2014 Aralık Anneleri

bizde oda yapıcaz ama ilk aylardan orda yatmıcak zaten yatak odamızada park yatak alıcaz el kadar çocuk ayrı odadamı yatarmış bunlar sadece ilerisi için hazırlık

ilk aylarda çok tehlikeli sürekli göz mesafesinde olması gerekiyo bebiş allah korusun canım

Bu sıkıntıyı bende az once yazdim kuzum ogluma alırken satıcı eni dar oluyor kullanışlı değil demişti normal mobilya karyola almıştım bende bak sende kullanarak onayliyosun

2li testte risk düşük çıktığı için 3lüyü atlayıp direkt 4lüyü yaptırabiliriz demişti doktorum. Biz şimdi memoriala devam ediyoruz canım doğum da orada olacak Allah kısmet ederse
bizim babaannemiz de örgü bilmiyor işte, ama annem kapatacak inşallah o açığı :) ilk torunları canım o yüzden çok heyecanlılar yapmak istiyorlar, benim de canıma minnet zaten

Eki Görüntüle 1165872

ayy ayyy ilk hediyemizde geldi çok tatlısın seeennnn

güle güle giysin kuzucuk inşallahhh, çok güzelmiş bize de hediyeler gelmeye başladı ama doktor kız olduğunu söylediği halde hediye almak için 4 ayın dolmasını bekleyenler de var

İşte bende ondan korkuyorum ablamın kız da iki yaşında oda aldılar ama ayıramıyor şimdi de... Şöyle kritik zamanlar 6 ayda biter inşallah ayırayım öyle alışşın Ben bu karanlık fobim yüzünden çok çektim çünkü özellikle üniversitede çok zorlandım...çocuğumda aynı olursa diye korkuyorum açıkçası...ablan ne zaman ayırdı odasını canım???

Eki Görüntüle 1165872

ayy ayyy ilk hediyemizde geldi çok tatlısın seeennnn

Maşallah annesiiiii çok cici bunlaaaar :) Rabbim giydirmeyi de nasip etsin inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

bence öyle süre koyma kendine...çocuğun durumuna bak...eğer gecede 5-6 kere kalkıyorsa...ayırman sana işkenceden baska bişey olmicak...ben bi yaşında ayırdım...

Ya ben de sonradan kopamayız diye korkuyorum. Bir süre sonra çocuk ayrı odada yatsa da anne kopamayabiliyor. Karanlık fobisi bende de var. oooff of

Canım tabiki sen bilirsin ama pedagoglar 2 yaşına kadar anne kokusu duymalı çocuk diyor. Annleriyle aynı odada olmaları ilerde kendine güven duymalarını sağlıyormuş. 6 aylık bebecik ne bilsin korkuyu da alışsın cesaretlensin, bence tam tersi.. Ama tabi benim fikrim:)

benimde 2 gündür ara ara kanıyor...buruniçi kurulktandır herhalde ;-)
Canım şükür bende olmadı ama okurken karşıma çıkmıştı artan kan basınçtan hamilelerde burun kanaması olabilirmiş...

bence öyle süre koyma kendine...çocuğun durumuna bak...eğer gecede 5-6 kere kalkıyorsa...ayırman sana işkenceden baska bişey olmicak...ben bi yaşında ayırdım...

Yok canım psikologa Ben de danışacağım o da 6 ay derse, 6da ayırırım, gerekirse gece çok kez mekik dokurum iki oda arasında yeter ki güvenli bir çocuk olsun...yaşadığım bi korku olduğu için çocuğmda olmaması için herşeyi yapabilirim :) çok zor gerçekten çünkü...benim eşim mesela akşam ekmek almaya bile yollamıyorum adamı , korkarım elektirik gider vs vs diye...ya gece çalışan bi işi olsaydı eşimin, gayri anneme giderdim :)) dediğim gibi gerçekten zor...

Ya ben de sonradan kopamayız diye korkuyorum. Bir süre sonra çocuk ayrı odada yatsa da anne kopamayabiliyor. Karanlık fobisi bende de var. oooff of

İşte dediğim gibi kuzenimde de vardı özellikle psikologa gitti çocuğumda olmasın fln diye o 6 ayı önermişti..şimdi cesur bir kızı var gece lambası bile olmadan wc.Ye kalkıyor çocuk :) Ben de danışacağım ayırmadan...korkuyu yaşayan biri olarak senDe tedbirli davran canım berbat bi durum olduğunu ancak yaşayan anlar ..hava karardığı anda sürekli bir nefes olması lazım evde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gece lavaboya gidiyorum, biri çıkacak gibi geliyor Kendimi korkmuyorum diye kandırmaya çalışsam da nafile. Tek başımayken de koridor lambası hep açık kalacak. Bir de televizyon

tamam canım o zaman sipariş veriyorum :))

Canım ben Adem güneşin kitap serisini aldım, annelik sanatını bitirdim çok güzel tavsiye ederim. Çocuğunla yakın ilişki kurarak yetiştirmeni sağlıyor. Şimdi çocukluk sırrına başladım.

hemen bakıyorum netten araştırma fırsatım olmadı teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…