2014 Aralık Anneleri

Ay ne guzel canım bende yarın 13+4 olucam bakalım bu hafta ıcınde gıtmeyı dusunuyorum 12+ 2 de gıttım doktor soylemedı merak ıcındeyım benımde ıkı oglum var bırı 6 yasında bırıde besbucuk ay once doguma dıye gıttık melek olmıs karnımda cennete yolladık bakalım allah bunu suprız verdı cok sukur rabbıme

İyi pazarlara herkese

migrenim tuttu yine benim nasil olaaacak hicmi gecmicek acaba gebelik boyunca doktor hormondan diyooo

Canim iki gundur beni benden aldi o migren agrisi..gece uyuorum uyaniorum hep mi agrir hic mi gecmezz deliricektim..bugun iyiyim Allaha sukur..seninki de gecer ins en kisa zamanda..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

geçmiş olsun canım.benimde kusmalarım yine başladı.geçmicek mi bu bulantı kusma ya.14 olucam artık.dün akşam yine mahfoldum

Geçmiyor geçmiyorr :/ bende üç gün iyiydim bu sabah yine çıkardım. 15+2 olduk 20. Haftaya kadar sürmüştü benim ilk hamileliğimde..

iyi pazarlar herkese,
ben de aralık annesi olucam Allah nasip ederse,tüp bebek ile hamile kaldım.En başta ikizlerdi ama biri terketti beni .yarın kontrolüm var cinsiyet görebiliriz gibime geliyor.bundan önce bi kaç doktora gittiğim için hepsi farklı yorumlarda bulundu.kimi kız kimi erkek dedi .yarın insallah netleşecek :)

benim doktorum 2lide bir sorun çıkmazsa 3lüyü yaptırmıcam direk 4lüyü yaparız demişti bakalım cumartesi söyler herhalde :44:
BENDE DEVLETTEKİ DR ÜÇLÜYE GEL 1 AY SONRA DEMİŞTİ ama özel dr um 1 ay sonra gelince inceleriz her tarafını demişti ya bakalım...

ocean bacım bende hamile kalmadan önceki yıllarda coppertone kullanırdım ama şimdilerde oluşabilecek doğum lekelerinede yazında sıcağı eklenince daha iyi bişey almak gerekti pahalı ve az ml olsada mustelanın baby for için olan 50 faktörlük sadece yüz kreminden aldım şu 1 ayı çıkartsa sonra daha makul ücretli olan natures' for baby alacam ... bakalım

hoşgelmişin bacım rabbim bu bebişi sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesinnn inşallah .... zor olan bu süreçte kolaylıklar diliyorummm...

Geçmiyor geçmiyorr :/ bende üç gün iyiydim bu sabah yine çıkardım. 15+2 olduk 20. Haftaya kadar sürmüştü benim ilk hamileliğimde..

ben 12de biter sanıyodum ama yanılmışım tam iyiyim diodum dün akşama doğru kötü oldum .eşimde geçmişti ya noldu sana yine dedi. bende geçmiyor die ağlamaya başladım. doktorumda hamilelğin tadını çıkar ömrüm boyunca kaç kez yaşayacaksınki bu duyguyu dio. bi geçsede çıkarabilsem..

kızlaarr dün doktora gittim. geçen hafta kıza benzetmişti dünde erkeğe benzettim dedi. çok hareket ediyordu net bişey göremiyorum ama sanki bişey gördüm gibi geldi dedi. sonrada bakmadı detaylı. 3 hafta sonra randevum var. resmen kafamı karıştırdı yaa. erkekte yanılmayı payı olabilir mi?

Aynen cnm bende bir kaç gün iyi oluyorum sonra yine aynı. Bü halde bırak hamileliğin tadını çıkarmayı insan hayattan soğuyor resmen. Geçince rahatlıcaz inşaallah bebişler sağlıklı olsunda katlanırız biz napalım

Oluyor canım.benim ilk hamileliğimde önce erkek dedi kızım oldu

Oluyor canım.benim ilk hamileliğimde önce erkek dedi kızım oldu

çok erken öğrenmeye çalışmamak gerek bence. yanılma payı çok oluyor. kıza adapte etmiştim kendimi. dünden beri bi tuhafım. gerçi ilk çocuğum sağlıklı olsunda hiç farketmez cinsiyeti ama insan alıştırıyo işte kendini.

merhabalar doktorum bende 2.düzey ayrıntılı ultrason istedi gittiğim hastanede de olmadığı için başka hastaneden randevu aldım fakat sonradan araştırdım ki aldığım şey ultrosonografi doppller diye bişeymiş bunların ikisi aynı şeyleremi bakıyor aldığım randevu yanlış mı acaba doktorumuda arıyamıyrm hafta sonu olduğu için aydınlatırsanz sevirim

canım aynı şoku yaşamışız dün banada geçen hafta kıza benziyo demişti. dünde sanki bişey gördüm dedi. bu seferde erkeğe benzettim dedi yaa :) sanki dalga geçer gibi. benzetip duruyo bişeylere :18: çokta göremedi aslında hareket ediyordu çok bi dahada göremedi. şimdi 3 hafta beklicez.

Canım doktorunun istediği şey detaylı ultrason. Her hastanede olmayan ve her doktorun yapamadığı bir teknik. Doppler değil... Bebeği 3 boyutlu inceliyorlar ve. 20. Hafta yapılıyor. Bunu mu istedi emin ol önce. Şayet buysa randevunu şimdiden al, pahalı bir ultrason devlet karşılar mı bilmiyorum bazı özeller karşılıyor. Istanbulda adınlı birkaç Dr var bu işte uzman ama randevu alabilmek zordur... Önce Dr a sor bunu mu istiyorsun diye...
Bebeğin her organına bakıyorlar işte böbrek ölçüsü kalp genişliği vs vs aynı bizim kendimiz için girdiğimiz ultrasonlar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…