Tekmeliyom zaten
Elin annenin karnında mı geziyon napıyonMaş Allah kardeşine. İyi bari doktor dönecekmiş sizin doğuma kadar. Eğer bebişte sorun yoksa her doktor ayrıntılıya gerek görmüyor zaten. SAğlıklı olsunlar, sağlıkla kucaklarımıza gelsinler inş Allah.
ştttttt biz hamileler duygusal olur sen bilmiyon mu ?İşyerinde ağlattın beni herkes bakıyor tuhaf tuhaf.
Bizi bizden başka anlayan yok. Her şeyi burda paylaşıyoruz. Birimiz girmesin ne oldu diye merak ediyoruz. Acısını acımız, sevincini sevincimiz olarak görüyoruz. Birbirimize dualar ediyoruz. Sende ve burada ki herkeste iyi ki varsınız .....
kızlaaaaaar fikir verin bana ..
ayrıntılı usg için doktorum bu haftasonu git demişti yani (8-9-10 ağustos)ama hastanede ayrıntılıya giren dr izne gitmiş karar veremedim 1 hafta daha beklesem mi başka yer araştırsam mı doktorum da bgn izinde ona da soramıyorum yarın sabahtan aricam bakalım istanbul da avrupa yakasında olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir miiii? buarada bizim hastane(üsküdar yunus emre)ayrıntılı usg çalışan için 250 tl dedi nasıl fiyat sizce ?
bende selımıyede vıa hospıtale gıdıodum dr 280 prof 300 falan dedıler baska yer buldum oda 280 mıs baya ayrıntılı bakıo 4 duzey baya ıı bakıolar saskınbakkal da fetal goruntuleme merkezı sadece ayrıntılı ıcın bıyermıs ınternette
kızlaaaaaar fikir verin bana ..
ayrıntılı usg için doktorum bu haftasonu git demişti yani (8-9-10 ağustos)ama hastanede ayrıntılıya giren dr izne gitmiş karar veremedim 1 hafta daha beklesem mi başka yer araştırsam mı doktorum da bgn izinde ona da soramıyorum yarın sabahtan aricam bakalım istanbul da avrupa yakasında olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir miiii? buarada bizim hastane(üsküdar yunus emre)ayrıntılı usg çalışan için 250 tl dedi nasıl fiyat sizce ?
kızlar biz bebişimizin adını Buğra Alp koymayı düşünüyoruz tam 4 aydır bu yönde hitap ediyoruz... ama geçen gün bir öğrendikki buğra kuranda geçmiyormuş arapça deve demekmişşş ayrıca kuranda geçiyor sandığımız buğra kuranı kerimde bu-ü-ra olarak geçip oda bereketsizlik anlamına geliyormuş...
şimdi biz buğrayı silip başka bişeymi eklesekama çok alıştık
isteğimiz en azından bir isminin kuranı kerimden olması yönünde
ne yapsak ki?
kız canım ondan mı diyosun ne bilim ilki de kızdı benim ama demekki unuttuk pıt pıt hissediyorum aşağıda :)
Oyyy ne guzel duygu... Allah sagligiyla kucagina almayi nasip etsin cnmmm. Bende sabirsizlaniyorm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne guzel anlatmissin canim gozun aydin guzel haberler almissin :)
Bende yaptirdim ama renkli usg yoktu malesef egitim arastirma hastanesinde 5 dk surdu zaten herseyin normal oldugunu ogrendik onada sukredip evimize donduk :)
Günaydın herkese :)
Kesinlikle yaşayan bilir ne kadar güzel olduğunu. Her annenin yaşamasını isterim süper bir duygu ama tabi yaşayamayanlar da üzülmesin az kaldı bebişlerimizi kucaklarlarımıza almaya. Her şeyin yolunda gitmesine bebeişinin sağlıklı olmasına sevindim canım.
Evet cnmya benmkıde kız. Ve hep kasıklarda. Hep tekmelerı orda hıssedıyrm. Yukarda katnmn ortasında hiç hissetmedim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bizde seni cok ozledik canimm.iyi eglenin tadini cikarin tatilin..kızlar günaydınnnn :) biz oğluşumla kötü yandık ama iyiyiz şükür..tatilde sizi özledim resmnöpüldünüzzzzzzzzz
Masallah kardesine canim.benimde plesenta asagidaydi bakalim cikmismi kontrolde anliycaz..Karabük te ayrıntılı yokmuş şok oldum
Bebek gayet iyi hatta bigün sıra beklerken ilk kez hissettim kardesimi:)))
400gr 21 cm olmuş.bi esi biraz aşağıdaydı o da kendini çekmiş yukarı.
Cok sukur. Doktorumuz eylülde yokmuş bu arada onuda sordum. Ekimde geri döncm dedi.benden haberler bu kadar
Cok guzel anlatmissin canim iyiki burasi varki biz birbirimizi tanidik..İlk önce kese sonra kalp atışları sonra doktor arayışları....
Bıktıran mide bulantıları kusmalar ara sıra başağrıları...
İştahsızlık halsizlik ben anne mi oluyorum içimde büyüyen bişi mi var telaşları...
Kaygılar korkular endişeler tedirginlikler panikler...
Hepsini beraber yaşadık bizi kimse anlamaz derken biz bizi anladık destek olduk...
Korkma canım iyisin canım daha iyi olcaksın canım bunları duymaya ihtiyacımız vardı burda bunları söyleyen hep birileri oldu....
Hormonlarımızla başımız dertteyken eşimiz bile anlamazken aynı şeyleri yaşayan arkadaşlar edindik yanlız değilmişiz bunu anladık...
İçimizde büyüyen minik eller minik ayaklar ve minicik bir kalp var....
Onlar iyi ki var siz iyi ki varsınız.... 😘❤️❤️❤️❤️
Sagol canim tavsiyeler icin ben zaten penye elbiselerim var ev icin onlarla geziyorum epey havali oluyoyaaa ben tam 4 litre su içiyom davul gibi oluyorummm fil gibi içiyomm
bu arada doktorum günlük ped kullanma onun yerine günlük pamuklu çamaşır değiştir demişti ayrıca havalandırılma adına şort ve eşofman yerine evde iç çamaşırınınn yanısıra etekli giyinmeni öneririm demişti bende sana hatırlatmak istedim
Ve sonunda cinsiyetimiz netlesti kizim oluyor 470 gr olmus...
ama bennn fena kilo almisim 9 kg bebek gelissin buyudun fiye habire yedim bolbol ekmek
dr boyle gidersen fenaa dedi ama istahim fena acildiiiii.....
kızlar ben bebeğimin harketlerini hala aşağıda hissediyorum 21 olduk sizde de aynı mı durum endişelenmelimiyim?
Bebek arabasi için baston gibi kapananlari tercih et yoksa arabanin bagajina sigdirmakta güçlük cekiyosun.bide 2 yöne doğru dönebilen olsun rüzgara gore çocuğun ya sana ya da öne doğru bakar.hafif olması en önemli.bebek arabasina ana kucagi da monte ediliyor olmasi buyuk avantaj cunku kucukken onda daha rahat ediyor bebek ve ustunu komple kapattinmi ruzgarda almiyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oyy maş Allah. Allah nazarlardan saklasın. Can boğazdan gelir ye boşver. Doğumdan sonra zayıflama topiclerinde buluşuruz artık ne yapalım :)Ve sonunda cinsiyetimiz netlesti kizim oluyor 470 gr olmus...
ama bennn fena kilo almisim 9 kg bebek gelissin buyudun fiye habire yedim bolbol ekmek
dr boyle gidersen fenaa dedi ama istahim fena acildiiiii.....
Amin canım sağlıkla alırız inş allah kucaklarımıza.Yok ilk defa denk geldisıra beklerken baya baya hissettim.o da ayakları aşağıdayms bildigin tekme sallıyor artık
Bebiste bi sorun yokmus şükür. Hersey normal gözüküyomus.malasallah. allah nasip eder ins sağlıkla dünyaya gelmeyi:)
TesekkurlerBekliyorum guzel haberlerinizi. Cok yazamiyorum ama takipteyim. Hepsine maşallah tosunlarin
Benim ilk gebeliğim ama buradaki kızlardan ve tanıdıklarımdan öğrendiğim kadarıyla yeni bir uygulama değil. Sağlık ocakları tetenozu çok uzun süredir yapıyor.Kızlar, bugün sağlık ocağında takibimız vardi.tetenoz aşısi yaptılar.ilk bebeğimde yapmamışlardi şaşırdım.yeni bir uygulama mi acep?
Aynen ahhh bu hormonlar ahh.Ağlama canım benim kıyamam ah bu hormonlarrrr ahh :)
İnsanın hiç görmediği tanımadığı dostlar edinmesi çok güzel bişi her zaman hep destek tam destek inş :)
Aynen ayrıntılıdan sonra daha bir sabırsız oldum bir an önce doğsun istiyorum :) Resmi duvar kağıdı yapmak hiç aklıma gelmedi hemen yapacağımAMIN cnm benim cümlemizinkini insAllah. Usg den sonrada kucagina almak icin sabirsizlanicaksin, gercekten inanilmaz bir duygu :) resmini telefonuma duvar kagidi yaptim sürekli bakiyorumdarisi size insAllah
ben de göbek hizasının az aşağısında sol tarafta hissediyorum hep. annelik heyecanı ne hale getirdi bizi ya, biraz daha incelersek bebeğin bulunduğu yerin koordinatlarını verecek hale geleceğizben geç hissettim diye midir nedir çok heyecanlanıyorum hareket edince, sürekli oynasın hareket etsin istiyorum resmen anne olacağımın farkına hissettikten sonra vardım :)
2 saatte bir iyiymiş yine. Hiç uyuyamayanları biliyorum.Amin Allah razi olsun cnm aynen az kaldi hamisler kimse üzülmesin, önemli olan bebislerimizin saglikli olmasisimdiden uzun uzun uyuyup uykunun tadini cikartalim, arkadasim gecen hafta dogum yapti ve 2saate bir emziriyormus anlicagniz uykusuz geceler bizi bekliyor olucak meleklerimizle
ben de göbek hizasının az aşağısında sol tarafta hissediyorum hep. annelik heyecanı ne hale getirdi bizi ya, biraz daha incelersek bebeğin bulunduğu yerin koordinatlarını verecek hale geleceğizben geç hissettim diye midir nedir çok heyecanlanıyorum hareket edince, sürekli oynasın hareket etsin istiyorum resmen anne olacağımın farkına hissettikten sonra vardım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?