Benim 1 oğlum var 9 yaşında o yüzden kızcıyım birazcık
ayyy maşallahh maşalahhbende olsam kız isterdimm erkek çocuğum varsa
Tecrübeli bi ebe doktordan daha iyi doğum yaptırır ama aklında olsun benim dikişim bile belli değil o kadar söyleyim :)
Canım doktorunun istediği şey detaylı ultrason. Her hastanede olmayan ve her doktorun yapamadığı bir teknik. Doppler değil... Bebeği 3 boyutlu inceliyorlar ve. 20. Hafta yapılıyor. Bunu mu istedi emin ol önce. Şayet buysa randevunu şimdiden al, pahalı bir ultrason devlet karşılar mı bilmiyorum bazı özeller karşılıyor. Istanbulda adınlı birkaç Dr var bu işte uzman ama randevu alabilmek zordur... Önce Dr a sor bunu mu istiyorsun diye...
Bebeğin her organına bakıyorlar işte böbrek ölçüsü kalp genişliği vs vs aynı bizim kendimiz için girdiğimiz ultrasonlar gibi
Canim sende yoksun ne zamandir.nasil gidiyor hamilelik?
ozaman tecrübeli ebe gelsin doktoruda istemem 😁 kizlar bu arada bacak ağrısı yasayan varmi? benim sol bacagım kalcamdan geliyor agri cok gevşek oluyo ağrı acı gibi tuhaf bisi ayakta duramiycak gibi oluyorum topalliyorum hic böyle bisi yasayan varmi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
2.düzey ultrasonografi sırasında doppler ultrasonda yapılır ama ikisi aynı şey değil 2 düzey ultrason perinatolog tarafından yapılmalıdır
evet ikisinin aynı şey olmadığını öğrenince benmde aklım karıştı zaten kendi doktorum reçete olarak elimede yazıp verdi 2.düzey ayrıntılı ultrason çektireceksin diye bende hangi özel hastaneyi aradıysam hep bana dopller dan bahsediyor ve iç organlarınada baktıklarını söylüyor ikisi aynı şey değilse nasıl bakacaklar onu anlamadm kafam bu konuda gerçekten çok karışık
Hamilelikte kaslar ve bağ dokular doğuma hazırlık için gevşemeye başlıyo bu zamanlarda bel fıtığı ve siyatik sinir sıkışması olabilir doktoruna bi danış çekme yada uyuşma tarzı kalçadan ayağa vuran ağrı bunun belirtisi
daha önce hiç böyle bi sikayetim yoktu canim internetten baktım herkesin yasayabilecegi biseymis magnezyum eksikligi ve dedigin gibi doguma hazırlık yarin gidicem doktora kalkip duş alamıyorum topal hayri oldum resmen 😩
evet burda bayağıdır yazmıyodum,iyi gidiyo canım 15. haftama girdim çok şükür,bi sorunum yoksenin nasıl gidiyo
Bendede sorun yok sukerler olsun 1 hfta kadar onde gidiyoruz bizde bulantilar halsizlikler gecti :)
Geçmiş olsun yat dinlen
Canım benim cinsiyette belli oldu ogluşumuz geliyo seninkide değişmedi demi son kontrlde🐣
16.hafta
Geçmiş olsun canım ya
Canim iki gundur beni benden aldi o migren agrisi..gece uyuorum uyaniorum hep mi agrir hic mi gecmezz deliricektim..bugun iyiyim Allaha sukur..seninki de gecer ins en kisa zamanda..
geçmiş olsun canım.benimde kusmalarım yine başladı.geçmicek mi bu bulantı kusma ya.14 olucam artık.dün akşam yine mahfoldum
ozaman tecrübeli ebe gelsin doktoruda istemem 😁 kizlar bu arada bacak ağrısı yasayan varmi? benim sol bacagım kalcamdan geliyor agri cok gevşek oluyo ağrı acı gibi tuhaf bisi ayakta duramiycak gibi oluyorum topalliyorum hic böyle bisi yasayan varmi?
Tesekkurler kizlar :)
Ay ne guzel canım bende yarın 13+4 olucam bakalım bu hafta ıcınde gıtmeyı dusunuyorum 12+ 2 de gıttım doktor soylemedı merak ıcındeyım benımde ıkı oglum var bırı 6 yasında bırıde besbucuk ay once doguma dıye gıttık melek olmıs karnımda cennete yolladık bakalım allah bunu suprız verdı cok sukur rabbıme
evet benden 2.düzey ayrıntılı ultrason istedi ama hangi hastaneyi aradıysam hangi hastanenn sitesine baktıysam doppller diye yazıor benmde kafaam karıştı açıkçası yarın kendi doktorumu arayıp tekrar soracağım sen hangi hastanede yaptırdın peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?