herkese iyi akşamlar iyi hafta sonları annişler.
ben yorgunluktan ölüyorummm ama işleri halletmenin rahatlığıyla da bir o kadar kuş gibi hafif hissediyorum kendimi aldığım onca kiloya rağmen

halılarım geldi dün. bugün de kadın aldım evi sildi süpürdü camları sildi halıları yerleştirdik. perdeleri yıkadık. bi tane stor bi tane de zebra perdem vardı. hiç yıkamamıştım siliyordum. eşim söktü banyoda yere serip halı gibi lifle yıkattım eşime elde yıkama deterjanıyla. valla mis gibi oldu tavsiye ederim. ben hiç bişey yapmamama rağmen herkesten fazla yoruldum. sadece kadın için yemek yaptım ama ortalarda dolaşmak bile fazlasıyla yordu beni.
işleri bitirince hızımızı alamadık avm ye gittik. ufak tefek eksikler kalmıştı biberon fırçası, lohusa külodu, ped, emzirme atleti vs onları aldım. bu arada watsons da kullan at külotlar 7 tanesi 3,99 tl. ben l beden aldım ama evde baktım denemedim ama küçük geldi gözüme. xl sini alsam daha iyi olacaktı sanırım.
yarın da ütü olayına girişip çantamızı hazırlıcaz inş ve rahat bi nefes alıcam :). geriye çikolata kurabiye vs ikramlıklar kalmış olacak. onları da en sona bıraktım zaten.