2014 Aralık Anneleri

Kaç hftalık oldu canım senin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
17+1
Yani devlete git o zaman zaten kocaman olmuş olacak gösterir heralde artık. Bende de kansızlık yoktu ama her gebenin kullanması gerekiyormuş. Bebek bizden alıyor sonra kansız kalırmışız. İç dediler içiyoz
Ayy sorma valla ben zaten zar zor yapıyom. Yarım yamalak oluyor. acıya dayanamıyom yarıda bırakıyom Şimdi dayanmaya çalışıyom ama zor olacak gibi. Ben 3-4 defa ağdacıya gittim. 5 bilemedin 10 dakikada tertemiz. Kendi yaptığın kadar da acı çekmiyorsun
Benim sonum yine ağdacı gibi geliyor ama günah olduğu için gitmekte istemiyorum.

Ben hep disarda yaptiriyorum ama sadece belli bolgeyi
Digerlerini kendim yapiyodum ama karnim biraz daha buyuyunce bacaklar icinde kuafore gidicem mecburen keske zamaninda lazer yaptiraydim :)

ben komple gitmeyi düşünüyorumda bacak ve koltuk altı dışında bugüne kadar yaptırmadım hiç :44: şimdi nasıl gidicem die düşünüyorum bu akşama randevu aldım ama benim için çok zor olacak

günah olup olmadığını bilmiyorumda utanırım yaaa

günah olup olmadığını bilmiyorumda utanırım yaaa
Ben günah olduğu için bırakmıştım. Utanmaya gelince, tabiki utanıyorsun ama ağdanın rahatlığı da hiç birşeyde yok lazer hariç. Devamlı aynı kişiye gidince en azından sadece biri görüyor deyip teselli olabiliyorsun :18:

ahahahah buda iyiymiş göbüşler büyüyünce mecbur gidicez yapıcak bişiy yok

Ben de şimdi geldim ağdacıdan kızlar. Valla çok büyük rahatlık ve temizlik. İlerleyen aylarda zaten karnımız büyüyeceği için kendimiz temizlemekte zorlanırız. O yüzden ben geçen aydan beridir bacaklarım ve genital bölge için ağdacıya gidiyorum. Şu anda da pamuk gibi bebek gibi hissediyorum kendimi ohh rahatladım valla

Sen kan ilacina kac haftalikken basladin canim?
Mecburen ogrenicem ben 1 ay daha cinsiyet bekleyememki :)

Agda konusunda kesinlikle katiliyorum sana ben aciya dayanamiyorum kendim yapinca ama kuaforde hic aci cekmiyorum birde kuafor gibi hayatta temizleyemeyiz biz heryerini tertemiz aliyo kadinlar.kaca yaptiriyosunuz agdayi?
Hicte zor olmaz canim agda yapan insanlar icin hiic farketmiyo onlar is olarak goruyo bende eskiden cok utanirdim ama artik utanmiyorum tertemiz oluyorum.bende kendi parami kazaniyoken komple agda yaptiriyodum ayda bir manikurumu pedikurumude yaptiriyodum mis gibi.evlenince kocadan para istemek zor geliyo
Bide bulamadim burda dogru duzgun bi yer..

Sihatler olsun canim o hissi iyi biliyorum :)

aynen bende öle düşünüyorum 1 kere değiştirdim ama napiim kadın aşırı acıtıyordu .. kendim imkanı yok yapamam kadıncağıza bile bağırıyorum bazen çığlık çığlığa oluyor .. ama temiz iş 7-8 dk .da bebek gibisinn

Ben hala yapiyorum kendim ama hamile kaldiktan beri daha hizli cikmaya basladilar. Zaten zorla yapiyorum bide onlar cikiyor hemen.

canım kayısı yagı alabilirsin kokusuz ya .. bende güzel kokar die bekliodum ama acaba burnum mu koku almıo

Kizlar ben 15+3 um hala zofran kullaniyorum. Sizde iciyormusunuz hala kacinci haftadasiniz? Bide biraz gec icince bulantimi tam gecirmiyor. Benim gecmicek heralde bulantim

adaşımm benim anca geçiyor hala bazı şeylere öğürüyorum ama anlık oluyor hemencecik geçiyor zofran bana yolculuk için yazmıstı ama kullanmadım nane şekeri çubuk kraker eksik olmadı çantamdan,geceleri uyumadan bi kase yoğurda yağsız galeta kırıp yiyordum ki midemi tutsun sabah .. ama çıkaracağım varsa da çıkarıyorum yine pek birsey değişmiyor..

Kızlar doktordan geldim biraz önce 15+0 ım bebeğim gayet iyi imiş çok şükür cinsiyetini sordum kıza benziyo dedi çok sevindim Rabbim hayırlısı versin sağlık lı olsun hepimizin bebiş leri

çok saol canım :))

saolasın amiiiin inşallah cümlemizin...
13+4 olduk..bu hafta doktora gitmem lazim...cinsiyet henuz ogrenemedik..hayirlisi olsun hepimizinki yaaa...sizlerle konustukca heyecanim artiyor...
evet bende öyle burayı okudukça heyecanım artıyor:)) geç olsun güç olmasın biraz daha bekleyince kesin sonuç olur cinsiyet değişmez sonra
Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip eder inşallah

İçine avokado yağı koy kokusu değişir biraz

onu da deneyim bari:) teşekkür ederim canım:))

canım kayısı yagı alabilirsin kokusuz ya .. bende güzel kokar die bekliodum ama acaba burnum mu koku almıo

inş avokadoyla kayısıyı da alayım bakalım..koku olayını hiç söyleme canım ya bu yağların kokusu haricinde ne tat ne koku hiçbir şey alamıyorum üstüne hamile olduğumu öğrendiğim günden beri hapşırıyorum herkes uykudan uyanıp, sabah akşam kusar, midesi bulanır ben hapşırıyorum allah sonumu hayır etsin

ben de ilk üç ay düşük riski vardı korkumdan ağdaya bile veda etmek zorunda kaldım ne yazık ki jilet kullanıyorum( ama ağda gibisi yok tabi ki sakın ara verme canım sonra çok zor oluyo utanma da ayrıca ağdacıların ben baktığını bile düşünmüyorum onlar için çok sıradan bi durum. bi kere gidince arkası geliyo zaten

inş avokadoyla kayısıyı da alayım bakalım..koku olayını hiç söyleme canım ya bu yağların kokusu haricinde ne tat ne koku hiçbir şey alamıyorum üstüne hamile olduğumu öğrendiğim günden beri hapşırıyorum herkes uykudan uyanıp, sabah akşam kusar, midesi bulanır ben hapşırıyorum allah sonumu hayır etsin[/QUOTE

Kiz dua et bulanmadigina iki ay mide bulantisi çektim allah dusmanimin basina vermesin komadaki hastadan
farkli olmuyosun yatarak ikildanalarla gecirdim...sukur gectiii

ben de 10 yıldan fazla zamandır gidiyorum ağdaya çok büyük rahatlık kesinlikle biz de yoğun bakımda yatan hastalara traş yapıyoruz ve insan gerçekten onu iş olarak görüyo ayrıntıların farkında bile olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…