Kizlar ayrintili ultrasyonumuz vardi mübarek Cuma günü, ben bulutlardan yeni indigim icin ancak sizlerle paylasabiliyorum.
Inanilmaz bir duygu, yasiyanlar bilir, yasayamiyanlar icin anlatayim:
Doktor ilk 3D görüntüsünü gösterdi cok kisa ve heycanla bekledim yine görmek icin, cünkü bir kac saniye sürmedi, heycanla anlayamadim. Organlarina bakti, elhamdulillah hersey yollundaydi ve doktor güzelce tek tek anlati, beynine sivisina fln hepsini ölcüp bakti, en son 3d acti yine ve ne göreyim kuzum agzini acmis parmagini agzina götürüp emeye calisiyordu, öyle duygulandimki gözlerim doldu, acaba yavrum acikmismiydida parmagini agzina aliyordu. hani yeni dogumus bir cocuk memeyi ararya o yana bu yana agzini acarak. öyle birseydi sanki, minik ayaklari, kollari, inanilmaz birsey ya, ultrasyon hep siyah beyaz anlasilmiyor ama bu 3d sanki dogumus hali her yerini görebiliyorsun. Rabbimin öyle bir mucizesiki hamisler, söyle bakinca Insan oglu bile birer mucize... Akil sir ermiyor inanki. Bebegimin gelisimiyle bunu bir kez daha anladim. Doktor 3D resimlerini verdi ve bir kac saniyelik Video cekmis 3D olarak. Tekrar tekrar bakarak farketimki bir resimde gözlerini acmis :) artik onu hep renkli görmek istiyorum, Dogumu simdi ayri bir sabirsizlikla bekliyorum. Bebisimizin Mercedesini bile aldik :) hihihi yani Bebek arabasini sepetini fln :) her gecen gün insan dahada sabirsizlaniyor, Aylar var ama artik her gecen günü sayiyorum. Sabah ilk kalktigimda resimlerine bakiyorum, uyumadan yine bakiyorum. Gün boyu bakip sevip öpüyorum. Ve o agzini actigi resmi düsündükce birseyler yigyip icmeye calisiyorumki, melegim acikmasin.
Kizlar sayfalarca romanlar yazabilirim ama galiba yinede yasadigim duygulari ifade edemem. Ancak bu duyguyu yasiyanlar anlar beni ve insAllah sizlerde yasadignizda anlicaksiniz. Muhtesem inanilmaz... Rabbim insAllah sizlerede saglikli haberleri almayi nasip eder.
bebisim ellerinizden öper bende meleklerinizi öpüyorum 🐣😘
Oyyy ne guzel duygu... Allah sagligiyla kucagina almayi nasip etsin cnmmm. Bende sabirsizlaniyorm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin canim benim cümlemizinkini insAllah. Inanilmaz bir duygu gercekten, senin nezamandi ayrintili ultrasyon?
]kızlarrrrrrrrrr acil cok acil adetim 4gün gecmişti agrıllarm var bel goguslerm bacaklarm mıde blantı subu vs şimdi kahverngi sonra pembsi kan geldi 3 4 damla bu nedir
Canim adetin biraz daha geciksin 10 gun sonra test yaparsin. Mevsimselde olabilir hamile de olabilirsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar mrb bisey sormak istiyorum..adetmn 9. Gunu hsg cekildi.bi hafta iliski yasakti ..ilki 17.gun oldu ve daha sonra iki uc kere daha..dun adet gunumdu olmadim hala olmadim..benm adetm duzenldr 28 gunde bir olir hic sasmaz..acaba gec dollenme filan olmus olablrmi? Hamile olma ihtimalim olablrmi??
Biraz daha bekle canim. Bazen sasabiliyor mevsimlerden dolayi.
Sagol tatlim ictim ama gecmedi malesef en azindan kizimi bi kez daha gorucem haklisin..Geçmiş olsun bittercim.. Enfeksiyon durumlarında bol su içmek lazimmis umarim kisa zamanda gecer hem de minigini görmek iyi gelir eminim:))
Banada enfexia vermisti 1 hafta kullandim ama dun farkettimki tekrarlamis kumda cikmisti bende o yuzden doktorum tekrarlarsa haber ver demisti..Geçmiş olsun kujum su iç yada karpuz ye bol sulu bana iyi gelmişti monorol diye bir şase kullanmıştım ben
Ya Fettah
Sogan sarmisak duymamistim canim cigmi tukettin pismis mi?Gecmis olsun cnm hamilelikte cok zor oluyor. Bende yakalandm 2 defa tatilde. Bol bol sogan sarimsak su :) Ilac kullanmak istemedim. Atlatirsin insallah bi an once
7 gunluk antibiyotik kullanmistim tatlim ama tekrarladi malesefGecmis olsun canim. Bol bol su ic. Mecbur kalinca antibiyotik te kullanicaz napalim. Ins Allah en kisa surede gecer atlatirsin. Doktora gidince bebisini de gorursun ne guzel.
Sirkeyi de duymamistim canim ben zaten bulasik ve camasirlara hatta ev silerken bile beyaz sirke kullanirim klozet kullaniyorum siseye hazirlayayim onu da deneyeyim yarin dr.a gidicem zaten insallah gecer..Geçmiş olsun canım.
Burdan arkadaşlarında kullandığı bir yöntemi tavsiye edeceğim. Eğer tuvalette tas kullanıyorsan taharet suyuna tasın içine sirke koy. Yada bir şişeye hazırla taharetlenirken bu suyu kullan. Çok faydasını görürsün :))
Tabi Dr.a gitmeyi ihmal etme :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben 4 lt su hayatta icememki :)geçmiş olsun bacımmm acil şifalar
okuduğum bir kitapda tamda bizim bu haftalarda böbreklerimizde ve idrar yollarımızda enfeksiyon riskinin en yüksek olduğu aylara girmiş olduğumuzu yazıyordu... bol su tüketip günde çişin gelmesede wc ye gitmek gereiyormuş hele birde sıcaklar girince içtiğimiz su ter olarak çıkmakta bende de bakıyorum önceden 2litre içerken zırp pırt wc ye giderdim şimdi 4 litreye çıktı ama daha az gidiyorummm buna dikkat etmek gerekirmiş
acil şifalarrr
Sagol tatlim ictim ama gecmedi malesef en azindan kizimi bi kez daha gorucem haklisin..
Banada enfexia vermisti 1 hafta kullandim ama dun farkettimki tekrarlamis kumda cikmisti bende o yuzden doktorum tekrarlarsa haber ver demisti..
Sogan sarmisak duymamistim canim cigmi tukettin pismis mi?
7 gunluk antibiyotik kullanmistim tatlim ama tekrarladi malesef
Tek tesellim kizimi gorecek olmam..
Sirkeyi de duymamistim canim ben zaten bulasik ve camasirlara hatta ev silerken bile beyaz sirke kullanirim klozet kullaniyorum siseye hazirlayayim onu da deneyeyim yarin dr.a gidicem zaten insallah gecer..
Ben 4 lt su hayatta icememki :)
2 lt ancak icebiliyorumdur olcmedim hic.
Temizligime cok dikkat ediyorum hergun dus alirim gunluk ped kullaniyorum sik sik degistiriyorum ama yinede oldu baska ne yapabilirim bilmiyorum..
Kizlar ayrintili ultrasyonumuz vardi mübarek Cuma günü, ben bulutlardan yeni indigim icin ancak sizlerle paylasabiliyorum.
Inanilmaz bir duygu, yasiyanlar bilir, yasayamiyanlar icin anlatayim:
Doktor ilk 3D görüntüsünü gösterdi cok kisa ve heycanla bekledim yine görmek icin, cünkü bir kac saniye sürmedi, heycanla anlayamadim. Organlarina bakti, elhamdulillah hersey yollundaydi ve doktor güzelce tek tek anlati, beynine sivisina fln hepsini ölcüp bakti, en son 3d acti yine ve ne göreyim kuzum agzini acmis parmagini agzina götürüp emeye calisiyordu, öyle duygulandimki gözlerim doldu, acaba yavrum acikmismiydida parmagini agzina aliyordu. hani yeni dogumus bir cocuk memeyi ararya o yana bu yana agzini acarak. öyle birseydi sanki, minik ayaklari, kollari, inanilmaz birsey ya, ultrasyon hep siyah beyaz anlasilmiyor ama bu 3d sanki dogumus hali her yerini görebiliyorsun. Rabbimin öyle bir mucizesiki hamisler, söyle bakinca Insan oglu bile birer mucize... Akil sir ermiyor inanki. Bebegimin gelisimiyle bunu bir kez daha anladim. Doktor 3D resimlerini verdi ve bir kac saniyelik Video cekmis 3D olarak. Tekrar tekrar bakarak farketimki bir resimde gözlerini acmis :) artik onu hep renkli görmek istiyorum, Dogumu simdi ayri bir sabirsizlikla bekliyorum. Bebisimizin Mercedesini bile aldik :) hihihi yani Bebek arabasini sepetini fln :) her gecen gün insan dahada sabirsizlaniyor, Aylar var ama artik her gecen günü sayiyorum. Sabah ilk kalktigimda resimlerine bakiyorum, uyumadan yine bakiyorum. Gün boyu bakip sevip öpüyorum. Ve o agzini actigi resmi düsündükce birseyler yigyip icmeye calisiyorumki, melegim acikmasin.
Kizlar sayfalarca romanlar yazabilirim ama galiba yinede yasadigim duygulari ifade edemem. Ancak bu duyguyu yasiyanlar anlar beni ve insAllah sizlerde yasadignizda anlicaksiniz. Muhtesem inanilmaz... Rabbim insAllah sizlerede saglikli haberleri almayi nasip eder.
bebisim ellerinizden öper bende meleklerinizi öpüyorum 🐣😘
Sagol tatlim ictim ama gecmedi malesef en azindan kizimi bi kez daha gorucem haklisin..
Banada enfexia vermisti 1 hafta kullandim ama dun farkettimki tekrarlamis kumda cikmisti bende o yuzden doktorum tekrarlarsa haber ver demisti..
Sirkeyi de duymamistim canim ben zaten bulasik ve camasirlara hatta ev silerken bile beyaz sirke kullanirim klozet kullaniyorum siseye hazirlayayim onu da deneyeyim yarin dr.a gidicem zaten insallah gecer..
Temizligime cok dikkat ediyorum hergun dus alirim gunluk ped kullaniyorum sik sik degistiriyorum ama yinede oldu baska ne yapabilirim bilmiyorum..
herkese iyi geceler, 2013 aralık annelerindenim , geçen sene buzamanlar sizlerin yaşadığınız endişeleri sıkıntıları heyecanları yaşıyordum, Allah hepinize vaktinde hayırlı doğum nasıp etsin,, yavrularınıza sağlık sıhhat huzur uyku iştah versin:) çok şahane bir duygu, ama kış bebeği biraz zor bence ya da ben beceremedim nasip olursa ikinci bebeğimi ilkbaharda doğacak şekilde denk getireceğim
doğru diyorsun aslında kızım şuan 7.5 aylık daha rahat geziyorum ama şu sıcaklar perişan ediyor yavruları , isilik olan çok benim kızım da arasıra oluyor, aşırı terliyor terleyince su kaybediyor 2 gündür bezinde turuncu leke görüyorum susuz kaldığı için oluyor ama çok zor bebeklere su içirmek. ben tedavi ile kavuştum kızıma hamileliğimde de herşeye dikkat ettim dr sözünden çıkmadım, hala da öyleyim ama ek gıda konusunda dr ları dinlememek gerekiyormuş onu anladım 6 ay dolana kadar anne sütü verdim çevremden okadar kişi beni uyarsada dr lafı dinledim iyi halt ettim, kızım şuan herşeyi yemeyi reddediyor, nasip olur da 2. çocuğum olursa 5-5,5 aylıkken başlıcam. kıyafet konusu değişiyor ama benim en çok memnun olduğum patikli pijamalardı bi de yandan çıtçıtlanan pijama türü şeyler ama dedimya bebeğe ve kişiye göre değişiyor, kesinlikle burun aspiratörü almanızı tavsiye ederim ve ateş ölçer bunlar illaki lazım olan şeyler, burun aspiratörü önce otribebe almıştım sonra kızım çok ağlayınca forumda bir annnenin yönlendirmesiyle santebebe aldım müzikli kızım çırpınmıyor en azından artık. benim gögüs ucum çıkmadı çok sıkıntı yaşadım ilk 10 gün emziremedim yavrumu göğüs pompasıyla çıkardık ucu mastit oldum yani göğüslerim ihtihaplandı zor dönemlerdi sizler insallah sıkıntısız geçirirsiniz, ben sezaryenle doğum yaptım pompa yada silikon uc almak aklıma gelmemişti, sonradan aldımteşekkür ederiz canım inşallah hepimiz sağlıkla kucagımıza alırız.Kış bebeği olacaklar evt napalım Rabbim bu şekilde nasip etti ama zor olucak tabiki soğukta ama yaza tam gezicek kıvama gelicek yavruşlarımız inşallah .Tavsiyelerin varsa kıyafet yada bakım konusunda yararlanmak isteriz
canım ihmal etme çok su içersen inanki berraklaşıyor idrar rengi, zaten rutin kontrollere gittiğinde idrar tahlili yapmaları gerekiyor, ben hala su içiyorum süt olsun diye emzirme döneminden sonra muhtemelen su içmeyeceğim birdahacnm çok geçmiş olsun doktorun dediklerine uyarsan cabucak atlatırsın inşallah.Rabbim seni ve bebişini korusun.Senin dikkat etmenle alakası yoktur belki olacagı varmış üzülme elimizden geleni yapıyoruz sonuçta.Olacagı varmış .Ben de çok su içemiyorum idrarımızın berrak su gibi olması lazımmış hep koyu benim içsemde az mı geliyor ne :44:
Sana da gecmis olsun canim insallah hemen iyilesirsin..çabucak geçsin canım çok kötü hamileyken ilaçsız zor geçiyor bende mantar oldum ya öyle sızlıyor ki
Esim rahatsiz olmaz canim iyi fikir ben sarmisak yutayim her aksam soganda yerim severim zaten her ikisini de..Sogan sarimsak dogal antibiyotik ztn cnm esin rahatsiz olmicaksa aksamdan bi dis sarimsak yut. Olacaksa onada yuttur :)) sogani oldurup oyle yiodum sabahina nasi bi akinti sokuyo anlatamam
cnm çok geçmiş olsun doktorun dediklerine uyarsan cabucak atlatırsın inşallah.Rabbim seni ve bebişini korusun.Senin dikkat etmenle alakası yoktur belki olacagı varmış üzülme elimizden geleni yapıyoruz sonuçta.Olacagı varmış .Ben de çok su içemiyorum idrarımızın berrak su gibi olması lazımmış hep koyu benim içsemde az mı geliyor ne :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?