2014 Aralık Anneleri

şuanda kız dedi ama hala tereddütlüyüm bencede sormamak lazım zamanı gelince öğreniliyor zaten öyle öyle önemli olan sağlıklı olmaları

Cok guzeller tatlim ama ben ilk etapta oda yapmiycam.sen paylas fikir olur hem bizede :)
Anladim cnm benim dr kastim oydu zatrn çarşaf vs.Bende saten yada farkli şık bişey bulursam alırım
Onu kayinvalidemle annem ayarlar ceyizde bi suru dantelli nevresim takimi var birini sereriz artik :)
Kizlar beşik icin fikriniz var mı bambu beşiklere ne diyosunuz

Ben park besik alicam yani annem alacak :)

Cok guzeller tatlim ama ben ilk etapta oda yapmiycam.sen paylas fikir olur hem bizede :)

Onu kayinvalidemle annem ayarlar ceyizde bi suru dantelli nevresim takimi var birini sereriz artik :)

Bizde hic kullanılmamış sıfır var mobilyada var buyuzden ilk dogum yaptigim zaman oturma odasinda yatacagimiz icin portatif bisey istiyorum bambu gibi

oda yapıcam ama park yatakta mutlaka alıcam çok kullanışlı oluyormuş. yani amcamız alıcakmış

Canım ben Adem güneşin kitap serisini aldım, annelik sanatını bitirdim çok güzel tavsiye ederim. Çocuğunla yakın ilişki kurarak yetiştirmeni sağlıyor. Şimdi çocukluk sırrına başladım.

ben büyüyen beşik düşünüyorum.beyaz renk. sonradan büyük yatak , çalıkma masası ve komidin oluyo. beşiği 2. bebektete kullanbilirim hem. gittigidiyorda falan var. bence bi bakın sizde kızlar .fikir olur

Cnm buyuyen besijlerin eni cok az ileride buyuse bile eni yetmiyor..ve yeni dogdugu zaman kullanabilcegimiz bisey arıyorum. .anne yani besik tada bambu besik gibi

Ay hakkaten yaa sormasaymışşız keşke bir de ben 11+4 de baskıyla söylettim resmen :)) hayırlısı deyip 3 hafta daha beklicem artık dayanabilirsem:))

beşikleri çok uzun süre kullanamayacaz ikeaya bi bakmanızı tavsiye ederim fiyatlarıda çok uygun

Evet bende uygun bi beşik istiyorum... inşallah sağlıklı bir bebek olursa 6 ncı ayda odasını ayırmak istiyoruz çünkü 6 ay için de pahalı beşik almak istemiyorum...
İkeaya bakayım ben de

Eveit Ben de oda takımını öyle alcam inşallah:) beşik sonradan büyüyüp tek kişilik yatak oluyor parçalar masa fln oluyor çok mantıklı iki ayrı masraf yok hem bebekken kullanırlar hem de şöyle ilkokulu bile çıkartırlar o takımla inşallah:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

evet cnm bende gördüm hafta sonu ikeadada vardı düşünülebilir

sağol canım..bende yeni yaptım oğlana odayı.park yatak kullandık 3 yıl artık küçük geliyordu..kardeşide olunca oda yaptık..park yatak çok kullanışlı ...

Cnm buyuyen besijlerin eni cok az ileride buyuse bile eni yetmiyor..ve yeni dogdugu zaman kullanabilcegimiz bisey arıyorum. .anne yani besik tada bambu besik gibi

hadi ya ben internetten gördüğüm kadar biliyorum.gerçeğini görmedim. görüpte almak lazım ozman. bambu beşikler benimde hoşuma gidiyo ama çok az kullanılabilecek. o yüzden bende bilmiyorum napcağımı

kızım da 40'ı çıkana kadar görünen hasır sepeti yapmıştı babası yatak odamda onu kullandım daha sonra kendi odasında uyumaya başladı kızım bu karyolayı kullandım şuan 14 aylık halen kullanıyor şimdi kız kardeşine bu sepet ve karyola kalıcak büyük kızıma karyola ayrlıycaz artık, karyolanın yanında görülen emzirme koltuğunuda eşim kumaş kapladı süngerini rengini değiştirdi, çok işime yaradı eğer odanız müsaitse emzirme koltuğu vazgeçilmez oluyor kızlar

http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=659936&d=1363529696
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=659935&d=1363529680

hasır seperte bayıldımda yaptı derken :44: hazır almadınızda kendinizmi yaptınız anlayamadım

mrh kızlar
ilk ayımda aranıza katılıp sizlere yazmıştım
ama iş yoğunluğu nedeniyle pek bakamadım sonraları
geriye dönük okudum biraz
hepiniz ve bebişleriniz iyiymiş çok şükür cinsiyet öğrenenler
hazırlıklara başlayanlar olmuş
harika bi süreç geçiriyoruz
inşallah hepimiz sonuna kadar sağlıcakla ilerleriz.
ben yarın 12. haftamı tamamlayacağım henüz cinsiyet öğrenmedim sabırsızlıkla bekliyorum
ve sonuna kadar devam edeceğim bi hastanede bulamadığım için biraz endişeliyim
ankaradayım devlet hastanesine çok iyi diyorlar ama çalışıyorum özel sektörde saatlerimi orda geçirmem zor olur diye gitmedim
özele ve özel muayenehaye gittim onlardan da tam anlamıyla memnun kalmadım

emeğine sağlık çok güzel düşünmüş ve hazırlamışsın nası heyecanla yapmışssındır güzel günlerde aydınlansın inşallah kızın

günaydınnnnnnnnnn biz de geldik ,değişmezse yine oğlumlaa
böyle tam emin olamamak kötü dimi
benim eltimede 16.da erkek dediler ama 22de kız olduğunu öğrendiler
insan kendini hazırlıyordur sonuçta dimi sonradan değişmesi tuhaf :26:

bulantı yaşamanın çok zor olduğunu söylüyorlar Allah yardımcın olsun
benim çok şükür hiç olmadı bu zamandan sonrada olmaz diye düşünüyorum.
kitap önerilerinini dinlicem ve bende alcam
artık bu türde faydası olcak şeyler okumalıyım diğer kitaplar bu sürede beklesinler dimi

yazını genç ve evli 2010 gelinlerinde de gördüm benim eski topiğim
ordaki beşik çok kullanışlı olmaz diye düşünüyorum çok hoş gözüküyor ama çok kısa süreli sanki :44:
park yataklar çok tercih ediliyor.

insan başkalarından cinsiyeti değişti haberi alınca kendinden de emin olamıyor dimi ben 2. bi teyite kadar kesin gözüyle bakamam

beşikleri çok uzun süre kullanamayacaz ikeaya bi bakmanızı tavsiye ederim fiyatlarıda çok uygun
ikea da pratik uygun fiyatları çok seçenek var ama pek sağlıklı değil yani uzun ömürlü değil diyorlar :44:

Kizlar rüyamda kiz bebek kukusu gördüm nedir ki bunun anlami yorum yapabilecek var mi aranizda?
burada kkda bi arkadaşımda hamileyken rüyasında kız görmüştü ve kızı oldu

bulduğun bizlere de ekleyebileceğin linkler varsa paylaşabilir misin

bende bebek almayı düşünüyorum ve birde park yatak oturma odasına yada yatak odasına koyabilirim
ama bu beşikte şahaneymiş

benim annemde odayı ben alcam diyo,
anneanne alırmış öyle diyo :44:

Cnm park yatagimiz var kuzum senin gönderdiğin resimdeki beşik bambu beşik o modellerde cok secenek var ben de böyle bisey alcam galiba..cnm evet ben ogluma mobilya beşik aldigim zaman buyuyen yataklara bellonadaki satici oyle demişti en olarak kullanışlı değil diye bizde normal mobilya almistik.yani bizde park yatak ve mobilya karyola var ben 4-5ay kullanabilcegim bişey istiyorum..yuvarlak bambu hoşuma gidiyor şuanda

kızlar burun kanaması yasayan varmı ben uykudan uyandıktan sonra baya kanadı normalmıs galba ama dr sorucam belkı soranınız vardır?

çok güzeller, koltuğa da bayıldım güzel fikirmiş yazdım kenara

amin canım teşekkür ederim. kitap konusunda haklısın diğerleri bekleyecek mecburen, önceliklerimiz değişti artık :)
Bu arada ankara'da yaşayan anne adayı olarak sayıca baya varız. doktor/hastane konusunda tavsiye veya fikir istersen burada yardımcı oluruz sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…