2014 Aralık Anneleri

kızlar yeni doğum yapan bi arkadaşımla konştum. nasıl çatlak var mı? ne kullnadın dedim. o hiç çatlağı olmadığını ve zeytinyağı kullandığını söyledi.ben bugün zeytinyağına başlıyorum.:32:inşallah iyi gelir. doğal çünkü. işe yaramazsa ozman kremleri düşünüyorum. ben evlendikten sonra 10 kilo falan aldım.:52:alıp veriorum sürekli. bu yüzden basenlerimde çatlaklarım var ama başka yerimde yok hiç. ben normaldede göbekli biriyim.orda çatlağım yoktu. inşallah olmaz.:nazar:
3. ayımdan beri zeytin yağ ile yağlanıyorum unutmazsam tabi. :1: Yağlı güreşçilere de benzesem yumuşacık yapıyor. Cilt hemen emiyor. İnş Allah çatır çatır çatlamayız. :1:
Havalar soğukken dahamı iyiydi ne???? Sıcakta herşey dahada zorlaşıyor sanki :50::50:
Kesinlikle sıcaklar acayip bunaltıyor :14: :14: daha sonraki aylarda ağırlaşıcazda neler bekliyor bizi hiç bilmiyorum :26::26: Allah'ım dayanma gücü verir ama bizlere :49::49:
Bir tane daha paşa geliyo kızlar :) Oğluşum oluyoooo :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gözün aydın. Hayırlı bir evlat olur inş Allah. :21:
Bende böyle haberler vermek istiyorum ya. Gelsin şu 24 Haziran :15:

Erkek hissediyorum ama kız olmasını istiyorum. Ki hislerimede çok güvenmem. Kocamınkilere daha çok güvenirim o kız gelecek diyor. Kısmet :9:
Bu arada bende de çıban çıktı hayatımda ilk defa :18: 3 kişi okudu hoop iniverdi. Şimdi azıcık kaldı o acıyan çıbandan eser yok. Annem nazardan dedi. Okut send.

Birde bana diyorsun nispet yapma diye. Başlatan kim :19:

Bende deneyeceğim bakalım en azından dediğin günler tutabiliriz. Sonradan kalınca tutamıyorum. ama bu sefer tüm kalanları tutacağım kısmetse.

beni dar ve zilli donlarım rahatsız etmiş sanırım canım yaaa. dr gittim. antibiyotik ve merhem verdi. içmem ben bunu dedim. merhemi sürdüm. nene donu gibi hamile donu giymeye başladım. geçti. patlamadan söndü gitti çıbancım:))

beni dar ve zilli donlarım rahatsız etmiş sanırım canım yaaa. dr gittim. antibiyotik ve merhem verdi. içmem ben bunu dedim. merhemi sürdüm. nene donu gibi hamile donu giymeye başladım. geçti. patlamadan söndü gitti çıbancım:))
Haha :1::1: Nene donu :9::9: Ama çok rahatlar itiraf et. :9::9: Her yerimi tam sarıyor ooohhh benden rahatı yok :1:
Rahatımızı bilmiyormuşuk :9::9::9::9:

Darısı başına didos :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sağol tatlım, inşallah :)
gözün aydın canım.:nazar: benimde geç döllenme her gittiğimizde doğum tarihi değişiyo bundan dolayı mı ki? bakalım bu sefer ne çıkıcak?

kızlar yeni doğum yapan bi arkadaşımla konştum. nasıl çatlak var mı? ne kullnadın dedim. o hiç çatlağı olmadığını ve zeytinyağı kullandığını söyledi.ben bugün zeytinyağına başlıyorum.:32:inşallah iyi gelir. doğal çünkü. işe yaramazsa ozman kremleri düşünüyorum. ben evlendikten sonra 10 kilo falan aldım.:52:alıp veriorum sürekli. bu yüzden basenlerimde çatlaklarım var ama başka yerimde yok hiç. ben normaldede göbekli biriyim.orda çatlağım yoktu. inşallah olmaz.:nazar:

benim de öyleydi ama hep geriden geliyordu 1 hafta hatta son kontrolde 9 gün gibi hesapladım da üzüldüm ama şimdi çok şükür kapatmış açığı:) geriden gelmesi sorun değil aslında canım ben onu dert etmiyordum da fark büyüyor mu diye endişe etmiştim. yoksa geriden gelsin dert etme, sağlıklı büyüsünler de.. benim de bir arkadaşım çatlaklar için zeytinyağı kullanmış sadece ve çatlamamış. bana krem cildin emmesi kolay diye daha cazip geliyor. yağ ile başedemem gibi geliyor ama bilmiyorum ki başlamadım daha bir şeye.
Bir tane daha paşa geliyo kızlar :) Oğluşum oluyoooo :)
hayırlı olsun oğluşun canım :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar lierac çatlak kremi kullanan var mı? varsa kaça aldınız? ben bugün alacaktım 90 tl dedi.Bepanthol 50 tl miş onu aldım artık.Ama lierac en iyisi diye biliyorum..

kızlar lierac çatlak kremi kullanan var mı? varsa kaça aldınız? ben bugün alacaktım 90 tl dedi.Bepanthol 50 tl miş onu aldım artık.Ama lierac en iyisi diye biliyorum..

bende lierac aldım dün akşam..
bi kaç eczaneye sordum birinden 80 liraya aldım..
oda parayı aldktan sonra fiyat yükselmiş dedi ama dedim,neyse güle güle kullan dedi bende başlıcam inş..kaşıntı varmı sende?

Dün aldım lierac 200 lük 140 a bi de kampanya varmış 100 lük hediyesi iyi oldu ben ilkimde kullandım hiç çatlamadı oyüzden direk aldım

bende lierac aldım dün akşam..
bi kaç eczaneye sordum birinden 80 liraya aldım..
oda parayı aldktan sonra fiyat yükselmiş dedi ama dedim,neyse güle güle kullan dedi bende başlıcam inş..kaşıntı varmı sende?

evet kaşıntım başladı.benim ilk hamileliğimden biraz çatlağım var aslında.Bişey kullanmamıştım ara sıra bebe yağı sürerdim.Şimdi ikizlerime hamile olduğum için daha çok çatlayabilirim.Bende bepantol bitince lierac alıcam, son ay çok çatlanıyor..

Dün aldım lierac 200 lük 140 a bi de kampanya varmış 100 lük hediyesi iyi oldu ben ilkimde kullandım hiç çatlamadı oyüzden direk aldım

benim sorduğum kaçlıktı hiç bakmadım.benim ilkimden çatlağım var biraz kötü görünüyor.daha fazla çatlamak istemiyorum.Bi daha ki sefere lierac alayım bende.kullananlar çok memnun..

evet kaşıntım başladı.benim ilk hamileliğimden biraz çatlağım var aslında.Bişey kullanmamıştım ara sıra bebe yağı sürerdim.Şimdi ikizlerime hamile olduğum için daha çok çatlayabilirim.Bende bepantol bitince lierac alıcam, son ay çok çatlanıyor..

zeytinyağı ve kakao yağı da çok iyimiş
yaaaa yerim ben onları ne güzelll yaaa ikiz çok istemişimdir bunu bilen herkez bu kadar istemeye allah üçüz vercek diyorlardı :1::1::1::1:
allah bağışlasın canım öyle özellikle 7.ayda yoğun kullanmak gerekirmiş

Merhabalar herkese :3:
Ben de Allah kısmet ederse Aralık annesi olacağım :emir_bebek::nazar:
Şu an bebişim 12 hafta 4 günlük. perşembe günü ikili test ve ense kalınlığı ölçümü için doktora gideceğiz. İnşallah her şey normaldir. İnsan sürekli tedirgin oluyor. Bebeğinin hep güvende ve iyi olmasını istiyor. İnşallah hepsi öyledir :nazar:
Perşembe gününü sabırsızlıkla bekliyorum bebişimi görebilmek için:16: Acaba bize cinsiyetini de gösterir mi kii minnoşum :31:
Çok heyecanlıyımmm :52:

arkadaşlar sürekli şifre giriyorum devamlı aktif olamıyorum aynı mesajı defalarca yazar oldum..sürekli yeniden giriş yapmak zorundayım yazmak işkence oldu resmen
sadece bende mi var bu sorun?

zeytinyağı ve kakao yağı da çok iyimiş
yaaaa yerim ben onları ne güzelll yaaa ikiz çok istemişimdir bunu bilen herkez bu kadar istemeye allah üçüz vercek diyorlardı :1::1::1::1:
allah bağışlasın canım öyle özellikle 7.ayda yoğun kullanmak gerekirmiş

ben o yağları sürerken her yeri batırırım :D Krem daha kolay emildiğinden kullanımı rahat oluyor.Ben hiç ikiz istemezdim bakımlarında zorlanırım diye.Rabbim verdi sükürler olsun.bunun duygusuda bambaşkaymış.Belki seninde ikinci ikiz olur :) ikinci hamilelikte ikiz olma olasılığı daha yüksekmiş :))

arkadaşlar sürekli şifre giriyorum devamlı aktif olamıyorum aynı mesajı defalarca yazar oldum..sürekli yeniden giriş yapmak zorundayım yazmak işkence oldu resmen
sadece bende mi var bu sorun?

ben telefondan giriyorum öyle bi sorun yok.sürekli açık kalıyo.Bir aydır girmiyorum şifreyi.Zor olur öyle gerçekten..

ben o yağları sürerken her yeri batırırım :D Krem daha kolay emildiğinden kullanımı rahat oluyor.Ben hiç ikiz istemezdim bakımlarında zorlanırım diye.Rabbim verdi sükürler olsun.bunun duygusuda bambaşkaymış.Belki seninde ikinci ikiz olur :) ikinci hamilelikte ikiz olma olasılığı daha yüksekmiş :))

hahahhaha aynen bende kırkpınar güreşçileri gibi olurum ayarımda yok bol kepçe giderim :9::9::9::9:
ne güzel maşallahh sana ve kuzularına :nazar::nazar::nazar:
ayyyy inşallahhhh rabbim verirse ne mutlu bana o zaman :34::34:

Şu an bebişim 12 hafta 4 günlük. perşembe günü ikili test ve ense kalınlığı ölçümü için doktora gideceğiz. İnşallah her şey normaldir. İnsan sürekli tedirgin oluyor. Bebeğinin hep güvende ve iyi olmasını istiyor. İnşallah hepsi öyledir :nazar:
Perşembe gününü sabırsızlıkla bekliyorum bebişimi görebilmek için:16: Acaba bize cinsiyetini de gösterir mi kii minnoşum :31:

Hayırlı olsun :) inşallah iyi haberlerini alırsın.Biz 11+4 de gitmiştik.bir tanesi gösterdi, diğeri göstermemişti.24 haziranda kontrolümüz var bende çok merak ediyorum :)

merhaba canım hoşgeldinnnnn
bende geçen hafta gittim %70 kız dedi kemik ölçümünü yapan dr ama %30 da bi ihtimal eşime dünyaları verdiler bakalım inş değişmez %70 oran
mutlaka sanada bi oran verir..
bizlere kalsa hergün dr.gidip iyimi diye baktırcaz temmuz 15 e kadar gün geçmez bana artık :34::34:

rabbim hepimizin evlatlarını korusun bizlere bağışlasın

Back
X