bizde oda yapıcaz ama ilk aylardan orda yatmıcak zaten yatak odamızada park yatak alıcaz el kadar çocuk ayrı odadamı yatarmış bunlar sadece ilerisi için hazırlık
Ben kızım için büyüyen beşik almıştım şimdi 7 yaşında ama eni 70cm büyüyen karyolanın (normal tek kişilik yatak 90 cm ) dar olduğu için rahat olmuyo o yüzden tavsiye etmiyorum ben daralıyo çocuk bunda
ilk aylarda çok tehlikeli sürekli göz mesafesinde olması gerekiyo bebiş allah korusun canım
çookkkkkk şekerler hayırlısıyle giymeyi nasip etsin rabbim
yinede haftaya zekai tahire gitcem birde ben görüyüm dedim
ikili testi yaptırdım yüzüncüyılda 18 tl istediler
3lü test yaptırmadın mı peki canım
bi sonraki ay benim 3lü testim olacak
ama sonrasında dediğin gibi olursa bi yer bulmam zorlaşacak
sen nerede yapcaksın doğumu hangi hastanede?
iyi valla sen ihtiyaçları paylaştırmışsınbizim babane alamaz öyle bi beklentim yok
ama ufak tefek hazırlıklar yapar örgü yelekler patikler falan
canım ben korkum yüzünden yanıma yatırmaya alışştırmıştım kızımı şimdi bile ayırramıyorum o yüzden doğduğu andan itibaren beşiğine alıştır ablam öle yaptı şimdi çocukların uykusu gelince biri yatağına gidiyo diğeri beşiğine
kızlar burun kanaması yasayan varmı ben uykudan uyandıktan sonra baya kanadı normalmıs galba ama dr sorucam belkı soranınız vardır?
Canım benim karanlık fobim var çocuğum o konuda cesaretli olsun istiyorum ...çok küçükken de ayırmaya korkuyorum duymazsam vs gibisinden..telsiz alacağım zaten inşallah ama insan yapımı sonuçta tam güvenmiyorum duyamazsak diye...bir de bi psikolog.a danışmıştı kuzenim korku 6 aydan sonra öğrenilmeye başlanırmış...ben de o yüzden 6 ayda ayırmak istiyorum alışsın yanlız karanlıkta yatmaya diye...uyku anında kokumuza alışsın istemiyorum... tabi iyice bi araştırma yapacağım ben de ayırmadan henüz araştırmadım...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bız sana yorum yapmadıkki kendi fikrimizi soyledık ben bu sekılde yapcam dedim. herkes kendi bilir...tabiki cnm ama arkadaşlar sanki çocuğu ilk günden ayrı odada yatıracakmışım gibi yorumlar yapmışta
İşte bende ondan korkuyorum ablamın kız da iki yaşında oda aldılar ama ayıramıyor şimdi de... Şöyle kritik zamanlar 6 ayda biter inşallah ayırayım öyle alışşın Ben bu karanlık fobim yüzünden çok çektim çünkü özellikle üniversitede çok zorlandım...çocuğumda aynı olursa diye korkuyorum açıkçası...ablan ne zaman ayırdı odasını canım???
Canım benim karanlık fobim var çocuğum o konuda cesaretli olsun istiyorum ...çok küçükken de ayırmaya korkuyorum duymazsam vs gibisinden..telsiz alacağım zaten inşallah ama insan yapımı sonuçta tam güvenmiyorum duyamazsak diye...bir de bi psikolog.a danışmıştı kuzenim korku 6 aydan sonra öğrenilmeye başlanırmış...ben de o yüzden 6 ayda ayırmak istiyorum alışsın yanlız karanlıkta yatmaya diye...uyku anında kokumuza alışsın istemiyorum... tabi iyice bi araştırma yapacağım ben de ayırmadan henüz araştırmadım...
bız sana yorum yapmadıkki kendi fikrimizi soyledık ben bu sekılde yapcam dedim. herkes kendi bilir...
Canım şükür bende olmadı ama okurken karşıma çıkmıştı artan kan basınçtan hamilelerde burun kanaması olabilirmiş...benimde 2 gündür ara ara kanıyor...buruniçi kurulktandır herhalde ;-)
bence öyle süre koyma kendine...çocuğun durumuna bak...eğer gecede 5-6 kere kalkıyorsa...ayırman sana işkenceden baska bişey olmicak...ben bi yaşında ayırdım...
Ya ben de sonradan kopamayız diye korkuyorum. Bir süre sonra çocuk ayrı odada yatsa da anne kopamayabiliyor. Karanlık fobisi bende de var. oooff of
İşte dediğim gibi kuzenimde de vardı özellikle psikologa gitti çocuğumda olmasın fln diye o 6 ayı önermişti..şimdi cesur bir kızı var gece lambası bile olmadan wc.Ye kalkıyor çocuk :) Ben de danışacağım ayırmadan...korkuyu yaşayan biri olarak senDe tedbirli davran canım berbat bi durum olduğunu ancak yaşayan anlar ..hava karardığı anda sürekli bir nefes olması lazım evde
çocuk eğitimi konusunda çok bilgili bir kuzenim var, o tevsiye edince ben hiç düşünmeden aldım kitapları canım. zaten internetten araştırınca da en çok tavsiye edilenler bunlar, ben göz gezdirdikten sonra yazarım buraya düşüncelerimi
dini yönden de kitap araştırdım ve tavsiye aldım, bu aldıklarımı okuduktan sonra onlara geçeceğim. dini eğitim ve çocuk terbiyesi için Kur'an ayetlerinden ve hadislerden yeterince bilgi alabiliyoruz aslında ama kitaplar da var elbette. onları da yazarım alıp okudukça
Canım ben Adem güneşin kitap serisini aldım, annelik sanatını bitirdim çok güzel tavsiye ederim. Çocuğunla yakın ilişki kurarak yetiştirmeni sağlıyor. Şimdi çocukluk sırrına başladım.
hemen bakıyorum netten araştırma fırsatım olmadı teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?