2014 Aralık Anneleri

Agaydin canım telden alıntı yapamiyorum.. benimki 87 çıktı. Onu arastiriyorum da 50 üstü kız 50 alti erkek oluyomus. . Bu duruma göre erkk sana kızda bana geliyoooo.... temmuz 17 de söyliyim cinsiyeti dedi.heyecanla bekliyorum o günü. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ilk bebeğimde 37 idi oğlum oldu. şimdi 84 yine oğlan geliyor. çin takvimi gibi bu da saçma yani sanım.

teşekkür ederim canım. kuru üzüm yiyorum tam da şu anda :) pekmeze başlayacağım artık. özellikle keçi boynuzu pekmezini öneriyorlar.

afiyet olsun canımm özellikle çekirdekli kuru üzüm diyorum :10::10: bende eçenlerde A101den aldım tadı da fena diil hiç ,sabahları 1-2 tatlı kaşığı alsan biraz idare eder seni güzel olurr :56:

Sabretmk lazim iste ama insan çok merak ediyo...

evet canım Allah yardım etsin bize. bugün o kadar enerjisizim ki konuşurken bile yoruluyorum. eczaneye gittim tansiyonumu ölçtürmek için 11-7 çıktı. normalim 9-6 dır benim. biraz yükselmiş. devam ederse bu durumum dr a gideceğim artık

geçmiş olsun canım, bende dün halsizdim, hava da çok bunaltıcı idi dün. bugün daha iyi gibi. öğretmen miydin sen? az kaldı bakalım seminerler 2 haftaya biter dinlenirsin.

kızlar bir türlü ilk gebeliğimdeki gibi günlük yürüyüşlere başlayamadım. öğlen yemeğimi yeyip 35-40 dakikada olsa tempolu yürüyüş yapmak istiyorum ama arkadaşlar takılıyor sağ olsunlar kaplumbağa gibi yürüyorlar, yürüyüş değil de gezinti oluıyor bizimki, ben hızlı gidicem deyip ekemiyorum..
akşam yemeğinden sonra yürürdüm ilkinde, şimdi oğlumu bırakıp ben yürüyüşe gidiyorum diye çıkıp gidemiyorum. Özlüyorum zaten gün boyu burnumda tütüyor. o uyuduktan sonra da 22den sonra yürüyüşe çıkasım gelmiyor, o yüzden öğlen illaki yürümem lazım. başka zamanım yok. nasıl ekeyim ben bu hatunları offf

merhaba kızlar, ben de dün gittim kontrole. doktorun ağzından ilk kelimeler dökülene kadar yine öldüm kaygıdan, heyecandan. Allaha çok şükür iyi olduğunu duydum bu kez de :nazar::nazar::nazar: bir de benim 1 hafta geriden geliyordu geç döllenmeden dolayı, hatta son kontrolde 9 gün gibiydi aradaki fark. bu ay çok büyümüş minişimmm :nazar: tam gününe gelmiş artık. buna çok sevindim. ense kalınlığına bakıldı 1,64 çıktı o da çok şükür. kan ve idrar sonuçlarını öğrenemedim maalesef. akşam doktor erken çıkmış sadece lab sonuçlarını aldım ama orada da sadece tüm değerler ve referans aralıkları vs. yazıyor normal tahlil sonuçları gibi. onlara bakarak bir şey anlayamam değil mi? ikili tarama sonuçlarında risk durumuna dair sanırım başka bir belge veriyorlar öyle mi?

kesinlikle acıktırmaya başladı özellikle ikindi de çok acıkıyorum ben bi de 21:30-22:00 gibi bi açlık geliyor meyveyle geçiştirebilirsem ne mutlu dün annemlerdeydik kek istio canım die evi yıktım kek yaptık o saatte :52::52: o yüzden korkuyorum açlık nöbetleri gözümü korkutuyor bakalımm hayırlısı
Açlık nöbetleri tuttu mu tutuyor valla. Dün akşam bizde annemlerdeydik. Yemeğe oturana kadar ne gördüysem hepsinden tıkıştırdım ağzıma. Yemeğe kadar doyudum zaten sonra yemek yiyemedim :1::1: Açlık hali geldi mi hemen bir şeyler yemek gerekiyor yoksa ayakta kalcak gücüm kalmıyor benimde :9::9:
Benimde gözüm korkuyor valla. Allah yardımcımız olsun. Daha şimdiden 3,50 kilo aldım :50:

Kasci cnm o normal beta hcg sanırım ? O bnmde 1000 küsür çıkmıştı. Taramada cikan free beta hcg daha farkli o kadar yüksek cikabiliyo mu bilmiyorum ki...

hıııı bilmiom ki test sonucum evde senin dediğin farklı galiba bende merak ettim şimdi eve gidince bakayım :50:

geçmiş olsun canım, bende dün halsizdim, hava da çok bunaltıcı idi dün. bugün daha iyi gibi. öğretmen miydin sen? az kaldı bakalım seminerler 2 haftaya biter dinlenirsin.

sağol esracım teşekkür ederim valla hamileliğimin başından beri hiç bugün ki gibi kötü hissetmemiştim ama şimdi daha iyi gibiyim.
yok be canım öğretmen değilim 8,30-5,30 devlet memuruyum:)

kızlar bir türlü ilk gebeliğimdeki gibi günlük yürüyüşlere başlayamadım. öğlen yemeğimi yeyip 35-40 dakikada olsa tempolu yürüyüş yapmak istiyorum ama arkadaşlar takılıyor sağ olsunlar kaplumbağa gibi yürüyorlar, yürüyüş değil de gezinti oluıyor bizimki, ben hızlı gidicem deyip ekemiyorum..
akşam yemeğinden sonra yürürdüm ilkinde, şimdi oğlumu bırakıp ben yürüyüşe gidiyorum diye çıkıp gidemiyorum. Özlüyorum zaten gün boyu burnumda tütüyor. o uyuduktan sonra da 22den sonra yürüyüşe çıkasım gelmiyor, o yüzden öğlen illaki yürümem lazım. başka zamanım yok. nasıl ekeyim ben bu hatunları offf

canım sıcaklar da bastırdı ankaraya. öğlenleri çok sıcak olmaz mı yürüyüş için. biz de öğlen arkadaşlarla yakın bi cafe ye gidiyoruz. oraya bile dilim dışarda gidip geliyorum.gerçi sen maşallah iyisin yürüyüş konusunda ama tam öğle vakti riskli bence. gece de insanın hali kalmıyo. yine en iyisi akşam yürüyüşü.

canım sıcaklar da bastırdı ankaraya. öğlenleri çok sıcak olmaz mı yürüyüş için. biz de öğlen arkadaşlarla yakın bi cafe ye gidiyoruz. oraya bile dilim dışarda gidip geliyorum.gerçi sen maşallah iyisin yürüyüş konusunda ama tam öğle vakti riskli bence. gece de insanın hali kalmıyo. yine en iyisi akşam yürüyüşü.

üstü kapalı bir pazar yeri var, baya gölge. benim niyetim oraya gidip orda turlamak. ama bir türlü başlayamıyorum :)

Açlık nöbetleri tuttu mu tutuyor valla. Dün akşam bizde annemlerdeydik. Yemeğe oturana kadar ne gördüysem hepsinden tıkıştırdım ağzıma. Yemeğe kadar doyudum zaten sonra yemek yiyemedim :1::1: Açlık hali geldi mi hemen bir şeyler yemek gerekiyor yoksa ayakta kalcak gücüm kalmıyor benimde :9::9:
Benimde gözüm korkuyor valla. Allah yardımcımız olsun. Daha şimdiden 3,50 kilo aldım :50:

valla ben dikkat etmeme rağmen ve sıcaklardan dolayı iştahımın da azalmasına rağmen 3 kilo aldım canım. çok zayıf biri olmamama rağmen dr um kilo almama seviniyor. aa iyi kilo da almışsın diye seviniyo tarttıktan sonra. nasıl iş anlamadım :))

Benim 12 çıktı ama cinsiyeti bilmiyorum henüz. Sende tutmadığına göre bunun da doğruluğu yok :9::9:

17.haftadasın dr ne zaman gidicen? bellidir çoktan kesinleşmiştir. benim randevu bu cuma.
kendi doktoruma gidicem, bakalım yine uğraşmayıp göstermiyor diyebilecek mi gıcık adam.

Ramazan da oruç tutmayı bende çok istiyorum. Acaba diyorum kendimi bi denesem.Niyet etmeden tutmaya çalışsam tutabilirsem ne ala yapamazsam yerim falan diyorum ama günler çokta uzun açlığa dayanabilir miyim bilmiyorum. Geçen yıl hiç zorlanmadım ama malum şimdi bebiş acıktırıyor. Dediğin gibi kazalarını yapabilmemizi nasip etsin Rabbim.

Hayırlı bir evlat olsun inşAllah kızın. Göbişe de koca bir maşallah :nazar::nazar:

haha bende 5 gündür görmedim. Özledim bile şimdiden :9: son 6 günüm. Göreceğim yine inşAllah. Senin randevun ne zamandı canım.

pislik yapmayalım lütfen ben 3 hafta oldu diom sen 5 gün öldürürüm seni :9::9: bu cumartesi randevumuz ama günler geçmiyor sanki :50: cinsiyetimizi öğreniriz artık bu sefer bir an önce cumartesi gelsiiiinnnnnn:53:

Arkadaşlar Günaydın. .. dün ikili test sonuçlarını aldık. Çok şükür iyi sıkıntı yok dedi doktor. . Ama bişeyi merak ediyorum sizin free beta hcg degeriniz kac çıktı yazar misiniz rica etsem .vede dün sıra beklerken yanimdaki kadın elimdeki kağıda bakarak hamilelik yok dedi guler misin aglar misin.. bi şaşırdım öyle duyunca... sanirim 53 kiloyum diye yakistiramadi görüntuden dolayi. Bi anlam veremedim....

çok sevindim canım sonuçlarının iyi olmasına. ben de sadece ense kalınlığının normal olduğunu öğrenebildim. inşallah diğer sonuçlarla ilgili de rahatlar içim artık.

ne güzel canım yaaa sıcaklar falan kararından döndürmüyor seni. bende de bir tembellik bir rehavet sorma:) akşamları bazen yürüyüş olsun diye uzak bir markete falan gidiyoruz eşimle. gelir gelmez yatıyorum yorgunluktan. bir de sanki ayaklarım pek bi çabuk şişiyor bugünlerde.

aynen ben de senin gibiyim :) ama işte güneşten de faydalanmak gerek, arada dil dışarda da olsa çıkıyorum ben de :)

valla ben dikkat etmeme rağmen ve sıcaklardan dolayı iştahımın da azalmasına rağmen 3 kilo aldım canım. çok zayıf biri olmamama rağmen dr um kilo almama seviniyor. aa iyi kilo da almışsın diye seviniyo tarttıktan sonra. nasıl iş anlamadım :))
Bazı doktorlar kilo almana kızar bazıları seviniyor çelişkili durumlar :1::1: Yok bende iştah yerinde maşallah.:9:
17.haftadasın dr ne zaman gidicen? bellidir çoktan kesinleşmiştir. benim randevu bu cuma.
kendi doktoruma gidicem, bakalım yine uğraşmayıp göstermiyor diyebilecek mi gıcık adam.
haftaya ssalı gidicem. Evet belli olmuştur kesin de göstermiyor ki. Geçen de doktor uğraştı çok ama olmadı. Şimdi öğrenene kadar çıkmıcam odadan :19:
pislik yapmayalım lütfen ben 3 hafta oldu diom sen 5 gün öldürürüm seni :9::9: bu cumartesi randevumuz ama günler geçmiyor sanki :50: cinsiyetimizi öğreniriz artık bu sefer bir an önce cumartesi gelsiiiinnnnnn:53:
:9::9::9::9: kız hamileyim,hamilesin ne öldürmesi :20::20: cık cık cık :1::1: Geçmiyor gerçekten günler :14: İlk önce sen gideceksin bakalım haberini verirsin sonra biz.

Bazı doktorlar kilo almana kızar bazıları seviniyor çelişkili durumlar :1::1: Yok bende iştah yerinde maşallah.:9:

haftaya ssalı gidicem. Evet belli olmuştur kesin de göstermiyor ki. Geçen de doktor uğraştı çok ama olmadı. Şimdi öğrenene kadar çıkmıcam odadan :19:

:9::9::9::9: kız hamileyim,hamilesin ne öldürmesi :20::20: cık cık cık :1::1: Geçmiyor gerçekten günler :14: İlk önce sen gideceksin bakalım haberini verirsin sonra biz.

bence de çıkma valla odadan içine ne doğuyor?

çok sevindim canım sonuçlarının iyi olmasına. ben de sadece ense kalınlığının normal olduğunu öğrenebildim. inşallah diğer sonuçlarla ilgili de rahatlar içim artık.

ne güzel canım yaaa sıcaklar falan kararından döndürmüyor seni. bende de bir tembellik bir rehavet sorma:) akşamları bazen yürüyüş olsun diye uzak bir markete falan gidiyoruz eşimle. gelir gelmez yatıyorum yorgunluktan. bir de sanki ayaklarım pek bi çabuk şişiyor bugünlerde.

aynen ben de senin gibiyim :) ama işte güneşten de faydalanmak gerek, arada dil dışarda da olsa çıkıyorum ben de :)

ya didoş ben işe arabayla geliyorum , masa başı çalışıyorum. otur otur totomda çıban çıktı geçen hafta:)) evde de çok hareketli bir hayatım yok. kilo takıntım yok alırım veririm emzirirken ama hareketsizlikten bunalıyorum, ruhum daralıyor.
sen de mi ankaradasın? sneinj ilk mi?

Back
X