Hoşgeldin canım. Tail dönüşü çalışmak çok zor gerçekten. Ben daha gidemedim bile. 16 Ağustosu iple çekiyorum resmen. Zaten sıcaklar çok bunaltıyor. Dün gece resmen evdeki tüm koltukları hatta halıları bile denedim. Nerde yatsam rahat ederim diye. Çok bunaltıcı havalar ya :) Eşim diyor o kadar değil ben diyorum sana öyle geliyor. Oturduğum yerde ter boşalıyor ki çok kilolu biri de değilim hani. Hamilelikten dolayı sıcak basmaları çok erken başladı bende sanırsamKaç gündür göbişimi mezura ile ölçüp not edecektim. Unuttum hep. Bakalım ne kadar hızda büyüyecek bu akşam yapayım bari. Allah hepimize sabır versin. Ya son aylarımız bu sıcaklara gelseydi off düşünmesi bile kötü
sonuçta bizim çocuğumuz tabiki bizim doğrularımızla büyüyorlar ama dediğim gibi herkes konuşuyor sen karıştırmasan da karışıyorlar. eşinle aynı kafada olma bunalımı yarı yarıya azaltıyor tabiki ama erkekler herzaman tecrübe sahibi oldukları için annelerine daha güveniyorlar ilk çocukta, kadın baskın bir tip ise sessiz kalabiliyorlar ama içlerindeki o yüce anneyi asla baskılayamazsın . öyle ya da böyle büyüyorlar çocuklarGunaydinnn
Esinle kafa dengi oldunmu problem cikmaz.biz ilk cocugumuzda o kadar pimpirikliydikki anlatamam.herseyini ben yaptim kendi annem altini temizlememistir bile.kucagina aldiklari zaman çok çok az tutup hmn beşiğine yatirirdik.sevdirtmezdikte.simdi annem der ki hic karismicam ellemiycem bile naparsaniz yapin der.biri oksurdumu gicik tutsa dahi agzina hemen bi maske takardik.kendi dogrularimizla buyuttuk yani.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoşgeldin canım. Tail dönüşü çalışmak çok zor gerçekten. Ben daha gidemedim bile. 16 Ağustosu iple çekiyorum resmen. Zaten sıcaklar çok bunaltıyor. Dün gece resmen evdeki tüm koltukları hatta halıları bile denedim. Nerde yatsam rahat ederim diye. Çok bunaltıcı havalar ya :) Eşim diyor o kadar değil ben diyorum sana öyle geliyor. Oturduğum yerde ter boşalıyor ki çok kilolu biri de değilim hani. Hamilelikten dolayı sıcak basmaları çok erken başladı bende sanırsamKaç gündür göbişimi mezura ile ölçüp not edecektim. Unuttum hep. Bakalım ne kadar hızda büyüyecek bu akşam yapayım bari. Allah hepimize sabır versin. Ya son aylarımız bu sıcaklara gelseydi off düşünmesi bile kötü
Kızlar afedersiniz ama bir şey soracağım sizde de aynı şey oluyor mu diye. Vajinanın iki yanında kaslarda ya da kemiklerde tam olarak neresi bilmiyorum ama ara sıra bir acı sızlama oluyo özellikle de yatarken bi yandan diğer yana dönerken ya da oturur vaziyetteyken kalkarken. Acaba rahmin büyümesinden mi kaynaklanıyor diye düşünüyorum ama gene de emin olamadım tabi. Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi.
Yazdıklarını okurken kendim yazmışım gibi oldum
Ben de akşamları uyuyamıyorum terden. Eşim diyor o kadar sıcak yok abartma diyor ama bana fenalıklar geliyor. Demek ki bizim için normal bir şeymiş
Aynen canim cok sicak butun gece evin icinde dört dönüyorum eşimde bir guzel uyuyor oda bana okadar abartigin kadar sicak degil sana oyle geliyor diyor yan yatamiyorum zaten cok rahatsiz oluyorum artik karnim buyudu sirtustude nereye kadar. Isyerindede butun gun otur otur cok.zorlaniyorum.
Günaydın fananayım :) Güneş iyidir vitamindir ama fazlası da zararlı be kuzum. Dikkat edin bizde seni özledik.kızlar günaydınnnn :) biz oğluşumla kötü yandık ama iyiyiz şükür..tatilde sizi özledim resmnöpüldünüzzzzzzzzz
kızlar bende öyle çok bunaldım sıcaklardan durduğum yerde şapur şupur terliyorum bir dahaki ay biticek bütün sıkıntılarımız
sıcaklar bitse rahatlıyacağız böyle düşünün motive olun hamileliğin tadını çıkarın benim gibi :))
İnş Allah biter bir daha ki aya da rahat ederiz.
canım ben 2. kez aralık annesi olucağımdan ötürü tecrübeliyim yaneee :)))
Ben unutmuşum senin 2. olduğunu canım.canım ben 2. kez aralık annesi olucağımdan ötürü tecrübeliyim yaneee :)))
Bende öyle 2. Kez aralik annesi olucam inş.erken dogmazsa.kis bebeğinin bakimida çok kolay
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tok açın halinden ne anlar hesabı :) Babalar bizleri ne anlar. Hamiş hamişin halinden anlıyor. Onlar fosur fosur uyusun. Hayır zaten uyuyamıyorum tam uyudum koca kolunu göbişimin üzerine atmıyor mu tutup koparasım geliyorYinede kıyamıyorum bir tekme atıyorum bende onu uyandırıyorum Sonra dönüp tekrar uyumaya çalışıyorum
canım ben 2. kez aralık annesi olucağımdan ötürü tecrübeliyim yaneee :)))
Bende öyle 2. Kez aralik annesi olucam inş.erken dogmazsa.kis bebeğinin bakimida çok kolay
Kül kedisi olarak devam etmek zorundasın malesef
Evet canım ayrıntılıya bayramdan önce girdim ben. Çok güzel bir şey. Kime benzediğini bile görebiliyorsun. 40 dk baktık bebişimize doya doya birde video verdiler bize her gün bakıyorum. önüme gelene gösteriyorum bak bu benim bebişim diyeÇok şükür her hangi bir problemimiz çıkmadı. Sağlıklıyız maş Allah. Ama bizim Paşa şimdiden yaramazlıklara başladı gitmiş benim böbreğin üstüne yatmış. Sancı ile doktora gittim Perşembe günü. Böbrekte genişlemeye neden olmuş. Hamilelikte zaten görülebilen bir şeymiş. Sağ böbreğe baskı yaptığı için devamlı sol tarafa yatacağım bol su içeceğim, idrarımı tutmayacağım. Allah'tan bir daha sancım olmadı ama bu gün kendimi çok halsiz hissediyorum. Sanki başım dönüyor gibi. Evime gitmek istiyorum bitsin şu mesai
Merhaba kizlar bende dun tatilden dondum bugun ise baslamak cok zor geldi, kocaman bir gobisim oldu ve artik otururken cok rahatsiz oluyorum. Sanki kaburgamin altina birsey girmis gibi artik kolumu bacagimi bilemiyorum ama batiyor cogu zaman. Sicaklarda bunaltiyor.anliyvaginiz cok.zor gecmeye basladi benim hamilelik(
kızlar günaydınnnn :) biz oğluşumla kötü yandık ama iyiyiz şükür..tatilde sizi özledim resmnöpüldünüzzzzzzzzz
Karabük te ayrıntılı yokmuş şok oldum
Bebek gayet iyi hatta bigün sıra beklerken ilk kez hissettim kardesimi:)))
400gr 21 cm olmuş.bi esi biraz aşağıdaydı o da kendini çekmiş yukarı.
Cok sukur. Doktorumuz eylülde yokmuş bu arada onuda sordum. Ekimde geri döncm dedi.benden haberler bu kadar
Olur mu hic sormadan hepimiz her şeyi ayrintisiyla soruyoruz burada olayimiz bu
Çok iyi anliyorum canim seni çünkü ben de Akçakent ten gidiyorumben aylik muayeneye gittiğimde Fusun hnm randevu aldirmisti on gün sonrası için.. Sira var mi yok mu bilmiyorum acikcasi istersen ara Dr u anlat durumunu belki de rica edersin alırlar seni. Ayrıca ayrintili USG sonucunu yine Dr a göstermek lazim. Sonucu ben cikista aradan Dr a gösterdim sanki iki defa gitmem lazim ya bilemedim tatlim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?