Kızlar salı gunu detaylıya gircem inşallahh.dualarınızı beklıyorum. Guzel haberlerle buluşuruz inşallah hep.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar ya hep aklıma takılıyo en son doktora dun gittim. normal sata göre bugün 20 haftalık olduk ama ultrasona görede 19+2 .herkesin bebişi 1 hafta önden gidiyo biz sata göre 5 gün gerideyiz başından beri doktora soruyorum önemli bişey mi diye yumurta geç çatlamıştır diyo hep aklıma takılıyo . dr beni iyice sinir etmeye başladı guya özel hastaneye gidiyoruz randevu saatinde zaten hiç muayene olamadım hep bi saat bekledim bide üstüne dr otomatiğe bağlamış gibi iki dk bakıyo ultrasonla sorularımı bile zor soruyorum bi an önce gidelim diye bakıyolar kadın ya.
fananaycım bayıldım bu yorumuna bayramla ilgili sen çok yaşa emi..
bu bayram benim babam hasta idi, çok gelen giden oldu. hiç bi yere de gidemedim. eşim annesine gitti memleketine yarın dönüyor.
ondan gelemedim kızlar yoksa aklımdaydınız.
Su geriden gelme olayini takma canim..benim sata gore 7 aylik olmali :) dr gec dollenme diyor ve gayet mantikli ve yeterli bir aciklama..ultrasona gore hesapliyoruz sat i asla kale almadik doktorla...haa seninle.az ilgilendigini dusunuyorsan daha fazla buyumeden degis derim doktorunu..hayirlisi olsun sizin icin
kizlar bebeginize ayri oda yapiyormusunuz? hazirliklara basladinizmi? bende kiyafet alisverisi yapıyorum bol bol ama biyandanda esimle yavastan odasinada baslayalim diyoruz badana boya falan yapilmasi lazim. sizce erkenmi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yoo bence ayrı oda yapılacaksa erken değil,canınız ne zaman isterse başlayınyavaşdan boya falan yapılabilirr
ev dubleks ve cocuga ayirdigimiz odada yukari kata cikan bi merdiven var o merdivenin basina kapi yapilacak yukari katla baglantisi kalmasin diye. badana boya yapilacak daha hic esya almadik falan. iyicede agirlasmadan yapmak istiyorum çünkü biraz fazla yürüyup ayakta kalinca ayaklarim sisiyo
Kizlar yazamadim epeydir nasil durumlar?
Benim enfeksiyonum tekrarladi
Dun doktorumu aradim acmadi tatilde kendisi.mesaj attim durumumu anlattim hemen dondu sagolsun devlet hastanesi var yakinimda oraya uroloji yada kadin doguma git anlat durumunu dedi ilac verirsede bana sormadan kullanma dedi..
Bende daha once gittigim kadin dogumcuya gitmeye karar verdim adam cok ilgiliydi ona anlatayim durumumu hemdr kizimi bi gorurum..
Dun doktorumu aradim acmadi tatilde kendisi.mesaj attim durumumu anlattim hemen dondu sagolsun devlet hastanesi var yakinimda oraya uroloji yada kadin doguma git anlat durumunu dedi ilac verirsede bana sormadan kullanma dedi..
Bende daha once gittigim kadin dogumcuya gitmeye karar verdim adam cok ilgiliydi ona anlatayim durumumu hemdr kizimi bi gorurum..
Slm tatlm bn de merak ettim bu sitedeki urunleri.. bn de siparis vrmek istiyorm. Sen neler aldin ordan?
Evet tatlım bu gidişinde ayrintili ultrason der ama önceden randevu aliyosun onun için.. Sen nasi bulacaksın bakalım ultrason doktorunu. Seker yuklemesini 26. Haftada yapariz dedi ama büyük ihtimalle eşimin tayini cikacak o zamana kadar memlekete antepe gidicem sil bastan doktor bulucam
bakalım artıkOfff cok kotu.. Allah im sabir versin.
Oda dogru illa giciklar bulacak bizi. Haklisin canim saglam kaziga bagla iyisimi.
aminnnnnAllahım korusun Ya Rabbim........olabilir canım inan soramadım neden olmuş demeye dilim varmadıRabbim sabır versin...
Amin canım aminn ...
haydi güzel haberlerle gel bacımBen de öyle bir şey duymuştum bir arkadaşımdan. O yüzden bir an önce gitmeye karar verdim haftaya gidicem inşallah bakalım yeni doktorumuz neler diyecek
geçmiş olsun bacımmm acil şifalarKizlar yazamadim epeydir nasil durumlar?
Olur mu hic sormadan hepimiz her şeyi ayrintisiyla soruyoruz burada olayimiz bucanım çok sordum biliyorum ama ben yerköyden gidiyorum oraya 100km yani uzaklık gittiğimde 2sini de hallledebilirmiyim hem detaylı hem de normal kontrol yani ne yapmalıyım sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?