Cnm park yatagimiz var kuzum senin gönderdiğin resimdeki beşik bambu beşik o modellerde cok secenek var ben de böyle bisey alcam galiba..cnm evet ben ogluma mobilya beşik aldigim zaman buyuyen yataklara bellonadaki satici oyle demişti en olarak kullanışlı değil diye bizde normal mobilya almistik.yani bizde park yatak ve mobilya karyola var ben 4-5ay kullanabilcegim bişey istiyorum..yuvarlak bambu hoşuma gidiyor şuanda
Evet bende uygun bi beşik istiyorum... inşallah sağlıklı bir bebek olursa 6 ncı ayda odasını ayırmak istiyoruz çünkü 6 ay için de pahalı beşik almak istemiyorum...
İkeaya bakayım ben .
amin canım teşekkür ederim. kitap konusunda haklısın diğerleri bekleyecek mecburen, önceliklerimiz değişti artık :)
Bu arada ankara'da yaşayan anne adayı olarak sayıca baya varız. doktor/hastane konusunda tavsiye veya fikir istersen burada yardımcı oluruz sana
canım buarada hayırlı olsun kızın olucakmış:)hasır seperte bayıldımda yaptı derken :44: hazır almadınızda kendinizmi yaptınız anlayamadım
çok güzeller, koltuğa da bayıldım güzel fikirmiş yazdım kenara
saol canım ben özellikle koltuğun çok faydasını gördüm görüyorumda:)
amin canım teşekkür ederim. kitap konusunda haklısın diğerleri bekleyecek mecburen, önceliklerimiz değişti artık :)
Bu arada ankara'da yaşayan anne adayı olarak sayıca baya varız. doktor/hastane konusunda tavsiye veya fikir istersen burada yardımcı oluruz sana
kızlar burun kanaması yasayan varmı ben uykudan uyandıktan sonra baya kanadı normalmıs galba ama dr sorucam belkı soranınız vardır?
ben büyüyen beşik düşünüyorum.beyaz renk. sonradan büyük yatak , çalıkma masası ve komidin oluyo. beşiği 2. bebektete kullanbilirim hem. gittigidiyorda falan var. bence bi bakın sizde kızlar .fikir olur
Kızlar değişen cinsiyet şokunu atlattıktan sonra doktorumun anlattığı kendi başından geçmiş olan bi öyküyü sizlere anlatcağım..
ben bulantıdan yakındım doktora neden bitmiyor bu zofran da işe yaramıyor çok yoruldum fln fln yakınıyorum soluksuz..9 ay sürenler varmış çok korkuyorum dedim 9 ay sürmesi imkansız o psikoljiktir dedi ama sürenler varmış çok korkuyorum dedim...
o sırada doktor bir şey anlatcağım dedi....Bu adamın bir hastası hamile kalmış kadın 9 ay her gün defalarca kusmuş ne zofran ne ktyril ne de serumlar kar etmemiş..bu hastanın kocası kadın doğum doktorunun da çok yakın bir arkadaşıymışş....neyse kadın kazayla 2nciye hamile kalmış ve bu adam almaz diye başka doktora gidip sırf bir önceki gebeliğindeki bulantılar güzünden bebeğini aldırmış..bi kaç yıl geçmiş yine hamile kalmış bu defa bu adama gelmiş aldırcam diye....bu doktor sırf bu sebeple ben bebek almam demiş.. bi önce yine kürtaj olduğunu o almazsa başka dra gidip aldıracağını söylemiş...sonra bu kadının kocasıyla kadın doğum doktoru anlaşmşlar kadına tamam kürtaj yapcaz diye uyutup uyandırmışlar ama bebeği almamşlar...kadın akşam doktoru aramış doktor bey benim diğer kürtajımda kanamam vardı şimdi yok neden demiş doktor da çok iyi temizledik o yüzden bu defa kanaman olmayacak ve önümdeki 4 ay kadar adet olmayacaksın demiş..neyse haftalar geçmiş bir şey yok taki 20nci hafta gelene kadar..20 haftada bebeği hisseden kadın doktora gitmiş ki 20 haftalık hamile sonra kalan 20 haftada yine kusmuş ve bebek sağlıkla doğmuş:)) yani doktorun dediği en geç 16 da bulantı bitermiş..bitmezse ya psikoljiktir ya da mide sorunun vardır dedi içim rahatladı inşallah bitecek bizimkiler deeeeee..iştahım gelsin istiyorummmm
Eki Görüntüle 1165803
beşiklerde sonradan yatak oluyor büyütülebiliyor hoşmuş fiyatları konusunda bilgim yok nette yazmıyor
Eki Görüntüle 1165803
beşiklerde sonradan yatak oluyor büyütülebiliyor hoşmuş fiyatları konusunda bilgim yok nette yazmıyor
Bebekk icin ayri oda dusunuosan cok hos cnm ben yatak odasina koycam genis zaten yatak odam hem esimde yardimci olur sesini duyunca uyanir :)))))aslinda bos odamiz varda gene ilk olarak yapilabilir ama zaten besigi alcam yanima biraz buyuyunce gecer oraya diye dusunuyorum.
Niye 6. Ayda ayırcaksın odasını canım
ya gerçekten mi çok sevindim
ben nedense kalakaldım bu hastane konusunda
zekai tahire çok iyi diyorlar
ama eşim yüzüncü yıla gidelim dedi tamam gittim çok iyi drda iyi ama yeni doğan ünitesi yok hastanenin
doçent sevtap hamdemire gittim çok bilgili çok tatlı bi kadın internette yorumları da çok iyiydi
ama muayenehane doğum nerde olur -ki muhtemelen dışardan gidileceği için pahalı olur
eşim bi hastane ortamı olsun dedi
güven hastanesini sorduk bi muayene 350 tl tahlillerle falan çok artar yani
sevtap hocaya bile 200 tl vermiştim doğuma kadar yapılcak tüm testlerinin ücreti 200 lira ancak tutar dedi oda.
birde perinatoloji bölümü diyorlar 20. haftada gözüküyormuş perinatoloğa organ taraması yapıyormuş.
o klinik sadece zekai tahirde gözüküyor.
bende bebek almayı düşünüyorum ve birde park yatak oturma odasına yada yatak odasına koyabilirim
ama bu beşikte şahaneymiş
benim annemde odayı ben alcam diyo,
anneanne alırmış öyle diyo :44:
Bence de. Ben de ilk zamanlarda yatak odasına koyacağım. Daha sonra odasına yatıracağım. Bu sürede de yavaş yavaş dizerim odayı
canım buarada hayırlı olsun kızın olucakmış:)
sepetin ölçüsünü sipariş verdik hasır sepet yapanlar yaptı, sepeti içine koyduğumuz tahtadan ayağını eşim yaptı,
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=659937&thumb=1&d=1363529710
buda alt değiştirme standımız bunuda ikea da görüp ilham alıp eşimle yaptık tahtadan epidural sezeryanle doğum yapmıştım altını değiştirirken eğilip kalkmak zor oluyor bundanda memnun kalmıştım
ben baktım canım çileğe. sanırım buydu baktığım beyazdı. erkeğede kızada kullanılır dedi. 4.500 TL dedi. bi tane daha beyaz vardı 3.500 TL dedi onada.
Ben zaten ayri odaya yatirsam uyuyamamki o benim canim nasil baska odaya koyayim :)) bunu derken bile gozlerim doldu. Gozumun onunde olmali :)) ilk aylarda goz onunde olmasi cok onemli hic olmadik seylerden bebislere biseyler olabiliyor Allah korusun.
anladım canım o zaman agaydin'ın eklediği beşik çok güzel ona benzer çok şık şeyler var
zekai tahir iyi bir hastane tabi ki ama çok kalabalık olduğu için biraz düşündürüyor. güven çok pahalı, benim eşim de güven hastanesine gidelim demişti ama hiç veremem o kadar parayı dedim yani bir de oranın tahlilleri de çok pahalı. aslında doktorun doğru demiş testler çok fazla değil, biz ikili test için gittik memoriala, sgk anlaşması falan da yok diye çok tutabilir diye düşünüyorduk 160 tl tuttu. bundan sonra bir 4lü test bir de şeker yüklemesi kaldı o da en fazla 250 tutar diye düşünüyoruz.
doktoruna nerelerde doğum yaptırabileceğini sor istersen, ona göre hastanelerden fiyat alıp değerlendirirsin. 12 haftalıksın sanırım, bazı doktorlar 16. haftadan sonra kabul etmiyormuş canım o da aklında olsun.
biz de odayı babaanne, beşiği anneanne alıyor. yani annem öyle yaptı en azından :) abimin ve erkek kardeşimin bebeklerine bebek odası almıştı, bana da beşik alacak ve bebeğin bilumum çeyizlerini yapacakodamızı da babaannemiz alacak zaten, ilk günden söyledi kadın saolsun
böyle eşya almak isteyenleri hiç geri çevirmemek lazım bence, almak istiyorlarsa alsınlar
Canım benim karanlık fobim var çocuğum o konuda cesaretli olsun istiyorum ...çok küçükken de ayırmaya korkuyorum duymazsam vs gibisinden..telsiz alacağım zaten inşallah ama insan yapımı sonuçta tam güvenmiyorum duyamazsak diye...bir de bi psikolog.a danışmıştı kuzenim korku 6 aydan sonra öğrenilmeye başlanırmış...ben de o yüzden 6 ayda ayırmak istiyorum alışsın yanlız karanlıkta yatmaya diye...uyku anında kokumuza alışsın istemiyorum... tabi iyice bi araştırma yapacağım ben de ayırmadan henüz araştırmadım...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?