17+1Kaç hftalık oldu canım senin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yani devlete git o zaman zaten kocaman olmuş olacak gösterir heralde artık.Bi devlet hastanesi yapayim diyorum sikayetimde yok ya gidemiycem doktoruma hem ben ilcede oturuyorum doktor merkezde..
Birde oyle kalabalik oyle izdiham anlatamam doktorumun yuzunu zor gordum bugun :)
Bizim bebisler inatci ne yapalim bekliycez :)
Bende kansizlik yok ama verdi bende hemenmi basliycam diye sormadim ama hergun ic dedi bugun baslayayim en iyisi..
Ayy sorma valla ben zaten zar zor yapıyom.kızlar ağda olayını ne yapıcaksınız ben sanki bebişimi sıkıştırıomuş gibi hissediom artık
hiçte dışarda yaptırmadım nasıl gidip yaptırıcam düşün düşün kafayı yicem
Ben hep disarda yaptiriyorum ama sadece belli bolgeyi
Digerlerini kendim yapiyodum ama karnim biraz daha buyuyunce bacaklar icinde kuafore gidicem mecburen keske zamaninda lazer yaptiraydim :)
17+1
Yani devlete git o zaman zaten kocaman olmuş olacak gösterir heralde artık.Bende de kansızlık yoktu ama her gebenin kullanması gerekiyormuş. Bebek bizden alıyor sonra kansız kalırmışız. İç dediler içiyoz
Ayy sorma valla ben zaten zar zor yapıyom.Yarım yamalak oluyor. acıya dayanamıyom yarıda bırakıyom Şimdi dayanmaya çalışıyom ama zor olacak gibi. Ben 3-4 defa ağdacıya gittim. 5 bilemedin 10 dakikada tertemiz. Kendi yaptığın kadar da acı çekmiyorsun
Benim sonum yine ağdacı gibi geliyor ama günah olduğu için gitmekte istemiyorum.
Ben günah olduğu için bırakmıştım. Utanmaya gelince, tabiki utanıyorsun ama ağdanın rahatlığı da hiç birşeyde yok lazer hariç. Devamlı aynı kişiye gidince en azından sadece biri görüyor deyip teselli olabiliyorsungünah olup olmadığını bilmiyorumda utanırım yaaa
Ben günah olduğu için bırakmıştım. Utanmaya gelince, tabiki utanıyorsun ama ağdanın rahatlığı da hiç birşeyde yok lazer hariç. Devamlı aynı kişiye gidince en azından sadece biri görüyor deyip teselli olabiliyorsun:18:
Sen kan ilacina kac haftalikken basladin canim?17+1
Yani devlete git o zaman zaten kocaman olmuş olacak gösterir heralde artık.Bende de kansızlık yoktu ama her gebenin kullanması gerekiyormuş. Bebek bizden alıyor sonra kansız kalırmışız. İç dediler içiyoz
Ayy sorma valla ben zaten zar zor yapıyom.Yarım yamalak oluyor. acıya dayanamıyom yarıda bırakıyom Şimdi dayanmaya çalışıyom ama zor olacak gibi. Ben 3-4 defa ağdacıya gittim. 5 bilemedin 10 dakikada tertemiz. Kendi yaptığın kadar da acı çekmiyorsun
Benim sonum yine ağdacı gibi geliyor ama günah olduğu için gitmekte istemiyorum.
Hicte zor olmaz canim agda yapan insanlar icin hiic farketmiyo onlar is olarak goruyo bende eskiden cok utanirdim ama artik utanmiyorum tertemiz oluyorum.bende kendi parami kazaniyoken komple agda yaptiriyodum ayda bir manikurumu pedikurumude yaptiriyodum mis gibi.evlenince kocadan para istemek zor geliyoben komple gitmeyi düşünüyorumda bacak ve koltuk altı dışında bugüne kadar yaptırmadım hiç :44: şimdi nasıl gidicem die düşünüyorum bu akşama randevu aldım ama benim için çok zor olacak
Ben de şimdi geldim ağdacıdan kızlar. Valla çok büyük rahatlık ve temizlik. İlerleyen aylarda zaten karnımız büyüyeceği için kendimiz temizlemekte zorlanırız. O yüzden ben geçen aydan beridir bacaklarım ve genital bölge için ağdacıya gidiyorum. Şu anda da pamuk gibi bebek gibi hissediyorum kendimiohh rahatladım valla
Gecmez canim senle ben 9 ayi tamamlicaz herhalde bu gidisle
Ben günah olduğu için bırakmıştım. Utanmaya gelince, tabiki utanıyorsun ama ağdanın rahatlığı da hiç birşeyde yok lazer hariç. Devamlı aynı kişiye gidince en azından sadece biri görüyor deyip teselli olabiliyorsun:18:
Ben de şimdi geldim ağdacıdan kızlar. Valla çok büyük rahatlık ve temizlik. İlerleyen aylarda zaten karnımız büyüyeceği için kendimiz temizlemekte zorlanırız. O yüzden ben geçen aydan beridir bacaklarım ve genital bölge için ağdacıya gidiyorum. Şu anda da pamuk gibi bebek gibi hissediyorum kendimiohh rahatladım valla
Kızlaar bu kakao yagıyla badem yagı cok iğrenç kokuyo sürülecek gibi degil yaaa:26: Eşimi gectim artık ben kendimden soğudum yeminleAdamcagız sur napıcan deyip duruyo ablamdan biliyorum hamileliği boyunca badem yagı kullandı tek bi çatlağı yok.. Napsam bilemedim:44:
Kizlar ben 15+3 um hala zofran kullaniyorum. Sizde iciyormusunuz hala kacinci haftadasiniz? Bide biraz gec icince bulantimi tam gecirmiyor. Benim gecmicek heralde bulantim
çok saol canım :))maşallah sana
Ramazan da oruç tutmayı bende çok istiyorum. Acaba diyorum kendimi bi denesem.Niyet etmeden tutmaya çalışsam tutabilirsem ne ala yapamazsam yerim falan diyorum ama günler çokta uzun açlığa dayanabilir miyim bilmiyorum. Geçen yıl hiç zorlanmadım ama malum şimdi bebiş acıktırıyor. Dediğin gibi kazalarını yapabilmemizi nasip etsin Rabbim.
Hayırlı bir evlat olsun inşAllah kızın. Göbişe de koca bir maşallah
haha bende 5 gündür görmedim. Özledim bile şimdidenson 6 günüm. Göreceğim yine inşAllah. Senin randevun ne zamandı canım.
evet bende öyle burayı okudukça heyecanım artıyor:)) geç olsun güç olmasın biraz daha bekleyince kesin sonuç olur cinsiyet değişmez sonra13+4 olduk..bu hafta doktora gitmem lazim...cinsiyet henuz ogrenemedik..hayirlisi olsun hepimizinki yaaa...sizlerle konustukca heyecanim artiyor...
Canlar doktor bana oligaferfol verdi kan şurubu sabah akşam 5 günde bitiyor size verdi mi?
Ya Settar
İçine avokado yağı koy kokusu değişir biraz
canım kayısı yagı alabilirsin kokusuz ya .. bende güzel kokar die bekliodum ama acaba burnum mu koku almıo
ben de ilk üç ay düşük riski vardı korkumdan ağdaya bile veda etmek zorunda kaldım ne yazık ki jilet kullanıyorumkızlar ağda olayını ne yapıcaksınız ben sanki bebişimi sıkıştırıomuş gibi hissediom artık
hiçte dışarda yaptırmadım nasıl gidip yaptırıcam düşün düşün kafayı yicem
ben de ilk üç ay düşük riski vardı korkumdan ağdaya bile veda etmek zorunda kaldım ne yazık ki jilet kullanıyorum( ama ağda gibisi yok tabi ki sakın ara verme canım sonra çok zor oluyo utanma da ayrıca ağdacıların ben baktığını bile düşünmüyorum onlar için çok sıradan bi durum. bi kere gidince arkası geliyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?