha kiz oldu diye de aynen tabiki de üzülmem Allah hayirlisini sagliklisini gönlümüzden gectigi gibi yapsin insallah

İstemenin disinda hislerimde o yonde..oglum olacakmis gibi..belirtilerim..ruyalarim..cin takvimi :)) hahaha...saka bi tarafa hayirlisini ver rabbim..haaa hayirlisini oglus olarak verirsende olur...vermek istemeseydin istemeyi vermezdin...bizde senden istiyoruz saddece...yoksa.ne verirsen basla goz.ustune...lutfunda hoss kahrinda..narinda hoss nurunda..senden oldugunu bildikten sonra hamdolsun her halimize...

Arkadaşlar Günaydın. .. dün ikili test sonuçlarını aldık. Çok şükür iyi sıkıntı yok dedi doktor. . Ama bişeyi merak ediyorum sizin free beta hcg degeriniz kac çıktı yazar misiniz rica etsem .vede dün sıra beklerken yanimdaki kadın elimdeki kağıda bakarak hamilelik yok dedi guler misin aglar misin.. bi şaşırdım öyle duyunca... sanirim 53 kiloyum diye yakistiramadi görüntuden dolayi. Bi anlam veremedim....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar herkese günaydın. cinsiyetleri öğrenen arkadaşlar olmuş. hayırlı olsun :)
ya kızlar ben bugün çok kötüyüm. aşırı halsizlik enerjisizlik çarpıntı.. kalp atışlarımı kulağımda duyuyorum resmen. siz de oluyor mu? bi ara gözüm karardı. az bi hareket etsem nefes nefese kalıyorum. ayakta bile duramıyorum bi kaç dk dan fazla. şimdiden böyle olursam ilerde napcam(( kan değerim mi düştü acaba. zaten kansızlık problemim var. ya da şekerim düşüyor. çünkü sabahları daha çok oluyor. bu halde işe gelmek zorunda olmak çok kötü(

günaydın canım çok şükür ikili testin iyi çıkmış benim bhcg 32 çıkmıştı. senin kaç çıktı bhcg?eminim kadın başka bir şey düşünüp söylemiştir, olur öyle :)

günaydın sana da canım. bebekler büyümeye başladıkça bünyemiz değişiyor. ben normalde gecede en az 2 kez uyanırdım ama birkaç gecedir taş gibi uyuyorum ve uyanınca hala yorgunluğum oluyor. ve evet işe gelmek de yoruyor bu durumda

Günaydın kızlaar,
nasıl geçti haftasonunuz? bulantılarınız nasıl? azalan varsa söylesin de bize de umut olsun
Benim azaldı sanki ama yinede 1 günüm diğerini tutmuyo bazen😥11+5 oldum bugün..biraz mekan değişikliği iyi geliyo annemlere geldim çok rahatım belki ondandır😉kendi evimden hatta mutfağımdan tiksinmiştim kapısını bile açamıyodum mutfağın..

offffffff 3 haftadır görmedim bebeğimi merak içerisindeyim

Ben yaptırmayı düşünmüyorum..

evet canım Allah yardım etsin bize. bugün o kadar enerjisizim ki konuşurken bile yoruluyorum. eczaneye gittim tansiyonumu ölçtürmek için 11-7 çıktı. normalim 9-6 dır benim. biraz yükselmiş. devam ederse bu durumum dr a gideceğim artık

Ramazan da oruç tutmayı bende çok istiyorum. Acaba diyorum kendimi bi denesem.Niyet etmeden tutmaya çalışsam tutabilirsem ne ala yapamazsam yerim falan diyorum ama günler çokta uzun açlığa dayanabilir miyim bilmiyorum. Geçen yıl hiç zorlanmadım ama malum şimdi bebiş acıktırıyor. Dediğin gibi kazalarını yapabilmemizi nasip etsin Rabbim.
Hayırlı bir evlat olsun inşAllah kızın. Göbişe de koca bir maşallah
offffffff 3 haftadır görmedim bebeğimi merak içerisindeyim
haha bende 5 gündür görmedim. Özledim bile şimdiden son 6 günüm. Göreceğim yine inşAllah. Senin randevun ne zamandı canım.

kesinlikle acıktırmaya başladı özellikle ikindi de çok acıkıyorum ben bi de 21:30-22:00 gibi bi açlık geliyor meyveyle geçiştirebilirsem ne mutlu dün annemlerdeydik kek istio canım die evi yıktım kek yaptık o saatte o yüzden korkuyorum açlık nöbetleri gözümü korkutuyor bakalımm hayırlısı

maşallah sana

canım şekerli su fln içsen ii gelmez mi bi de kuru üzüm kayısı yesen :26: ayrıca sabah kahvaltı yapmaya calış çıkmadan kötü oluyor kahvaltısız çıkmak ..
kansızlık için sabahları pekmez de öneriyorlar..

günaydın cnm
benim ilk beta hcg değerim 980 çıkmıştı ama arkadaşımın ki 30 falan çıkmıştı

Agaydin canım telden alıntı yapamiyorum.. benimki 87 çıktı. Onu arastiriyorum da 50 üstü kız 50 alti erkek oluyomus. . Bu duruma göre erkk sana kızda bana geliyoooo.... temmuz 17 de söyliyim cinsiyeti dedi.heyecanla bekliyorum o günü. ..

teşekkür ederim canım. kuru üzüm yiyorum tam da şu anda :) pekmeze başlayacağım artık. özellikle keçi boynuzu pekmezini öneriyorlar.

Kasci cnm o normal beta hcg sanırım ? O bnmde 1000 küsür çıkmıştı. Taramada cikan free beta hcg daha farkli o kadar yüksek cikabiliyo mu bilmiyorum ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…