2014 Aralık Anneleri

Oyyy ne guzel duygu... Allah sagligiyla kucagina almayi nasip etsin cnmmm. Bende sabirsizlaniyorm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin canim benim cümlemizinkini insAllah. Inanilmaz bir duygu gercekten, senin nezamandi ayrintili ultrasyon?

Daha gun almadim cnm pztsi doktorumdan randevu alip ondan sonra ayrintiliya gun alicam. Tatildeydi bizim ki pztsi donecek. Ondan kaldi. Umarim cok uzak tarihe vermeZlrde bende gorururm bebisimi.

Kizlar mrb bisey sormak istiyorum..adetmn 9. Gunu hsg cekildi.bi hafta iliski yasakti ..ilki 17.gun oldu ve daha sonra iki uc kere daha..dun adet gunumdu olmadim hala olmadim..benm adetm duzenldr 28 gunde bir olir hic sasmaz..acaba gec dollenme filan olmus olablrmi? Hamile olma ihtimalim olablrmi??

]kızlarrrrrrrrrr acil cok acil adetim 4gün gecmişti agrıllarm var bel goguslerm bacaklarm mıde blantı subu vs şimdi kahverngi sonra pembsi kan geldi 3 4 damla bu nedir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ablaşlarım acil cok acil adetim 4gün gecmişti agrıllarm var bel goguslerm bacaklarm mıde blantı subu vs şimdi kahverngi sonra pembsi kan geldi 3 4 damla bu nedir

Son düzenleme:
sımdıde 1saat oluyor4gn gectı adet kahverengi leke sonra afedrsn ama abla pembe acık rengte 3 4 damla geldi abla nedir bu ellerin ayaklarm uyusuyr agrıor bide

Geçmiş olsun bittercim.. Enfeksiyon durumlarında bol su içmek lazimmis umarim kisa zamanda gecer hem de minigini görmek iyi gelir eminim:))
Sagol tatlim ictim ama gecmedi malesef en azindan kizimi bi kez daha gorucem haklisin..
Geçmiş olsun kujum su iç yada karpuz ye bol sulu bana iyi gelmişti monorol diye bir şase kullanmıştım ben
Ya Fettah
Banada enfexia vermisti 1 hafta kullandim ama dun farkettimki tekrarlamis kumda cikmisti bende o yuzden doktorum tekrarlarsa haber ver demisti..

Gecmis olsun cnm hamilelikte cok zor oluyor. Bende yakalandm 2 defa tatilde. Bol bol sogan sarimsak su :) Ilac kullanmak istemedim. Atlatirsin insallah bi an once

Sogan sarmisak duymamistim canim cigmi tukettin pismis mi?
7 gunluk antibiyotik kullanmistim tatlim ama tekrarladi malesef
Tek tesellim kizimi gorecek olmam..
Sirkeyi de duymamistim canim ben zaten bulasik ve camasirlara hatta ev silerken bile beyaz sirke kullanirim klozet kullaniyorum siseye hazirlayayim onu da deneyeyim yarin dr.a gidicem zaten insallah gecer..
Ben 4 lt su hayatta icememki :)
2 lt ancak icebiliyorumdur olcmedim hic.
Temizligime cok dikkat ediyorum hergun dus alirim gunluk ped kullaniyorum sik sik degistiriyorum ama yinede oldu baska ne yapabilirim bilmiyorum..

çabucak geçsin canım çok kötü hamileyken ilaçsız zor geçiyor bende mantar oldum ya öyle sızlıyor ki

Ne guzel anlatmissin canim gozun aydin guzel haberler almissin :)
Bende yaptirdim ama renkli usg yoktu malesef egitim arastirma hastanesinde 5 dk surdu zaten herseyin normal oldugunu ogrendik onada sukredip evimize donduk :)

Sogan sarimsak dogal antibiyotik ztn cnm esin rahatsiz olmicaksa aksamdan bi dis sarimsak yut. Olacaksa onada yuttur :)) sogani oldurup oyle yiodum sabahina nasi bi akinti sokuyo anlatamam

herkese iyi geceler, 2013 aralık annelerindenim , geçen sene buzamanlar sizlerin yaşadığınız endişeleri sıkıntıları heyecanları yaşıyordum, Allah hepinize vaktinde hayırlı doğum nasıp etsin,, yavrularınıza sağlık sıhhat huzur uyku iştah versin:) çok şahane bir duygu, ama kış bebeği biraz zor bence ya da ben beceremedim nasip olursa ikinci bebeğimi ilkbaharda doğacak şekilde denk getireceğim

teşekkür ederiz canım inşallah hepimiz sağlıkla kucagımıza alırız.Kış bebeği olacaklar evt napalım Rabbim bu şekilde nasip etti ama zor olucak tabiki soğukta ama yaza tam gezicek kıvama gelicek yavruşlarımız inşallah .Tavsiyelerin varsa kıyafet yada bakım konusunda yararlanmak isteriz

cnm çok geçmiş olsun doktorun dediklerine uyarsan cabucak atlatırsın inşallah.Rabbim seni ve bebişini korusun.Senin dikkat etmenle alakası yoktur belki olacagı varmış üzülme elimizden geleni yapıyoruz sonuçta.Olacagı varmış .Ben de çok su içemiyorum idrarımızın berrak su gibi olması lazımmış hep koyu benim içsemde az mı geliyor ne :44:

doğru diyorsun aslında kızım şuan 7.5 aylık daha rahat geziyorum ama şu sıcaklar perişan ediyor yavruları , isilik olan çok benim kızım da arasıra oluyor, aşırı terliyor terleyince su kaybediyor 2 gündür bezinde turuncu leke görüyorum susuz kaldığı için oluyor ama çok zor bebeklere su içirmek. ben tedavi ile kavuştum kızıma hamileliğimde de herşeye dikkat ettim dr sözünden çıkmadım, hala da öyleyim ama ek gıda konusunda dr ları dinlememek gerekiyormuş onu anladım 6 ay dolana kadar anne sütü verdim çevremden okadar kişi beni uyarsada dr lafı dinledim iyi halt ettim, kızım şuan herşeyi yemeyi reddediyor, nasip olur da 2. çocuğum olursa 5-5,5 aylıkken başlıcam. kıyafet konusu değişiyor ama benim en çok memnun olduğum patikli pijamalardı bi de yandan çıtçıtlanan pijama türü şeyler ama dedimya bebeğe ve kişiye göre değişiyor, kesinlikle burun aspiratörü almanızı tavsiye ederim ve ateş ölçer bunlar illaki lazım olan şeyler, burun aspiratörü önce otribebe almıştım sonra kızım çok ağlayınca forumda bir annnenin yönlendirmesiyle santebebe aldım müzikli kızım çırpınmıyor en azından artık. benim gögüs ucum çıkmadı çok sıkıntı yaşadım ilk 10 gün emziremedim yavrumu göğüs pompasıyla çıkardık ucu mastit oldum yani göğüslerim ihtihaplandı zor dönemlerdi sizler insallah sıkıntısız geçirirsiniz, ben sezaryenle doğum yaptım pompa yada silikon uc almak aklıma gelmemişti, sonradan aldım

canım ihmal etme çok su içersen inanki berraklaşıyor idrar rengi, zaten rutin kontrollere gittiğinde idrar tahlili yapmaları gerekiyor, ben hala su içiyorum süt olsun diye emzirme döneminden sonra muhtemelen su içmeyeceğim birdaha

çabucak geçsin canım çok kötü hamileyken ilaçsız zor geçiyor bende mantar oldum ya öyle sızlıyor ki
Sana da gecmis olsun canim insallah hemen iyilesirsin..
Esim rahatsiz olmaz canim iyi fikir ben sarmisak yutayim her aksam soganda yerim severim zaten her ikisini de..

Az geliyo olabilir canim sise al yanina oyle icmeye calis ben oyle yapiyorum 500 ml 4 5 tane ic kendini sartlarsan icersin.hepimizi ve bebislerimizi korusun insallah.tesekkur ederim..

off yaa bu sicaklar hic cekilmiyo ya allahim bu aylarda dogumu yaklasanlara ve dogum yapanlara sen yardim et cok zor yaa ben 5 dk sabit duramiyorum. klima,vantilator tarzi şeylerede alerjim var bide ( sürekli terliyorum disarda yurudugumde camasirim bile islaniyo su icip tuvalete gitmekten yoruldum artik (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…