TesekkurlerBekliyorum guzel haberlerinizi. Cok yazamiyorum ama takipteyim. Hepsine maşallah tosunlarin
http://m.hurriyet.com.tr/galeri#!cid=85601&rid=4369
Umarım doğru yapıştırmışımdır 4 boyutlu ultrason görüntüleri çok hoşuma gitti bu arada haberdeki doktor bizim doktorumuz
Saglikli sonuclar aldigina sevindim canim. kendi doktorunda ayni seyleri soyler merak etme.sağol canım benimm, geldik ayrıntılıdan çok şükür bi problem çıkmadı,yani doktorun söylemesi ve benim kağıtda yazılanları okumamla bu kanıya vardım,perşemde de kendi doktorum değerlendirecek raporu... maşalaahh hepsineee
Ankara da vardir canim 4 boyutlu ceken yer. Buyuk sehirlerde mutlaka olur.Ayy cok guzeeeellllll... Balikesirde taa. Ankarada bu sekilde var mi bilmiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Saglikli sonuclar aldigina sevindim canim. kendi doktorunda ayni seyleri soyler merak etme.
merhabalar;
bebek arabası konusunda ben de çok kararsız kaldım, fikir aldığım arkadaşlarımın çoğu baston tipi diyor, ama kış bebeği olacağı için sanki baston arabalar çok inceymiş gibi geliyor bana emin olamıyorum.. yorumlarınızı bekklişyorum.
sevgiler..
Rica ederim canim.aynen bende öyle düşünüyorumm....çok sağol canım benimmmm
Ins Allah yarin icin randevu alirsin. Ne kadar kisa sure o kadar cabuk rahatlamaBu arada kizlar devlet hastanesindeki doktor doluydu bugun,yarini deniycez yarinda olmazsa cumaya randevu aldim
Canim ikili ve uclu tarama sonuclarini gotur. Ben goturmemistim. Sorun olmadi ama.Kızlar ysrın ayrntılıya gırıcem. Gıderken getrmem gereken yada yapmam gereken bişey varmı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Rica ederim canim.
Ins Allah yarin icin randevu alirsin. Ne kadar kisa sure o kadar cabuk rahatlama
Canim ikili ve uclu tarama sonuclarini gotur. Ben goturmemistim. Sorun olmadi ama.
Annişler çıkıyrm ben yarın guzel sonuçlarla cıkım inşallah ultrasondan dua edın bana bebişime. İyi akşamlar herkeze. Kendinize ve yegenlerıme dıkkat edın😀😀
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oyy maş Allah. Allah nazarlardan saklasın. Can boğazdan gelir ye boşver. Doğumdan sonra zayıflama topiclerinde buluşuruz artık ne yapalım :)
Amin canım sağlıkla alırız inş allah kucaklarımıza.
Benim ilk gebeliğim ama buradaki kızlardan ve tanıdıklarımdan öğrendiğim kadarıyla yeni bir uygulama değil. Sağlık ocakları tetenozu çok uzun süredir yapıyor.
Aynen ahhh bu hormonlar ahh.
Aynen ayrıntılıdan sonra daha bir sabırsız oldum bir an önce doğsun istiyorum :) Resmi duvar kağıdı yapmak hiç aklıma gelmedi hemen yapacağım
Kordinat bildiriyorum göbek deliğinin 2 cm sağında 5 cm aşağısından bir tekme yedim.
2 saatte bir iyiymiş yine. Hiç uyuyamayanları biliyorum.
http://m.hurriyet.com.tr/galeri#!cid=85601&rid=4369
Umarım doğru yapıştırmışımdır 4 boyutlu ultrason görüntüleri çok hoşuma gitti bu arada haberdeki doktor bizim doktorumuz
Aynı ben ve çok acıyor. Yatarken bacağımı bi taraftan bi tarafa çeviremiyorum. Çarşamba perinatoloğa gidicem ayrıntılı için mutlaka sormalıyım çünkü kımıldamak istemiyorum. Ev taşıma aşamasında çok oturup kalktım hep ayaktaydım çok mu zorladım diye düşünüyordum ama bakalım sorunca haber veririmKızlar afedersiniz ama bir şey soracağım sizde de aynı şey oluyor mu diye. Vajinanın iki yanında kaslarda ya da kemiklerde tam olarak neresi bilmiyorum ama ara sıra bir acı sızlama oluyo özellikle de yatarken bi yandan diğer yana dönerken ya da oturur vaziyetteyken kalkarken. Acaba rahmin büyümesinden mi kaynaklanıyor diye düşünüyorum ama gene de emin olamadım tabi. Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi.
çok zor uzaktan gitmek bende senin gibiyimama bebişler için katlanıyoruz işte çok saol canım cevaplar için allah sağlıkla kucağmıza almayı nasip etsin inşallah
merhabalar;
bebek arabası konusunda ben de çok kararsız kaldım, fikir aldığım arkadaşlarımın çoğu baston tipi diyor, ama kış bebeği olacağı için sanki baston arabalar çok inceymiş gibi geliyor bana emin olamıyorum.. yorumlarınızı bekklişyorum.
sevgiler..
Masallah kardesine canim.benimde plesenta asagidaydi bakalim cikmismi kontrolde anliycaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?