2014 Aralık Anneleri

Tesekkurler Bekliyorum guzel haberlerinizi. Cok yazamiyorum ama takipteyim. Hepsine maşallah tosunlarin

sağol canım benimm, geldik ayrıntılıdan çok şükür bi problem çıkmadı,yani doktorun söylemesi ve benim kağıtda yazılanları okumamla bu kanıya vardım,perşemde de kendi doktorum değerlendirecek raporu... maşalaahh hepsineee

Saglikli sonuclar aldigina sevindim canim. kendi doktorunda ayni seyleri soyler merak etme.
Ayy cok guzeeeellllll... Balikesirde taa. Ankarada bu sekilde var mi bilmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ankara da vardir canim 4 boyutlu ceken yer. Buyuk sehirlerde mutlaka olur.

Bu arada kizlar devlet hastanesindeki doktor doluydu bugun,yarini deniycez yarinda olmazsa cumaya randevu aldim

Kızlar ysrın ayrntılıya gırıcem. Gıderken getrmem gereken yada yapmam gereken bişey varmı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kış bebeği olacaklar evet ama en az bi 6 aylık olana kadar kullanamazsın bebek arabasını zaten, oturmayı öğrendiklerinde kullanılırsın, o zamana kadar da kış geçip gitmiş olur.. Çok profesyonel bebek arabalarını kastetmiyorum tabii..

aynen bende öyle düşünüyorumm....çok sağol canım benimmmm
Rica ederim canim.
Bu arada kizlar devlet hastanesindeki doktor doluydu bugun,yarini deniycez yarinda olmazsa cumaya randevu aldim
Ins Allah yarin icin randevu alirsin. Ne kadar kisa sure o kadar cabuk rahatlama
Kızlar ysrın ayrntılıya gırıcem. Gıderken getrmem gereken yada yapmam gereken bişey varmı

Canim ikili ve uclu tarama sonuclarini gotur. Ben goturmemistim. Sorun olmadi ama.

Tamm cnm sagol

Annişler çıkıyrm ben yarın guzel sonuçlarla cıkım inşallah ultrasondan dua edın bana bebişime. İyi akşamlar herkeze. Kendinize ve yegenlerıme dıkkat edın😀😀

Aminnn insallahh cnmm. Bol bol edicezz. Rabbimin izniyle bi sorun cikmaz insallahh

hihihii yap cnm yap :) yerim ben kanatsiz meleklerimizi :) yavas yavas o annelik duygulari öyle bir bastiriyorki

Aynı ben ve çok acıyor. Yatarken bacağımı bi taraftan bi tarafa çeviremiyorum. Çarşamba perinatoloğa gidicem ayrıntılı için mutlaka sormalıyım çünkü kımıldamak istemiyorum. Ev taşıma aşamasında çok oturup kalktım hep ayaktaydım çok mu zorladım diye düşünüyordum ama bakalım sorunca haber veririm

Merhaba güzel annelerr:)) bugün bir prof a gorunduk perinatolog hem de çok şükür bebegimde bir problem yokmuş:)))) ayrintilidan sonra 2 gün kafayi yedim burnumdan geldi her şey ama doktordan uçarak geldim resmen.. Anne karninda bütün ölçümler fazla cikacak die bi durum yokmuş ayrica nasil her insan ayni değilse herkesin ölçüleri de ayni olmuyomus bizzat tecrübe ederek öğrendim.. Bebek geriden geliyor die üzülen arkadaşlara moral vereyim ha bi de kadin doğum doktorunuzdan başka hicbir doktorun laflarina kulak asmayin söz konusu bebeginizse tabi)

Ben de baston diyenlerdenim.diğerleri çok ağır oluyor. Mesela bizim ev ucuncu kat.tek başımayken indirip çıkarmak çok zor oluyor. Hele bir de biraz büyüyünce bebek. Ben de senin gibi düşünerek almamıştım ama pişman oldum.

Masallah kardesine canim.benimde plesenta asagidaydi bakalim cikmismi kontrolde anliycaz..

Teşekkürler İnşallah çıkmıştır. 20. haftaya kadar yatışı vardı annemin bu durumdan dolayı. Atlattık bir şekilde darısı senin başına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…