İnsallah canim ben hatirlamak istemiyorum o gunleri..aynen aynen daha rahatım ilk haftalardanninşallah böle rahat geçer hep yaa
İnsallah canim.gecmis olsun..Cok tesekkurler kizlar hala agri full devam ediyo midemde berbat insallah tez vakitte hamileligin tadini cikarmaya baslariz
kabizligim gidince gobusum okadar cikmaz oldu
Kizlar iyi aksamlar ikeada çok güzel lambalar var kizimiza pembe kocaman çiçek şeklinde lamba aldik çok keyifliiii :)
İnsallah canim ben hatirlamak istemiyorum o gunleri..
Bizde bugün bu şirin çorapları aldık cinsiyetini daha ogrenemedigimiz yavrucugumuza :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bugaboo bee canim
Coktandir arastiriyorum buna karar verdik
bugaboo marka bebek arabasını 2.400 tl.ye nerden aldınız sakıncası yoksa??neler dahil?birbirimize yardımcı olursak çok iyi olur..
Baktim da çok para cnm ya vermem ben okadar oglumda bile 3 arabamiz vardi baskasina verdim yepyeniydiler...2.450 lira degmez bence tabii tercih meselesi
2.450 liraya bugaboo marka bebek arabası nerede satılıyor acaba??bilgilendirirseniz sevinirim
Canim bu markanin 3tane distributor marka magazasi var bunlardan jokerde 3000 bebegimde 2970 e-bebegin magazasinda 2700 degisiyor yani. Bunlar travel sistem icinde anakucagi adaptor tentesi ve asil puseti. E bebek en son 2450 yapti en uygunu orda
son fiyatı şimdi gördüm :) e-bebek.in hangi mağazası??istanbul'da mı??
son fiyatı şimdi gördüm :) e-bebek.in hangi mağazası??istanbul'da mı??
Netten baktim cnm bilemiyorum
bugaboo marka bebek arabasını 2.400 tl.ye nerden aldınız sakıncası yoksa??neler dahil?birbirimize yardımcı olursak çok iyi olur..
Daha almadik yarin alicaz nasip olursa
2450 e-bebek sitesinin ankara cukurambarda magazasi var orda indirdiler bu kadar icinde cybex anakucagi adaptor tente ve sase puset dahil.
Ama bebegim magazasi 2600 vermisti baska yerde daha ucuz bulun indiririm en ucuzu benim filan dedide biz ugrasmadik artik daha. Orayada gidilebilir yani
Kızlar lohusa yatağı için bişey düşündünüz mü benim şimdi biran aklıma geldi
nasil bisey cnm?? Benim tek dusundugum saten nevresim takimim var annemin beyaz islerini uzerine isletmistik hic kullanmadim onu takarim heralde. Onun disinda bisey dusunmedim
Nasil bisey cnm?? Benim tek dusundugum saten nevresim takimim var annemin beyaz islerini uzerine isletmistik hic kullanmadim onu takarim heralde. Onun disinda bisey dusunmedim
Kızlar lohusa yatağı için bişey düşündünüz mü benim şimdi biran aklıma geldi
nasıl oluyor ki :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?