2014 Aralık Anneleri

Ya kizlar..bugun bi komsum bana dedi ki..hareketlerini hissedior olman lazim..ozellikle sabahlari sirt ustu uzandigimda pitir pitir atmaliymis..13 +3 falan bebegim..siz hissedior musunuz hareketleri..ilk bebegimde kac haftalikti hissettigim hatirlamiorum :'(

Ya kizlar..bugun bi komsum bana dedi ki..hareketlerini hissedior olman lazim..ozellikle sabahlari sirt ustu uzandigimda pitir pitir atmaliymis..13 +3 falan bebegim..siz hissedior musunuz hareketleri..ilk bebegimde kac haftalikti hissettigim hatirlamiorum :'(

17+0 ım bugün ve hala hissetmiyorum. :52::52::52:

Ben yaptirmiycam canim eger doktor israr etmezse :)
Aile hekimliğinde yapılıyor diye biliyorum canım doktor mu istiyor acaba doktor söylemedi daha erken diye sanırım

Seni sağlık ocağından aile hekimin aramadı mı hiç?
Aile hekimliğine gittim canım daha önce kan tahlillerimi orda yaptırdım o zaman 16 temmuzda gel dedi ama içeriğini sormamıştım

Ya Settar

kızıma hamileyken 18. haftamda hissettim. 2. lerde 2 hafta önce hissedilir diyorlar. 16. haftamdayım ama hissetmiyorum hala. rahat ol yani. eskilere kalsan hepsi 2 aylıkken hissetmiş :))

Ben 16. Haftadayim cnm hissetmiorum daha ilk bebegimm? Millet boyle bilmis bilmis konusuyor. Bir aydir gitmedim zaten doktora. Al iste kafada binbir soru olustu :(((

Benimde temmuzun ilk haftasi asim varmis canim.bana ne mezunusun dedi hemsire universite dedim o zaman sana 2 tane asi yapsak yeter olmussundur cunku dedi ne asisi diyede sormadim.ama seker yuklemesi icinde canan karatayi izledim gecen tvde sakin yaptirmayin diyo anne karninda zehirlemeyin beginizi diyo.bi kadin baglandi telefonla yayina seker yuklemesi yapildiginda bebeginin hareketleri yavaslamis hissetmemis 3 gun. kendide halsizlesmis bi kac gun..

Kızlar o konuşmayı dinledim bende ... bu perşembe endokrinoloji profesörüne randevum var bu şeker yüklenmesini özellikle soracağım benim de çok kafam karıştı..ama o kadın karatay yani kalp hastalıkları prof.u ne kadar bilir bilmem... araştırmak lazım endokrinde..size yazarım Dr.un dediğini mutlaka ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Bugun 2li test yaptik. Kan sonucu yarin belli olacak. Cinsiyeti sordum. Daha erken 1 ay sonra dedi. 12.haftada ogrenenleri duydum.bende heyecan yapmistim:) cok donuyodu bebisim:)

Ben 16. Haftadayim cnm hissetmiorum daha ilk bebegimm? Millet boyle bilmis bilmis konusuyor. Bir aydir gitmedim zaten doktora. Al iste kafada binbir soru olustu :(((

Ben leğen kemiğimdeki doluluğu bebek sanmıştım ama dr ilk bebeği 13 de hissetmen imkansız dedi 18 gibi hissedersin ı yüzden aşıyı 20 den önce olma dedi...herkesin lafına kulak asmayın benm gibi rahim genişlemesini bebek sanıp doktora fln de sormamışlardır belki de...hiç.kafanıza takıp bebeği üzmeyin canım sağlıklı kuzularımız inşallah.. merak etmeyin :)

İlk bebeginse korkma..ama cidden su kadinlarin her konuda uzman yorumlari beni mahvedio..bunu soyleyenin 3 cocugu var.dedim heralde bilior..ben nasil hissetmem diye...bi.kac yazi okudum biraz once 18.haftaya kadar yolu var..yani kafaya takmamayi ogrenmeliyiz evvela.. :))

Bende 11+3 hamileyim henüz ikili test yaptırmadım ama doktor cuma gününü geçirme dedi bi de ben başka bi şehirdeyim şuan bunları kendi doktorum söylemedi..bi de dedi ki bi kehanette bulunayım mı %70 kız dedi☺️❤️👶❤️
Bugun gittum 1 ay sonra dedi cinsiyet ;)

Ha bir de döllendiği akşamdan beri hep hissettim diyenler bile var bu mümkün mü ya:)) umursamayın bence herkesin her lafını :)

Kızlar şeker yüklemesi için sizden haber bekliyorum ☺

Ya Settar

Cnm senin cinsiyet belli oldumu. Sanki ben erkek demistim seninkini?
Evet erkek dedinde daha doktor bir şey diyemedi :9: Bekliyorum göstermedi. 24 ünde gidicem öğrenir öğrenmez yazarım buraya :1:
bende hiç birşey hissetmiyorum normalmi yani şimdi bu ben muhabbeti kaçırmışımda :30:
Evet evet normalmiş. Doktora özellikle sordum. 18. haftadan önce ilk gebelik hissedilmez ama 20.haftada rahat hissedersin dedi. Beklemedeyiz yani.

Kızlar şeker yüklemesi için sizden haber bekliyorum ☺

Ya Settar

Aynen her giden doktoruna sorsun. Her doktorun fikrini alıp ona göre karar verelim. En doğrusunu endokrin uzmanları bilir. gidenler bir zahmet soru versin bizim içinde.

Aynen her giden doktoruna sorsun. Her doktorun fikrini alıp ona göre karar verelim. En doğrusunu endokrin uzmanları bilir. gidenler bir zahmet soru versin bizim içinde.

Şimdiden soracak arkadaşlarıma teşekkür ederim

Ya Settar

Back
X