2014 Aralık Anneleri

Su geriden gelme olayini takma canim..benim sata gore 7 aylik olmali :) dr gec dollenme diyor ve gayet mantikli ve yeterli bir aciklama..ultrasona gore hesapliyoruz sat i asla kale almadik doktorla...haa seninle.az ilgilendigini dusunuyorsan daha fazla buyumeden degis derim doktorunu..hayirlisi olsun sizin icin

Allah sifa versin canim babana..umarim simdi daha iyidir...kiz cocuklari icin baba cok ozeldir..

teşekkür ederim içimi rahattınız. doktoruda değiştiricem galiba böyle devam etmekte istemiyorum.

kizlar bebeginize ayri oda yapiyormusunuz? hazirliklara basladinizmi? bende kiyafet alisverisi yapıyorum bol bol ama biyandanda esimle yavastan odasinada baslayalim diyoruz badana boya falan yapilmasi lazim. sizce erkenmi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yoo bence ayrı oda yapılacaksa erken değil,canınız ne zaman isterse başlayın yavaşdan boya falan yapılabilirr

yoo bence ayrı oda yapılacaksa erken değil,canınız ne zaman isterse başlayın yavaşdan boya falan yapılabilirr

ev dubleks ve cocuga ayirdigimiz odada yukari kata cikan bi merdiven var o merdivenin basina kapi yapilacak yukari katla baglantisi kalmasin diye. badana boya yapilacak daha hic esya almadik falan. iyicede agirlasmadan yapmak istiyorum çünkü biraz fazla yürüyup ayakta kalinca ayaklarim sisiyo

iyiymişş..evet sonradan göbişler kocaman olunca fazla bişi yapamıcaz,yavaşdan başlamak lazım herşeye...birde ayakların şişiyosa sonradan daha çok rahatsız eder.

Kizlar yazamadim epeydir nasil durumlar?
Benim enfeksiyonum tekrarladi
Dun doktorumu aradim acmadi tatilde kendisi.mesaj attim durumumu anlattim hemen dondu sagolsun devlet hastanesi var yakinimda oraya uroloji yada kadin doguma git anlat durumunu dedi ilac verirsede bana sormadan kullanma dedi..
Bende daha once gittigim kadin dogumcuya gitmeye karar verdim adam cok ilgiliydi ona anlatayim durumumu hemdr kizimi bi gorurum..

Geçmiş olsun bittercim.. Enfeksiyon durumlarında bol su içmek lazimmis umarim kisa zamanda gecer hem de minigini görmek iyi gelir eminim:))

Geçmiş olsun kujum su iç yada karpuz ye bol sulu bana iyi gelmişti monorol diye bir şase kullanmıştım ben

Ya Fettah

Gecmis olsun cnm hamilelikte cok zor oluyor. Bende yakalandm 2 defa tatilde. Bol bol sogan sarimsak su :) Ilac kullanmak istemedim. Atlatirsin insallah bi an once

Slm tatlm bn de merak ettim bu sitedeki urunleri.. bn de siparis vrmek istiyorm. Sen neler aldin ordan?

indirimli hastane çıkışlarından aldım 2 tane ama şimdi baktım çoğu stokta tükenmiş gorunuyor, birde bu pantolonlardan aldım

diğer kategorilerden de bişeyler aldım ama fırsat reyonundakiler çok hesaplı ve diğer kategorilerdeki indirimsiz ürünlerle aynı kalitede, yani ucuz olanların kalitesi kötü deil gayet güzel

Son düzenleyen: Moderatör:

Gecmis olsun canim. Bol bol su ic. Mecbur kalinca antibiyotik te kullanicaz napalim. Ins Allah en kisa surede gecer atlatirsin. Doktora gidince bebisini de gorursun ne guzel.

canım çok sordum biliyorum ama ben yerköyden gidiyorum oraya 100km yani uzaklık gittiğimde 2sini de hallledebilirmiyim hem detaylı hem de normal kontrol yani ne yapmalıyım sence

Geçmiş olsun canım.
Burdan arkadaşlarında kullandığı bir yöntemi tavsiye edeceğim. Eğer tuvalette tas kullanıyorsan taharet suyuna tasın içine sirke koy. Yada bir şişeye hazırla taharetlenirken bu suyu kullan. Çok faydasını görürsün :))
Tabi Dr.a gitmeyi ihmal etme :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Offf cok kotu.. Allah im sabir versin.

Oda dogru illa giciklar bulacak bizi. Haklisin canim saglam kaziga bagla iyisimi.

bakalım artık
Allahım korusun Ya Rabbim........olabilir canım inan soramadım neden olmuş demeye dilim varmadı Rabbim sabır versin...

Amin canım aminn ...
aminnnnn
kimselere de yaşatmasın

Ben de öyle bir şey duymuştum bir arkadaşımdan. O yüzden bir an önce gitmeye karar verdim haftaya gidicem inşallah bakalım yeni doktorumuz neler diyecek
haydi güzel haberlerle gel bacım

geçmiş olsun bacımmm acil şifalar
okuduğum bir kitapda tamda bizim bu haftalarda böbreklerimizde ve idrar yollarımızda enfeksiyon riskinin en yüksek olduğu aylara girmiş olduğumuzu yazıyordu... bol su tüketip günde çişin gelmesede wc ye gitmek gereiyormuş hele birde sıcaklar girince içtiğimiz su ter olarak çıkmakta bende de bakıyorum önceden 2litre içerken zırp pırt wc ye giderdim şimdi 4 litreye çıktı ama daha az gidiyorummm buna dikkat etmek gerekirmiş
acil şifalarrr

canım çok sordum biliyorum ama ben yerköyden gidiyorum oraya 100km yani uzaklık gittiğimde 2sini de hallledebilirmiyim hem detaylı hem de normal kontrol yani ne yapmalıyım sence
Olur mu hic sormadan hepimiz her şeyi ayrintisiyla soruyoruz burada olayimiz bu
Çok iyi anliyorum canim seni çünkü ben de Akçakent ten gidiyorum ben aylik muayeneye gittiğimde Fusun hnm randevu aldirmisti on gün sonrası için.. Sira var mi yok mu bilmiyorum acikcasi istersen ara Dr u anlat durumunu belki de rica edersin alırlar seni. Ayrıca ayrintili USG sonucunu yine Dr a göstermek lazim. Sonucu ben cikista aradan Dr a gösterdim sanki iki defa gitmem lazim ya bilemedim tatlim..

Kizlar ayrintili ultrasyonumuz vardi mübarek Cuma günü, ben bulutlardan yeni indigim icin ancak sizlerle paylasabiliyorum.

Inanilmaz bir duygu, yasiyanlar bilir, yasayamiyanlar icin anlatayim:

Doktor ilk 3D görüntüsünü gösterdi cok kisa ve heycanla bekledim yine görmek icin, cünkü bir kac saniye sürmedi, heycanla anlayamadim. Organlarina bakti, elhamdulillah hersey yollundaydi ve doktor güzelce tek tek anlati, beynine sivisina fln hepsini ölcüp bakti, en son 3d acti yine ve ne göreyim kuzum agzini acmis parmagini agzina götürüp emeye calisiyordu, öyle duygulandimki gözlerim doldu, acaba yavrum acikmismiydida parmagini agzina aliyordu. hani yeni dogumus bir cocuk memeyi ararya o yana bu yana agzini acarak. öyle birseydi sanki, minik ayaklari, kollari, inanilmaz birsey ya, ultrasyon hep siyah beyaz anlasilmiyor ama bu 3d sanki dogumus hali her yerini görebiliyorsun. Rabbimin öyle bir mucizesiki hamisler, söyle bakinca Insan oglu bile birer mucize... Akil sir ermiyor inanki. Bebegimin gelisimiyle bunu bir kez daha anladim. Doktor 3D resimlerini verdi ve bir kac saniyelik Video cekmis 3D olarak. Tekrar tekrar bakarak farketimki bir resimde gözlerini acmis :) artik onu hep renkli görmek istiyorum, Dogumu simdi ayri bir sabirsizlikla bekliyorum. Bebisimizin Mercedesini bile aldik :) hihihi yani Bebek arabasini sepetini fln :) her gecen gün insan dahada sabirsizlaniyor, Aylar var ama artik her gecen günü sayiyorum. Sabah ilk kalktigimda resimlerine bakiyorum, uyumadan yine bakiyorum. Gün boyu bakip sevip öpüyorum. Ve o agzini actigi resmi düsündükce birseyler yigyip icmeye calisiyorumki, melegim acikmasin.

Kizlar sayfalarca romanlar yazabilirim ama galiba yinede yasadigim duygulari ifade edemem. Ancak bu duyguyu yasiyanlar anlar beni ve insAllah sizlerde yasadignizda anlicaksiniz. Muhtesem inanilmaz... Rabbim insAllah sizlerede saglikli haberleri almayi nasip eder.

bebisim ellerinizden öper bende meleklerinizi öpüyorum 🐣😘

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…