2014 Aralık Anneleri

Kizlar bende haftasonu tatil icin antalyaya geldim, ama burasi asiri sicak cok bunaltici bir hava var, bende sabahlari 1 er saat denize giriyorum cunku oglene dogru asiri sicak oluyor, ama yuzdukten sonra kasiklarimda acayip kasilmalar oluyor doktora gelirken sormustum bir.sıkıntı olmaz aksine yuzmek iyi gelir demisti. Normaldir umarim bu kasilmalar..
canım hoş geldin antalyamıza evet çook sıcak burası dikkat et kendine,

yatmayın yaaa :(( uyumayın :((
müdür başımda vık vık ediyor siz yatmaktan bahsediyorsunuzz.......

ben karnımda kıpırdanma hissediyorum :52:

:9:bende bende kıpırdanma hissediyorum, ama gazmı bebişmi ellerim göbeğimde anlamaya çalışıyorum şuan aslında gazla ilgili sıkıntım yok kabız falanda değilim bebişdir diye içimden söyleniyordumki senin yazını gördüm bu 2. gün bu şekilde hissettiğim kızımda bu kadar erken hissetmemiştim 2. lerde erken hissedilirmiş diye duymuştum doğru sanırım :)

Son düzenleme:
Güneşi ne yapacağız kızlar yaa. Havalar gittikçe ısınıyor ve güneş kremi kullanmadan olmayacak :50:

Ben kullaniyorum surekli 30 factor benimki gunes lekesi olacak yuzum diye cok korkuyorum :(
Parabensiz cc krem buldum oda 30 factor ayni zamanda bi tane edinicem hem biraz isilti verir yuzume.goz alti icin kapaticida aldimmi tamamdir

Son düzenleme:
Günaydın kızlar :16:

Ben hamile kaldıktan sonra 1,5 kilo falan vermiştim onu geri aldım. öylece sabit bir kiloda duruyorum şimdilik. kilom sabit ama göbeğim belirginleşmeye başladı. şu bulantılar bitse kilo almaya da başlarım diye düşünüyorum.
bu arada ben öyle çok sağlıklı beslenemiyorum hala. yani sadece yemek yemeye çalışıyorum, onun dışında çok süt yoğurt vs tüketemiyorum bulantılardan. inşallah bebek etkilenmez :(

günaydın canım. ağda sıkıntı ya ben kaşımda bile çok acı çekiyorum :) lazere gitmiştim ben, hamileliği öğrenince bırakmak zorunda kaldım. yine de 6 seans gittiğim için tüylerde baya azalma oldu, şimdi bir kere alınca 1 ay falan rahat idare ediyor. o yüzden 8 aya kadar falan kendim halledip sonlara doğru gitmeyi düşünüyorum ağdaya. doğuma kadar idare eder beni :) tabi göbeğin ne kadar büyüyeceğine de bağlı bu :9:

lazerle tüylerimden kurtulmuştum ben ama hamilelikte tek tük çıkmaya başladı ve sonuna gelene kadar artacak sanırım.seninki tekrar artmaz umarım

hangi eczaneden aldın canım sen? kampanyası devam ediyosa bende alayım bari.

kızılayın alt tarafında ismini hatırlayamıom tam köşede kalıyor lambaların tam dibinde karşı köşesindede ayakkabıcı var anlatabildimmi bilmiyorum hala devam edip etmediğini bilmiyorum ama 1 ay oldu ben alalı :44:

yatmayın yaaa :(( uyumayın :((
müdür başımda vık vık ediyor siz yatmaktan bahsediyorsunuzz.......

ben karnımda kıpırdanma hissediyorum :52:
:52::52::52::52: Harika :46::46::46::46: Nasıl bir duygu anlatsana :21::21: Bende istiyorum yaaa. Benimki de kıpırdasın. :19:
Merakla bekliyorum bu gün yarın hissederim bende heralde. Ablam damar atması gibi olacak diyor. Ona güveniyorum bakalım. Sende öyle mi hissettin ?

kızılayın alt tarafında ismini hatırlayamıom tam köşede kalıyor lambaların tam dibinde karşı köşesindede ayakkabıcı var anlatabildimmi bilmiyorum hala devam edip etmediğini bilmiyorum ama 1 ay oldu ben alalı :44:

Ben anladım :1::1::1::1:

Ben kullaniyorum surekli 30 factor benimki gunes lekesi olacak yuzum diye cok korkuyorum :(
Parabensiz cc krem buldum oda 30 factor ayni zamanda bi tane edinicem hem biraz isilti verir yuzume.goz alti icin kapaticida aldimmi tamamdir

Ben sebamed kullanıyordum ama şimdi onu kullansam sakıncası olur mu bilemedim.

Güneşi ne yapacağız kızlar yaa. Havalar gittikçe ısınıyor ve güneş kremi kullanmadan olmayacak :50:

ben solante pregna diye bi güneş kremi aldım 80 tl ydi galiba. gebeler için 50 faktör.eczacı öve öve bitirememişti. koruyuculuk açısından süper akşama kadar güneşte kalsan kızarmıyo bile yüzüm ama yüzüm emmiyo çok yoğun bi krem. beyaz beyaz kalıyo. yani hem memnunum hem değilim

Kizlar rahmi benim gibi yokmu aranizda benim rahmim kalp seklinde ve bebis sol tarafimda diger tarafa gecemicek arasinda zar varmis.. Boyle olan varsa yazsin bana en azindan ortak paylasimlarimiz olur. Bu durum cok nadir rastlanan birseymis zaten. Ve bazen farkedemiyormus bile doktorlar.

Canım ilk muayenemde doktor bana da kalp şeklinde dedi rahmin sonraki randevumda dedim bana böyle demiştiniz diye o da bebek büyüdü artık onu anlamayız gibisnden bişiler dedi sonra bu doktordan bi cacık olmucağını anlayınca doktorumu değiştirdim daha dün başka doktora muayene oldum bana hiç bişi demedi ilk ultrosan resmimi de gördü bakalım bi dahaki randevuma sorucam bu konuyu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tamam anladım canım eczaneyi. sorarım yinede ya. belki devam ediyordur. çok saol

ben solante pregna diye bi güneş kremi aldım 80 tl ydi galiba. gebeler için 50 faktör.eczacı öve öve bitirememişti. koruyuculuk açısından süper akşama kadar güneşte kalsan kızarmıyo bile yüzüm ama yüzüm emmiyo çok yoğun bi krem. beyaz beyaz kalıyo. yani hem memnunum hem değilim

öyle oluncada yapış yapış olur terletirde bu sıcakta hiç çekilmez.
bende alıcam ama ne alacağıma bir türlü karar veremedim geçen yıl kullandığım krem vardı onu kullanıom şuanda ama özel bişiy olsun istiom.
bizim gibi pimpirik gebede varmı acaba amma sorunluyuz heee herşey özel olacak kocalarımız batacak bu gidişle :9::9:

ben daha önce de kullandığım avene'ye devam ediyorum.doktorum zararı olmaz makyajını da yap kremiini de kullan,hamileliği stresli hale getirme demişti..artık bu tür şeyleri sormuyorum bile:)

aynen canım hep 5 dakika sürüyordu ya 2 li test ya azıcık ilgilensin dedim bi kaç soru sordum sinirlendi eşim dedi bırak sorma üzüldüm sonra beğenmiyorsan doktor değiştir istersen dedi iyi şeyler duyuyorum doktor hakkında emin olamadım çok içten demişlerdi ama bana yaa :((

canım burda arkadaşlar yazmıştı elevitte varmış ama içeriğini hatırlamıyorum tekrar rica edelim arkadaşlardan bilgisi olan yazabilirse seviniriz :)

yaa ben diyorum ki kapalı olunca bilgisiz mi sanıyor dediğin gibi okuduğum kitapları görse ağzı açık kalır ayrıca ben çok içtenimdir öyle lüzumsuz konuşmam güler yüzlüyüm kadın giriyorum mahkeme çıkıyorum mahkeme allahtan para veriyoruz bedava olsa ağzını açmıcak ben bir arayışa gireyim barii:25::25:

Canım eleviti sormuşsun o muhabbet yapıldığı zaman bi arkadaşın eşi üretici firmaya mail atmıştı evet var demişlerdi öyle hatırlıyorum o ilaçla aynı içerikte olan decavit var içine sinmiyosa bunu kullan bn de decavit kullanıyorm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

öyle oluncada yapış yapış olur terletirde bu sıcakta hiç çekilmez.
bende alıcam ama ne alacağıma bir türlü karar veremedim geçen yıl kullandığım krem vardı onu kullanıom şuanda ama özel bişiy olsun istiom.
bizim gibi pimpirik gebede varmı acaba amma sorunluyuz heee herşey özel olacak kocalarımız batacak bu gidişle :9::9:

uff sorma bütün ürünlerimi değiştirdim valla şampuanım dahil :) uzun bi süre parabensiz ve alkolsüz roll on aradım buldum:) güneş kremi olarak da piyasada gebeler için en iyisi bu dediğimmiş. çok yüksek koruyuculuğu var direkt gebeler için üretilmiş. yapış yapış hissi olmuyo da görüntü olarak beyazlaştırıyo cildini. kızıma hamileyken bi tane bile lekem olmadı. hatta ufak tefek 2-3 çilim vardı onlar bile gitmişti:)

uff sorma bütün ürünlerimi değiştirdim valla şampuanım dahil :) uzun bi süre parabensiz ve alkolsüz roll on aradım buldum:) güneş kremi olarak da piyasada gebeler için en iyisi bu dediğimmiş. çok yüksek koruyuculuğu var direkt gebeler için üretilmiş. yapış yapış hissi olmuyo da görüntü olarak beyazlaştırıyo cildini. kızıma hamileyken bi tane bile lekem olmadı. hatta ufak tefek 2-3 çilim vardı onlar bile gitmişti:)

herşeyde çok pahalı zaten bende roll on sordum 80 tl dediler küçücük şeye o ne yaaa hamileyiz yaaa illa kazığı sokacaklar :9::9: ona o kadar para vermeye içim elvermedi valla

Back
X