günayddııııınnnn anniiiişşşşlllleeeeeeeerrrrrrrrrrr
kızımla biz geldikkkkk
günaydınnnnnnnnnnBiz de geldik ,değişmezse yine oğlumlaa
Kızlar lohusa yatağı için bişey düşündünüz mü benim şimdi biran aklıma geldi
14. Haftata banada oğlan demişti ama 17. Haftada kız dedi artık değişmez heralde :44: %100 dedi ama
günayddııııınnnn anniiiişşşşlllleeeeeeeerrrrrrrrrrr
kızımla biz geldikkkkk
canım ben bugün 15. haftaya adım atmış bulunuyorum geçen salı yani 14 haftamdan itibaren bulantılarım azaldı ve bitti diyebilirim yemek yapabiliyorum :)) umarım tüm arkadaşlarımın biter mutlu hamiişler oluruzKızlar değişen cinsiyet şokunu atlattıktan sonra doktorumun anlattığı kendi başından geçmiş olan bi öyküyü sizlere anlatcağım..
ben bulantıdan yakındım doktora neden bitmiyor bu zofran da işe yaramıyor çok yoruldum fln fln yakınıyorum soluksuz..9 ay sürenler varmış çok korkuyorum dedim 9 ay sürmesi imkansız o psikoljiktir dedi ama sürenler varmış çok korkuyorum dedim...
o sırada doktor bir şey anlatcağım dedi....Bu adamın bir hastası hamile kalmış kadın 9 ay her gün defalarca kusmuş ne zofran ne ktyril ne de serumlar kar etmemiş..bu hastanın kocası kadın doğum doktorunun da çok yakın bir arkadaşıymışş....neyse kadın kazayla 2nciye hamile kalmış ve bu adam almaz diye başka doktora gidip sırf bir önceki gebeliğindeki bulantılar güzünden bebeğini aldırmış..bi kaç yıl geçmiş yine hamile kalmış bu defa bu adama gelmiş aldırcam diye....bu doktor sırf bu sebeple ben bebek almam demiş.. bi önce yine kürtaj olduğunu o almazsa başka dra gidip aldıracağını söylemiş...sonra bu kadının kocasıyla kadın doğum doktoru anlaşmşlar kadına tamam kürtaj yapcaz diye uyutup uyandırmışlar ama bebeği almamşlar...kadın akşam doktoru aramış doktor bey benim diğer kürtajımda kanamam vardı şimdi yok neden demiş doktor da çok iyi temizledik o yüzden bu defa kanaman olmayacak ve önümdeki 4 ay kadar adet olmayacaksın demiş..neyse haftalar geçmiş bir şey yok taki 20nci hafta gelene kadar..20 haftada bebeği hisseden kadın doktora gitmiş ki 20 haftalık hamile sonra kalan 20 haftada yine kusmuş ve bebek sağlıkla doğmuş:)) yani doktorun dediği en geç 16 da bulantı bitermiş..bitmezse ya psikoljiktir ya da mide sorunun vardır dedi içim rahatladı inşallah bitecek bizimkiler deeeeee..iştahım gelsin istiyorummmm
günaydın kızlar, nasılsınızzz?
15. haftasında olup da benim gibi bulantısı devam eden var mı hala
ben de değişen hiç bir şey olmadı. hala karnım çıkmadı, kilo almadım ve hala midem bulanıyor/kusuyorum14. hafta bitsin geçer diyenleri de yalancı çıkarmış oldum, bakalım sırada ne var :)
bu arada internetten kitap siparişlerimi verdim, Ayşe Öner'in "hamilelik doğum ve bebek bakımı" kitabını ve tracy hogg'un "Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler" kitabını aldım, inşallah en kısa sürede gelir
onun dışında bebeğe müzik dinletmek için biraz araştırma yaptım, bebeklerimiz 17. haftada içerideki sesleri duymaya başlıyormuş ama dışarıdaki sesleri duyması 19. 20. haftada mümkünmüş. ben şimdiden müzik arşiv hazırlığına başladım. gündüz Kur'an-ı Kerim, gece ise klasik müzik dinleteceğim. böyle gece ve gündüz iki farklı tür dinletmek doğduktan sonra da gece ve gündüz farkını öğretmeye çalışırken çok faydalı oluyormuş.
şimdilik bu kadar :)
Annemin kayınvalidemin verdiği çeyizler var hiç kullanmadım doğum olursa sererim diyordum onları sırayla sererim herhalde :) onlar da sevinir :)
canım bende kitap araştırıyorum kitaplar gelince tavsiye edersen almayı düşünürüm birde dini yönden kitaplar bakıyorum onlara da ulaşırsan haberdar edersen sevinirim :)
canım sana 14ncü hafta da kemik yapısına göre erkek mi dedi yoksa pipisini gördüm erkek mi dedi? böyle deyip bana umut oluyorsunuz kıza döner mi ki diyeeeeebana minnacık birşey gösterdi bunun pipisi olduğunu düşüyorum evet evet pipisi dedi sonra ben ititraz edince adam ben iddialıyım dedi yaaa:44: yüzde kaç dedik bunun yüzdesi olmaz merdivende bi adam görsen bir erkek gördüm desen ben sana yüzde kaç erkekti desem ne dersin dedi yaaa kaldım öylece sağlıklı olsunlar da tabi ama insan merak ediyor kuzusunun kesin cinsiyetini yaaaaa
Kizlar beşik icin fikriniz var mı bambu beşiklere ne diyosunuz
beşikleri çok uzun süre kullanamayacaz ikeaya bi bakmanızı tavsiye ederim fiyatlarıda çok uygun
Arkadaşlar Günaydın herkese. Uykusuz bi gece geçirdim ne yazikki. Ben bu hafta cok tuzlu yedim. Canim cektikce attim agzima cok tuzlu zeytinleri. Dün gece böbrek ağrısına uyandım. Böbrek sorunumda yoktu öncesinde. Sık sık tuvaletim geldi ama sistit oldugunu sanmiyorum çünkü yanma vs yok. Su dengem bozulmasin diyede her lavabo çıkışı su ictim. Su an agri yok ama hassasiyet var. Sizce doktora gitsem mi napsam yarım saate karar vermem lazım. .gece aynı olmaktan korkuyorum ama bi yanımda belku geçer diyo poffff
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
beşikleri çok uzun süre kullanamayacaz ikeaya bi bakmanızı tavsiye ederim fiyatlarıda çok uygun
ayyyy tatlım bilmiyorum ki banada ilk kız sonra erkek deyince bundada tereddüt etmedim değil yani5. ayda kız dedi doktoru arkadaşıma 7. ayda erkekmiş meğerse benimde kafam allak bullak ilk etaplarda sormamak lazımmış kafa karışıklığından başka bişiy değil
Cnm benim bulunduğum sehirde ikea yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?