2014 Aralık Anneleri

Günaydın arkadaşlar herkesin kandili mübarek olsun. Bu arada cinsiyeti belli olan arkadaşlar cinsiyetleri bana alıntı yaparak yazarsa iyi olur tabloyu güncelliycem. (Liste İlk SAYFADADIR.)
seninde kandilin mübarek olsun canım.. bizimki erkek...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben başladım doktorum elevit, suda eriyen kalsiyum, bide demir+folik asit+B12 vitaminlerinin karşımı olan bir ilaç verdi şimdi ismini hatırlayamadım sabah öğlen akşam hepsinden günde bir öğünümde içiyorum. senin daha erken sanırım bende 3 haftadır kullanıyorum 2li tarama için gittiğinde vericektir ben sonuçları verdiğimde yazmıştı bana ilaçları

büyük ihtimalle verir o zaman haftaya arkadaşım.aslında bu ilaçlar şişirir diye korkmuyo da değilim bi yandan.zaten 71 kg hamile kaldım artık 100 le doğuma giderim :)

arkadaşlar birşey soracam ama nasıl olur bilemiyorum bizim yeni evimizde normal tuvalet var klozet yok bi sakıncası olurmu acaba yoksa hemen taktırsak mı ne dersiniz çok kararsıoızmmm :26:

anladım canım...aynen bende yengen gibiydim ilk hamileliğimde...herhalde içsen de olur içmessen de anlayışı var

aynen o da olabilir ama sonuçta tam kan sayımı falan yaptırdık yani bütün tahlilleri gördük doktor, ihtiyacımız yoktur belki de. ya da bir sonraki ay falan başlar

valla canım ya 20 gün önce kızkardeşim doğum yaptı folik asit,kan ve demir hapı,omega ne varsa kullandı.34+5 de doğum yaptı 1 kg 800 gr bebek.bi de preeklampsi diye bi hastalık çıktı davul gibi şişti kızcağız.bebek küvözde kaldı 15 gün daha yeni eve getirdik.insan bunları da görünce ne kadar çok üzerine titrerse o kadar hasta oluyor gibime geliyor.hamileyim demeye bile korkuyorum ben.günlük hayatıma devam ediyorum.tek yaptığım günde 2 kere folibol içmek :)

çok doğru söylüyorsun aslında. ben folbiol u doktorun söylediği tarihten 1 hafta önce bıraktım, doktoruma da söyledim sıkıntı olur mu diye ama güldü geçti yani önemsemedi. gerçi ben gebelikten 2 ay önce başlamıştım folbiol almaya, ondan da önemsememiş olabilir :)
ya ben hiç bir ilaç kullanmıyorum diyince yengem bana ben ilk defa sende duyuyorum, 3 aydan sonra takviyelere başlanıyor falan dedi.içime kurt düşürdü ama sonra dedim ben bu doktoru ne kadar aradım, güvenebileceğim biri olsun diye. kaç yıllık doktor yani ilk hastası ben değilim, takviye almam gerekseydi söylerdi herhalde :9:

arkadaşlar birşey soracam ama nasıl olur bilemiyorum bizim yeni evimizde normal tuvalet var klozet yok bi sakıncası olurmu acaba yoksa hemen taktırsak mı ne dersiniz çok kararsıoızmmm :26:

bende işyerinde normal tuvalet kullanmak zorundayım klozet yaptıramayacağıma göre :50: olsa drler sölerdi zannetmiyorum ki bizim şirkette şuanda 4 hamileyiz bizden öncede doğuranlar vardı öle bir söylenti duymadım. sen kendi rahatın için yaptırabilirisin tabiki son aylarda daha çok şişeceğimiz için rahat olur diye düşünüyorum

çok doğru söylüyorsun aslında. ben folbiol u doktorun söylediği tarihten 1 hafta önce bıraktım, doktoruma da söyledim sıkıntı olur mu diye ama güldü geçti yani önemsemedi. gerçi ben gebelikten 2 ay önce başlamıştım folbiol almaya, ondan da önemsememiş olabilir :)
ya ben hiç bir ilaç kullanmıyorum diyince yengem bana ben ilk defa sende duyuyorum, 3 aydan sonra takviyelere başlanıyor falan dedi.içime kurt düşürdü ama sonra dedim ben bu doktoru ne kadar aradım, güvenebileceğim biri olsun diye. kaç yıllık doktor yani ilk hastası ben değilim, takviye almam gerekseydi söylerdi herhalde :9:[/QUOTE]

insan hassas oluyor bu dönemdi doktor az ilgilense beni başında attı gibime geliyor çok ilgilense acaba bişey var da bana mı söylemiyor diyorum :)) yazıp çizip oynuyorsun işte galiba böyle de gider bu süreç :)

ben başladım doktorum elevit, suda eriyen kalsiyum, bide demir+folik asit+B12 vitaminlerinin karşımı olan bir ilaç verdi şimdi ismini hatırlayamadım sabah öğlen akşam hepsinden günde bir öğünümde içiyorum. senin daha erken sanırım bende 3 haftadır kullanıyorum 2li tarama için gittiğinde vericektir ben sonuçları verdiğimde yazmıştı bana ilaçları

canım ya elevitle ilgili bazı haberler çıkmıştı, dikkatini çekti mi internette falan? bir araştır istersen.

kızlar...ben ilk gebeliğimde özelde muayene oluyordum. şimdi devlette olmaya karar verdim. 12 hafta bitince folik asiti doktor kesti. ama ne vitamin ne de demir ilacı felan vermedi gerek yok dedi. ama ilk gebeliğimde doğuma kadar vitaminleri felan içtiğimi hatırlıyorum.

bu ilaçları kullanan kullanmıyanlar bir yorum yapabilirmi...sizce alimmi bu ilaçları?

canim ben tüm tahlillerimi devlette yaptirip sonuclarimi özeldeki doktoruma götürüyorum aslinda 2 doktora birden gidiyorum sonuclarimi 2 doktora gosteriyorum devlettekilerin kaldirip kafasini suratina baktiklari bile yok. ve bende senin gibiyim ilk 3 ay folik asit kullandim ve sonra ozeldeki bi doktorun verdigi vitamini benim dogumumu yapacak ve tecrübeli doktor kullanma kizim dedi. sonuc itibariyle vitaminde olsa ilac kimyasal biraz gebeligi kendi seyrine birakmak lazim cok şükür hicbi testimde sıkıntı cikmadi ve ben suan nerdeyse 4 aylik olcam ama folik asit disinda hicbisi kullanmadim. ilerleyen haftalarda demir hapi vericekmis bence gönlünü ferah tut doktoruna güven. aklindaki soru işaretlerini at çünkü bizim ülkede herkes doktor herkes bisi söyler her gebelik kendine özeldir.sen bebegini düşün ;)

büyük ihtimalle verir o zaman haftaya arkadaşım.aslında bu ilaçlar şişirir diye korkmuyo da değilim bi yandan.zaten 71 kg hamile kaldım artık 100 le doğuma giderim :)

valla aynıyız kilo bakımından bende kara kara düşünüom ama yapılacak bişiy yok bebişler için içicez :50:

canim ben tüm tahlillerimi devlette yaptirip sonuclarimi özeldeki doktoruma götürüyorum aslinda 2 doktora birden gidiyorum sonuclarimi 2 doktora gosteriyorum devlettekilerin kaldirip kafasini suratina baktiklari bile yok. ve bende senin gibiyim ilk 3 ay folik asit kullandim ve sonra ozeldeki bi doktorun verdigi vitamini benim dogumumu yapacak ve tecrübeli doktor kullanma kizim dedi. sonuc itibariyle vitaminde olsa ilac kimyasal biraz gebeligi kendi seyrine birakmak lazim cok şükür hicbi testimde sıkıntı cikmadi ve ben suan nerdeyse 4 aylik olcam ama folik asit disinda hicbisi kullanmadim. ilerleyen haftalarda demir hapi vericekmis bence gönlünü ferah tut doktoruna güven. aklindaki soru işaretlerini at çünkü bizim ülkede herkes doktor herkes bisi söyler her gebelik kendine özeldir.sen bebegini düşün ;)

çok tatmin oldum ya...teşekkür ederim.

evet...sorumsuz biri olarak hala kayıt olmadım sağlık ocağına p tesi ilk işim :)))

bencede git cnm onlar herşeyi haber veriyor kaçırmazsın hiç birşeyi :9: arayıp telefonla bilgi veriyorlar gitmen gerektiğinde arayıp çağırıyorlar sonrasındada bebeğin aşılarında arayıp çağırıolar iyi olur gitmende fayda var :34:

ne çıktı cnm haberim yok :50::50:

domuz jelatini olduğunu söylemişlerdi sanırım

evet domuz jelatini kullanılıyormuş, firma da kabul etmiş ama bunun birçok alanda birçok yerde kullanıldığını söylemiş. bazıları domuz eti olmadığı için sorun olmayacağı görüşünde ama güvenilir bir ağızdan bu konuda dini anlamda hiç bir açıklama bulmak mümkün değil. o yüzden eğer bu konuda hassasiyetin varsa sonradan duyup üzüleceğine şimdiden araştır, sor istersen. ben söyledim doktoruma, o da zaten onu vermeyeceğim dedi previt pozitif verdi bana.

kızlaaaar eşime babalar günü için ''WORLD'S BEST FATHER'' (dünyanın en iyi babası) yazdırmıştım ya kupaya....
bir filmde görmüştüm çok hoşuma gitmşti şimdi de aklıma geldi... ben de t-shirt siparişi verdim şimdi...
eşiminkinde ''SHE IS MY HERO :) '' (bu kız benim kahramanım),
kızımızın t-shirtine de '' HE IS MY KRO :) '' (Bu adam benim krom ) yazdırdım yaaa çooook güzel olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:9::9::9::16::16: (yazıların altına da I LOVE U Tasarımı eklettim... I <3 u şeklinde) büyük ihtimalle yetişmeyecek babalar gününe ama napim gelince vveririm artık...size de fikir olur belki kızlarrrr:16:

Ayy kro olana bayildim onceden bilsem bende bu adam benim odunum ama onu seviyorum yazdirirdim hem hediye olurdu hemde mesaj yerine ulasirdi ;)

Back
X