2014 Aralık Anneleri

Ohhh Iyi yaptin canim..simdi cantalarida hazirladimmi senden iyisi yok:) uzat ayaklari yan gel yat:KK66: cok sanslisiniz temizlikci felan ohh yatip kalkip sukredin:) sendende hazirliklarin resmini bekliyoruz benimde isim gucum resim istemek hehhh..idare edin su garibi
aynen öyle canım bedenim yorgun ama kafam dinç :) aslında nadir alırım ben temzilikçi ama eşimden başka yardım edenim yok canım. bi de çocuk var evde. eşim de çok yıprandı birkaç aydır zavallı :) perdeleri bile yıkadı bugün. yarın ütüye de yardım edecek. bi de çok yoğun bir işi var.
tmm yarın ütüledikçe çekmeye çalışayım resimleri :)

kızlar ankarada ozel kecıoren hastanesıne gıden varmı dogumu orda dusunen cok acıl danısmam gerekıyo sıze

kızlar ankarada ozel kecıoren hastanesıne gıden varmı dogumu orda dusunen cok acıl danısmam gerekıyo sıze
Ben gebeliğimi kesınleştırmrk için ılk zamanda gitmiştim ismini hatırlamıyorum sarı saçlı bi bayan Dr vardı hiç ama hiç hoşlanmamıştım ağızdan kerpetenle laf alınan donuk bi tipti . Gidersen onu tercih etme derim

Ben gebeliğimi kesınleştırmrk için ılk zamanda gitmiştim ismini hatırlamıyorum sarı saçlı bi bayan Dr vardı hiç ama hiç hoşlanmamıştım ağızdan kerpetenle laf alınan donuk bi tipti . Gidersen onu tercih etme derim
cok saol canım ama bugun kontrole gıttm ve doktrum erkektı bır hamıle bayanla konustum benım doktorum normal dogum yaptırmıyomus herksı sezeryan dıyomus ne yapcam sımdı bıle bılede sezeryan olmak sacma gelıyo zekaı tahıremı baslasam dıyorum

cok saol canım ama bugun kontrole gıttm ve doktrum erkektı bır hamıle bayanla konustum benım doktorum normal dogum yaptırmıyomus herksı sezeryan dıyomus ne yapcam sımdı bıle bılede sezeryan olmak sacma gelıyo zekaı tahıremı baslasam dıyorum
Valla csnım zaten Dr a guvenmıyırsan hiç gitme .. Normal dogum isteyen ve normal dogum yapmakta sakınca olmayan kadına Sezeryan dayatması nedir anlamış değilim . Valla Ankara'da özel hastaneler cok pahalı inan bende nerede dogum yapmalıyım dıye kara kara düşünüyorum .. Akropole gıdıyorum Dr.umdan cok memnunum fakat dogum 2500 denıyır ve kesınlıkle ayrıntılı fatura bermıyor .. Devlet hastanesi korkutuyor açıkcası senden bi farkım yok

aynen öle canım bedenim yorgun ama kafam dinç :) aslında nadir alırım ben temzilikçi ama eşimden başka yardım edenim yok canım. bi de çocuk var evde. eşim de çok yıprandı birkaç aydır zavallı :) perdeleri bile yıkadı bugün. yarın ütüye de yardım edecek. bi de çok yoğun bir işi var.
tmm yarın ütüledikçe çekmeye çalışayım resimleri :)
Sorma benimde esimden baska kimse yok bazen aciyorum bizim ilk bebek ama olsun esim yapiyor herseyi.sonra diyorumki birak yapsinnn cocuk dogunca daha fena olucam hatta iki uc derken cok yipranirim onunda biseyler yapmasi lazim.allahtan dort yildir ogrendi benden biseyler.. I

Hatunlar ya bu saatte benim gibi kizina kiyamayip oturup misss gibi biseyler yiyenler varmiii iki gundur midem acliktan aciyordu sabaha karsi...simdide acikinca inaninki yedim..isterse bana yag olsun:) iyi geceler herkese

Sorma benimde esimden baska kimse yok bazen aciyorum bizim ilk bebek ama olsun esim yapiyor herseyi.sonra diyorumki birak yapsinnn cocuk dogunca daha fena olucam hatta iki uc derken cok yipranirim onunda biseyler yapmasi lazim.allahtan dort yildir ogrendi benden biseyler.. I
Afiyet olsun canım .. Bugun Dr kontrolumuz vardı . Cok şükür bebeğin kilosu duruşu cok iyi sma benim kılodan fırcayı yıyom . Toplamda 18 kılo aldım . 55 kılo hamıle kaldım boy 1.68 su an kılo 73 :( son 2 ay dıkkat etmem lazım bazı seylere yaa abartı da yemıyorum bu kadar cpk alacak anlamadım gitti

Afiyet olsun canım .. Bugun Dr kontrolumuz vardı . Cok şükür bebeğin kilosu duruşu cok iyi sma benim kılodan fırcayı yıyom . Toplamda 18 kılo aldım . 55 kılo hamıle kaldım boy 1.68 su an kılo 73 :KK43: son 2 ay dıkkat etmem lazım bazı seylere yaa abartı da yemıyorum bu kadar cpk alacak anlamadım gitti
Ben kiloda almadim ya rahatim o yuzden 33 haftaligim ve hala 3 kilo eksideyim..o yuzden bi rahatlik var.kilo bakimindan tumm arkadaslarim 23 ve uzerini almislar ama hepsi suan tig gibi insallah hep birlikte zayiflariz.ben hamilelik oncesi kilolarimi veririm sizde hamilelik kilolarinizi:) :) I

Afiyet olsun canım .. Bugun Dr kontrolumuz vardı . Cok şükür bebeğin kilosu duruşu cok iyi sma benim kılodan fırcayı yıyom . Toplamda 18 kılo aldım . 55 kılo hamıle kaldım boy 1.68 su an kılo 73 :KK43: son 2 ay dıkkat etmem lazım bazı seylere yaa abartı da yemıyorum bu kadar cpk alacak anlamadım gitti
Canım doktor bana da kızdı 18 kilo da ben aldım 1.67 boy ile 59 kilo ile başladım 77 yim şimdi hayır tartı bozuk deyip eşimle yartılıyoruz adam hep aynı kiloda ben bir iki derken 18 kg aldım

Valla csnım zaten Dr a guvenmıyırsan hiç gitme .. Normal dogum isteyen ve normal dogum yapmakta sakınca olmayan kadına Sezeryan dayatması nedir anlamış değilim . Valla Ankara'da özel hastaneler cok pahalı inan bende nerede dogum yapmalıyım dıye kara kara düşünüyorum .. Akropole gıdıyorum Dr.umdan cok memnunum fakat dogum 2500 denıyır ve kesınlıkle ayrıntılı fatura bermıyor .. Devlet hastanesi korkutuyor açıkcası senden bi farkım yok
aslında doktordan muayenelerınden falan memnundum suan bsey demedı ama yaptırdıgı dogumları arastırınca konusulanı duyunca ınsan tedırgın oluyo ben yıne devletı tercıh etcem gıbı sende ne karar verırsen haber ver olurmu:)

susayaci .!.:
kızlar ben mecbur günlük ped kullanıyorum yoksa çamasır dayanmaz dışarı orası burası derken rezalet yaşamaktan korkuyorum benim afedersiniz sarı sulu akıntım var hemde baya geliyor koku kaşıntı yok doktorumuza sorduk normal dedi doğumdan sonra geçer dedi. sadece su gibi geliyor gün içerisinde aynısı olan var mı aramızda?
Bendede su gibi akinti var

Okudum canim sikintini bosver vur kendini temizlige.ben bazen hasta olunca napiyorum biliyormusun sinir oluyordum bu ozellikle adet oldugumdaydi.yaa saatlerce beklerim gecmez ilac icerim gecmez el ayak buz kesilirdi otur otur sonra dizlerime bi vurur bi kalkardim ayaga basima baglarim bi tulbent bi baslarim temizlige vururum kendimi tum cekmeceleri acar kontrol ederim felan..aaa bide bakmisimki turp gibiyim vucut isinmis ohhh kebap.sende kalk ayaga topla halilari tak basina bandanayi ac sarkiyi basla temizlige:) eminimki iyi olacaksin..hareket ettikce kan akisi hareketlenince daha dinc oluyor insan...tabi bu isi kahvaltidan sonra yap..esinede git gobegini yuzune tut op onu ben uyandiramadim belki kuzun uyandirir diye geldik de:) ben oyle sacmaliklari cok yaparim gobegimi opmeden cikamaz evden :KK43: iste boyle birak insanlar utansin..ben burada tek oldugum icin ne hastaliklar atlattim bi tas corba getirenim olmadi ne yaptiysa esim yapti o yuzden kesinlikle cok zordur bilirim..
çok haklısın bacım kısmen dediğin gibi geçirdim dünü.. bugünde beyfendi beni 10:30da kaldır kahvaltı yapalım dedi vel hasıl saatlerin geri alındığının farkında değildim ben de diyom bu adam nasıl önceden plan yapıyor yoksa cidden doğum günüm diyemi ... amaa yok meğer saatlerden dolayıymış :)
göbeğimizi bizimkide öper sözde amannn evlatlarını seviyolar ya

Cnm cok sagol numune istemek cok iyi fikir beden görme acisindan hem rahat edebilecez mi görme acisindan.Ama bilgileri dolduruyom sürekli hata veriyo bnde isteyen oldu mu ?
evet istedim ben bakalım gelecek mi 15 günde gelirmiş güya öyle yazıyordu.. ara ara dene hata vermedi bende

Gunaydin canlar.. nasilsiniz bakalim?? Ben kasilmalarla ve hafif sancilarla devam ediyorum. Bugunume de sukur.. 37 haftalik olana kadar disimi sikicam hirs yaptim :):) gece midem cok fenaydi agzimdan ates cikacakti o derece.. ve midem agridan delinecekti sanki.. gaviscon hak getire..

Aynn canm bende gunde uc defa falan camasr degstrıyorum hep acık renk gıyyorum. Bugun ilk defa mınnacık bir kahverengı leke geldı
şimdi nasılsın bacım...
kızlar abartısız 6 saattir ütü yapıyorum ve hepsi bebişkonun eşyaları.. sırt, boyun felç halde :) daha da bitmedi ama gerisi sonra artık
deme yaaa...desene ben ütü işine girişirsem erkenden doğururum.. birde iç dış ütülemek gerek çifte zaman kaybı..üstüne bastırıp geçesim geldi bu kadar saat ütümü olur be bacım

Crest ahşap park yatak yaz netten çıkar. Ayhan çocuk da vardı nette. bi bak istersen. ben cibinliğini pek beğenmedim onu kurdurmayacağım zaten. başka bi cibinlik alırım ihtiyaç duyarsam sonra. Yalnız odadan odaya taşıyacağım diyosan taşınmıyo bu. öle çok hafif bişey değil. ben yanında bi de anakucağı aldım. odadan odaya götürmek için. Bebişe oda yapınca da demonte edip kaldırcaz. maksak beşikler gibi nereye koyacağım derdi olmasın.

Bende de oldu o. hangi markaydı hatırlayamdım şimdi. 3-6 ay yazıyo patikli pijamanın içinde üstteki etiket 0-3 ay. benimki de 10 liralıktı. göndermedim ben de geri.

Toparlanabiliyo ama öle normal naylon park yataklar gibi değil bu. demonte ediliyo diyelim. ve baya ağır.

benim bildiğim kadarıyla bi ücret sınırlaması yok.
araştırıcam bu beşiği bakalım fiyatı nedir ne değildir. siz internetten mi aldınız bacım.. yoksa görüp dokunup severek bir mağazadan mı aldınız.. eşim görmeden almamm diyor da onun için...

bu arada aynenn bazı firmalar dolandırıcı boonbon lu bir markaydı

Gunaydin canlar.. nasilsiniz bakalim?? Ben kasilmalarla ve hafif sancilarla devam ediyorum. Bugunume de sukur.. 37 haftalik olana kadar disimi sikicam hirs yaptim :):) gece midem cok fenaydi agzimdan ates cikacakti o derece.. ve midem agridan delinecekti sanki.. gaviscon hak getire..
haydi bakalım sık dişini bacım az kaldı az3 haftacık daha sabret sonra 1 haftada bebiş bakarsın gelmez ve tam zamanı olur

Ayy canim ne güzel tüm isler bitmis piril piril olmustur ev ne güzel özendim valla.Doguma kadar bi daha kadin alicak misin?Ben de cagiracam ne zaman cagirsam diye düsünüyorum.Kadin da basinda durmayinca salliyo gibi geliyo.Ben biraz fazla titizim kadin öyle olmuyo ne yazikki.İste her yerin bezi ayri olmali.Koltuk-yer süpürme basligi degisik olmali filan kadini bunaltcam diye korkuyom hep.Ben isteyken geliyodu ama artik gözümle göreyim diyom.Basinda beklemeye de halim yok off of.Sanki ben yapacam temizligi amma gözümde büyüttüm.:KK43:
Watson kilotlari xl mi alalim canim sence 75 kiloyum.ben 1.72 boyum xl mi olur sence bana da sen gördün az cok bilirsin kuzum.?
bacım xl al derimmm

ben başlarda gittim... doğumu sezeryan yapacaksan erkek dr ları fena değil.. ama kadın doktoru berbat.. zaten odaya giriyon hop karşıda perde merde yok hemen yat ultrason çatal.. o yüzden kapıyı hemşire nezaretinde açıyolar ben hiç beğenmedim... birde 4 aylık olmuşum o kadar eski ki ultasonları kese mese yok diyor... biz başka dr da gitmişiz keseyi bebeği görmüş bunlara eve yakın diye ani bir durumla gittik nerdeyse hamile değilsin diyip kan aldırttı aptal sarışın genç bir kadındı asla tavsiye etmem... ve hatta o gün kan testi aldırttı ..sonra çıktı bhcg 3000 lerde bu kez aa ikiz olabilir bebek. gözükmeyip bu derece fazlaysa değeriniz diye üstte çıktı... aman neyse moralini bozmayım o kadın dr a gitmede kime gidersen git be bacım

Back
X