kızlaaarrrr
gruba bir KIZ bebiş daha geliyor sanırım:))
büyük ihtimalle kız dediler...
içim içime sığmıyor cinsiyeti öğrenince insanın hayalleri bile daha gerçekçi oluyormuş:))
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah...
size bide göbiş resmi yaptım :))
hepimize hayırlı hamilelikler inşallahhhEki Görüntüle 1159474
Aynen benim gönlümden de gecen erkek bende oglum olacagini duysamnsevoncten havalara ucucam. Ha kiz oldu diye de aynen tabiki de üzülmem Allah hayirlisini sagliklisini gönlümüzden gectigi gibi yapsin insallah
Arkadaşlar Günaydın. .. dün ikili test sonuçlarını aldık. Çok şükür iyi sıkıntı yok dedi doktor. . Ama bişeyi merak ediyorum sizin free beta hcg degeriniz kac çıktı yazar misiniz rica etsem .vede dün sıra beklerken yanimdaki kadın elimdeki kağıda bakarak hamilelik yok dedi guler misin aglar misin.. bi şaşırdım öyle duyunca... sanirim 53 kiloyum diye yakistiramadi görüntuden dolayi. Bi anlam veremedim....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşlar herkese günaydın. cinsiyetleri öğrenen arkadaşlar olmuş. hayırlı olsun :)
ya kızlar ben bugün çok kötüyüm. aşırı halsizlik enerjisizlik çarpıntı.. kalp atışlarımı kulağımda duyuyorum resmen. siz de oluyor mu? bi ara gözüm karardı. az bi hareket etsem nefes nefese kalıyorum. ayakta bile duramıyorum bi kaç dk dan fazla. şimdiden böyle olursam ilerde napcam(( kan değerim mi düştü acaba. zaten kansızlık problemim var. ya da şekerim düşüyor. çünkü sabahları daha çok oluyor. bu halde işe gelmek zorunda olmak çok kötü (
Benim azaldı sanki ama yinede 1 günüm diğerini tutmuyo bazen😥11+5 oldum bugün..biraz mekan değişikliği iyi geliyo annemlere geldim çok rahatım belki ondandır😉kendi evimden hatta mutfağımdan tiksinmiştim kapısını bile açamıyodum mutfağın..Günaydın kızlaar,
nasıl geçti haftasonunuz? bulantılarınız nasıl? azalan varsa söylesin de bize de umut olsun
Evet erkek dedinde daha doktor bir şey diyemediBekliyorum göstermedi. 24 ünde gidicem öğrenir öğrenmez yazarım buraya
Evet evet normalmiş. Doktora özellikle sordum. 18. haftadan önce ilk gebelik hissedilmez ama 20.haftada rahat hissedersin dedi. Beklemedeyiz yani.
Arkadaşlar yazıdan alıntı yapamadım tel.dan gebelik Org sitesinde gebelik şekeriyle ilgili geniş anlatımlı bir yazı var gebelik şekerinin anne ve bebek üzerindeki riskleri düşünülürse şeker yükleme testi yaptırmak mantıklı zira bu devirde kim %100 doğal ve katıksız beslendiğini idda edebilir 50 gram glikoz almamak adına riske girmeye değmez bence
Tesekkurler canimHayirli mubarek evlat eylesin kizini rabbim...allah gonlunuze gore versin..gobisin masallah...senin hafta kac kardes??
günaydın canım çok şükür ikili testin iyi çıkmışbenim bhcg 32 çıkmıştı. senin kaç çıktı bhcg?eminim kadın başka bir şey düşünüp söylemiştir, olur öyle :)
günaydın sana da canım. bebekler büyümeye başladıkça bünyemiz değişiyor. ben normalde gecede en az 2 kez uyanırdım ama birkaç gecedir taş gibi uyuyorum ve uyanınca hala yorgunluğum oluyor. ve evet işe gelmek de yoruyor bu durumda
Ramazan da oruç tutmayı bende çok istiyorum. Acaba diyorum kendimi bi denesem.Niyet etmeden tutmaya çalışsam tutabilirsem ne ala yapamazsam yerim falan diyorum ama günler çokta uzun açlığa dayanabilir miyim bilmiyorum. Geçen yıl hiç zorlanmadım ama malum şimdi bebiş acıktırıyor. Dediğin gibi kazalarını yapabilmemizi nasip etsin Rabbim.aynen öle biraz tevekkül şart organik denilen meyve sebzede bile ne var bilmiyoruz ben yine buna da şükür diyorum et meyve sebze süt peynir yoğurt yiorum bol bol .. ya oruç olayında çok kararsızım bir gün denesem mi diyorum ilk gün cumartesi bi de ama susarım gerçekten en uzun senelerden biri bu sene .. doktoruma sormayı unuttum haftasonu bi arayayım sanmıyorum tabi tut sağlıklı diyeceğini ama ay bilemiyorum yapabildiğimiz bi güzel oruç vardı bi de seviyorum ramazan atmosferini Rabbim kazasını yapmayı nasip etsin inşallah ne diim ..
Hayırlı bir evlat olsun inşAllah kızın. Göbişe de koca bir maşallahkızlaaarrrr
içim içime sığmıyor cinsiyeti öğrenince insanın hayalleri bile daha gerçekçi oluyormuş:))
haha bende 5 gündür görmedim. Özledim bile şimdidenoffffffff 3 haftadır görmedim bebeğimi merak içerisindeyim
Ramazan da oruç tutmayı bende çok istiyorum. Acaba diyorum kendimi bi denesem.Niyet etmeden tutmaya çalışsam tutabilirsem ne ala yapamazsam yerim falan diyorum ama günler çokta uzun açlığa dayanabilir miyim bilmiyorum. Geçen yıl hiç zorlanmadım ama malum şimdi bebiş acıktırıyor. Dediğin gibi kazalarını yapabilmemizi nasip etsin Rabbim.
Hayırlı bir evlat olsun inşAllah kızın. Göbişe de koca bir maşallah
haha bende 5 gündür görmedim. Özledim bile şimdidenson 6 günüm. Göreceğim yine inşAllah. Senin randevun ne zamandı canım.
kızlaaarrrr
arkadaşlar herkese günaydın. cinsiyetleri öğrenen arkadaşlar olmuş. hayırlı olsun :)
ya kızlar ben bugün çok kötüyüm. aşırı halsizlik enerjisizlik çarpıntı.. kalp atışlarımı kulağımda duyuyorum resmen. siz de oluyor mu? bi ara gözüm karardı. az bi hareket etsem nefes nefese kalıyorum. ayakta bile duramıyorum bi kaç dk dan fazla. şimdiden böyle olursam ilerde napcam(( kan değerim mi düştü acaba. zaten kansızlık problemim var. ya da şekerim düşüyor. çünkü sabahları daha çok oluyor. bu halde işe gelmek zorunda olmak çok kötü (
Tesekkurler canim
Biz bugun 15+3 olduk
Sen kac haftaliktin cinsiyet belli mi?
Arkadaşlar Günaydın. .. dün ikili test sonuçlarını aldık. Çok şükür iyi sıkıntı yok dedi doktor. . Ama bişeyi merak ediyorum sizin free beta hcg degeriniz kac çıktı yazar misiniz rica etsem .vede dün sıra beklerken yanimdaki kadın elimdeki kağıda bakarak hamilelik yok dedi guler misin aglar misin.. bi şaşırdım öyle duyunca... sanirim 53 kiloyum diye yakistiramadi görüntuden dolayi. Bi anlam veremedim....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım şekerli su fln içsen ii gelmez mi bi de kuru üzüm kayısı yesen :26: ayrıca sabah kahvaltı yapmaya calış çıkmadan kötü oluyor kahvaltısız çıkmak ..
kansızlık için sabahları pekmez de öneriyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?