2014 Aralık Anneleri

Yok canim niye tuhaf olsun merakli bir ablasin iste ne var bunda donup donmeyecegi ne kadar iskolik oldugu ile alakali

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Doktorum dediyse sakinca yoktur herhalde. Zaten 20-22 haftalarda die biliorm cnm. Organ olcumu yapilio. Ozamana daha net gorunur hem.

Olmazsın, 20-23. haftalar arası yapılıyor zaten.. Bebeğin daha büyümüş olur.

Teşekkür ederim canlar.. kızlar yazınca ayrıntılıya gidiyoruz diye geç mi kalacağız kafama takıldı ki

Ya Fettah

Ne guzel ayrintili ultrasona girdin mi peki canim??

yok canım girmedim perşembe ya da cuma gidicem kontrole ne yapacağını önceden söylemiyor gidince öğreniyorum. herhalde ayrıntılı ultrason ve şeker yapar bu sefer senin öyle mi oldu?

Teşekkür ederim canlar.. kızlar yazınca ayrıntılıya gidiyoruz diye geç mi kalacağız kafama takıldı ki

Ya Fettah

bende tan 21. haftama girdiğimde gideceğim yani pazartesi günü doktor söyleyince tarihi bence hiç takma kafana,o da biliyordur da ne zamana kadar yapılacağını

Kumaslari nasil cnm guzel mi dandikmi

çok güzel kalitesine inanamadım gerçekten, fiyatlar uygun diye sıradan bi kalite gelir diye bekliyordum ama yumuşacık kumaşları ve yıkadığımda renk atma çekme gibi sorunlar da olmadı, firmadan biriyle görüşmüştüm canlı destek bölümünden ilk alışverişimde, yurt dışına satıyorlarmış normalde ellerinde kalan serilerin sonlarını maliyetine yakın bi fiyata bu siteden türkiyeye satıyorlarmış, yurtdışı satış sitelerini de gösterdiler minisizes.com mu neydi tam hatırlamıyorum türkiyede 3,50 tl ye sattıklarını avrupaya sattıkları fiyatlar 5 euro civarıi 15 liraya satılan tulumlarıda da yaklaşık 15-20 euro arasına satıyorlar

cnm kaliteleri nasıl hastane çıkışlarının pamuklu mu dandik olmasın???

şimdi burayı takip ediyorum her hafta 25 tane ürüne yarı fiyatına yakın indirim yapılıyor, beklediğim birkaç ürün var onlar girse indirime hemen alıcam her renginden birer tane

Son düzenleyen: Moderatör:
yok canım girmedim perşembe ya da cuma gidicem kontrole ne yapacağını önceden söylemiyor gidince öğreniyorum. herhalde ayrıntılı ultrason ve şeker yapar bu sefer senin öyle mi oldu?

Evet tatlım bu gidişinde ayrintili ultrason der ama önceden randevu aliyosun onun için.. Sen nasi bulacaksın bakalım ultrason doktorunu. Seker yuklemesini 26. Haftada yapariz dedi ama büyük ihtimalle eşimin tayini cikacak o zamana kadar memlekete antepe gidicem sil bastan doktor bulucam

Canm ya sen kaç yasindasin boyle.annen kaç yasinda.annen sonuçta seni de doğurmuş ve daha bilgili.bu kadar sen kafani yorma annen bilir Dr ye soru sormayi.sen rahat ol.

pamuklu ve çok güzel, garanti sertifikalarıyla göneriyorlar aldığımız ürünü hiçbir gerekçe belirtmeden 30 gün içinde iade edebiliyormuşuz, buna rağmen hiç iade edesim yok gayet memnunum

Slm tatlm bn de merak ettim bu sitedeki urunleri.. bn de siparis vrmek istiyorm. Sen neler aldin ordan?

Ben 18 annem 38 yaşında. Beni doğuralı kaç zaman geçmiş birşeyleri unutma ihtimali yüksek.
Yok canim niye tuhaf olsun merakli bir ablasin iste ne var bunda donup donmeyecegi ne kadar iskolik oldugu ile alakali

Ayy valla anneme kalsa ne birşey sorduğu var ne birşey yaptığı. Herşeyi ona söyleyen doktora soran benim. Kadının umrunda değil
İşkolik çıkmasada bizi mağdur etmese bari

Ikinci ya o yuzden pek sallamiyor herhalde. Tecrubeli netice de basina ne gelecegini biliyor biz kara cahil hersey de tedirgin oluyoruz. Panikliyoruz. Sen yine merak ettiklerini sor annen sormasa da abla olmakta kolay degil canim. Sen onun annesi gibi olacaksin. Ins Allah sizi magdur etmez. Hastane de baska doktor varsa oraya yonlendirir. Bazi hastanelerde tek doktor oluyor o zaman kotu iste. Benim akrabam sirf tek doktor diye doktorunu degistirdi. Doktor acik acik soylemis sancin geldiginde musait olmazsam gelemeyebilirim diye. Benim doktoruma gecti. Ne doktorlar var. Benim ki is kolik. 2 kadin dogumcuya gittim ikisi de is kolik cikti.

Ay ne doktorlar var. Neyse sorup öğrenmek en iyisi. Teşekkür ederim

cok iyi oldu canim gercekten aile baska ya hersey guzel olsun Allah in izniyle hic olumsuzluk yasamasin anne adaylari bizi de icinden ayirmasin Rabbim... evet artik gobekli bi gebe oldum bi aydir da istah patlamasi var bakalim kokntrolde kac kilo cikicam 67 ile basladim kilo verdikten sonra... son koontrolde 70 idim 72 olmusumdur sanirim hayirlisi Allah a emanetsin cok iyi bak mucizene ve kendine

Teşekkür ederim. Öyle yapıcağm sanırım. :44: Eylülde doğurdu dersek27:) Aralığa kadar dönmüş olmaz mı acaba?

Walla yasal olarak dogum izinleri ne kadar bilemem canim onlarin. Randevuya gidince bi ogreniverin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…