2014 Aralık Anneleri

Hayırlı olsun :) inşallah iyi haberlerini alırsın.Biz 11+4 de gitmiştik.bir tanesi gösterdi, diğeri göstermemişti.24 haziranda kontrolümüz var bende çok merak ediyorum :)

Sizinkiler de hayırlı olsun:) İkiz annesi olmak da bambaşka bir duygudur eminim ki.. Allah sağlıkla sıhhatle onları kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah. :16:

merhaba canım hoşgeldinnnnn
bende geçen hafta gittim %70 kız dedi kemik ölçümünü yapan dr ama %30 da bi ihtimal eşime dünyaları verdiler bakalım inş değişmez %70 oran
mutlaka sanada bi oran verir..
bizlere kalsa hergün dr.gidip iyimi diye baktırcaz temmuz 15 e kadar gün geçmez bana artık :34::34:

rabbim hepimizin evlatlarını korusun bizlere bağışlasın

Hoşbuldum canımm.
Ne güzel kız annesi olacaksın demek ki :16:
Ben de hep kız olacak gibi hissediyorum ama annemler falan bizce erkek diyorlar. Ama ben baya baya hissediyorum sanki :)
Kız olsun, erkek olsun hiç önemli değil önemli olan sağlıklı sıhhatli bebişlerimiz olsun.
Evet ya ben de en son gittiğimde 8 haftalıktı 1 aydır bu perşembeyi bekliyorum zaman geçmiyooo :52:

benim de öyleydi ama hep geriden geliyordu 1 hafta hatta son kontrolde 9 gün gibi hesapladım da üzüldüm ama şimdi çok şükür kapatmış açığı:) geriden gelmesi sorun değil aslında canım ben onu dert etmiyordum da fark büyüyor mu diye endişe etmiştim. yoksa geriden gelsin dert etme, sağlıklı büyüsünler de.. benim de bir arkadaşım çatlaklar için zeytinyağı kullanmış sadece ve çatlamamış. bana krem cildin emmesi kolay diye daha cazip geliyor. yağ ile başedemem gibi geliyor ama bilmiyorum ki başlamadım daha bir şeye.

benim 2 hafta geriden geliyo.ama gelişimi sağlıklı çok şükür .tabi önemli olan o. bende yeni başlıyım diyorum sürmeye işte.3 ay doldu artık. bakalım nasıl olacak.:52:

Zaten kiza benzetmisti ama bi kesinlestiremedik gitti bise alamiyorum yarin 15.hafta biticek 1ay sonra randevum

Olsun canım öğrenirsiniz Allahın izniyle. Sağlığı sıhhati yerinde olsun da cinsiyetini zaten öğrenirsiniz. Eskiler onu bile öğrenemeden doğuruyorlarmış düşünsene :)

Olsun canım öğrenirsiniz Allahın izniyle. Sağlığı sıhhati yerinde olsun da cinsiyetini zaten öğrenirsiniz. Eskiler onu bile öğrenemeden doğuruyorlarmış düşünsene :)

Bu gidisle bizde ogrenemiycez sanirim.sagligi yerinde sukur ikili testin kan sonucunuda aldik 1<10000 yani dusuk risk dedi dr. Ben 1 ay bekleyememki zaten devlet hastanesine gidicem cinsiyet ogrenmek icin geldm diycem :D

Merhabalar herkese :3:
Ben de Allah kısmet ederse Aralık annesi olacağım :emir_bebek::nazar:
Şu an bebişim 12 hafta 4 günlük. perşembe günü ikili test ve ense kalınlığı ölçümü için doktora gideceğiz. İnşallah her şey normaldir. İnsan sürekli tedirgin oluyor. Bebeğinin hep güvende ve iyi olmasını istiyor. İnşallah hepsi öyledir :nazar:
Perşembe gününü sabırsızlıkla bekliyorum bebişimi görebilmek için:16: Acaba bize cinsiyetini de gösterir mi kii minnoşum :31:
Çok heyecanlıyımmm :52:

arkadaşlar sürekli şifre giriyorum devamlı aktif olamıyorum aynı mesajı defalarca yazar oldum..sürekli yeniden giriş yapmak zorundayım yazmak işkence oldu resmen
sadece bende mi var bu sorun?

Sanırım tahmini doğum tarihimiz aynı 26 aralıkcuma günü 13 haftalık oluyor. perşembe kontrolümüz var bizimde bakalım bu kez kızmı erkekmı sağlıklı olsun hepimizin evlatları inşallah.

Bu gidisle bizde ogrenemiycez sanirim.sagligi yerinde sukur ikili testin kan sonucunuda aldik 1<10000 yani dusuk risk dedi dr. Ben 1 ay bekleyememki zaten devlet hastanesine gidicem cinsiyet ogrenmek icin geldm diycem :D

Hiç dayanamıyoruz valla elimizde olsa her gün görmek isteriz bebişlerimizi :9:

Sanırım tahmini doğum tarihimiz aynı 26 aralıkcuma günü 13 haftalık oluyor. perşembe kontrolümüz var bizimde bakalım bu kez kızmı erkekmı sağlıklı olsun hepimizin evlatları inşallah.

Öyle tabi canım sağlıklı olmaları en önemlisi. İnşallah görebiliriz cinsiyetlerini :16:

selam kızlar internette muhteşem ilk yıl diye bir bebek yıllığı var harika birşey fiyatı 40tl. ama ben çok beğendim bebeğimin doğumuna yakın sipariş vermeyi düşünüyorum. siz de bir bakın isterseniz...

Yok ne yaptiysak yine gostermedi cinsiyet.yemedigim cikolata kalmadi :(
Üzüldüm. Merakla gidip boş dönmek kötü ama en azından yinede gördün bebişini. Araya bir kontrol sıkıştırırsın 10 gün sonra tekrar gidersin olmazsa. Gerçi ben öyle yaptım ama hala öğrenemedim. :14:
Kizlar ferrum verdimi dr kacinci haftada icmeye basladiniz?
Ben 3. ayımdan sonra içmeye başladım. Yanında kalsiyum ve vitaminde verdi.
kızlar ben bugün işe terlikle geldim ayaklarım şişmiş :5: daha erken değilmi yaaa :5::5::5::5:
Sırf ayaklarım rahat etsin diye düz yumuşak bir ayakkabı aldım geçen hafta. Pekte rahatmış ama fazla rahat ettiler sanırsam yayıldılar bu gün benimde. Az önce eşime diyordum daha şimdiden ayak şişerse ben düşünemiyorum daha sonrasını diye. Oturuyoruz ya ondan heralade. Bir yerde okumuştum ayakları yüksek tutmak gerekiyormuş. imkanın varsa ufak sehpa üzerine falan uzat ayaklarını ben sandalyeye uzatıyom bazen :9: Şekilden şekle giriyom valla :9::9:

Üzüldüm. Merakla gidip boş dönmek kötü ama en azından yinede gördün bebişini. Araya bir kontrol sıkıştırırsın 10 gün sonra tekrar gidersin olmazsa. Gerçi ben öyle yaptım ama hala öğrenemedim. :14:

Ben 3. ayımdan sonra içmeye başladım. Yanında kalsiyum ve vitaminde verdi.

Sırf ayaklarım rahat etsin diye düz yumuşak bir ayakkabı aldım geçen hafta. Pekte rahatmış ama fazla rahat ettiler sanırsam yayıldılar bu gün benimde. Az önce eşime diyordum daha şimdiden ayak şişerse ben düşünemiyorum daha sonrasını diye. Oturuyoruz ya ondan heralade. Bir yerde okumuştum ayakları yüksek tutmak gerekiyormuş. imkanın varsa ufak sehpa üzerine falan uzat ayaklarını ben sandalyeye uzatıyom bazen :9: Şekilden şekle giriyom valla :9::9:

ayyy sorma valla farketmemişimde bi gördüm tombiş tombiş olmuş şok oldum :53:

Kızlar benimde acayip şişkinliğim oluyor özellikle yemeklerden 1-2 saat sonra. Aşırı da yemiyorum aslında. Maden suyu falan içiyorum rahatlıyamıyorum. Sadece yürüyüş rahatlatıyor. Birde şimdi limon dilimleyip soğuk suyla limonata yapmıştım onu içiyordum, limonlarını yiyordum. Farkettim ki şişkinliğim azalmış. Limon alırmı ki şişkinliği. Denk mi geldi ? Sizde oluyor mu ?

ayyy sorma valla farketmemişimde bi gördüm tombiş tombiş olmuş şok oldum :53:

Neden sıkıyor bu terlikler beni demişsindir. Ben şahsen ayakkabılar için dedim bi baktım :52::52::52:
Salınık olduğundan diye düşünüyorum valla. Tuzu mu fazla kaçırıyorum acaba diye bile düşündüm aslında :26:

Back
X