Anammm vayyy evett eslemin annesi:) hosuma gitti sagol

bayagi iyi biliyormussun beni hemde

evet 24 saat los bir isikta bebek ve anne ayni odada kaliomus.24 h rooming in denilen bi sistemmis ve almanyada cocuk canlisi (turkcesini tam bulamadim:) ) hastanelerde varmis.munihtede sadece benim dogum yapacagim hastane oyleymis.ayrica cocuk klinigi felan varmis onlar hep arti puan tabi bizim icin..bebegimiz dogacak babamiz gorecek biz odamiza yerlescez ve babamizi eve postalayacaklarmis:) anne ve bebek bu sekilde birbirlerine daha iyi alisiyormus sut geliomus rahim cabuk toparlaniyomus agrilar azaliomus dogum sonrasi depresyon en aza iniyomus cunku gelipte basinda ay cok buyuk ay cok kucuk ay gozunun ustunde kas var kasinin altinda goz var diyip annenin kafasini karistiran luzumsuz insanlar yok.. bebek soka ugramiyormus uyanir uyanmaz basinda on tane insan gormuyor yani

tabi yani basimizda dugmemiz olcak bastimmi ebeler yanimiza gelcek ilk alt degistirme emzirme vs. Konularinda bizi bilgilemdirceklermis.ayni hastanede dogum yapanlarla konustum herkes memnin bakalim biz napcaz hayirlisi diyip beklemekten baska care yok artik:) I