Günaydın pimpirikli annişlerr😃😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Annişler günaydın ben geldim nasılsınız?? epeydir giremedim daha doğrusu arada bir girdim ama en fazla bir iki sayfa takip edebildim yazamadım hiç. işyerinde üstüste izne ayrılanlar oldu. devletin işi kalmaz mantığıyla onların işlerini de biz takip etmek durumunda kalıyoruz. oldukça yoğundum. evde de kızım yaz döneminde kreşe gitmesin diye kvaldemleri çağırdık. gelen giden vs evde de yoğundum:))
umarım bütün annişerin ve bebişlerin keyfi yerindedir. biz minik kızımla iyiyiz. 21. haftamıza girdik 5 kg aldım. arkadan hiç hamile gibi değilsin önden de doğurdu doğuracak gibisin diyorlar. gerçekten de göbeğime bi basket topu otıurtmuşlar gibi bi görüntüm var. cuma günü ayrıntılı usg var. bizim hastenenin ayrıntılısını prof aydan biri yapıyormuş. araştırdım biraz baya iyi şeyler yazıyo hakında. gidince sorcam bu karnım niye bu kadar büyük diye:))
aslında soracak çok sorum var yine destan gibi bi liste yaptım. mesela tam göbek deliğime saniyelik bi acı giriyo. bi de çok aşağıda hissediyorum bebeğimi. çıkıverecek gibi garip bi his. 2. gebelikler ilkine göre biraz daha aşağıya yerleşirmiş belki de ondan.
bu hafta sonu izne ayrılcam bayramla birlikte taaaam 3 hafta:)) iple çekiyorum resmen. önce kapadokya ordan karadeniz turu ordan ist ve yuvaya dönüş. tabi dr um onay verirse. kendi aracımızla dura dura gideceğimiz için sorun olmaz dimi kızlar??belki söylemişimdir biz önümüzdeki sene ingiltereye yerleşiyoruz. o yüzden gitmeden biraz gezmek istiyoruz.2 çocuklu olmadan:)))
çok uzattım kızlar ben de ahval şimdilik böyle:))
günaydııııın
Günaydın kızlar sizede.
Elifce girmediğin günlerin toplu özetini geçmişsinGeçenlerde biri soruyordu seni ismini hatırlayamadım ama :26: Bizde oğluşumla iyiyiz. Ben 21+0 ım bugün ve 6,50 kilo aldım. Göbek deliği çevresinde benimde çok ağrım oluyor ama girip çıkmıyor sabit. Eğildikçe daha çok hissediliyordu. bu hafta yok tu çok şükür. Birde cumartesi günü biraz yürüdükten sonra sol kasığıma ağrı girdi. Baya zorladı ama oda geçti. Zaman zaman olacak bunlar galiba :)
Ohh sizin tatil yakınmış. Ne güzel dinleneceksiniz aile boyu. Bizim ki 16 Ağustosta inş Allah. Bende sabırsızlıkla bekliyorum
olmazmııııııı bacımmmmselam kızlar,
ben bebeğimin cinsiyetini öğrendim. erkek oluyormuş, ama ben çok kızzzzz çocuk istyordum...tabiki allahım hayırlısını sağlıklısını versin.
acaba çevrenizde erkek denilip kız çıkan var mı hiç....umut dünyası napimmmm işte :)))))
Aynen valla özlüyoruz 2 gün girmeyelim :) Evet benim doktorum da sağolsun beni çok rahatlatıyor. Ağrım olduğu halde kıpırtılarını hissettiğim için aramadım bile. Çok relaxımAyy evet uzun uzun yazayım dedim arkadaşlarıma. özlemişim topiğimi:) bana bundan önceki muayenede dr um ara ara ağrı sancı olması normal ama dinlenince geçmezse ya da şiddeti artarsa gel demişti. o yüzden belki de biraz rahatım. ben de haftanın 4-5 günü orta tempo 2 şer km yürüyorum. bana da oluoyo yürüdkten sonra sancı. hatta karnım taş gibi oluyo yürürken. ama dinlenince geçiyor.
sana da şimdiden iyi tatiller iyi gezmeler dinlenmeler:)) tatilll yaa adı bile güzel :)
Hayırlı olsun oğluşun.selam kızlar,
ben bebeğimin cinsiyetini öğrendim. erkek oluyormuş, ama ben çok kızzzzz çocuk istyordum...tabiki allahım hayırlısını sağlıklısını versin.
acaba çevrenizde erkek denilip kız çıkan var mı hiç....umut dünyası napimmmm işte :)))))
Evet havalar biraz serinledi ama ben hala çok sıcaklıyorum2 güdür havalar çok çok şükür serinledi de azcık uykunun tadını alır oldum. sizlerde de durumlar iyidir inşallah
şu ağustos gelsede doktora gitsekkk uffff sıkıldım beklemekten. birde geçen gün devletteki testlerimi almaya gitmiştim kadının biri ağlaya ağlaya geldi doktor sordu içeri aldı ben içerdeyken meğer 17. haftasında bebişi ölmüş ALLAHIM kimseye yaşatmasın ÇOK ZOR
yaşamış biri olarak çok çok yıkılıyorsunuz.. o bakıma en son 16. haftada gitmiştim doktora nedense gidip hareketlerini göresim var ama detaylı ultrason için 21. haftaya randevo verdi o zamana dek dua edip duracağım... gerçi güzel düşünelim güzel olsun şu kıpırtılarını hergün hissetsem sorun değilde hissetmez oldum
ALLAHIM sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah
Ayy gormedim canim mesaji iyiyiz cok sukur tepikleri siddetlendi onu takip ediyoruz babasida hissetti onceki gece elini koyunca :)
Günaydın pimpirikli annişlerr😃😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın Kızlar ....
Canım bazıları en ufak bir acıyı bile çok derinden hisseder, bunların ağrı eşiği düşüktür hani deriz ya canı çok tatlı diye onlar gibi mesela. Bazı kişilerde ciddi yaralanmalar, can acıtıcı olan şeylerde bile aşırı bir ağrı hissetmez. O ağrıya dayanabilir gıkını çıkarmaz. Canı yanmaz çok fazla o zaman da ağrı eşiği yüksek olur.
Mazeretli istifa ettiğin için işsizlik öedeneği alabilir misin hiç bilmiyorum. Doğumdan önce 3-4 aylık ödenmiş sigortanın olması gerekiyor. Benim çok fazla bilgim yok ama netten araştır ya da sgk ya git en doğru bilgiyi alırsın oradan.
Evet internet sitesi var. Oradan direkt mail atabiliyorusun. Sosyal doku adı sitenin.
Azmin zaferi. Tebrik ediyorum canım.
selam kızlar,
günaydın kızlar,
her zamanki gibi ben haftasonu giremedim ve siz yine sayfaları doldurmuşsunuz :)
biz bu haftayı temizlik ve alışveriş haftası ilan ettik, temizliğimizi yaptık sonra da gidip hem kızımıza hem de bana alışveriş yaptık. hamile pantolonu bulmak ne kadar zor bir şeymiş ya hu. lcw ye baktım koskoca mağazada 3 tane pantolon koymuşlar, onlar da hiç güzel değildi hem de çuval gibi oldu. defactoda var demişti arkadaşlar, oraya gittim çok şükür bulabildim. duruşu çok güzel, hatta normal kumaş pantolonlarda bile böyle duran zor bulurum ama gelin görün ki bel kalıpları çok büyük. 36 alsam sonra giyemem diye 38 aldım ve o bile büyük geldi. üstümden düşüyor gibi ama idare edeceğiz artık.
e-bebekte de indirim var dediler gittik biz de ama nedense bizim aldıklarımız indirimsizdiyine kıyafet aldık, daha da almayacağım yasak koydum. bu da kızımızın bornoz takımı, teyzemiz almış :)
Eki Görüntüle 1196185
günaydın kızlar,
her zamanki gibi ben haftasonu giremedim ve siz yine sayfaları doldurmuşsunuz :)
biz bu haftayı temizlik ve alışveriş haftası ilan ettik, temizliğimizi yaptık sonra da gidip hem kızımıza hem de bana alışveriş yaptık. hamile pantolonu bulmak ne kadar zor bir şeymiş ya hu. lcw ye baktım koskoca mağazada 3 tane pantolon koymuşlar, onlar da hiç güzel değildi hem de çuval gibi oldu. defactoda var demişti arkadaşlar, oraya gittim çok şükür bulabildim. duruşu çok güzel, hatta normal kumaş pantolonlarda bile böyle duran zor bulurum ama gelin görün ki bel kalıpları çok büyük. 36 alsam sonra giyemem diye 38 aldım ve o bile büyük geldi. üstümden düşüyor gibi ama idare edeceğiz artık.
e-bebekte de indirim var dediler gittik biz de ama nedense bizim aldıklarımız indirimsizdiyine kıyafet aldık, daha da almayacağım yasak koydum. bu da kızımızın bornoz takımı, teyzemiz almış :)
Eki Görüntüle 1196185
Oyy bornoz takımı da alınmış cimcimenin :)) Güle güle giysin inşallah canım
ben de defactodan aldım pantolon. ben normalde de dar kalıp dar paça giydiğim için ordan aldım. bel kısmı gerçekten çok geniş ama dün farkettim ayarı vamrış meğer:)) lastkli düğmeli ayarı var sıkabiliyorsun. h&m nin kalıpları daha dar. ordan da aldım duruşu çok hoş. lcw deki pantolonları sevmiyorum dediğin gibi çuval gibi duruyo. ama beyaz etek aldım ordan. kot kumaşı gibi çok rahat.
offf Benimde pantolonlar olmuyor artık. Birde kaldı onu giyiyorum sürekligünaydın kızlar,
Eki Görüntüle 1196185
Günaydın Kızlar ....
Canım bazıları en ufak bir acıyı bile çok derinden hisseder, bunların ağrı eşiği düşüktür hani deriz ya canı çok tatlı diye onlar gibi mesela. Bazı kişilerde ciddi yaralanmalar, can acıtıcı olan şeylerde bile aşırı bir ağrı hissetmez. O ağrıya dayanabilir gıkını çıkarmaz. Canı yanmaz çok fazla o zaman da ağrı eşiği yüksek olur.
Mazeretli istifa ettiğin için işsizlik öedeneği alabilir misin hiç bilmiyorum. Doğumdan önce 3-4 aylık ödenmiş sigortanın olması gerekiyor. Benim çok fazla bilgim yok ama netten araştır ya da sgk ya git en doğru bilgiyi alırsın oradan.
Evet internet sitesi var. Oradan direkt mail atabiliyorusun. Sosyal doku adı sitenin.
Azmin zaferi. Tebrik ediyorum canım.
hiç sorma ya neler neler var :) amin canım saol, bütün kuzucuklar en güzellerine layık
ben iki tane aldım da canım bugün giydim birini baktım şimdi dediğin gibi lastikli düğmeli değil. belki diğeri öyledir akşam gidince bakacağım :) ben etek giymeyi pek sevmiyorum, elbiseciyim :) kotondan aldım beli lastikli elbise, çok güzel durdu herkes bayıldı. sen de bak derim
h&m e de bakacağım ama acaba daha almasam mı diyorum
günaydın Canım. Benim hastaneme göre çok. 90 tl ayrıntılı o ay muayne ücreti ödemiyorsun 35 TL ye bana gelecek. ama senin doktorun dışarda ona zaten aylık kontrol için gideceksin. Sen 90 Tl ödeyeceksin işte. Medicabil daha uygundu 25 TL mi ne ayrıntılıydı. Kasci oraya gidiyor. Telde sor bakalım hastaneye belki söylerler. Olmazsa Kasci ya sor. Uygun fiyatlısı varken pahalıya yaptırmak mantıksız bence. Zaten kendi doktorumuz yapmıyor. Tabi karar senin.günaydın canım. bişey sorucam sana. detaylı usg için senin hastane ne kadar dedi. jimer 175 TL istedi benden. çok mu acaba?
günaydın Canım. Benim hastaneme göre çok. 90 tl ayrıntılı o ay muayne ücreti ödemiyorsun 35 TL ye bana gelecek. ama senin doktorun dışarda ona zaten aylık kontrol için gideceksin. Sen 90 Tl ödeyeceksin işte. Medicabil daha uygundu 25 TL mi ne ayrıntılıydı. Kasci oraya gidiyor. Telde sor bakalım hastaneye belki söylerler. Olmazsa Kasci ya sor. Uygun fiyatlısı varken pahalıya yaptırmak mantıksız bence. Zaten kendi doktorumuz yapmıyor. Tabi karar senin.
offf Benimde pantolonlar olmuyor artık. Birde kaldı onu giyiyorum sürekliÇok zor durumdayım çok. Dün akşam iftara misafirlerim vardı. onları ağarlamak ne giyeceğimi düşünmekten daha kolay dı valla. Bu hamile pantolonlarının üst kısımlar göbeği komple kaplıyor değil mi ? Bitiş yeri göbeğin üstünde. Off ben göbek üstünde lastik, bir şey olunca rahat edemiyorum ne olacak benim sonum :18::18:
Neyse sen güle güle kullan. Bornoz takımınıza bayıldım. Çok güzelmiş. Yıkar yıkar sararsın artık bornozuyla
Sağlıkla giymeyi nasip etsin Rabbim.
almiyim diyorum ben de daha fazla ama duramıyorum:) daha bebişime bi çorap bile almadım 7. ayımı bekliyorum ama hediye geldi biraz:) ama kendi dolabım doldu hamile kıyafetleriyle. karnım çok çok erken çıktığı için (8. haftada :)) normal hiç bişeyim olmuyor
kotona bakayım beli lastkli elbise ben de arıyorum. hamile elbiseleri hoş durmuyor gibi geliyo bana. karnım doldursa da diğer yerlerden bol bol duruyo çuval gibi. o yüzden belden aşağısı bol yukardan lastikli elbise arıyorum. en kısa zamanda kotona uğrıcam:)))
Bende 19. haftamdayım. Ara ara hala çıkarıyorum, bebişler için katlancaz artık :) Benim oğluşlarım olacak öğrendik cinsiyetleri ama daha bende hiç bişey almadım. 7. aydan sonra almayı düşünüyorum kızımda da öyle yapmıştım, herşeyide yetişti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?