2014 Aralık Anneleri

bence de çıkma valla odadan içine ne doğuyor?

ya didoş ben işe arabayla geliyorum , masa başı çalışıyorum. otur otur totomda çıban çıktı geçen hafta:)) evde de çok hareketli bir hayatım yok. kilo takıntım yok alırım veririm emzirirken ama hareketsizlikten bunalıyorum, ruhum daralıyor.
sen de mi ankaradasın? sneinj ilk mi?

ahaha :9::9::9: ilahi güldürdün beni:9: ben de benzer koşullardayım ama çıban çıkana kadar bekliycem galiba :9: evet canım benimki ilk olacak kısmetse :)

Bazı doktorlar kilo almana kızar bazıları seviniyor çelişkili durumlar :1::1: Yok bende iştah yerinde maşallah.:9:

haftaya ssalı gidicem. Evet belli olmuştur kesin de göstermiyor ki. Geçen de doktor uğraştı çok ama olmadı. Şimdi öğrenene kadar çıkmıcam odadan :19:

:9::9::9::9: kız hamileyim,hamilesin ne öldürmesi :20::20: cık cık cık :1::1: Geçmiyor gerçekten günler :14: İlk önce sen gideceksin bakalım haberini verirsin sonra biz.

hıhı evet senden önce gidicem bende 3 gün önce gördüm bebişimi derim artık sana :9::9: ne pisliğim yaaa :24::24:

evet canım Allah yardım etsin bize. bugün o kadar enerjisizim ki konuşurken bile yoruluyorum. eczaneye gittim tansiyonumu ölçtürmek için 11-7 çıktı. normalim 9-6 dır benim. biraz yükselmiş. devam ederse bu durumum dr a gideceğim artık

Amin canım. benim de tansiyonum normalde düşük bazen o da rahatsız ediyor. bulantılarım bitmediği için vitamini de kullanamıyorum, o daha çok bulandırıyor. bari şu bulantılar geçseydi :(

Ramazan da oruç tutmayı bende çok istiyorum. Acaba diyorum kendimi bi denesem.Niyet etmeden tutmaya çalışsam tutabilirsem ne ala yapamazsam yerim falan diyorum ama günler çokta uzun açlığa dayanabilir miyim bilmiyorum. Geçen yıl hiç zorlanmadım ama malum şimdi bebiş acıktırıyor. Dediğin gibi kazalarını yapabilmemizi nasip etsin Rabbim.

ben de ramazanda tutamayacağım sanırım :( bulantılar devam ederse hiç tutamam zaten, midem boş kalınca daha çok bulanıyor. ama bulantılarım kesilirse deneyeceğim, en azından ramazanın ilk günü, kadir gecesi günü ve son günü tutmak istiyorum inşallah :16:

Agaydin canım telden alıntı yapamiyorum.. benimki 87 çıktı. Onu arastiriyorum da 50 üstü kız 50 alti erkek oluyomus. . Bu duruma göre erkk sana kızda bana geliyoooo.... temmuz 17 de söyliyim cinsiyeti dedi.heyecanla bekliyorum o günü. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bizim kızımız oacak inşallah canım, ben daha önce de yazmıştım bu tür cinsiyet tahminlerinin hepsini yalancı çıkardı kızımız :9:

ya didoş ben işe arabayla geliyorum , masa başı çalışıyorum. otur otur totomda çıban çıktı geçen hafta:)) evde de çok hareketli bir hayatım yok. kilo takıntım yok alırım veririm emzirirken ama hareketsizlikten bunalıyorum, ruhum daralıyor.

sanırım beni tarif ediyorsun, aynıyız :) hareketsizlikten bunalıyorum, kilo problemim yok ama hareketsizlikten nefret etmişimdir oldum olası :( aslında evin arkasında güzel büyük bir park var, yürüyüş parkuru falan da var ama tek başıma yürümek istemiyorum bir sürü erkek oluyor rahatsız oluyorum :44:

bence de çıkma valla odadan içine ne doğuyor?

Erkek hissediyorum ama kız olmasını istiyorum. Ki hislerimede çok güvenmem. Kocamınkilere daha çok güvenirim o kız gelecek diyor. Kısmet :9:
Bu arada bende de çıban çıktı hayatımda ilk defa :18: 3 kişi okudu hoop iniverdi. Şimdi azıcık kaldı o acıyan çıbandan eser yok. Annem nazardan dedi. Okut send.
hıhı evet senden önce gidicem bende 3 gün önce gördüm bebişimi derim artık sana :9::9: ne pisliğim yaaa :24::24:
Birde bana diyorsun nispet yapma diye. Başlatan kim :19:
Amin canım. benim de tansiyonum normalde düşük bazen o da rahatsız ediyor. bulantılarım bitmediği için vitamini de kullanamıyorum, o daha çok bulandırıyor. bari şu bulantılar geçseydi :(

ben de ramazanda tutamayacağım sanırım :( bulantılar devam ederse hiç tutamam zaten, midem boş kalınca daha çok bulanıyor. ama bulantılarım kesilirse deneyeceğim, en azından ramazanın ilk günü, kadir gecesi günü ve son günü tutmak istiyorum inşallah :16:

bizim kızımız oacak inşallah canım, ben daha önce de yazmıştım bu tür cinsiyet tahminlerinin hepsini yalancı çıkardı kızımız :9:

sanırım beni tarif ediyorsun, aynıyız :) hareketsizlikten bunalıyorum, kilo problemim yok ama hareketsizlikten nefret etmişimdir oldum olası :( aslında evin arkasında güzel büyük bir park var, yürüyüş parkuru falan da var ama tek başıma yürümek istemiyorum bir sürü erkek oluyor rahatsız oluyorum :44:
Bende deneyeceğim bakalım en azından dediğin günler tutabiliriz. Sonradan kalınca tutamıyorum. ama bu sefer tüm kalanları tutacağım kısmetse.

benim gibi yüzünü göğsünü sivilce basan var mı kızlar? Ben ergenlikte bile bir tane sivilce çıkarmadım... 15 yaş kızları gibiyim.... her tarafım dolu :(

Slm anneler,

Bugün üçlü testimizi yaptırdık.

Boyumuz 7.9 cm, kilomuz 168gr..

Ben de 1kilo almışım...

İnş güzel sonuçlar çıkar...

Son düzenleme:
Cnm üçlü testi illa yapiyolar mi ikili de bisey cikmasa dahi

Slm anneler,

Bugün üçlü testimizi yaptırdık.

Boyumuz 7.9 cm, kilomuz 168gr..

Ben de 1kilo almışım...

İnş güzel sonuçlar çıkar...

maşallah size :nazar: güzel çıkıcak inş canım, senin 2li testin sonuçları iyiydi hatırladığım kadarıyla.

Cnm üçlü testi illa yapiyolar mi ikili de bisey cikmasa dahi

yapıyorlar canım, doktorun inisiyatifine bakıyor aslında biraz. benim doktorum ikili iyi çıkarsa 3lüyü atlayıp 4lüyü yaptırıyorum dedi mesela.

erkek hissediyorum ama kız olmasını istiyorum. Ki hislerimede çok güvenmem. Kocamınkilere daha çok güvenirim o kız gelecek diyor. Kısmet :9:
Bu arada bende de çıban çıktı hayatımda ilk defa :18: 3 kişi okudu hoop iniverdi. şimdi azıcık kaldı o acıyan çıbandan eser yok. Annem nazardan dedi. Okut send.

Birde bana diyorsun nispet yapma diye. Başlatan kim :19:

Bende deneyeceğim bakalım en azından dediğin günler tutabiliriz. Sonradan kalınca tutamıyorum. Ama bu sefer tüm kalanları tutacağım kısmetse.

sensin sen senden öğrendim :9::9::9:

merhaba kızlar, ben de dün gittim kontrole. doktorun ağzından ilk kelimeler dökülene kadar yine öldüm kaygıdan, heyecandan. Allaha çok şükür iyi olduğunu duydum bu kez de :nazar::nazar::nazar: bir de benim 1 hafta geriden geliyordu geç döllenmeden dolayı, hatta son kontrolde 9 gün gibiydi aradaki fark. bu ay çok büyümüş minişimmm :nazar: tam gününe gelmiş artık. buna çok sevindim. ense kalınlığına bakıldı 1,64 çıktı o da çok şükür. kan ve idrar sonuçlarını öğrenemedim maalesef. akşam doktor erken çıkmış sadece lab sonuçlarını aldım ama orada da sadece tüm değerler ve referans aralıkları vs. yazıyor normal tahlil sonuçları gibi. onlara bakarak bir şey anlayamam değil mi? ikili tarama sonuçlarında risk durumuna dair sanırım başka bir belge veriyorlar öyle mi?

gözün aydın canım.:nazar: benimde geç döllenme her gittiğimizde doğum tarihi değişiyo bundan dolayı mı ki? bakalım bu sefer ne çıkıcak?

kızlar yeni doğum yapan bi arkadaşımla konştum. nasıl çatlak var mı? ne kullnadın dedim. o hiç çatlağı olmadığını ve zeytinyağı kullandığını söyledi.ben bugün zeytinyağına başlıyorum.:32:inşallah iyi gelir. doğal çünkü. işe yaramazsa ozman kremleri düşünüyorum. ben evlendikten sonra 10 kilo falan aldım.:52:alıp veriorum sürekli. bu yüzden basenlerimde çatlaklarım var ama başka yerimde yok hiç. ben normaldede göbekli biriyim.orda çatlağım yoktu. inşallah olmaz.:nazar:

Bir tane daha paşa geliyo kızlar :) Oğluşum oluyoooo :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X