2014 Aralık Anneleri

Bizde bugün bu şirin çorapları aldık cinsiyetini daha ogrenemedigimiz yavrucugumuza :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1403465916153.webp
    7 KB · Görüntüleme: 34
aynen aynen daha rahatım ilk haftalardann inşallah böle rahat geçer hep yaa
İnsallah canim ben hatirlamak istemiyorum o gunleri..
Cok tesekkurler kizlar hala agri full devam ediyo midemde berbat insallah tez vakitte hamileligin tadini cikarmaya baslariz

kabizligim gidince gobusum okadar cikmaz oldu
İnsallah canim.gecmis olsun..
Kizlar iyi aksamlar ikeada çok güzel lambalar var kizimiza pembe kocaman çiçek şeklinde lamba aldik çok keyifliiii :)

Gule gule kullanin tatlim..

Aminnn cnmm sagolasinn...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

16.haftayı dolduran annişler bulantılar halsizlikler geçti mi? 12 haftalık dediler geçmedi. Umudumuz 16. hafta -,-

nasil bisey cnm?? Benim tek dusundugum saten nevresim takimim var annemin beyaz islerini uzerine isletmistik hic kullanmadim onu takarim heralde. Onun disinda bisey dusunmedim

bende kızımda öle yapmıştım nevresim takımı sermiştim bebişin ana kucağını rahatça ulaşabileğim şekilde yerleştirmiştim sezeryan olduğum için kalkmak ızdıraptı ilk 2 gün bolca yastık koydum heryanıma kalkarken çok rahat oluyodu insan sürekli yardım isteyemiyo çünkü

günaydın annişler ..
dün komşumla avize yaptık.sizlerlede paylaşmak istedim fikir olur sizde kendi emeğinizle yapmak istersiniz belki diye..
oğluma anı defteri yapmıştım..şimdi cinsiyet belli olunca yine yapıcam..oğlumda pek bişey yapamamaıştım bunda güzel planlarım var
sırada kapı süsü var onu yapıncada paylaşırım.lohusa tacı vs yapmayıda düşünüyorum...

buda oğlumun odasına yaptığım avize

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…