2014 Aralık Anneleri

Kizlar ankara memoriala giden kimdi aranizda yeşim ve nesrin hanim dan hangisini ònerirsiniz?

kızlarr merhaba:KK68::KK54::KK68: kimler burda nasılsınız?:oops: takip etmekte geri kalınca özlüyorum sizi:KK19::KK19:

Kizlar ankara memoriala giden kimdi aranizda yeşim ve nesrin hanim dan hangisini ònerirsiniz?

Oraya mı karar verdin canım :) ikisi de iyi ama ben nesrin hanıma gidiyorum çok da memnunum. Hem yengemin hem de bi komşumuzun doğumunu da o yaptırmıştı ikisi de çok memnun kalmıştı. Ben de 8. Haftamdan beri gidiyorum tavsiye ederim, hiç şikayetim olmadı şimdiye kadar :)

QUOTE="agaydin, post: 37503646, member: 479012"]Oraya mı karar verdin canım :) ikisi de iyi ama ben nesrin hanıma gidiyorum çok da memnunum. Hem yengemin hem de bi komşumuzun doğumunu da o yaptırmıştı ikisi de çok memnun kalmıştı. Ben de 8. Haftamdan beri gidiyorum tavsiye ederim, hiç şikayetim olmadı şimdiye kadar :)[/QUOTE]
Tamam ozaman ondan randevu aliyim cnm, evt gecen hafta gidip hastaneyi ve odalarini gormustum zaten, bu haftada bir sigorta sirketi araciligi ile fiyat aldik sanirim orasi olacak.

Allah iyiligini versin kiz cok guldummmm en son cumle kopardi beni :KK70: bosver ardina at gitsin hic kafana takma. Allah sana saglik versin ki hiiic muhtac kalma insallah. Bak ne guzel kendi annen gelmis. Bende o da yok. Uzaksin gidip gelemiyorum diyo ben de cagirmiyorum. Hos kayinvalidem yakin o da gelmez. Her zamn bahaneleri vardir. Hic evinin isi bitmez. Hep dizleri agrir. Nadiren gorumcem gelir. Ki ben sagligimda surekli giderdim gerekirse isini de yapardim yemegini de. Dogumumda verdigi vaatleri goremezsem eyvallahim olmayacak. Yaparsa yapicam artik. Lafla olmuyo bu isler.
zaten hamileligimde kimin şov yaptigini gördüm iyi oldu demekki neymis ağlarsa anam aglar gerisi yalan aglar bide kocitomun hakkini yiyemem allah ondan bin kere razi olsun :oops:

Herkese merhaba.islerimin yogunlugundan dolayi sık sık giremiyorum ama firsat bukdukca sizi takip ediyorum
Bugun 32+1 olduk.boy 44 cm kilo 2050 gram.sizce nasil.sizin bu haftalardaki degeriniz neydi

Herkese merhaba.islerimin yogunlugundan dolayi sık sık giremiyorum ama firsat bukdukca sizi takip ediyorum
Bugun 32+1 olduk.boy 44 cm kilo 2050 gram.sizce nasil.sizin bu haftalardaki degeriniz neydi
masallah bebişe .. bizimde boy aynı kg 1940 gr .. bu arada bizde 32+3de kontrolumuz vardı .. bana dr gayet iyi dedi bu degerlere

kızlar bişey daha sorayım. bana muhtemel doğum tarihi 18-12 diyo ama 32. hafta raporu için pazartesi gel dedi. geç vermiş olmuyo mu. yoksa benim bebiş geriden geliyo da bana mı söylemiyo.
Canim dra gore muhtemel dogum tarihim 20 aralik.bugun calisamaz raporu aldim.sana gec bi tarih vermis

Kızlar anne bakım çantası aldınız mı?Ben sırt çantası şeklinde düşünüyorum. Eğer aldıysanız veya bir fikriniz varsa paylaşır mısınız?
Merhaba
Ben Stylo S12.Turtle Sırt Çantası-Füme aldım canım internetten
Sırt çantası daha kullanışlı

Off kizlar yine kaşintidan öluyorum her tarafimi kanattim, gecen hafta karaciger enzimleri icin kan vermistim normal cikti, bugun kasintidan duramayinca tekrar gittim baska dr a, o dr bana kasinti biz kadin dogumcularin hosuna gitmeyen ve onemsenmesi gereken bir durumdur dedi, tekrardan bir suru tahlil verdi onlari verdim sonuclari umarim ii cikar..

Kızlar Selam
Geçmiş okumaktan yazmaya fırsat kalmıyor
Herkes iyidir inşallah
Doubleanne çok geçmiş olsun
İyi geceler herkese

Off kizlar yine kaşintidan öluyorum her tarafimi kanattim, gecen hafta karaciger enzimleri icin kan vermistim normal cikti, bugun kasintidan duramayinca tekrar gittim baska dr a, o dr bana kasinti biz kadin dogumcularin hosuna gitmeyen ve onemsenmesi gereken bir durumdur dedi, tekrardan bir suru tahlil verdi onlari verdim sonuclari umarim ii cikar..
İnşallah Babylove, iyi haberlerini bekliyoruz

Selam kızlar neler yapıyorsunuz bakalım nasıl gidiyo hazırlıklar... biz bebişimizin alışverişini hemen hemen tamamladık... araba ve park yatak craft aldık... battaniye uyku seti bornoz takımı hastane çıkışı telsiz pike nevresim takımı ve ufak tefek bisürü şey aldık kuzucumuza allah hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin inşallah hepimize.. çok güzel duygular yaa Rabbim herkese yaşatsın.. öpüyoruz kızlar hepicinizi :))

amaan karnım iyice haritaya döndü bende saldım iyice ne güzel 32 ye kadar çatlamamıştım off inşallah 1 sene içinde çatlağın çözümü bulunur yoksa oğlumun totosunu ısırıcam yicem :kk77::kk77::kk77:

Back
X