2014 Aralık Anneleri

İlk önce kese sonra kalp atışları sonra doktor arayışları....
Bıktıran mide bulantıları kusmalar ara sıra başağrıları...
İştahsızlık halsizlik ben anne mi oluyorum içimde büyüyen bişi mi var telaşları...
Kaygılar korkular endişeler tedirginlikler panikler...
Hepsini beraber yaşadık bizi kimse anlamaz derken biz bizi anladık destek olduk...
Korkma canım iyisin canım daha iyi olcaksın canım bunları duymaya ihtiyacımız vardı burda bunları söyleyen hep birileri oldu....
Hormonlarımızla başımız dertteyken eşimiz bile anlamazken aynı şeyleri yaşayan arkadaşlar edindik yanlız değilmişiz bunu anladık...

İçimizde büyüyen minik eller minik ayaklar ve minicik bir kalp var....

Onlar iyi ki var siz iyi ki varsınız.... 😘❤️❤️❤️❤️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hosbulduk cnm evet tatilden gelip calismaya baslamak off cok igrenc, klimada yok odalaramizda ölüyorum sıcaktan bugün gidip vantilatör alicam işyerine

ne güzel yazmışsın canım aynı duyguları paylaşıyoruz hepimiz sonuçta

yaaa ben tam 4 litre su içiyom davul gibi oluyorummm fil gibi içiyomm
bu arada doktorum günlük ped kullanma onun yerine günlük pamuklu çamaşır değiştir demişti ayrıca havalandırılma adına şort ve eşofman yerine evde iç çamaşırınınn yanısıra etekli giyinmeni öneririm demişti bende sana hatırlatmak istedim bacım

Amiinn inşallah :)

Bu cumartesi randevum var çok heyecanlıyım bebişim iyidir inşallah hepimizin bebişleri iyidir
haydi bakalım inşallah bacım

hoşgeldin bacımmmm oh oh ne güzel biz kavrulduk angaradaaa uffff ayrıca bir yere bile gi mutsuzum o yüzden
Bende öyle 2. Kez aralik annesi olucam inş.erken dogmazsa.kis bebeğinin bakimida çok kolay

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bacımmm önerilerine pür dikkat açık olarak okuyacağımdırrr

kızlar biz bebişimizin adını Buğra Alp koymayı düşünüyoruz tam 4 aydır bu yönde hitap ediyoruz... ama geçen gün bir öğrendikki buğra kuranda geçmiyormuş arapça deve demekmişşş ayrıca kuranda geçiyor sandığımız buğra kuranı kerimde bu-ü-ra olarak geçip oda bereketsizlik anlamına geliyormuş...

şimdi biz buğrayı silip başka bişeymi eklesek ama çok alıştık
isteğimiz en azından bir isminin kuranı kerimden olması yönünde

ne yapsak ki?

Valla ya ne anlasınlar onlar bizim halimizden
İyi yapmışsın canım sen de arada onu tekmele
Tekmeliyom zaten
Elin annenin karnında mı geziyon napıyon Maş Allah kardeşine. İyi bari doktor dönecekmiş sizin doğuma kadar. Eğer bebişte sorun yoksa her doktor ayrıntılıya gerek görmüyor zaten. SAğlıklı olsunlar, sağlıkla kucaklarımıza gelsinler inş Allah.
ştttttt biz hamileler duygusal olur sen bilmiyon mu ? İşyerinde ağlattın beni herkes bakıyor tuhaf tuhaf.
Bizi bizden başka anlayan yok. Her şeyi burda paylaşıyoruz. Birimiz girmesin ne oldu diye merak ediyoruz. Acısını acımız, sevincini sevincimiz olarak görüyoruz. Birbirimize dualar ediyoruz. Sende ve burada ki herkeste iyi ki varsınız .....

Ne guzel dile getirmissin ortak duygularimizi...evet iyiki tanimisim sizleri..hepiniz.iyiki varsiniz

konuyu güzel özetlemişsin sende iyiki varsın

ya canım nasıl hesaplanıyor ya:) ben herkese 4. 5 ay diyorum hehehe

5 ay olunca 20 haftalık mı oluyor?

hafta ile ay hesabı farklı. haftada bir ay 28 gün ama normalde 30.

ben şimdi 19. haftadayım. 19*7=133 günlük hamileyim. 133/30=4 ay 13 günlük hamileyim.
açıkcası bende herkese 4,5 ay diyorum ne zamandır. özellik önümdeki haftaları iple çekiyorum hareketlerini hssetmek için. şimdilik belirgin bişey hissetmedim.

kızlar ben bebeğimin harketlerini hala aşağıda hissediyorum 21 olduk sizde de aynı mı durum endişelenmelimiyim?

kızlar ben bebeğimin harketlerini hala aşağıda hissediyorum 21 olduk sizde de aynı mı durum endişelenmelimiyim?

Senin kizmi bebegin.benim kiz ve kasiklarimda hissediyorum.oğlunda hic boyle olmamisti.kiz genelde asagiya baski yaparmis.

Senin kizmi bebegin.benim kiz ve kasiklarimda hissediyorum.oğlunda hic boyle olmamisti.kiz genelde asagiya baski yaparmis.

kız canım ondan mı diyosun ne bilim ilki de kızdı benim ama demekki unuttuk pıt pıt hissediyorum aşağıda :)

Hosbulduk cnm evet tatilden gelip calismaya baslamak off cok igrenc, klimada yok odalaramizda ölüyorum sıcaktan bugün gidip vantilatör alicam işyerine

biz de eve alacağız, baş edemedik sıcakla

ne güzel yazmışsın canım, burada içindekileri paylaşmak destek almak ve destek olabilmek çok güzel

Bebek arabasi için baston gibi kapananlari tercih et yoksa arabanin bagajina sigdirmakta güçlük cekiyosun.bide 2 yöne doğru dönebilen olsun rüzgara gore çocuğun ya sana ya da öne doğru bakar.hafif olması en önemli.bebek arabasina ana kucagi da monte ediliyor olmasi buyuk avantaj cunku kucukken onda daha rahat ediyor bebek ve ustunu komple kapattinmi ruzgarda almiyor

Ve sonunda cinsiyetimiz netlesti kizim oluyor 470 gr olmus...
ama bennn fena kilo almisim 9 kg bebek gelissin buyudun fiye habire yedim bolbol ekmek
dr boyle gidersen fenaa dedi ama istahim fena acildiiiii.....

Bazi isimler çok hosumuza gitsede anlamiyo iyi olmayabiliyor.anlam da önemli.içinize sinen başka isim bulursunuz ins

Yok ilk defa denk geldi sıra beklerken baya baya hissettim.o da ayakları aşağıdayms bildigin tekme sallıyor artık
Bebiste bi sorun yokmus şükür. Hersey normal gözüküyomus.malasallah. allah nasip eder ins sağlıkla dünyaya gelmeyi:)
ayyy maşallah kardeşine ne güzel haberlerr bunlar,inşallahh bende aynı haberlerle dönerimm

Tesekkurler Bekliyorum guzel haberlerinizi. Cok yazamiyorum ama takipteyim. Hepsine maşallah tosunlarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…