2014 Aralık Anneleri

anladım canım o zaman agaydin'ın eklediği beşik çok güzel ona benzer çok şık şeyler var

ya gerçekten mi çok sevindim
ben nedense kalakaldım bu hastane konusunda
zekai tahire çok iyi diyorlar
ama eşim yüzüncü yıla gidelim dedi tamam gittim çok iyi drda iyi ama yeni doğan ünitesi yok hastanenin
doçent sevtap hamdemire gittim çok bilgili çok tatlı bi kadın internette yorumları da çok iyiydi
ama muayenehane doğum nerde olur -ki muhtemelen dışardan gidileceği için pahalı olur
eşim bi hastane ortamı olsun dedi
güven hastanesini sorduk bi muayene 350 tl tahlillerle falan çok artar yani
sevtap hocaya bile 200 tl vermiştim doğuma kadar yapılcak tüm testlerinin ücreti 200 lira ancak tutar dedi oda.
birde perinatoloji bölümü diyorlar 20. haftada gözüküyormuş perinatoloğa organ taraması yapıyormuş.
o klinik sadece zekai tahirde gözüküyor.

beşiklerde sonradan yatak oluyor büyütülebiliyor hoşmuş fiyatları konusunda bilgim yok nette yazmıyor

hasır seperte bayıldımda yaptı derken :44: hazır almadınızda kendinizmi yaptınız anlayamadım
canım buarada hayırlı olsun kızın olucakmış:)
sepetin ölçüsünü sipariş verdik hasır sepet yapanlar yaptı, sepeti içine koyduğumuz tahtadan ayağını eşim yaptı,

http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=659937&thumb=1&d=1363529710
buda alt değiştirme standımız bunuda ikea da görüp ilham alıp eşimle yaptık tahtadan epidural sezeryanle doğum yapmıştım altını değiştirirken eğilip kalkmak zor oluyor bundanda memnun kalmıştım

kızlar burun kanaması yasayan varmı ben uykudan uyandıktan sonra baya kanadı normalmıs galba ama dr sorucam belkı soranınız vardır?

Evet canım. Bende o problem var. Doktoruma da sordum. Hatta bir kez de onun yanında kanadı ama normal dedi.

Ben kızım için büyüyen beşik almıştım şimdi 7 yaşında ama eni 70cm büyüyen karyolanın (normal tek kişilik yatak 90 cm ) dar olduğu için rahat olmuyo o yüzden tavsiye etmiyorum ben daralıyo çocuk bunda

Canim bugun bende icmedim bakalim zofrani nolcak? Suan bulanti yok gecenlerdede denedim boyle ilk gun hic kusmadim , ikinci gun birkez, ucuncu gun her yedigimi cikardim. Doktorumda ara ara dene boyle dedi denicem bakalim gececek mi? Benim istahim filan guzel zofran icince bulanti olmuyor yiyorum 6 kilo vermistim 2 sini aldim. Bugunde İlac icmedim gec kalktim gun cabuk bitsin diye :))) ilac icmekten nefret ediyorum hamilelikte ictigim ilac kadar hic ilac icmedim..

Eki Görüntüle 1165803
beşiklerde sonradan yatak oluyor büyütülebiliyor hoşmuş fiyatları konusunda bilgim yok nette yazmıyor

Bebekk icin ayri oda dusunuosan cok hos cnm ben yatak odasina koycam genis zaten yatak odam hem esimde yardimci olur sesini duyunca uyanir :)))))aslinda bos odamiz varda gene ilk olarak yapilabilir ama zaten besigi alcam yanima biraz buyuyunce gecer oraya diye dusunuyorum.

Bence de. Ben de ilk zamanlarda yatak odasına koyacağım. Daha sonra odasına yatıracağım. Bu sürede de yavaş yavaş dizerim odayı

Niye 6. Ayda ayırcaksın odasını canım

Canım benim karanlık fobim var çocuğum o konuda cesaretli olsun istiyorum ...çok küçükken de ayırmaya korkuyorum duymazsam vs gibisinden..telsiz alacağım zaten inşallah ama insan yapımı sonuçta tam güvenmiyorum duyamazsak diye...bir de bi psikolog.a danışmıştı kuzenim korku 6 aydan sonra öğrenilmeye başlanırmış...ben de o yüzden 6 ayda ayırmak istiyorum alışsın yanlız karanlıkta yatmaya diye...uyku anında kokumuza alışsın istemiyorum... tabi iyice bi araştırma yapacağım ben de ayırmadan henüz araştırmadım...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

zekai tahir iyi bir hastane tabi ki ama çok kalabalık olduğu için biraz düşündürüyor. güven çok pahalı, benim eşim de güven hastanesine gidelim demişti ama hiç veremem o kadar parayı dedim yani bir de oranın tahlilleri de çok pahalı. aslında doktorun doğru demiş testler çok fazla değil, biz ikili test için gittik memoriala, sgk anlaşması falan da yok diye çok tutabilir diye düşünüyorduk 160 tl tuttu. bundan sonra bir 4lü test bir de şeker yüklemesi kaldı o da en fazla 250 tutar diye düşünüyoruz.

doktoruna nerelerde doğum yaptırabileceğini sor istersen, ona göre hastanelerden fiyat alıp değerlendirirsin. 12 haftalıksın sanırım, bazı doktorlar 16. haftadan sonra kabul etmiyormuş canım o da aklında olsun.

bende bebek almayı düşünüyorum ve birde park yatak oturma odasına yada yatak odasına koyabilirim
ama bu beşikte şahaneymiş

benim annemde odayı ben alcam diyo,
anneanne alırmış öyle diyo :44:

biz de odayı babaanne, beşiği anneanne alıyor. yani annem öyle yaptı en azından :) abimin ve erkek kardeşimin bebeklerine bebek odası almıştı, bana da beşik alacak ve bebeğin bilumum çeyizlerini yapacak odamızı da babaannemiz alacak zaten, ilk günden söyledi kadın saolsun
böyle eşya almak isteyenleri hiç geri çevirmemek lazım bence, almak istiyorlarsa alsınlar

Bence de. Ben de ilk zamanlarda yatak odasına koyacağım. Daha sonra odasına yatıracağım. Bu sürede de yavaş yavaş dizerim odayı

Ben zaten ayri odaya yatirsam uyuyamamki o benim canim nasil baska odaya koyayim :)) bunu derken bile gozlerim doldu. Gozumun onunde olmali :)) ilk aylarda goz onunde olmasi cok onemli hic olmadik seylerden bebislere biseyler olabiliyor Allah korusun.

tşkler cnm şimdiden ciceler almaya başladık çok keyifli.
çok becerikliymişsiniz valla maşallah ne kocamda nede bende malesef öyle bir beceri yok hazır alıcaz herşeyi

bizde oda yapıcaz ama ilk aylardan orda yatmıcak zaten yatak odamızada park yatak alıcaz el kadar çocuk ayrı odadamı yatarmış bunlar sadece ilerisi için hazırlık

yinede haftaya zekai tahire gitcem birde ben görüyüm dedim
ikili testi yaptırdım yüzüncüyılda 18 tl istediler
3lü test yaptırmadın mı peki canım
bi sonraki ay benim 3lü testim olacak

ama sonrasında dediğin gibi olursa bi yer bulmam zorlaşacak
sen nerede yapcaksın doğumu hangi hastanede?

iyi valla sen ihtiyaçları paylaştırmışsın bizim babane alamaz öyle bi beklentim yok
ama ufak tefek hazırlıklar yapar örgü yelekler patikler falan

canım ben korkum yüzünden yanıma yatırmaya alışştırmıştım kızımı şimdi bile ayırramıyorum o yüzden doğduğu andan itibaren beşiğine alıştır ablam öle yaptı şimdi çocukların uykusu gelince biri yatağına gidiyo diğeri beşiğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…