Netten baktım hepsine cnm ben biraz farklı olsun istiyorum.ikeadaki mobilya heryerde var onlardan..
ayy canım yaa bana da cumartesi günü bu seferde erkeğe benzettim dedi. geçen hafta kıza benzetmişti. gerçi benimki daha küçük neye göre benzetiyo anlamadım. bişey gördüm sanki ama dedi. tekrar bakıp bize bak burda pipisi demedi. gördü geçti. çok hareketliydi. insanın kafası karışıyo ya. hakkaten erkenden öğrenmek için can atmamak gerekiyormuş. kıza alışmaya başlamaıştım şimdi erkek dedi ama bu da ihtimal. net göremedi. neyse sağlıklı olsunlarda cinsiyet hiç öenmli değil.
Cok guzeller tatlim ama ben ilk etapta oda yapmiycam.sen paylas fikir olur hem bizede :)günaydın annişler ..
dün komşumla avize yaptık.sizlerlede paylaşmak istedim fikir olur sizde kendi emeğinizle yapmak istersiniz belki diye..
oğluma anı defteri yapmıştım..şimdi cinsiyet belli olunca yine yapıcam..oğlumda pek bişey yapamamaıştım bunda güzel planlarım var
sırada kapı süsü var onu yapıncada paylaşırım.lohusa tacı vs yapmayıda düşünüyorum...
Eki Görüntüle 1165597
Eki Görüntüle 1165599
buda oğlumun odasına yaptığım avize
Eki Görüntüle 1165600
Onu kayinvalidemle annem ayarlar ceyizde bi suru dantelli nevresim takimi var birini sereriz artik :)Anladim cnm benim dr kastim oydu zatrn çarşaf vs.Bende saten yada farkli şık bişey bulursam alırım
Kizlar beşik icin fikriniz var mı bambu beşiklere ne diyosunuz
hmmmm anladım cnm nettende sipariş veriliyor diye biliyorum ama biz hafta sonu gidip baktık bebek odaları 1000 tlydi beşiği, dolabı, ayrıca büyük kat kat dolapları olan alt açması, anne için tekli emzire koltuğu hepsi içinde çok uygun geldi bize fikriniz olsun istedim.
Cok guzeller tatlim ama ben ilk etapta oda yapmiycam.sen paylas fikir olur hem bizede :)
Onu kayinvalidemle annem ayarlar ceyizde bi suru dantelli nevresim takimi var birini sereriz artik :)
Ben park besik alicam yani annem alacak :)
Cok guzeller tatlim ama ben ilk etapta oda yapmiycam.sen paylas fikir olur hem bizede :)
Onu kayinvalidemle annem ayarlar ceyizde bi suru dantelli nevresim takimi var birini sereriz artik :)
canım ben bugün 15. haftaya adım atmış bulunuyorum geçen salı yani 14 haftamdan itibaren bulantılarım azaldı ve bitti diyebilirim yemek yapabiliyorum :)) umarım tüm arkadaşlarımın biter mutlu hamiişler oluruz
canım bende kitap araştırıyorum kitaplar gelince tavsiye edersen almayı düşünürüm birde dini yönden kitaplar bakıyorum onlara da ulaşırsan haberdar edersen sevinirim :)
Kizlar beşik icin fikriniz var mı bambu beşiklere ne diyosunuz
ben büyüyen beşik düşünüyorum.beyaz renk. sonradan büyük yatak , çalıkma masası ve komidin oluyo. beşiği 2. bebektete kullanbilirim hem. gittigidiyorda falan var. bence bi bakın sizde kızlar .fikir olur
ayyyy tatlım bilmiyorum ki banada ilk kız sonra erkek deyince bundada tereddüt etmedim değil yani5. ayda kız dedi doktoru arkadaşıma 7. ayda erkekmiş meğerse benimde kafam allak bullak ilk etaplarda sormamak lazımmış kafa karışıklığından başka bişiy değil
beşikleri çok uzun süre kullanamayacaz ikeaya bi bakmanızı tavsiye ederim fiyatlarıda çok uygun
ben büyüyen beşik düşünüyorum.beyaz renk. sonradan büyük yatak , çalıkma masası ve komidin oluyo. beşiği 2. bebektete kullanbilirim hem. gittigidiyorda falan var. bence bi bakın sizde kızlar .fikir olur
Cnm buyuyen besijlerin eni cok az ileride buyuse bile eni yetmiyor..ve yeni dogdugu zaman kullanabilcegimiz bisey arıyorum. .anne yani besik tada bambu besik gibi
kızım da 40'ı çıkana kadar görünen hasır sepeti yapmıştı babası yatak odamda onu kullandım daha sonra kendi odasında uyumaya başladı kızım bu karyolayı kullandım şuan 14 aylık halen kullanıyor şimdi kız kardeşine bu sepet ve karyola kalıcak büyük kızıma karyola ayrlıycaz artık, karyolanın yanında görülen emzirme koltuğunuda eşim kumaş kapladı süngerini rengini değiştirdi, çok işime yaradı eğer odanız müsaitse emzirme koltuğu vazgeçilmez oluyor kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=659936&d=1363529696
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=659935&d=1363529680
emeğine sağlık çok güzel düşünmüş ve hazırlamışsın nası heyecanla yapmışssındır güzel günlerde aydınlansın inşallah kızıngünaydın annişler ..
dün komşumla avize yaptık.sizlerlede paylaşmak istedim fikir olur sizde kendi emeğinizle yapmak istersiniz belki diye..
oğluma anı defteri yapmıştım..şimdi cinsiyet belli olunca yine yapıcam..oğlumda pek bişey yapamamaıştım bunda güzel planlarım var
sırada kapı süsü var onu yapıncada paylaşırım.lohusa tacı vs yapmayıda düşünüyorum...
buda oğlumun odasına yaptığım avize
günaydınnnnnnnnnnbiz de geldik ,değişmezse yine oğlumlaa
bulantı yaşamanın çok zor olduğunu söylüyorlar Allah yardımcın olsungünaydın kızlar, nasılsınızzz?
15. haftasında olup da benim gibi bulantısı devam eden var mı hala
ben de değişen hiç bir şey olmadı. hala karnım çıkmadı, kilo almadım ve hala midem bulanıyor/kusuyorum14. hafta bitsin geçer diyenleri de yalancı çıkarmış oldum, bakalım sırada ne var :)
bu arada internetten kitap siparişlerimi verdim, Ayşe Öner'in "hamilelik doğum ve bebek bakımı" kitabını ve tracy hogg'un "Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler" kitabını aldım, inşallah en kısa sürede gelir
yazını genç ve evli 2010 gelinlerinde de gördüm benim eski topiğimKizlar beşik icin fikriniz var mı bambu beşiklere ne diyosunuz
insan başkalarından cinsiyeti değişti haberi alınca kendinden de emin olamıyor dimi ben 2. bi teyite kadar kesin gözüyle bakamamayyyy tatlım bilmiyorum ki banada ilk kız sonra erkek deyince bundada tereddüt etmedim değil yani5. ayda kız dedi doktoru arkadaşıma 7. ayda erkekmiş meğerse benimde kafam allak bullak ilk etaplarda sormamak lazımmış kafa karışıklığından başka bişiy değil
ikea da pratik uygun fiyatları çok seçenek var ama pek sağlıklı değil yani uzun ömürlü değil diyorlar :44:beşikleri çok uzun süre kullanamayacaz ikeaya bi bakmanızı tavsiye ederim fiyatlarıda çok uygun
burada kkda bi arkadaşımda hamileyken rüyasında kız görmüştü ve kızı olduKizlar rüyamda kiz bebek kukusu gördüm nedir ki bunun anlami yorum yapabilecek var mi aranizda?
bulduğun bizlere de ekleyebileceğin linkler varsa paylaşabilir misinben büyüyen beşik düşünüyorum.beyaz renk. sonradan büyük yatak çalışma masası ve komidin oluyo. beşiği 2. bebekte de kullanbilirim hem. gittigidiyorda falan var. bence bi bakın sizde kızlar .fikir olur
canım biz bebek odası alacağız ama ilk zamanlarda yatak odasına koyabileceğim bir beşik de alacak annem inş.. bizde adettir kız annesi beşik bezer :) şöyle bir beşik beğenmiştim fikir olsun sana da:
Eki Görüntüle 1165767
hadi ya ben internetten gördüğüm kadar biliyorum.gerçeğini görmedim. görüpte almak lazım ozman. bambu beşikler benimde hoşuma gidiyo ama çok az kullanılabilecek. o yüzden bende bilmiyorum napcağımı
canım biz bebek odası alacağız ama ilk zamanlarda yatak odasına koyabileceğim bir beşik de alacak annem inş.. bizde adettir kız annesi beşik bezer :) şöyle bir beşik beğenmiştim fikir olsun sana da:
Eki Görüntüle 1165767
mrh kızlar
ilk ayımda aranıza katılıp sizlere yazmıştım
ama iş yoğunluğu nedeniyle pek bakamadım sonraları
geriye dönük okudum biraz
hepiniz ve bebişleriniz iyiymiş çok şükür cinsiyet öğrenenler
hazırlıklara başlayanlar olmuş
harika bi süreç geçiriyoruz
inşallah hepimiz sonuna kadar sağlıcakla ilerleriz.
ben yarın 12. haftamı tamamlayacağım henüz cinsiyet öğrenmedim sabırsızlıkla bekliyorum
ve sonuna kadar devam edeceğim bi hastanede bulamadığım için biraz endişeliyim
ankaradayım devlet hastanesine çok iyi diyorlar ama çalışıyorum özel sektörde saatlerimi orda geçirmem zor olur diye gitmedim
özele ve özel muayenehaye gittim onlardan da tam anlamıyla memnun kalmadım
emeğine sağlık çok güzel düşünmüş ve hazırlamışsın nası heyecanla yapmışssındır güzel günlerde aydınlansın inşallah kızın
böyle tam emin olamamak kötü dimi
benim eltimede 16.da erkek dediler ama 22de kız olduğunu öğrendiler
insan kendini hazırlıyordur sonuçta dimi sonradan değişmesi tuhaf :26:
bulantı yaşamanın çok zor olduğunu söylüyorlar Allah yardımcın olsun
benim çok şükür hiç olmadı bu zamandan sonrada olmaz diye düşünüyorum.
kitap önerilerinini dinlicem ve bende alcam
artık bu türde faydası olcak şeyler okumalıyım diğer kitaplar bu sürede beklesinler dimi
yazını genç ve evli 2010 gelinlerinde de gördüm benim eski topiğim
ordaki beşik çok kullanışlı olmaz diye düşünüyorum çok hoş gözüküyor ama çok kısa süreli sanki :44:
park yataklar çok tercih ediliyor.
insan başkalarından cinsiyeti değişti haberi alınca kendinden de emin olamıyor dimi ben 2. bi teyite kadar kesin gözüyle bakamam
ikea da pratik uygun fiyatları çok seçenek var ama pek sağlıklı değil yani uzun ömürlü değil diyorlar :44:
burada kkda bi arkadaşımda hamileyken rüyasında kız görmüştü ve kızı oldu
bulduğun bizlere de ekleyebileceğin linkler varsa paylaşabilir misin
kızım da 40'ı çıkana kadar görünen hasır sepeti yapmıştı babası yatak odamda onu kullandım daha sonra kendi odasında uyumaya başladı kızım bu karyolayı kullandım şuan 14 aylık halen kullanıyor şimdi kız kardeşine bu sepet ve karyola kalıcak büyük kızıma karyola ayrlıycaz artık, karyolanın yanında görülen emzirme koltuğunuda eşim kumaş kapladı süngerini rengini değiştirdi, çok işime yaradı eğer odanız müsaitse emzirme koltuğu vazgeçilmez oluyor kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=659936&d=1363529696
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=659935&d=1363529680
bulantı yaşamanın çok zor olduğunu söylüyorlar Allah yardımcın olsun
benim çok şükür hiç olmadı bu zamandan sonrada olmaz diye düşünüyorum.
kitap önerilerinini dinlicem ve bende alcam
artık bu türde faydası olcak şeyler okumalıyım diğer kitaplar bu sürede beklesinler dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?