hadi gözün aydın, ben de haftaya giderim muhtemelen. bakalım bizimki kime benziyor :)
dikkat et canım ya zaten hava sıcak vücut su kaybediyor, susuz kalma sakın.
hoşgeldin canım, ben de aynı tatil dönüşü sendromundan mustaribim :) Allah kolaylık versin, şu ayı atlatsak en azından hava serinlese belki daha iyi olur hepimiz için.
hoşgeldin canım :) ya ben de yanmak istiyorum ama tatil ayarlayamadık henüz, kafamıza göre güzel bir yer bulamıyoruzyaz da bitmek üzere bakalım gidebilecek miyiz tatile öfff
ne güzel yazmışsın canım aynı duyguları paylaşıyoruz hepimiz sonuçtaİlk önce kese sonra kalp atışları sonra doktor arayışları....
Bıktıran mide bulantıları kusmalar ara sıra başağrıları...
İştahsızlık halsizlik ben anne mi oluyorum içimde büyüyen bişi mi var telaşları...
Kaygılar korkular endişeler tedirginlikler panikler...
Hepsini beraber yaşadık bizi kimse anlamaz derken biz bizi anladık destek olduk...
Korkma canım iyisin canım daha iyi olcaksın canım bunları duymaya ihtiyacımız vardı burda bunları söyleyen hep birileri oldu....
Hormonlarımızla başımız dertteyken eşimiz bile anlamazken aynı şeyleri yaşayan arkadaşlar edindik yanlız değilmişiz bunu anladık...
İçimizde büyüyen minik eller minik ayaklar ve minicik bir kalp var....
Onlar iyi ki var siz iyi ki varsınız.... 😘❤️❤️❤️❤️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yaaa ben tam 4 litre su içiyom davul gibi oluyorummm fil gibi içiyommSagol tatlim ictim ama gecmedi malesef en azindan kizimi bi kez daha gorucem haklisin..
Banada enfexia vermisti 1 hafta kullandim ama dun farkettimki tekrarlamis kumda cikmisti bende o yuzden doktorum tekrarlarsa haber ver demisti..
Sogan sarmisak duymamistim canim cigmi tukettin pismis mi?
7 gunluk antibiyotik kullanmistim tatlim ama tekrarladi malesef
Tek tesellim kizimi gorecek olmam..
Sirkeyi de duymamistim canim ben zaten bulasik ve camasirlara hatta ev silerken bile beyaz sirke kullanirim klozet kullaniyorum siseye hazirlayayim onu da deneyeyim yarin dr.a gidicem zaten insallah gecer..
Ben 4 lt su hayatta icememki :)
2 lt ancak icebiliyorumdur olcmedim hic.
Temizligime cok dikkat ediyorum hergun dus alirim gunluk ped kullaniyorum sik sik degistiriyorum ama yinede oldu baska ne yapabilirim bilmiyorum..
haydi bakalım inşallah bacımAmiinn inşallah :)
Bu cumartesi randevum var çok heyecanlıyım bebişim iyidir inşallah hepimizin bebişleri iyidir
hoşgeldin bacımmmm oh oh ne güzel biz kavrulduk angaradaaa uffff ayrıca bir yere bile giMerhaba kizlar bende dun tatilden dondum bugun ise baslamak cok zor geldi, kocaman bir gobisim oldu ve artik otururken cok rahatsiz oluyorum. Sanki kaburgamin altina birsey girmis gibi artik kolumu bacagimi bilemiyorum ama batiyor cogu zaman. Sicaklarda bunaltiyor.anliyvaginiz cok.zor gecmeye basladi benim hamilelik(
bacımmm önerilerine pür dikkat açık olarak okuyacağımdırrrBende öyle 2. Kez aralik annesi olucam inş.erken dogmazsa.kis bebeğinin bakimida çok kolay
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla ya ne anlasınlar onlar bizim halimizden
İyi yapmışsın canım sen de arada onu tekmele
Elin annenin karnında mı geziyon napıyonKarabük te ayrıntılı yokmuş şok oldum
Bebek gayet iyi hatta bigün sıra beklerken ilk kez hissettim kardesimi:)))
400gr 21 cm olmuş.bi esi biraz aşağıdaydı o da kendini çekmiş yukarı.
Cok sukur. Doktorumuz eylülde yokmuş bu arada onuda sordum. Ekimde geri döncm dedi.benden haberler bu kadar
ştttttt biz hamileler duygusal olur sen bilmiyon mu ?İlk önce kese sonra kalp atışları sonra doktor arayışları....
İştahsızlık halsizlik ben anne mi oluyorum içimde büyüyen bişi mi var telaşları...
Hepsini beraber yaşadık bizi kimse anlamaz derken biz bizi anladık destek olduk...
Korkma canım iyisin canım daha iyi olcaksın canım bunları duymaya ihtiyacımız vardı burda bunları söyleyen hep birileri oldu....
Hormonlarımızla başımız dertteyken eşimiz bile anlamazken aynı şeyleri yaşayan arkadaşlar edindik yanlız değilmişiz bunu anladık...
İlk önce kese sonra kalp atışları sonra doktor arayışları....
Bende öyle 2. Kez aralik annesi olucam inş.erken dogmazsa.kis bebeğinin bakimida çok kolay
ya canım nasıl hesaplanıyor ya:) ben herkese 4. 5 ay diyorum hehehe
5 ay olunca 20 haftalık mı oluyor?
kızlar ben bebeğimin harketlerini hala aşağıda hissediyorum 21 olduk sizde de aynı mı durum endişelenmelimiyim?
Senin kizmi bebegin.benim kiz ve kasiklarimda hissediyorum.oğlunda hic boyle olmamisti.kiz genelde asagiya baski yaparmis.
Hosbulduk cnm evet tatilden gelip calismaya baslamak off cok igrenc, klimada yok odalaramizda ölüyorum sıcaktan bugün gidip vantilatör alicam işyerine
http://www.e-bebek.com/joie-juva-travel-sistem-bebek-arabasi_JOI-T0926BLK000
canlar araba indirime girmiş ne diyorsunuz ?
kızlar biz bebişimizin adını Buğra Alp koymayı düşünüyoruz tam 4 aydır bu yönde hitap ediyoruz... ama geçen gün bir öğrendikki buğra kuranda geçmiyormuş arapça deve demekmişşş ayrıca kuranda geçiyor sandığımız buğra kuranı kerimde bu-ü-ra olarak geçip oda bereketsizlik anlamına geliyormuş...
şimdi biz buğrayı silip başka bişeymi eklesekama çok alıştık
isteğimiz en azından bir isminin kuranı kerimden olması yönünde
ne yapsak ki?
Elin annenin karnında mı geziyon napıyonMaş Allah kardeşine. İyi bari doktor dönecekmiş sizin doğuma kadar. Eğer bebişte sorun yoksa her doktor ayrıntılıya gerek görmüyor zaten. SAğlıklı olsunlar, sağlıkla kucaklarımıza gelsinler inş Allah.:
ayyy maşallah kardeşinene güzel haberlerr bunlar,inşallahh bende aynı haberlerle dönerimm
Maşallah maşallah bebeğineVe sonunda cinsiyetimiz netlesti kizim oluyor 470 gr olmus...
ama bennn fena kilo almisim 9 kg bebek gelissin buyudun fiye habire yedim bolbol ekmek
dr boyle gidersen fenaa dedi ama istahim fena acildiiiii.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?