- 24 Mart 2014
- 312
- 132
- 53
hanımlar burda yararlı şeyler paylaşmak için varız. şimdi çevremizde bizim gibi bu dönemden geçen muhakkak arkadaşımız eşimiz dostumuz vardır. ama aynı anda yaklaşık haftalarda bizler varız. o yüzden diyorum ki neler yediklerimiz, kilo durumumuz, son zamanlarda yeni öğrendiklerimizi paylaşalım. düzenli olarak bu sayfayı okuyan biriyim. dikkatimi çeken konuları yazmam gerekirse;
bebeğine ilk eşyasını alanlar
kendi fotosunu çekip fırlayan göbüşlere örnek verenler
aldığı kiloları yazanlar
bebeğinin fotosunu paylaşanlar
bebeğe faydası olacak yiyecekler
bebeğe zararı olacak yiyecekler(bakla, hurma vs vs)
hamile kıyafetleri
neyse; sormak istediğim ve şuan en önemli nokta benim için kilo. kilo alımlarınız nedir. kilo almadım diyenlerin göbekleri belli midir?
ben 12 haftalık gebeyim ve 3 kilo aldım. bu normal mi deli gibi araştırıyorum. abur cubur namına bişey yemiyorum. sadece yediğim öğünler arttı. birde cips, çikolata, vs yesem ne olurdu bilemiyorum. kilo yoğunluğum bel bölgesinde. sizler ne durumdasınız??
bebeğine ilk eşyasını alanlar
kendi fotosunu çekip fırlayan göbüşlere örnek verenler
aldığı kiloları yazanlar
bebeğinin fotosunu paylaşanlar
bebeğe faydası olacak yiyecekler
bebeğe zararı olacak yiyecekler(bakla, hurma vs vs)
hamile kıyafetleri
neyse; sormak istediğim ve şuan en önemli nokta benim için kilo. kilo alımlarınız nedir. kilo almadım diyenlerin göbekleri belli midir?
ben 12 haftalık gebeyim ve 3 kilo aldım. bu normal mi deli gibi araştırıyorum. abur cubur namına bişey yemiyorum. sadece yediğim öğünler arttı. birde cips, çikolata, vs yesem ne olurdu bilemiyorum. kilo yoğunluğum bel bölgesinde. sizler ne durumdasınız??