kızlar bugün ben de doktordaydım biliyosunuz. öncelikle haberler şöyle: bebişim 2680 gram olmuş, FL de 7 cm. çok iyi değerler bunlar maşallah. suyu, kordonundaki kan akışı, hareketleri falan iyiymiş. dün akşamdan beri hafif adet sancısı gibi bi şeyler oluyo dediğim için nstye aldılar, önemli bi kasılma çıkmadı. bebeğin hareketlerinde azalma ya da kanama olmadığı sürece sorun yok merak etme dedi. olurmuş böyle hafif sancılar. kasılmayı nasıl ayırt edeceğimizi sordum, bebek hareketlerinden ayıramıyorum dedim. bazen bi taraf şişiyo sanki poposunu çıkarırmış gibi, o hareket mi kasılma mı dedim. çoğu kişi onu ayırt edemez, bahsettiğin şey ikisi de olabilir dedi. önemli olan gittikçe şiddetlenen ve düzenli olan kasılmalar dedi, öyle olursa gidecekmişim hastaneye. doğumdan korkmuyorum ama şu haftalarda doğurmaktan korkuyorum dedim, en azından bi 36yı görelim inşallah dedim. o da aslında korkmana gerek yok doğsa bile ama 36 olsa çok daha iyi tabi dedi. bebek kız olsa hiç sorun olmaz ama erkek bebeklerin ciğerleri nispeten daha geç gelişiyo dedi.
tam kontrol süper geçti derken nazar değdi, inanılmaz bir sırt ağrısı başladı, eve geldikten sonra da idtifra ettim. sanırım üşütmüşüm, sıcak basıyo diye dikkat etmiyorum ama vücut üşüyo demek ki. soğuk bi şeyler içmiştim ondan da olabilir. ama şimdi daha iyiyim. :)