2014 Aralık Anneleri

ama benimki saklamadı. göremiyorum demedi yani doktor. zaten çok hareketliydi takla atıp duruyordu. pipi göremeyince kıza benzettim dedi. :1: birde yapıdanda anlıyormuş ya bazı doktorlar. benim arkadaşım jale gürlülere gidiyordu bursalı kızlar tanır bu doktoru. ona kemik yapısından 10 haftalıkken kız dedi biliyor musunuz doktor. hemde kesin dedi şok olduk. kızıda oldu yeni:52:
Hiç muayne olmadım ama biliyorum doktoru. TEcrübe heralde.
Ben yatmaya gider:3:
Ama ama ama biz çalışanlara yazık değil mi :19::47::37::14::14::14:
evet canım kesinlikle.olsun ya kenarda beklesin.en azından sen daha hamileleğin başlarında atlatacaksın. benim 7 ay dolmuş olacak.o halde göbüşlü,kilolu,biraz zor olur belki ama annem kızlar falan gelir yardıma.atlatırım bi şekilde.
Aynen erkenden atlatacağım. ama yardım ederler canım. O kadar göbişle seni dolaştırcak halleri yok. Self servis yaparsınız hem :1::1:

etrafımda şuan 7-8 ayında olan arkadaşlar var, ve sana tavsiye son ayına birşey bırakma canım... çok ağırlaşıyorsun...

Ben 7.aya kadar beklemeye kararlıyım inş. :)

yaa kızlar nasıl bekliceksiniz o kadar??
ben mi cok pimpirikliyim acaba
hiçbir hazırlığı yetiştiremeyeceğimi sanıyorum bide tabi cok araştırıyorum ben evlenirkende oyleydim 9 ayda ev dizdim:((

Kizlar gobegin belli olma durumu kilo almaklada ilgili olabilir mi?ben 6 kilo verdim 1.5 kiloyu aldim ondanmi henuz belli degilki.Gobegi belli olanlar kilo aldiniz mi?

mrb kizlar konulari oku oku bitiremedim :)
bende 3 kilo almis durumdayim
disarda görenler otobüste filan hamileligimi anliyolar artik göbegim cikmis durumda kiyafetlerimde sikinti yasiyorum
kasi agrilarim cok oluyo herkeste normal diyor batma seklinde
as vermemde yok bulantmda sadece cok acikinca benden haberler bukadar
son olarak bebisime bi tulum aldim indirimden buldukca alacam yavas yavas anca :55:

aynen öyleymiş cnm yürümeye halimiz kalırsa son ayda yaparız ama herkes zor diyor bu cumartesi öğrenicez bizde cinsiyeti gösterirse tabi :53:
kocamda hemen almaya başlayalım odasını tamamlayalım diyor dedim nie acele edion nerden bilion ne zaman geleceğiniz 7 aylık doğuranlar bile var diyor bende bilemedim ki şimdi :44: oda haklı

banada kız demişti ilk baktığında şimdide erkek diyor son durumu cumartesi öğrenicez :21::21:
gel cumartesi geelllll geeellllllllllllllllllll :30:

eşine katılıyorum canım:)) bu arada sana ne zaman kız ne zaman erkek dedi? bana 15 haftamda kız dedilerde
canım mustela eczanede satılmıyor , sitede de tüm ürünlerin %100 orijinal olduğu yazıyor faturalı gönderiyorlar ..
ben eczaneden aldım canım

alla alla ben hep eczaneden aldım hatta 4 tane indirimleri vardı 2li satılıyordu 110 tlye aldım 2 tanesini

yaa cok uyguna almışsın ben güya gelişinden aldım 2 sine 130 verdim. ben 1 ay önce almıştım ondan mı kampanya yoktu acaba
Kizlar gobegin belli olma durumu kilo almaklada ilgili olabilir mi?ben 6 kilo verdim 1.5 kiloyu aldim ondanmi henuz belli degilki.Gobegi belli olanlar kilo aldiniz mi?

1 kg verip 1,5 kg aldım. hiç göbeğim yoktu normalde ama şuan baya belirgin. tamamen yapı meselesi iç karın filan diyolar ya kilo almasan bile rahmin buyuyo sonuçta çıkar merak etme

eşine katılıyorum canım:)) bu arada sana ne zaman kız ne zaman erkek dedi? bana 15 haftamda kız dedilerde

ben eczaneden aldım canım

yaa cok uyguna almışsın ben güya gelişinden aldım 2 sine 130 verdim. ben 1 ay önce almıştım ondan mı kampanya yoktu acaba

1 kg verip 1,5 kg aldım. hiç göbeğim yoktu normalde ama şuan baya belirgin. tamamen yapı meselesi iç karın filan diyolar ya kilo almasan bile rahmin buyuyo sonuçta çıkar merak etme

11. haftada falan kıza benziyor dedi 13. haftada gittiğimizdede erkek dedi ama kız demiştiniz dedim o zaman 16. haftayı bekleyelim bende bilmiyorum diye söyledi :9::9: bazı eczaneler kendileri indirim yapıyor heryerde olmayabilir banada ilk başta 120 dedi 2 tanesine 110a anlaştık :8:

canım seni okadar geriyorsa boşver değiştir madem tanıdıkmış doktor doğru düzgün ilgilensin oda biz doktora aslında içimizi rahatlatıp aklımıza takılanalrın cevabını almaya bebişlerimizi görmeye gidiyoruz manen doyum çok önemli doktorum mahkeme suratını görmeye değil çok gıcık alıyorum ölelerinden keçkere doktor değiştirdim o yüzden

Baska ozel hastane yok malesef canim burda dogum icin katlaniyorum.belkide sorun cok kalabalik olmasindan kaynaklaniyo off bilemedimki :(
canlar aslında en çok onların anlaması lazım hamileyken insan daha meraklı daha duygusal oluyor ama nerde göre göre sıradanlaşmış demek canım sıkkın :(
allah hakkımızda hayırlısını versin ...bitterim bana anormal geliyor cidden bakışları bile değişik geliyor kadının kapalılar kendini ifade edemez zeki olmazlar mı demek istiyorlar acaba insanların ayrıştırılmasından nefret ediyorum :((( :20::25: git bitterim giit ben buldum devlet hastanesinde bir doktor sevindim adamcaz tek tek elini ayağını gösterdi özlede ben soruyorum eli nerde diyee :)
Gorevini tam olarak yapiyo canim guler yuzlude olmaya calisiyo ama ben icten bulmuyorum ufak seylere kafami takiyo olabilirim ama insanlari iyi taniyorum ve onlarin tavirlarinin altinda yatan gercek dusuncelerini anlayabiliyorum.esimin yeni tanidigim arkadaslari hakkinda yorum yapiyorun bazen esim sasiriyo sen nerden anladin tanimiyosun bile diyo ben anlarim diyorum.cok insan tanidim belki ondan ama yapay hareketlere tahammul edemiyorum.zamaninda cok kandirildim artik kanmiyorum insanlarin maskelerine..
Ayy roman gibi oldu :)
sonradan pipisi çıkan kız duydum da pipisi kaybolan erkek duymadım :9: erkek dediyse değişmez canım çok büyük ihtimalle
:9: hahaha bu guzeldi bende o yuzden inanmiyorum kiz olduguna :)

Güneşi ne yapacağız kızlar yaa. Havalar gittikçe ısınıyor ve güneş kremi kullanmadan olmayacak :50:

Back
X