2014 Aralık Anneleri

kızlaaaaaar fikir verin bana ..

ayrıntılı usg için doktorum bu haftasonu git demişti yani (8-9-10 ağustos)ama hastanede ayrıntılıya giren dr izne gitmiş karar veremedim 1 hafta daha beklesem mi başka yer araştırsam mı doktorum da bgn izinde ona da soramıyorum yarın sabahtan aricam bakalım istanbul da avrupa yakasında olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir miiii? buarada bizim hastane(üsküdar yunus emre)ayrıntılı usg çalışan için 250 tl dedi nasıl fiyat sizce ?

Kızlar, bugün sağlık ocağında takibimız vardi.tetenoz aşısi yaptılar.ilk bebeğimde yapmamışlardi şaşırdım.yeni bir uygulama mi acep?

Ağlama canım benim kıyamam ah bu hormonlarrrr ahh :)
İnsanın hiç görmediği tanımadığı dostlar edinmesi çok güzel bişi her zaman hep destek tam destek inş :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende selımıyede vıa hospıtale gıdıodum dr 280 prof 300 falan dedıler baska yer buldum oda 280 mıs baya ayrıntılı bakıo 4 duzey baya ıı bakıolar saskınbakkal da fetal goruntuleme merkezı sadece ayrıntılı ıcın bıyermıs ınternette

çok saol canım cevabın için .. bende biraz araştırcam bu haftasonu gitmem gerek önümde 10 gün fln var

Merhaba kizlar. Son zamanlarda kabizligim baya artti doktorum ilac vermisti onu icmeden yapamiyorum nerdeyse? Sivida cok tuketiyorum Ama bu durum cok zorluyor beni? Sizdede var mi?

Cok fazla istemisler...sancaktepe bolge hastanesine gidiyorum 130 dediler.

Evet canm bizde yegenmn adını bugr koycaktık erkek deve demk oldugu için koymadk.

kız canım ondan mı diyosun ne bilim ilki de kızdı benim ama demekki unuttuk pıt pıt hissediyorum aşağıda :)

Evet cnmya benmkıde kız. Ve hep kasıklarda. Hep tekmelerı orda hıssedıyrm. Yukarda katnmn ortasında hiç hissetmedim

Oyyy ne guzel duygu... Allah sagligiyla kucagina almayi nasip etsin cnmmm. Bende sabirsizlaniyorm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

AMIN cnm benim cümlemizinkini insAllah. Usg den sonrada kucagina almak icin sabirsizlanicaksin, gercekten inanilmaz bir duygu :) resmini telefonuma duvar kagidi yaptim sürekli bakiyorum darisi size insAllah

Ne guzel anlatmissin canim gozun aydin guzel haberler almissin :)
Bende yaptirdim ama renkli usg yoktu malesef egitim arastirma hastanesinde 5 dk surdu zaten herseyin normal oldugunu ogrendik onada sukredip evimize donduk :)

olsun cnm hamd olsun bak güzel saglikli haberini almissinya o en önemlisi, gerisi eglence. biz özel bir klinikte yaptirdik korkularimiz vardi, 500TL ödedik ama yarim Saat bile sürmedi diyebilirim hayirlisiyla insAllah hep beraber Aralikta bebislerimii kucagimiza aliriz Aminnnn

Amin Allah razi olsun cnm aynen az kaldi hamisler kimse üzülmesin, önemli olan bebislerimizin saglikli olmasi simdiden uzun uzun uyuyup uykunun tadini cikartalim, arkadasim gecen hafta dogum yapti ve 2saate bir emziriyormus anlicagniz uykusuz geceler bizi bekliyor olucak meleklerimizle

Evet cnmya benmkıde kız. Ve hep kasıklarda. Hep tekmelerı orda hıssedıyrm. Yukarda katnmn ortasında hiç hissetmedim

ben de göbek hizasının az aşağısında sol tarafta hissediyorum hep. annelik heyecanı ne hale getirdi bizi ya, biraz daha incelersek bebeğin bulunduğu yerin koordinatlarını verecek hale geleceğiz ben geç hissettim diye midir nedir çok heyecanlanıyorum hareket edince, sürekli oynasın hareket etsin istiyorum resmen anne olacağımın farkına hissettikten sonra vardım :)

kızlar günaydınnnn :) biz oğluşumla kötü yandık ama iyiyiz şükür..tatilde sizi özledim resmn öpüldünüzzzzzzzzz
Bizde seni cok ozledik canimm.iyi eglenin tadini cikarin tatilin..
Masallah kardesine canim.benimde plesenta asagidaydi bakalim cikmismi kontrolde anliycaz..
Cok guzel anlatmissin canim iyiki burasi varki biz birbirimizi tanidik..
Sagol canim tavsiyeler icin ben zaten penye elbiselerim var ev icin onlarla geziyorum epey havali oluyo
Gunluk ped ben 10 yildir kullaniyorum o olmazsa kendimi acayip hissediyorum ama gunde 2 defa degistiriyorum zaten ic camasirlarimi da her gun tabiki..
Ezelden beri fazla icemiyorum suyu siseyle 2yi zor asiyorum
Ve sonunda cinsiyetimiz netlesti kizim oluyor 470 gr olmus...
ama bennn fena kilo almisim 9 kg bebek gelissin buyudun fiye habire yedim bolbol ekmek
dr boyle gidersen fenaa dedi ama istahim fena acildiiiii.....

Masallah canim sana da benegine de :)

kızlar ben bebeğimin harketlerini hala aşağıda hissediyorum 21 olduk sizde de aynı mı durum endişelenmelimiyim?

Bende 22.haftaya giricem gayet asagida pitirdiyor..oglumda nasildi hatirlamiyorum 6yil oldu..simdikide erkek..kizla erkekle ilgisi yok sanirim..3hafta once dr'a "asagida hissediorum"deyince..ikinci bebekte karin cok siki olmadigi icin sana oyle geliyor dedi..bebegin yeri gayet iyi demisti..ama benim hareketleri gor sanki son aydayim gibi oturup kalkarken gobegimi alttan destekliyorum zamanla yukarida hissetmeyi umid ediyorum

indirime girmiş eşim göndermişte bende kızlara sorayım dedim :)) teşekkürler

merhabalar;

bebek arabası konusunda ben de çok kararsız kaldım, fikir aldığım arkadaşlarımın çoğu baston tipi diyor, ama kış bebeği olacağı için sanki baston arabalar çok inceymiş gibi geliyor bana emin olamıyorum.. yorumlarınızı bekklişyorum.
sevgiler..

Ve sonunda cinsiyetimiz netlesti kizim oluyor 470 gr olmus...
ama bennn fena kilo almisim 9 kg bebek gelissin buyudun fiye habire yedim bolbol ekmek
dr boyle gidersen fenaa dedi ama istahim fena acildiiiii.....
Oyy maş Allah. Allah nazarlardan saklasın. Can boğazdan gelir ye boşver. Doğumdan sonra zayıflama topiclerinde buluşuruz artık ne yapalım :)
Amin canım sağlıkla alırız inş allah kucaklarımıza.

Kızlar, bugün sağlık ocağında takibimız vardi.tetenoz aşısi yaptılar.ilk bebeğimde yapmamışlardi şaşırdım.yeni bir uygulama mi acep?
Benim ilk gebeliğim ama buradaki kızlardan ve tanıdıklarımdan öğrendiğim kadarıyla yeni bir uygulama değil. Sağlık ocakları tetenozu çok uzun süredir yapıyor.
Aynen ahhh bu hormonlar ahh.
AMIN cnm benim cümlemizinkini insAllah. Usg den sonrada kucagina almak icin sabirsizlanicaksin, gercekten inanilmaz bir duygu :) resmini telefonuma duvar kagidi yaptim sürekli bakiyorum darisi size insAllah
Aynen ayrıntılıdan sonra daha bir sabırsız oldum bir an önce doğsun istiyorum :) Resmi duvar kağıdı yapmak hiç aklıma gelmedi hemen yapacağım
Kordinat bildiriyorum göbek deliğinin 2 cm sağında 5 cm aşağısından bir tekme yedim.
2 saatte bir iyiymiş yine. Hiç uyuyamayanları biliyorum.

Ohhhhh cok sukur şakır şakır yagmur yagıyorrrr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1407163606374.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 35

Bızde oyle. Hayatla baglantımı kopartyrm o kımldaynca ona tekmelerıne odaklanıyrm. Sen nezamn hissettn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…