2014 Aralık Anneleri

ahaha ilahi güldürdün beni ben de benzer koşullardayım ama çıban çıkana kadar bekliycem galiba evet canım benimki ilk olacak kısmetse :)

hıhı evet senden önce gidicem bende 3 gün önce gördüm bebişimi derim artık sana ne pisliğim yaaa

Amin canım. benim de tansiyonum normalde düşük bazen o da rahatsız ediyor. bulantılarım bitmediği için vitamini de kullanamıyorum, o daha çok bulandırıyor. bari şu bulantılar geçseydi

ben de ramazanda tutamayacağım sanırım bulantılar devam ederse hiç tutamam zaten, midem boş kalınca daha çok bulanıyor. ama bulantılarım kesilirse deneyeceğim, en azından ramazanın ilk günü, kadir gecesi günü ve son günü tutmak istiyorum inşallah

bizim kızımız oacak inşallah canım, ben daha önce de yazmıştım bu tür cinsiyet tahminlerinin hepsini yalancı çıkardı kızımız

sanırım beni tarif ediyorsun, aynıyız :) hareketsizlikten bunalıyorum, kilo problemim yok ama hareketsizlikten nefret etmişimdir oldum olası aslında evin arkasında güzel büyük bir park var, yürüyüş parkuru falan da var ama tek başıma yürümek istemiyorum bir sürü erkek oluyor rahatsız oluyorum :44:

Darısı başına didos :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Erkek hissediyorum ama kız olmasını istiyorum. Ki hislerimede çok güvenmem. Kocamınkilere daha çok güvenirim o kız gelecek diyor. Kısmet
Bu arada bende de çıban çıktı hayatımda ilk defa :18: 3 kişi okudu hoop iniverdi. Şimdi azıcık kaldı o acıyan çıbandan eser yok. Annem nazardan dedi. Okut send.
hıhı evet senden önce gidicem bende 3 gün önce gördüm bebişimi derim artık sana ne pisliğim yaaa
Birde bana diyorsun nispet yapma diye. Başlatan kim
Bende deneyeceğim bakalım en azından dediğin günler tutabiliriz. Sonradan kalınca tutamıyorum. ama bu sefer tüm kalanları tutacağım kısmetse.

benim gibi yüzünü göğsünü sivilce basan var mı kızlar? Ben ergenlikte bile bir tane sivilce çıkarmadım... 15 yaş kızları gibiyim.... her tarafım dolu

Slm anneler,

Bugün üçlü testimizi yaptırdık.

Boyumuz 7.9 cm, kilomuz 168gr..

Ben de 1kilo almışım...

İnş güzel sonuçlar çıkar...

Son düzenleme:
Cnm üçlü testi illa yapiyolar mi ikili de bisey cikmasa dahi

Slm anneler,

Bugün üçlü testimizi yaptırdık.

Boyumuz 7.9 cm, kilomuz 168gr..

Ben de 1kilo almışım...

İnş güzel sonuçlar çıkar...

maşallah size güzel çıkıcak inş canım, senin 2li testin sonuçları iyiydi hatırladığım kadarıyla.

Cnm üçlü testi illa yapiyolar mi ikili de bisey cikmasa dahi

yapıyorlar canım, doktorun inisiyatifine bakıyor aslında biraz. benim doktorum ikili iyi çıkarsa 3lüyü atlayıp 4lüyü yaptırıyorum dedi mesela.

sensin sen senden öğrendim

gözün aydın canım. benimde geç döllenme her gittiğimizde doğum tarihi değişiyo bundan dolayı mı ki? bakalım bu sefer ne çıkıcak?

kızlar yeni doğum yapan bi arkadaşımla konştum. nasıl çatlak var mı? ne kullnadın dedim. o hiç çatlağı olmadığını ve zeytinyağı kullandığını söyledi.ben bugün zeytinyağına başlıyorum.inşallah iyi gelir. doğal çünkü. işe yaramazsa ozman kremleri düşünüyorum. ben evlendikten sonra 10 kilo falan aldım.alıp veriorum sürekli. bu yüzden basenlerimde çatlaklarım var ama başka yerimde yok hiç. ben normaldede göbekli biriyim.orda çatlağım yoktu. inşallah olmaz.

Havalar soğukken dahamı iyiydi ne???? Sıcakta herşey dahada zorlaşıyor sanki

Bir tane daha paşa geliyo kızlar :) Oğluşum oluyoooo :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…