2014 Aralık Anneleri

Iyi geceler canim uyumayanlarda var yahuu.benim gevezelik had safhada:) hala oturmus meyve yiyorum su saatte bi yandanda laf yetistiriyorum herkese:)
Afiyet oksun canim.. Gunaydin:)Benn de tam herkes uyumuş ben de gidip yatayım demiştim herkes gelmiş:-) gece kuşu dolu burdaa:D

Benim deliligim Iste:) takiliyorum bu bebe iki saat sutum gelmezse ne yiyecek diye sorduk ebe dediki midesi daha cok kucuk o yuzden yemesede olur:) ac dururmu nasil aglar yavrumm..bes dakikadan sonra kesebilirler plasentayi..ama suda varmis anne ve bebgin kani birbirine uymuyosa ilk bi dk icinde kesilmesi lazimmis anneden bebege bebekten anneye kan alisverisini hemen kesmek gerekiuormus.bu yuzden bize 30. Haftada uyum testi yapildi cok sukir uyumluyuz biz birbirimize..yada mesela annede ciddi hastalik var kandan gecen felan o zamanda hemen kesiyolarmis riskleri azaltmak icin ama bi durum yoksa yinede hemen kesmesinler istedik..bi kitapta okumustum bebekime aciyom bazen.kitapta yaziyoduki dunyaya uzaydan bi yaratik gelse siz onu incelemezmisiniz? Bebegin dunyasi suan ana rahmi..doguyor ve bi anda baska dunyaya baska yaratiklarin icine geliyor soka ugramasi gayet normal yaziordu.mesela diomiski iki tane yuvarlak bisi var onlar oynuyor bunun adi goz bide duzenli olarak acilip kapaniyo felan agzi var icinde disler var hep oynuyo :)) anam dusununce ne garip iste bi bebek icin.bi cok sok sebebi var zaten bebek Iicin.bide pat diye plasenta kesilmesin dedik.zaten yabanci ulkelerde bazilari plasentanin kesilmesine karsi.plasenta dogumdan 30 dk yada 1 saat sonra doguyormus kendiliginden ve bebekle birlikte yasiyor yaklasik bir ay.internetten resimlere bakin ilgimc bisi.ben arastirmistim ama bakimi cok zor gelmisti bana.bi pamuklu torbanin icinde lavanta yapraklati ile bekletiyolar plasentayi ve kuruyor o kendi kendine bebekten ayriliyor.ama bebegin karninin hep acik olmasi lazim iste o kotu kisin usutebilir.yazin plasenta kokabilir felan..sonra vazgectim geri o fikirden..mesela bazilarida o kordonu saklatiyor kok hucre icin ama cok pahaliymis hastane yapmiyormus ozel firma ile anlasmamiz lazimmis.ona karar veremdik henuz.
Çok ilginç

canlaaaar üzerimden kocaman bi yük kalktı çook mutluyum :nazar::nazar::KK49::KK49:

bugün işten 14:00 gibi çıktım eşim annem kardeşim doğru Haşim İşcan'a .. hepsi yoruldu ben sanki hamiş diilmişim gibi o dükkandan bu dükkana deli gibi koşturdum resmen sonuç mamas papas urbo 2 ve cybex oto koltuk*ana kucağı:KK73::KK73:

http://www.mamasandpapas.com/product-signature-edition-atticus-urbo/1037t01w1/type-i/
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/cybex-aton-basic-ana-kucagi-oto-koltugu-94332514

yarın evde foto çekip atmaya çalışcam kızlaarr seviyorum siziiiii :KK36:
Güle güle saglikla kullanirsiniz insallah canim:)

Canım testlerin nasıl çıktı? Ben bugün yine tahlil yaptırdım. Çok yükselmiş maximun 35 olması gereken değer bende 580. Dahiliye doktoru hemen eğitim araştırma hastanesine gidip acilden giriş yapmamı söyledi. Jinekolog da bu hafta alırız bebekleri dedi :KK43: tabi ben çok üzüldüm ağladım.Sonra Ege üniversitesinde gastroentroloji uzmanı profesör var onun özeline gittik. O doktor bize korkulacak bişey yok bebekleri etkilemez dedi erken alınmasıda gerek yok dedi. Kafam allak bullak oldu. Perşembe tekrar gidicez sonra kendi doktorumla konuşucam. Bu arada bende kaşıntıdan uyuyamıyorum :KK43:
Geçmiş olsun canim ya kiyamamm... Ya sakin uzulmee insallah doğru çıkar bir yol bulursunuz...

babylove babylove sana da çok geçmiş olsun canim ben konuyu biraz kacirmisim sanirim sonuçlardan bizi de haberdar et....

Evet canım. Alt ast yüksek
Bu onemli bi durum cnm uc tane doktora gozukmdden karar verme tamam bebekler cok sukur kendini kurtardi ama olsun ne kadsr cok anne karninda o kadar iyi...moralini bozma vardir herseyde bir hayir bak ne gusel en azindan sebebini biliyorsun erken teshisle kurtulacaksiniz insallah hep boyle dusun.egitim arastirma ve universite hastanelerindeki profesorlere danis..kendi doktorunuda atlama tabi..stres yaptigin surece daha kotu olursun.ilk anne sen olacaksin bunu dusun bebislerinin sicakligini ilk sen hissedeceksin oyle dusun..allah yardimciniz olsun bol bol saglik dilerim sizlere..I

Bu onemli bi durum cnm uc tane doktora gozukmdden karar verme tamam bebekler cok sukur kendini kurtardi ama olsun ne kadsr cok anne karninda o kadar iyi...moralini bozma vardir herseyde bir hayir bak ne gusel en azindan sebebini biliyorsun erken teshisle kurtulacaksiniz insallah hep boyle dusun.egitim arastirma ve universite hastanelerindeki profesorlere danis..kendi doktorunuda atlama tabi..stres yaptigin surece daha kotu olursun.ilk anne sen olacaksin bunu dusun bebislerinin sicakligini ilk sen hissedeceksin oyle dusun..allah yardimciniz olsun bol bol saglik dilerim sizlere..I
Sağol canım. Perşembe günü Ege üniversitesi ne gidicez o gün başka bir kadın doğum doktoruna görünmek istiyorum.Oturduğumuz ilçedeki doktorlar çok korkuttu bizi. Ama profesör de çok rahat konuştu.Bebeklerin miyadı dolana kadar alınmasına gerek yok dedi. İnşallah hakkımızda hayırlısı ne ise o olur canım

Off artik gece olmasin istiyorum, gece oluyor benim kasintilar ve iki anmalar basliyor birde ellerim ayaklarim davul gibi resmen sistim kizlar. Alyansim bile serce parmagima zor giriyor artik dusunun yani. Leyene soguk su koyup bekleticem biraz insallah ii gelir:KK43:(
Gecmis olsun canim ha gayret az kaldi..odemler gecici ama rahatsiz ediyormus tabi..sorunlar artmaya basladi topikte Iki hafta sonra neler olur allah bilir:) hepimiz bu yollardan gececegiz :) saglikli gunler ;)

[QUOTEbne, post: 37523223, member: 594129"]Sağol canım. Perşembe günü Ege üniversitesi ne gidicez o gün başka bir kadın doğum doktoruna görünmek istiyorum.Oturduğumuz ilçedeki doktorlar çok korkuttu bizi. Ama profesör de çok rahat konuştu.Bebeklerin miyadı dolana kadar alınmasına gerek yok dedi. İnşallah hakkımızda hayırlısı ne ise o olur canım[/QUOTE]
Senin bebislerin miyadi iki hafta sonra doluyor zaten.diger doktorda almamiz gerek demis..zaten sen ikiz annesisin senin dogumun 37 den sinra olmasi mucize olur.sen hazir bekle bi iki haftaya kavusursun yavrularina.onlar zarar gormeden alinsin anne karnindan sanada ilac takviyesi yapip hemen halledilir olay kafana takma.stres bi cok seyi etkiliyor dikkat et..hayirlisi de allahim sana teslim oldum bizim yanimizdasin bunu biliyorum icime gerahlik ver de bol bol dualar oku...

[QUOTEbne, post: 37523223, member: 594129"]Sağol canım. Perşembe günü Ege üniversitesi ne gidicez o gün başka bir kadın doğum doktoruna görünmek istiyorum.Oturduğumuz ilçedeki doktorlar çok korkuttu bizi. Ama profesör de çok rahat konuştu.Bebeklerin miyadı dolana kadar alınmasına gerek yok dedi. İnşallah hakkımızda hayırlısı ne ise o olur canım
Senin bebislerin miyadi iki hafta sonra doluyor zaten.diger doktorda almamiz gerek demis..zaten sen ikiz annesisin senin dogumun 37 den sinra olmasi mucize olur.sen hazir bekle bi iki haftaya kavusursun yavrularina.onlar zarar gormeden alinsin anne karnindan sanada ilac takviyesi yapip hemen halledilir olay kafana takma.stres bi cok seyi etkiliyor dikkat et..hayirlisi de allahim sana teslim oldum bizim yanimizdasin bunu biliyorum icime gerahlik ver de bol bol dualar oku...[/QUOTE]
Evet canım zaten en fazla 37 haftaya kadar dururlar. Rabbime emanetiz artık o ne isterse o olacak. Bizde bol bol dua edicez..

günaydın kızlar,
Dünden beri yazdıklarınızı okuyorum ama cepten girdiğim için cevap yazamıyorum.
babylove babylove geçmiş olsun canım bütün vücutta mı var kaşıntı? Kolonyadan tedirgin oluyorum demişsin de istersen bebe kolonyası kullan veya dolaba küçük bi şişe su koy soğuk soğuk pres yap. Ben öyle yapıyorum. İnşallah geçer
doubleanne doubleanne Allah yardımcın olsun canım, sağ salim kucağına alırsın şnşallah kuzucukları :)

Biz de dün yine annemle kızılayın taşlarını ağlattık, son alışverişlerimizi yaptık geldik. Çarşı alışverişimiz bitti çok şükür eksiğimiz kalmadı. Gecelik, çamaşır vs kendi eksiklerimi de tamamladım.

Bu arada bebişlerin havlu içine koymak için kumaşlardan bahsetmişsiniz. raziyesilyayla raziyesilyayla canım hiç bir şey bulamazsan beyaz bir tülbentin varsa onu kullan, zaten mermerşah kumaş dediğimiz de tülbent kumaşı.

mutlaka vardır canım öyle çok zor bulunan bi kumaş türü değilki ben hiç beceremem diye kayınvalideme attım topu.
havlu setimizde bu annem hamileliğimin ilk başında almıştı. daha yıkamadım kutusunda duruyor. bunlarda hastane çantam, hastanede giyeceğim pofuduk terlikler ve havlu setimiz.
Cnm terlikleri nerden aldinnnnn

Bak super oldu su fikir.ben bunu nasil dusunemedim yaaa.ben bebegin poposunu her aksam uzun uykusuna yatinca yikamayi dusunuyorum.hem bu sekilde bezi cabuk birakirmis hemde rahat uyurmus hemde taharet meselesine (afedersiniz) daha rahat alisirmis..varsayki yikadim totoyu neyle kurulucam dimi?? Popo icin ayri havlu alsam olmazmikiii??bu kumastan bulmak zor olabilir adi ne olaki bunun yani almancasi pof pofff

canım müslin bezler kullanabilirsin. cuski marka bakabilirsin ben aldım. kundak, puset örtüsü, kurulama bezi gibi bi çok kullanım alanı var. benimkini alta ekliyorum.

Canım bana da terlikin markasını söyler misin

lcw. ben de kremini aldım, çok güzel.

hımm mamaspapas araba guzel ben de sola2 modelini cok begenmiştim. ama hrseyin bir arada oldugu hem daha hafif hem kullanıslı her yasına hitap edebilecek bir araba buldum. cok araştırdım. inşallah iyi olur. Casaul cadiilac air modeli . anakucagı portbebe olabilen aparatı ve normal koltuk da olabiliyor. sepeti geniş. tekerlekler şişme. şık.

hayırlı olsun inşallah.

arabalarımız aynıymış :)

Sağol canım Allah razı olsun Afiyet olsun sizrde

geçmiş olsun, Allah kolaylık versin canım. bebeklerine sağ salim kavuşursun inşallah merak etme

Eklentiler

• cuski.webp
    cuski.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 131
Back
X