Ya kizlar..bugun bi komsum bana dedi ki..hareketlerini hissedior olman lazim..ozellikle sabahlari sirt ustu uzandigimda pitir pitir atmaliymis..13 +3 falan bebegim..siz hissedior musunuz hareketleri..ilk bebegimde kac haftalikti hissettigim hatirlamiorum :'(
17+0 ım bugün ve hala hissetmiyorum.
Aile hekimliğinde yapılıyor diye biliyorum canım doktor mu istiyor acaba doktor söylemedi daha erken diye sanırımBen yaptirmiycam canim eger doktor israr etmezse :)
Aile hekimliğine gittim canım daha önce kan tahlillerimi orda yaptırdım o zaman 16 temmuzda gel dedi ama içeriğini sormamıştımSeni sağlık ocağından aile hekimin aramadı mı hiç?
Ya kizlar..bugun bi komsum bana dedi ki..hareketlerini hissedior olman lazim..ozellikle sabahlari sirt ustu uzandigimda pitir pitir atmaliymis..13 +3 falan bebegim..siz hissedior musunuz hareketleri..ilk bebegimde kac haftalikti hissettigim hatirlamiorum :'(
Benimde temmuzun ilk haftasi asim varmis canim.bana ne mezunusun dedi hemsire universite dedim o zaman sana 2 tane asi yapsak yeter olmussundur cunku dedi ne asisi diyede sormadim.ama seker yuklemesi icinde canan karatayi izledim gecen tvde sakin yaptirmayin diyo anne karninda zehirlemeyin beginizi diyo.bi kadin baglandi telefonla yayina seker yuklemesi yapildiginda bebeginin hareketleri yavaslamis hissetmemis 3 gun. kendide halsizlesmis bi kac gun..
Ben 16. Haftadayim cnm hissetmiorum daha ilk bebegimm? Millet boyle bilmis bilmis konusuyor. Bir aydir gitmedim zaten doktora. Al iste kafada binbir soru olustu((
Ben 16. Haftadayim cnm hissetmiorum daha ilk bebegimm? Millet boyle bilmis bilmis konusuyor. Bir aydir gitmedim zaten doktora. Al iste kafada binbir soru olustu((
Bugun gittum 1 ay sonra dedi cinsiyetBende 11+3 hamileyim henüz ikili test yaptırmadım ama doktor cuma gününü geçirme dedi bi de ben başka bi şehirdeyim şuan bunları kendi doktorum söylemedi..bi de dedi ki bi kehanette bulunayım mı %70 kız dedi☺️❤️👶❤️
Ha bir de döllendiği akşamdan beri hep hissettim diyenler bile var bu mümkün mü ya:)) umursamayın bence herkesin her lafını :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben doktora döner mi die sordum yayok %100 dedi artık dönerse şok olurum kalpten giderim sanırımm
Evet erkek dedinde daha doktor bir şey diyemediCnm senin cinsiyet belli oldumu. Sanki ben erkek demistim seninkini?
Evet evet normalmiş. Doktora özellikle sordum. 18. haftadan önce ilk gebelik hissedilmez ama 20.haftada rahat hissedersin dedi. Beklemedeyiz yani.bende hiç birşey hissetmiyorum normalmi yani şimdi bu ben muhabbeti kaçırmışımda
Kızlar şeker yüklemesi için sizden haber bekliyorum ☺
Ya Settar
Aynen her giden doktoruna sorsun. Her doktorun fikrini alıp ona göre karar verelim. En doğrusunu endokrin uzmanları bilir. gidenler bir zahmet soru versin bizim içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?