İyi pazarlar sevgili anne adaylari :)
suan 16+5 haftalıgım canım
ilk dediginde 13 haftalıktım
1hafta sonra yine cagırdı 14 haftalık % 90 kız dedi
3 gün önce gittim baska doktora oda kıza benziyor dedi :)
bu arada bu benim 2.bebişim bir oglum var 26 aylık
İyi pazarlar sevgili anne adaylari :)
İyi pazarlara herkese
migrenim tuttu yine benim nasil olaaacak hicmi gecmicek acaba gebelik boyunca doktor hormondan diyooo
İyi pazarlara herkese
migrenim tuttu yine benim nasil olaaacak hicmi gecmicek acaba gebelik boyunca doktor hormondan diyooo
geçmiş olsun canım.benimde kusmalarım yine başladı.geçmicek mi bu bulantı kusma ya.14 olucam artık.dün akşam yine mahfoldum
İyi pazarlara herkese
BENDE DEVLETTEKİ DR ÜÇLÜYE GEL 1 AY SONRA DEMİŞTİ ama özel dr um 1 ay sonra gelince inceleriz her tarafını demişti ya bakalım...benim doktorum 2lide bir sorun çıkmazsa 3lüyü yaptırmıcam direk 4lüyü yaparız demişti bakalım cumartesi söyler herhalde :44:
ocean bacım bende hamile kalmadan önceki yıllarda coppertone kullanırdım ama şimdilerde oluşabilecek doğum lekelerinede yazında sıcağı eklenince daha iyi bişey almak gerekti pahalı ve az ml olsada mustelanın baby for için olan 50 faktörlük sadece yüz kreminden aldım şu 1 ayı çıkartsa sonra daha makul ücretli olan natures' for baby alacam ... bakalımselam kızlar.
güneş kreminden bahsedilmiş de ben de Coppertone Forte Plus 50+ kullanmayı düşünüyorum.
aynı markanın vücut için olanını kullanmıştım. aşırı memnun kalmıştım ki şöyle anlatıyım:
tekne turuna çıkmıştık ben süt beyaz tenliyim ve çok kızarır yanarım.
omuzlarıma sürdüm en çok orası yanar diye kollarıma sürmedim.
akşam aynadan bir baktım omuzlarım bembeyaz, kollarım kıpkırmızı yanmış
resmen denek gibi kullanmışım kendimi
hiç bir koruyucu bu kadar etkili olmamıştı bende.
hoşgelmişin bacım rabbim bu bebişi sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesinnn inşallah .... zor olan bu süreçte kolaylıklar diliyorummm...iyi pazarlar herkese,
ben de aralık annesi olucam Allah nasip ederse,tüp bebek ile hamile kaldım.En başta ikizlerdi ama biri terketti beni .yarın kontrolüm var cinsiyet görebiliriz gibime geliyor.bundan önce bi kaç doktora gittiğim için hepsi farklı yorumlarda bulundu.kimi kız kimi erkek dedi .yarın insallah netleşecek :)
Kizlar 1 temmuzda tetanos asim var doktoruma danismadim danismak gerekir mi?
Kizlar 1 temmuzda tetanos asim var doktoruma danismadim danismak gerekir mi?
Geçmiyor geçmiyorr :/ bende üç gün iyiydim bu sabah yine çıkardım. 15+2 olduk20. Haftaya kadar sürmüştü benim ilk hamileliğimde..
ben 12de biter sanıyodum ama yanılmışımtam iyiyim diodum dün akşama doğru kötü oldum .eşimde geçmişti ya noldu sana yine dedi. bende geçmiyor die ağlamaya başladım. doktorumda hamilelğin tadını çıkar ömrüm boyunca kaç kez yaşayacaksınki bu duyguyu dio. bi geçsede çıkarabilsem..
kızlaarr dün doktora gittim. geçen hafta kıza benzetmişti dünde erkeğe benzettim dedi. çok hareket ediyordu net bişey göremiyorum ama sanki bişey gördüm gibi geldi dedi. sonrada bakmadı detaylı. 3 hafta sonra randevum var. resmen kafamı karıştırdı yaa. erkekte yanılmayı payı olabilir mi?
Oluyor canım.benim ilk hamileliğimde önce erkek dedi kızım oldu
Evet canım dün kısa süreli şok yaşadım :) doktor bişi gösterdi pat diye ''bunun pipisi olduğunu düşünüyorum evet evet bu pipisi dedi '' bizim halimizi sen hesap et artık :)) bir daha değişirse kısa şok uzar bende
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhabalar doktorum bende 2.düzey ayrıntılı ultrason istedi gittiğim hastanede de olmadığı için başka hastaneden randevu aldım fakat sonradan araştırdım ki aldığım şey ultrosonografi doppller diye bişeymiş bunların ikisi aynı şeyleremi bakıyor aldığım randevu yanlış mı acaba doktorumuda arıyamıyrm hafta sonu olduğu için aydınlatırsanz sevirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?