2014 Aralık Anneleri

Kızlar afedersiniz ama bir şey soracağım sizde de aynı şey oluyor mu diye. Vajinanın iki yanında kaslarda ya da kemiklerde tam olarak neresi bilmiyorum ama ara sıra bir acı sızlama oluyo özellikle de yatarken bi yandan diğer yana dönerken ya da oturur vaziyetteyken kalkarken. Acaba rahmin büyümesinden mi kaynaklanıyor diye düşünüyorum ama gene de emin olamadım tabi. Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi.

Yazdıklarını okurken kendim yazmışım gibi oldum
Ben de akşamları uyuyamıyorum terden. Eşim diyor o kadar sıcak yok abartma diyor ama bana fenalıklar geliyor. Demek ki bizim için normal bir şeymiş

sonuçta bizim çocuğumuz tabiki bizim doğrularımızla büyüyorlar ama dediğim gibi herkes konuşuyor sen karıştırmasan da karışıyorlar. eşinle aynı kafada olma bunalımı yarı yarıya azaltıyor tabiki ama erkekler herzaman tecrübe sahibi oldukları için annelerine daha güveniyorlar ilk çocukta, kadın baskın bir tip ise sessiz kalabiliyorlar ama içlerindeki o yüce anneyi asla baskılayamazsın . öyle ya da böyle büyüyorlar çocuklar

Aynen canim cok sicak butun gece evin icinde dört dönüyorum eşimde bir guzel uyuyor oda bana okadar abartigin kadar sicak degil sana oyle geliyor diyor yan yatamiyorum zaten cok rahatsiz oluyorum artik karnim buyudu sirtustude nereye kadar. Isyerindede butun gun otur otur cok.zorlaniyorum.

bende de oluyor sorucaktım unutmuşum arada alt taraflarda kalktığımda sanki üstüne yatmışım gibi canım acıyor yürürken de kasıklarım ağrıyor

kızlar günaydınnnn :) biz oğluşumla kötü yandık ama iyiyiz şükür..tatilde sizi özledim resmn öpüldünüzzzzzzzzz

kızlar bende öyle çok bunaldım sıcaklardan durduğum yerde şapur şupur terliyorum bir dahaki ay biticek bütün sıkıntılarımız
sıcaklar bitse rahatlıyacağız böyle düşünün motive olun hamileliğin tadını çıkarın benim gibi :))

Yazdıklarını okurken kendim yazmışım gibi oldum
Ben de akşamları uyuyamıyorum terden. Eşim diyor o kadar sıcak yok abartma diyor ama bana fenalıklar geliyor. Demek ki bizim için normal bir şeymiş

Tok açın halinden ne anlar hesabı :) Babalar bizleri ne anlar. Hamiş hamişin halinden anlıyor. Onlar fosur fosur uyusun. Hayır zaten uyuyamıyorum tam uyudum koca kolunu göbişimin üzerine atmıyor mu tutup koparasım geliyor Yinede kıyamıyorum bir tekme atıyorum bende onu uyandırıyorum Sonra dönüp tekrar uyumaya çalışıyorum
kızlar günaydınnnn :) biz oğluşumla kötü yandık ama iyiyiz şükür..tatilde sizi özledim resmn öpüldünüzzzzzzzzz
Günaydın fananayım :) Güneş iyidir vitamindir ama fazlası da zararlı be kuzum. Dikkat edin bizde seni özledik.

İnş Allah biter bir daha ki aya da rahat ederiz.

canım ben 2. kez aralık annesi olucağımdan ötürü tecrübeliyim yaneee :)))
Ben unutmuşum senin 2. olduğunu canım.
Bende öyle 2. Kez aralik annesi olucam inş.erken dogmazsa.kis bebeğinin bakimida çok kolay

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tecrübeli anneler kolay diyorsa kolaydır. Size güvenimiz sonsuz.

Yazin terledimi usudumu derdin yok.ohasta olmasin diye klimayi geç 1 cam dan başka pencere acamazsin.bu arada sende sicaktan pisiyosun.kis bebeği sarsarmala yatsin uyusun usudumu derdin olmaz terleme derdin olmaz pek rahat oluyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla ya ne anlasınlar onlar bizim halimizden
İyi yapmışsın canım sen de arada onu tekmele

canım ben 2. kez aralık annesi olucağımdan ötürü tecrübeliyim yaneee :)))

Bende öyle 2. Kez aralik annesi olucam inş.erken dogmazsa.kis bebeğinin bakimida çok kolay

İnşallah kolay olur. Sizlerin tecrübelerinden yararlanırız artık :)
O zamanlar çok uzakmış geliyo şimdi ama zaman da bir bakıyorsun ki geçivermiş bir anda

Karabük te ayrıntılı yokmuş şok oldum
Bebek gayet iyi hatta bigün sıra beklerken ilk kez hissettim kardesimi:)))
400gr 21 cm olmuş. bi esi biraz aşağıdaydı o da kendini çekmiş yukarı.
Cok sukur. Doktorumuz eylülde yokmuş bu arada onuda sordum. Ekimde geri döncm dedi.benden haberler bu kadar

hadi gözün aydın, ben de haftaya giderim muhtemelen. bakalım bizimki kime benziyor :)
dikkat et canım ya zaten hava sıcak vücut su kaybediyor, susuz kalma sakın.

hoşgeldin canım, ben de aynı tatil dönüşü sendromundan mustaribim :) Allah kolaylık versin, şu ayı atlatsak en azından hava serinlese belki daha iyi olur hepimiz için.

hoşgeldin canım :) ya ben de yanmak istiyorum ama tatil ayarlayamadık henüz, kafamıza göre güzel bir yer bulamıyoruz yaz da bitmek üzere bakalım gidebilecek miyiz tatile öfff

ayyy maşallah kardeşine ne güzel haberlerr bunlar,inşallahh bende aynı haberlerle dönerimm

çok zor uzaktan gitmek bende senin gibiyim ama bebişler için katlanıyoruz işte çok saol canım cevaplar için allah sağlıkla kucağmıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…