Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam canım 41 kere maşallah sizeHerkese selamlar arkadaşlar bugun bizim de muayenemiz vardi 31+6 yiz bebisim doğum pozisyonunu almis bundan sonra dönmez dedi suyu fazla olmadigi surece dedi rahatladim bende 5 haftada 3 kilo almisim biraz çok almisim bu ay hap 1-1.5 aliyodum ama 1 kilosunu oglum almis 2 kilo olmuş oglusumdoktorumuz iyi dedi sizce de iyi mi 8 haftamiz var sanki bana 4 kilo olucak gibi geliyor biraz tirstim sezeryan olsun istemiyorum sirf kilo yuzunden. Doktorum da iri olmasin normal doğum sansini zora sokar dedi bakalim ne kadar olacak iki hafta sonra tekrar cagirdi artik kontroller siklasti doğum yaklasti ya çok heyecenlanmaya basladim ben
suyumuz rahim agzimiz gayet iyi bir problemimiz yok bizden haberler boyle kizlar mutlu mutlu geldik evimize allaha sukur bu zamana kadar hicbir sikinti yasamadik bundan sonra da boyle devam etsin de saglicakla alalim bebislerimizi kucagimiza :)
Son zamanlarda zor olur ya degistirmek burada ozel hastane yok o yuzden mecburen devlet hastanelerinden birini secmemiz lazimdi bizde burayi sectik I insallah memnun kaliriz..benimde ogle uykum yoktu ama bu baska bisi uyumazsam olmuyor..benimkide bi haftadir boyle haftaya degisir belki seninde..bebek kilolaniyor sanirim her uyandigimda karnim bi kat daha sismis oluyor :)Canım bende tam tersi ıyuyamıyorum bıtkınlık hali var ama uyku yoksabah eşim işe gıderken uyanıorum sonrasında da uyku açıldı mı gelmıyır .. Gündüz uykusuna da alışkın değilim ıyuyamıyorum
bu arasa ne guzel konuşmuşsun hastane ile benimde dogum için hastane değiştirme durumum var bakalım haftasonu belli olacak
Sor canim her hastanenin durumu farkliymis ben sordum anlatimlara gore sadece bebegi eve getiriken ne gerekiyosa o lazim bi takim hastane cikisi ve pelus battaniye o kadar.oto kpltugu bide tabikide...banada sadece kiyafet lazimmis sende hastanene sor bakalim..cantanida hazirla koy kenara Insan cok rahatlio bacim.. IBugün netten aldığım geceligimde geldi herseyi utuleyip cantaya koymasi kaldi sizde hazirliklar ne durumda kizlar? cantalariniz hazırmi? benim cumartesi yine kontrolum var ozaman gittigimde ordaki hemşirelere sorsammi neler getiriym diye
Herkese selamlar arkadaşlar bugun bizim de muayenemiz vardi 31+6 yiz bebisim doğum pozisyonunu almis bundan sonra dönmez dedi suyu fazla olmadigi surece dedi rahatladim bende 5 haftada 3 kilo almisim biraz çok almisim bu ay hap 1-1.5 aliyodum ama 1 kilosunu oglum almis 2 kilo olmuş oglusumdoktorumuz iyi dedi sizce de iyi mi 8 haftamiz var sanki bana 4 kilo olucak gibi geliyor biraz tirstim sezeryan olsun istemiyorum sirf kilo yuzunden. Doktorum da iri olmasin normal doğum sansini zora sokar dedi bakalim ne kadar olacak iki hafta sonra tekrar cagirdi artik kontroller siklasti doğum yaklasti ya çok heyecenlanmaya basladim ben
suyumuz rahim agzimiz gayet iyi bir problemimiz yok bizden haberler boyle kizlar mutlu mutlu geldik evimize allaha sukur bu zamana kadar hicbir sikinti yasamadik bundan sonra da boyle devam etsin de saglicakla alalim bebislerimizi kucagimiza :)
Sor canim her hastanenin durumu farkliymis ben sordum anlatimlara gore sadece bebegi eve getiriken ne gerekiyosa o lazim bi takim hastane cikisi ve pelus battaniye o kadar.oto kpltugu bide tabikide...banada sadece kiyafet lazimmis sende hastanene sor bakalim..cantanida hazirla koy kenara Insan cok rahatlio bacim.. I
İyi akşamlar selvi boylumiyi akşamlar annelertopik çok sessiz yaa
azcık ses edin
merakta bırakmayınn
![]()
İyi akşamlar selvi boylum
Bence de çok sessiz, kasım annelerini okuyorum ben de sıkıntıdan, onlarda çok hareketli
Nasılsın, nasıl gidiyor
Ay evet çok merak ediyorum, 1 ay sonra ne hallerde olacağız diye surekli okuyasim geliyorşimdi kasım anneleri harıl harıl doğuruyo ya, biz de tabi meraktan onları okuyoruz hep di mi :) ama kendi topiğimizi ihmal etmeyelim..
Ay evet çok merak ediyorum, 1 ay sonra ne hallerde olacağız diye surekli okuyasim geliyor
Gerçi çok okumamak lazım insan etkileniyor erken dogumlardan psikolojik olarak
Senin hazırlıkların tamam mi, ilk bebeğin mi
Allah bağışlasın canımilk bebeğim evet, hazırlıklar tamam olur mu yaa, insanın aklına hergün başka bi şey geliyo :) sen neler yaptın?
Bayer'e mail attim elevit icin. Saat 12.30da mail attim 15.10da cepten aradilar. Evet var dedi kadin şoktayım. Sağlık Bakanlığı nasil izin veriyor bu ilaca anlamis degilim. Persembe gunu ilac ve tıbbi cihaz kurumu baskanligini arayip sorucam.
Allah bağışlasın canım
Benim de ilk olacak inşallah oğlum geliyor
Senin cinsiyeti ne
Walla benim usengeclik uzerimde
Hastane çantası içine konacaklar hazır sayılır emzik biberon vs sipariş ettim gelsin yerlestirme işi var
Ikramliklari koymak için tabak almak lazım mavi
Taç ve terlik istiyorum
Bebek sekeri sipariş etcem
Bebeğin odasi 15 kasım da gelecek inşallah
Ondan hazırlıklar beklemede
İnşallah hepsi yetişir
İş çok: ((
elevit ilacı ne için ne işe yarıyor ?
Maşallah canım darısı bana, tamamlamış olmanın iç huzurunu istiyor insanyetişir yetişir inşallah, 2 hafta geridesin benden, 2 hafta önce benim de doğru düzgün hiçbi şey yoktu meydanda. şimdi hastane çantamız tamam, odamız geldi, eşyaları yıkayıp ütüledim, yerleştirdim (1 makinalık eşya kaldı), hastanede ikramlarla ilgili ufak detaylar kaldı. yine de hergün bi şeyler çıkıyo. aman zamanında gelsinler de sağ salim, her şey olur. benim de cinsiyet erkek.
yetişir yetişir inşallah, 2 hafta geridesin benden, 2 hafta önce benim de doğru düzgün hiçbi şey yoktu meydanda. şimdi hastane çantamız tamam, odamız geldi, eşyaları yıkayıp ütüledim, yerleştirdim (1 makinalık eşya kaldı), hastanede ikramlarla ilgili ufak detaylar kaldı. yine de hergün bi şeyler çıkıyo. aman zamanında gelsinler de sağ salim, her şey olur. benim de cinsiyet erkek.