2014 Aralık Anneleri

Tecrübeli bi ebe doktordan daha iyi doğum yaptırır ama aklında olsun benim dikişim bile belli değil o kadar söyleyim :)

ozaman tecrübeli ebe gelsin doktoruda istemem 😁 kizlar bu arada bacak ağrısı yasayan varmi? benim sol bacagım kalcamdan geliyor agri cok gevşek oluyo ağrı acı gibi tuhaf bisi ayakta duramiycak gibi oluyorum topalliyorum hic böyle bisi yasayan varmi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

evet benden 2.düzey ayrıntılı ultrason istedi ama hangi hastaneyi aradıysam hangi hastanenn sitesine baktıysam doppller diye yazıor benmde kafaam karıştı açıkçası yarın kendi doktorumu arayıp tekrar soracağım sen hangi hastanede yaptırdın peki ?

Hamilelikte kaslar ve bağ dokular doğuma hazırlık için gevşemeye başlıyo bu zamanlarda bel fıtığı ve siyatik sinir sıkışması olabilir doktoruna bi danış çekme yada uyuşma tarzı kalçadan ayağa vuran ağrı bunun belirtisi

2.düzey ultrasonografi sırasında doppler ultrasonda yapılır ama ikisi aynı şey değil 2 düzey ultrason perinatolog tarafından yapılmalıdır

evet ikisinin aynı şey olmadığını öğrenince benmde aklım karıştı zaten kendi doktorum reçete olarak elimede yazıp verdi 2.düzey ayrıntılı ultrason çektireceksin diye bende hangi özel hastaneyi aradıysam hep bana dopller dan bahsediyor ve iç organlarınada baktıklarını söylüyor ikisi aynı şey değilse nasıl bakacaklar onu anlamadm kafam bu konuda gerçekten çok karışık

Google 2. Düzey ayrıntılı ultrason diye yaz orda e-gebelik sitesinde doppler ve ayrıntılı usg ile ilgili geniş bilgi var cepden kopyalayamadim canım ben randevumu 18 ve 22 haftada Prof Dr atıl Yüksele aldım istanbulda yaşıyorsan alanında en iyi perinatologdur

daha önce hiç böyle bi sikayetim yoktu canim internetten baktım herkesin yasayabilecegi biseymis magnezyum eksikligi ve dedigin gibi doguma hazırlık yarin gidicem doktora kalkip duş alamıyorum topal hayri oldum resmen 😩

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçmiş olsun yat dinlen

Geçmiş olsun canım ya

geçmiş olsun canım.benimde kusmalarım yine başladı.geçmicek mi bu bulantı kusma ya.14 olucam artık.dün akşam yine mahfoldum

Cok tesekkurler kizlar hala agri full devam ediyo midemde berbat insallah tez vakitte hamileligin tadini cikarmaya baslariz

kabizligim gidince gobusum okadar cikmaz oldu

Bana oluyor canım.. Özellikle uzun süre ayakta kaldıysam mesela ev temizliği yaptıysam, dinlenmek için azıcık oturduğumda kalkamıyorum desem yeridir. Ayaklarımın üstüne basamıyorum, 3-4 adım topallıyorum kalçamdan itibaren böyle tutmuyor gibi ağrıyor ama geçiyor.. Geçen hafta da 2-3 gün çok şiddetli bacak ağrılarım oldu mesela, gece uykumdan uyandım gezindim o derece, ağrı kesici almak zorunda kaldım artık.. Ama geçti sonra..

Kizlar iyi aksamlar ikeada çok güzel lambalar var kizimiza pembe kocaman çiçek şeklinde lamba aldik çok keyifliiii :)

canım cok üzüldüm Rabbim bunu sag salim kucagına ve kucagımıza almayı nasip eylesin kimseyi evlat acısıyla sınamasın inş amin
bu bebişin inş saglıkla gelir ve abiside kardesine kavusur aminnn

Ben daha yaptırmadım cnm. 20. Haftada yapılıyor daha var bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…