2014 Aralık Anneleri

Aynen canim tamamlicaz gibi. Yemek yaparken kotulesiyorum cok zor geliyor yemek yapmak sicaklik basiyor. Sen bulanti ilaci iciyormusun?

Yok canim ben bana verdigi vitamini bile midemi bulandiriyor diye hic icmiyorum, bulanti hapini gecen hamilelikte denemistim fayda etmemisti o yuzden bunda icmiyorum. Agzimin icindeki tadi sana tarif edemem cok kotu surekli ogurtu gecmek bilmiyor malesef(

Cok haklisin canim benim kuaforumde aynisini soyluyodu hic dikkat etmiyorum inanki diyodu.ne guzel kuforum vardi memlekette kaldi evlendigim yer kucuk yer aa kendin yapamiyomusun diyolar hayir diyorum hemde hic kimse kuafor kadar temiz alamaz diyorum siz temizlendiginizi sanmayin cunku yetisemediginiz yerler var diyorum sasiriyolar.kuafor masallah ic dis on arka bise birakmiyo

Guzel anneker hepinize merhaba, bende bugün dr gittim 15 haftaligiz hatta birkac gunde önden gidiyormuş bizimkide bagdas kurmuş oturuyordu dr göremedi birsz ugrastiktan sonra % 90 kiz dedi, bir prenses daha geliyor :) sagkikla sihattle insallah... gunlerdir okuyorum bugun yazasim geldi uzerimdeki ataleti attim sonunda agdadan bahsetmissiniz ben agdacimi dr gibi goruyorum buyuk bir ezadan kurtarıyor beni cunku kendim yapamiyorum acidan sikayet edenler için emla kremi tavsiye ederim tabiki dogumdan sonra dr sormustum uyusturucu etkisi oldugu icin hamileyken kullanma demisti, Krem ve yaglardan da bahsetmissiniz dr bana krem olarak mustela ve pregnacare adki kremi onerdi ben su sn onu kullaniyorum, sabahlarida kakao yagi ama kakao yagini krem olarak almadim sabun gibi vücud isisiyla eriyor cok kolay sürülüyor, Vitaminlerden de konu açılmış ondan da bahsedeyim 1 aydir decavit ve gyno ferro sanol birini sabah birini aksam kullaniyorum,
Sonuna kadar okuyan olacak mi bilmiyorum ama Allah hepimize yavrularimizi saglikla sıhhatle kucagimiza almayi nasip etsin....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Perujcum ne guzel anlatmissin :) Masallah bebisine de..ben de decavit kullaniorum iki haftadir ama doktor bana demir hapi vermedi neden bilmiorum :/

Perujcum ne guzel anlatmissin :) Masallah bebisine de..ben de decavit kullaniorum iki haftadir ama doktor bana demir hapi vermedi neden bilmiorum :/

Teşekkürler canim ... merak etme doktorunun vardır bir bildiği hem decavitin icinde de demir var belki onu yeterli görmüştür

Ben okudum bence herkes okur :)
Butun konulari ozetlemissin guzelce bi ben goremedim yavrumun cinsiyetini

Bitterimm yaa ben de 12.haftada gittigimde erkek gibi dedi..benim de randevum haftaya..insallah kesinlesir die dua ediorummm :) cok merak ediom bennn

Ben okudum bence herkes okur :)
Butun konulari ozetlemissin guzelce bi ben goremedim yavrumun cinsiyetini

Bittercim bence bir prenses annesi de sensin , ikili testte herkes öğrendi bir biz öğrenemedik kizlar simdiden nazlaniyor baksana

Bitterimm yaa ben de 12.haftada gittigimde erkek gibi dedi..benim de randevum haftaya..insallah kesinlesir die dua ediorummm :) cok merak ediom bennn

İnsallah sen ogrenirsin canim benimki kiza benziyorla kaldi 5 aylik olunca ogrenirim artik

Akşam akşam acıktırdı bebişim beni :) bir şeyler atıştırdım ama suçluluk hissediyorum kalorili şeyler yediğim için yarın alışverişe gidip akşam açlığını bastırabilecek hafif bir şeyler almalıyım:26:

Dr bana ne kan hapi nede vitamin hic bisi vermediiiiii..

canım bana elevit yazdı burdan öğreniyorum ya domuz bişeyleri varmış dedim dik dik baktı tamam decavit yazdım dedi
dedim ense kalınlığı kaç orda da baktı kızdı sanırım nerden öğreniyorsun bunları dedi netten dedim internete takılma dedi

Aynisi bana da oldu demin pembeliii :) nasi kazindi midem :) kalktim koca bi bardak sut ve bi kac tane ceviz findik attim agzima bastirdi azcik..hemen yatmayi dusunuorum hatta yoksa aklima kalorili kalorili seyler gelioo

Sen bana göre gene iyisin ben magnum yedim arkasına da Cips ( bi daha böyle sağlıksız şeyler yemeyeceğim.

Bittercim bence bir prenses annesi de sensin , ikili testte herkes öğrendi bir biz öğrenemedik kizlar simdiden nazlaniyor baksana

Evet canim sanirim kiz bizimkiler :)
Benim dr da aynisini dedi gecen muayenede kitap oku dedi.sanki her sorumuzu cevapliyoda.benin kac yasindan beri ne kadar kitap okudugumu bilse dudagi ucuklar cahil saniyo galiba beni bi sinirlendim esimin arkadasi olmasa kavga ederdim kesin anladi tabi alttan aldi sonraki girisimde ozur diler gibi.bugunde nub dedim o fallus kemigi dedi tip dili konusuyo haspam bana artislik yapiyo.bi tane ozel hastane var fakulteden beter 2 defa ultrasona girmek icin 5 saat bekledim bugun sinirlerim yine tavan yapti dogum falan uygun olmasa yada baska secenegim olsa kesin degistirirdim esim sakinlestiriyo arkadasi oldugu icin surekli..
Sen bana göre gene iyisin ben magnum yedim arkasına da Cips ( bi daha böyle sağlıksız şeyler yemeyeceğim.

Bende cips yedim yaninada kendi yaptigim buzlu caydan 2 bardak..

Yok canım çok sükür tabi ki bende nedense alerjik bi durum oldu burnum tıkalı nefes alamıyorum 2 aydır uyuyamıyorum bile doğru düzgün bu yüzden ama bulantının da ne denli korkunç olduğunu biliyorum arada hissettiriyor..

Öyle canım başta önyargılı oluyo insan ama dediğim gibi sonradan alışıyo

çevremde badem yağı kulalananların hiçbirinin çatlağı olmadı.ben de badem yağına başlayacağım..gerçi %50 genetikmiş çatlak.bizde kimsede yok ama yine de kullanacağım.

Aynen katiliorummm guya okullar kapandi bize ama seminerlerimiz var..normal zamanda olsa kosa kosa giderim gocunmam ama hamileyken cok zor..

Ben 14. haftam dolduğu gün sağlık ocağına kayıt için gitmiştim onlar yazdı. Doktoruma sordum geldiğinde bende yazacaktım zaten bir problem yok kullanman gerekli dedi. Başladım hemen.
Aynen çok büyük rahatlık.
Kızlar doktordan geldim biraz önce 15+0 ım bebeğim gayet iyi imiş çok şükür cinsiyetini sordum kıza benziyo dedi çok sevindim Rabbim hayırlısı versin sağlık lı olsun hepimizin bebiş leri
Gözün aydın. Bir kız bebiş daha Bide ben öğrenebilsem
Dr bana ne kan hapi nede vitamin hic bisi vermediiiiii..
Sağlık ocağındaki doktorun dediğine göre sağlık bakanlığının kararı ile tüm hamilelerin kullanması gerekiyormuş. Bence doktoruna bir sor.
Bir kız bebiş daha Kız doluyor buraları sanki Hayırlı olsun canım. Bütün detayları anlatmışsın ne güzel.
Çatlak kremi olarak bana da pregnacare verdi ama almadım daha. Zeytin yağı ile yağlan. Çatlak oluşmaya başlarsa anlarsın o zaman bu kreme geç dedi. Geneteik zaten deri yapısı ile alakalı çatlak dedi. Birde çok su iç derin elastik olsun o zaman çatlak olmaz dedi. KAtı kakao yağını da önerdi ama daha alamadım alayım bari.
Elevit kullanıyorum bende domuz şeyleri mi varmış içinde. Hiç bilmiyordum. Lütfen açıklarmısın ? Kesin mi ? Bırakırım hemen.
Şu hamileliği çalışmadan evde geçirmemizi sağlayacak bir yasa çıksa ya
Aaaahhh ahhhh nerde o günler

Aynen katiliorummm guya okullar kapandi bize ama seminerlerimiz var..normal zamanda olsa kosa kosa giderim gocunmam ama hamileyken cok zor..

Şu hamileliği çalışmadan evde geçirmemizi sağlayacak bir yasa çıksa ya

:thumbup::thumbup:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…