2014 Aralık Anneleri

kızlar abartısız 6 saattir ütü yapıyorum ve hepsi bebişkonun eşyaları.. sırt, boyun felç halde :) daha da bitmedi ama gerisi sonra artık
Hazirliklar tam gaz yani alti saatlik neyiniz var bacim masallah...soyle hazorliklarinda resmini paylassaniz;) cok zevkli ama o kiyafetlerle ugrasmak:) fotolada at da bakak..renkleri ayirirken sepette kururken toplarken utulerken katlarken yerlestirirken hepsini cekin tavsiye :) cektikten sonrada atin hatunlar :)

nerden ne marka ve kaça aldınız bacım ahşap olsa bencede daha iyi olur... henüz almadık paylaşırsan çok makbule geçecek
Crest ahşap park yatak yaz netten çıkar. Ayhan çocuk da vardı nette. bi bak istersen. ben cibinliğini pek beğenmedim onu kurdurmayacağım zaten. başka bi cibinlik alırım ihtiyaç duyarsam sonra. Yalnız odadan odaya taşıyacağım diyosan taşınmıyo bu. öle çok hafif bişey değil. ben yanında bi de anakucağı aldım. odadan odaya götürmek için. Bebişe oda yapınca da demonte edip kaldırcaz. maksak beşikler gibi nereye koyacağım derdi olmasın.

kesinlikle güvenilir baya ürün almışımdır ama son aldığım ürünlerde bir firma dalga geçer gibi bebek patiği 0-6 aylık olandan aldım kışın giysin diye adamalr üzerindeki 6 -12 ayı çizmişler ve ay 0-6 yazmışlar neyseki 9,90 lık bişeydide bir daha iadesiyle uğraşmayacam ama bunu da gönderecem o firmayı almasınlar diye
Bende de oldu o. hangi markaydı hatırlayamdım şimdi. 3-6 ay yazıyo patikli pijamanın içinde üstteki etiket 0-3 ay. benimki de 10 liralıktı. göndermedim ben de geri.

Toparlanabiliyosa onu götürsen annene? Dönünce de geri getirirsin. Kısa süreli kalışlarında da bi şekilde idare edersin
Toparlanabiliyo ama öle normal naylon park yataklar gibi değil bu. demonte ediliyo diyelim. ve baya ağır.

Canim ben kartla hiçbir siteden alışveriş yapmadım güvenemiyorum... Zaten dışarı çıkamıyorum kendim almak istesemde netten alabilirim... alsam da 5 TL yi kargoya sayarim yani mecbur... Zaten eşim alıyor eksiklerimizi ama netten de düşünüyorum... 50tl ve üzeri alışverişlerde mi nakit ödeme oluyor?
benim bildiğim kadarıyla bi ücret sınırlaması yok.

20141025_185639.webp Arkadaşımın cici hediyesi :)

oubleanne, post: 37469502, member: 594129"]Günaydın.. Tansiyon problemin varmıydı? Yüksek tansiyon şişiriyor çünkü[/QUOTE]
Yooktuu.tuzuda azalttim ama yine ßişimm

Ben anladim butun hanimlar kesin bebek alisverisinde ya da ev temizliginde ya da oda duzenleme derdinde..anam kimsemi olmaz forumda yawww.e tabi herkes benim gibi deli degil.tam vakti asil simdi:) kolay gelsin isle gucle ugrasanlara...

Hazirliklar tam gaz yani alti saatlik neyiniz var bacim masallah...soyle hazorliklarinda resmini paylassaniz:KK66: cok zevkli ama o kiyafetlerle ugrasmak:) fotolada at da bakak..renkleri ayirirken sepette kururken toplarken utulerken katlarken yerlestirirken hepsini cekin tavsiye :) cektikten sonrada atin hatunlar :)

çok şey olduğundan değil ya, çok özenli ütüledim biraz da ondan oluyo, her şeyi hem tersten hem düzden ütülemek hele ki minik minik kolları bacakları olan kıyafetlerde zaman alıyo.tabi biraz abartmış olabilirim alışveriş konusunda :) annem de bir sürü almış, gönderdi... sırf hastane çıkışı bile 6 takım falan var. sadece 0-3 ay da değil, yaşında giyeceği kıyafetler bile var. foto atmayı düşünüyorum bakalım, inşallah.

herkese iyi akşamlar iyi hafta sonları annişler.
ben yorgunluktan ölüyorummm ama işleri halletmenin rahatlığıyla da bir o kadar kuş gibi hafif hissediyorum kendimi aldığım onca kiloya rağmen :KK71:
halılarım geldi dün. bugün de kadın aldım evi sildi süpürdü camları sildi halıları yerleştirdik. perdeleri yıkadık. bi tane stor bi tane de zebra perdem vardı. hiç yıkamamıştım siliyordum. eşim söktü banyoda yere serip halı gibi lifle yıkattım eşime elde yıkama deterjanıyla. valla mis gibi oldu tavsiye ederim. ben hiç bişey yapmamama rağmen herkesten fazla yoruldum. sadece kadın için yemek yaptım ama ortalarda dolaşmak bile fazlasıyla yordu beni.
işleri bitirince hızımızı alamadık avm ye gittik. ufak tefek eksikler kalmıştı biberon fırçası, lohusa külodu, ped, emzirme atleti vs onları aldım. bu arada watsons da kullan at külotlar 7 tanesi 3,99 tl. ben l beden aldım ama evde baktım denemedim ama küçük geldi gözüme. xl sini alsam daha iyi olacaktı sanırım.
yarın da ütü olayına girişip çantamızı hazırlıcaz inş ve rahat bi nefes alıcam :). geriye çikolata kurabiye vs ikramlıklar kalmış olacak. onları da en sona bıraktım zaten.

Aynen bnde öyle yaptim cnm.Esime uzak yerde calisiyorum hep rapor aldim iznime kadar simdide ayrildim sonrasi ücretsiz izin olucak gibi:KK43:
iyi yapmışsın boşver dinlen cnm.hiç bi iş yapmasan da çok rahat bi işin olsa da o gidip gelmek sabah kalkmak eve gelince mutfağa girişmek falan çok yorucu. ücretsiz almayacak olsam biraz zorlardım belki. benim işim eve yakın sayılır. arabayla 10 dk. ama nasılsa ücretsiz alıcam diye bıraktım. gerçi evde de vakit zor geçiyo. ağır bi işe kalkışamıyorum. her iş için eşimi bekliyorum. yani yine her iş hafta sonuna kalıyor.

Tahmini gönderim süresi yazar genelde. Arkadaş ta açıklamış zaten :)

Arada öyle oluyor :) Bazen çok bazen daha az hareket ediyorlar :)

Valla ben netten bir sürü siteden alışveriş yapıyorum. Unnado, e-bebek, kamelya.net,sağlıklıgüzel,butikbebe,facedermo bu siteler bebiş için alışveriş yaptığım sitelerdi. Sorun da yaşamadım açıkçası. hatta az önce avent emzik aldım Kamelya dan. Stokta gözüküyordu aradı bayan beni 10 dakika sonra benim istediğim desenli olan ellerinde yokmuş düz olanı istermisiniz yoksa Pazartesi gelir kargonuz hangisi uygunsa dedi. Pazartesi gelsin istediğim olsun dedim :)
canım bu saglıklıguzel adlı site guvenılır mı sebamedin urunlerine baktım da piyasaya gore baya baya uygun ..

herkese iyi akşamlar iyi hafta sonları annişler.
ben yorgunluktan ölüyorummm ama işleri halletmenin rahatlığıyla da bir o kadar kuş gibi hafif hissediyorum kendimi aldığım onca kiloya rağmen :KK71:
halılarım geldi dün. bugün de kadın aldım evi sildi süpürdü camları sildi halıları yerleştirdik. perdeleri yıkadık. bi tane stor bi tane de zebra perdem vardı. hiç yıkamamıştım siliyordum. eşim söktü banyoda yere serip halı gibi lifle yıkattım eşime elde yıkama deterjanıyla. valla mis gibi oldu tavsiye ederim. ben hiç bişey yapmamama rağmen herkesten fazla yoruldum. sadece kadın için yemek yaptım ama ortalarda dolaşmak bile fazlasıyla yordu beni.
işleri bitirince hızımızı alamadık avm ye gittik. ufak tefek eksikler kalmıştı biberon fırçası, lohusa külodu, ped, emzirme atleti vs onları aldım. bu arada watsons da kullan at külotlar 7 tanesi 3,99 tl. ben l beden aldım ama evde baktım denemedim ama küçük geldi gözüme. xl sini alsam daha iyi olacaktı sanırım.
yarın da ütü olayına girişip çantamızı hazırlıcaz inş ve rahat bi nefes alıcam :). geriye çikolata kurabiye vs ikramlıklar kalmış olacak. onları da en sona bıraktım zaten.
Ayy canim ne güzel tüm isler bitmis piril piril olmustur ev ne güzel özendim valla.Doguma kadar bi daha kadin alicak misin?Ben de cagiracam ne zaman cagirsam diye düsünüyorum.Kadin da basinda durmayinca salliyo gibi geliyo.Ben biraz fazla titizim kadin öyle olmuyo ne yazikki.İste her yerin bezi ayri olmali.Koltuk-yer süpürme basligi degisik olmali filan kadini bunaltcam diye korkuyom hep.Ben isteyken geliyodu ama artik gözümle göreyim diyom.Basinda beklemeye de halim yok off of.Sanki ben yapacam temizligi amma gözümde büyüttüm.:(
Watson kilotlari xl mi alalim canim sence 75 kiloyum.ben 1.72 boyum xl mi olur sence bana da sen gördün az cok bilirsin kuzum.?

merhaba kızlar , sizden duyduğum üzere bugun 3 tane A101 gezerek sonunda eksiğim olan banyo ekipmanlarını aldım. 22 TL tuttu . nerdeyse piyasanın yarısı. Geniş küvet ve güzel . bir de hellobaby den file aldım. A101 den 5 TL ye havlumsu kundak aldım. belki bebegi sarmam ama yine banyo yaparken altına felan serebilirim cok ucuz geld:anneadayı::KK51::KK22:i. bi de nevresim aldım o da yedek nevresimi olcak inşallah. biberon önceden aldığım için almadım ama biberonlar çok güzeldi. Almak isteyen varsa alsınlar. Alez alacaktım bulamadım. Artık onu da başka yerden almam lazım.

Eklentiler

• fotoğraf.webp
    fotoğraf.webp
    35 KB · Görüntüleme: 130
çok şey olduğundan değil ya, çok özenli ütüledim biraz da ondan oluyo, her şeyi hem tersten hem düzden ütülemek hele ki minik minik kolları bacakları olan kıyafetlerde zaman alıyo.tabi biraz abartmış olabilirim alışveriş konusunda :) annem de bir sürü almış, gönderdi... sırf hastane çıkışı bile 6 takIm falan var. sa deceasede 0-3 ay da değil, yaşında giyeceği kıyafetler bile var. foto atmayı düşünüyorum bakalım, inşallah.
Anammmm alti takim hastane cikisimi abowwww ehhh sankim biraz cok :) cok merak ettim bak simdi bana cok diyenler varda o zaman bizimki hic bisi.bizim hastane cikisi bile bi tane cunku eve donunce tulumlar aldim onlari giydircem ama onunda sayisi tiplasan 8-9 ancadir yaniiii.bizimkininde yasinda giyecegi kiyafetler var dayanamadim aldim;) :) bide Indirim oluncaaaa.saka bi yana guzel saglikli gunlerde giysin insallah..

Anammmm alti takim hastane cikisimi abowwww ehhh sankim biraz cok :) cok merak ettim bak simdi bana cok diyenler varda o zaman bizimki hic bisi.bizim hastane cikisi bile bi tane cunku eve donunce tulumlar aldim onlari giydircem ama onunda sayisi tiplasan 8-9 ancadir yaniiii.bizimkininde yasinda giyecegi kiyafetler var dayanamadim aldim:KK66: :) bide Indirim oluncaaaa.saka bi yana guzel saglikli gunlerde giysin insallah..

inşallah inşallah, sağ salim doğsunlar da kıyafet falan işin süsü.. ben daha önceden 23 haftalıkken bi bebeğimi kaybettiğim için istediğim tek şey sağlıkla doğması.. gerisi halledilir, zaten 1 takım da olsa 10 takım da olsa onları giyecekleri zaman belli hemen büyüyecekler.

[QUOT="elifceeeee, post: 37476765, member: 535209"]herkese iyi akşamlar iyi hafta sonları annişler.
yarın da ütü olayına girişip çantamızı hazırlıcaz inş ve rahat bi nefes alıcam :). geriye çikolata kurabiye vs ikramlıklar kalmış olacak. onları da en sona bıraktım zaten.[/QUOTE]
Ohhh Iyi yaptin canim..simdi cantalarida hazirladimmi senden iyisi yok:) uzat ayaklari yan gel yat;) cok sanslisiniz temizlikci felan ohh yatip kalkip sukredin:) sendende hazirliklarin resmini bekliyoruz benimde isim gucum resim istemek hehhh..idare edin su garibi

Ayy canim ne güzel tüm isler bitmis piril piril olmustur ev ne güzel özendim valla.Doguma kadar bi daha kadin alicak misin?Ben de cagiracam ne zaman cagirsam diye düsünüyorum.Kadin da basinda durmayinca salliyo gibi geliyo.Ben biraz fazla titizim kadin öyle olmuyo ne yazikki.İste her yerin bezi ayri olmali.Koltuk-yer süpürme basligi degisik olmali filan kadini bunaltcam diye korkuyom hep.Ben isteyken geliyodu ama artik gözümle göreyim diyom.Basinda beklemeye de halim yok off of.Sanki ben yapacam temizligi amma gözümde büyüttüm.:KK43:
Watson kilotlari xl mi alalim canim sence 75 kiloyum.ben 1.72 boyum xl mi olur sence bana da sen gördün az cok bilirsin kuzum.?
teşekkür ederim cnm darısı başına. temizlik işi hallolunca çok rahatlıyorum gerçekten bi de ütü olayı bitip çanta hazırlansa tam süper olacak :) valla canım aynen ben de biraz huyluyumdur temzlik konusunda. normalde çalıştığım halde temzlikçi almam ben. dediğin gibi içime sinmiyo. benim evimde vileda tarzı bişey yoktur mesela. mutlaka elle silerim yerleri ve domestosla. temizlikçiyede öyle yaptırıyorum. her odada suyu değiştirttiririm. camların çerçevelerini ciflerim. kadından da öyle istedim bugün. ama artık yere eğilemediğim için 15 günde bir almaya başladım. haftada bir de eşim yapıyo sağolsun. ben anca toz alabiliyorum. doğumdan önce 2 kere daha almayı düşünüyorum canım. camları ve koltukları doğumdan hemen önce bir daha sildirmek istiyorum. yağmur yağıyo sürekli.
watsons külodu denemedim ama bi tanesini şöyle bi açıp baktım aslında baya esniyo popoya falan olur da dikiş yerine denk gelen kısmı rahatsız eder mi acaba dedim. yarın deneyeyim yazayım. ben 1,66 ya 72 kg yum. sen daha zayıfsındır heralde. olur muhtemelen l.

Back
X