2014 Aralık Anneleri

benim ikili testimi 1 gün sonra verdiler bana da erken gibi geldi:)

2.düzey ultrasonografi sırasında doppler ultrasonda yapılır ama ikisi aynı şey değil 2 düzey ultrason perinatolog tarafından yapılmalıdır

İnşallah lekesiz lekesiz biter gebeligimiz.

Bana saglik ocagindaki hemsire karaciger ye dedi. Demir acisindan cok zengin dedi.
Fazla sevmedigim için hiç yemedim tabi.
Bence zarari olsa söylerdi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence seninki erkek. O kemik dik duruyor.
Bizim hic boyle pozumuz yok. Amuda kalkmis hep bizim ki.
O yuzden tahmin falan edemiyoruz çünkü hic birsey görünmüyor.
Ama seninki cok net.

Aynen sana katiliyorum canim.
Ben de sezeryan olacagim.
Herkes seçim yapmakta özgürdur.

KIZLAR YAKLAŞIK 3 GÜNDÜR ama en ağırı dün olmak üzere sol kasık ve karın kısmımmmmm feci ağırıyordu ki okuduğum bir kaç kitapta da burdaki hamilelik takviminde bugün yazanlarda da bu durumu destekleyen cevaplar var meğer normal gibi bişeymiş....

Rahim genişlemesini destekleyen bağlardan dolayı sırt ve karın ağrıları yaşayabilirsiniz. Ağrınızı azaltmak için yataktan veya sandalyeden kalkarken dizlerinizi birbirinden açık ve geniş tutun. Doktorunuz bu sıralarda sizden nöral tüp defekti veya down sendromu taraması için testler isteyebilir.

Yaa ben de ogrenmek istiorum artik pipili mi kukulu muuu :) merak ediorum cooookkkk :)

Son düzenleme:
Yaa ben de ogrenmek istiorum artik pipili mi kukulu muuu :) merak ediorum cooookkkk :)

öğğrenirsin yaa bana 12. haftada çok büyük ihtimalle erkek dedi,bak herkesin değişiyo bende her an değişir diye bi dahaki kontrolu beklirorum

bende senin gibiyim 12 haftada banada yüzde 51 erkek dedi haftaya kontrolüm var iple çekiyorum bi ümit değişir diye

bak bakkk yaa seni kızcı senii benim için farketmez kız erkek de bişi almaya başlasam yavaşdan iyi olur,kesinleşsin diye bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…