2014 Aralık Anneleri

canım çantan efsane ya çok begendim kodu ne bana yazar mısın bI de nerden aldın .. bi de terliklerinde çok şık hepsini güle güle kullan canımm ama çanta beni benden aldı hem sade hem pembe bundan istiorum yaa
Canim bu cantayi gordugune en cok sen sevindin sanorim:) sendin dimi yana done canta arayip bulamayan:) bak seninde istedigin olacak ha gayret ;) saka bi yana bende bittim ahanda benimkini kullanmadan gonlum gectimi ne? I

Anammm hepsi harika hele canta bir numaraaa renk super tam benlik cirt cirt:) terliklerde bayagi sade ama sik.birisi yazmisti ya bi kadin sanci cekisiyomus koridorda ayaginda suslu suslu o terlikler hic uygun gozukmuyomus bende o yuzden pek abartmadim susunu pusunu ama hakkatten aglancak durumumuz icin bile suslenmeyi bilioz biz hanimlarr:) I

canım o süslü terlikler bana göre değil herkesin tarzı zevki ama benim için rahatlık daha önemli o terlikleri tabanı çok inceymiş ben donarım o terliklerle bana kalsa evdeki simpsonlı panduflarımı götürücem ama annem zor olur hastanede kızım dedi vazgeçtim ama sabahlığımı görmeniz lazım geçen yıl kışın eşim hediye almıştı kış boyu yıkadım yıkadım giydim şimdi hastaneyede götürücem kısmetse.
http://www.oysho.com/tr/en/garments...be-c1196648p4282162.html?typeCategory=1196651

canım kışın sizin oralar eğer çok soğuk oluyosa ve oyshonun mağazası varsa kesinlikle al derim benim gibi titrek biriysen üzerinden çıkarmazsın :KK49:

Aaaaa manyakmi ne onami kalmis nasil doguracagin? Herkes bi triplerde yahu.. catir catirda dogurcam deseydin sen hamilesin bilmiyormu acaba yaptigi meslegin farkindami degil nedir? Bazi hemcinslerimizin burnu cok havalarda oliyor yaaa kariyer yapti diye...sonucta senin sikintin var o anda korkunda olur kasilmanda olur...rahatlatcak konuscak sevcek espri yapcak ne diye hasta psikolojisi dersi gordu acep? Kesin notu 1 dir :) aklina getirme bosver luzumsuz insan dolu etrafta..cok kolaydi sanki dogirmakta bide dalga gecmis.. allah anlayissiz vicdansiz Iinsanlarin eline dusurmesin insallah
gerçekten o sancıyla gidip birde üstüne böyle bir muayene ile bu muamele beni mahvetti :( çıkınca sarıldım kocama ağladım ben bu çocuğu doğuramayacağım diye bende zaten ilk hamilelik olmasından dolayı 2-3 haftadır bi doğum korkusu başladı. Allah'ım hepimizi kurtarsın bu hastane muhabbetlerinden sağlıklıca alalım bebeklerimizi kucağımıza. Sen demek sürekli oluyorsun çatı muayenesi. Açılma olmamasına rağmen bu kadar rahat geçiyorsa sanada maşallah ben dayanamadım şahsen :(

off geçmiş olsun o zaman. bilemedim ya acılmadıysa acılmamıstır ittirince noluyosa. ben rahim filmi cektirmiştim ondan daha mı acı bişi
Yok canim yaaa bildigin Iliski gibi bisi once elinin bi kac parmagini biraz sokuyor sonrada seni uyariyor kendini rahat birak nefes al die az daha ileri goturup bakiyor o kadar.bi dk lik bi is...hatta normalde ben alti ayda bir rutin komtrollerde gidince doktor icime bi alet sokup ornek aliyordu..bildigin kocaman metalden makass gibi bisi.sivi ornegi alip suya koyup sonuc beklior.hamilelikte bunu elle yapiyor o aleti sokmadan aman ne bilem benmi garibimkiii.ben bisi hissrtmiom ama doktorda duyarli olmali yaniiii

off geçmiş olsun o zaman. bilemedim ya acılmadıysa acılmamıstır ittirince noluyosa. ben rahim filmi cektirmiştim ondan daha mı acı bişi
benim hemşireler tam vicdansızdı. Rahim filmi çektirmedim hiç ama benim canım çok acıdı. işte gözüyle anlamıyorlarmış. bebeğin kafa ne kadar yaklaşmış kanalda ona bakıyorlarmış.

canım çantan efsane ya çok begendim kodu ne bana yazar mısın bi de nerden aldın .. bi de terliklerinde çok şık hepsini güle güle kullan canımm ama çanta beni benden aldı hem sade hem pembe bundan istiorum yaa
canım aslında pembe bu sert valizlerden alıcaktım ama eşimle konuştuk sonradan biyere gittiğinde valizle gidemezsin ama spor çantası çok rahat olur senin için dedi. gittim bunu aldım oğlum olucak aslında ama annesi seviyo böyle renkli şeyleri oda alışır :anneadayı: canım istanbulda yaşayanlar varsa bahçelievlerdeki sportive mağazasından aldım.156 tlydi. geçen hafta aldım daha. aslında takım kol çantası bulsaydım onuda alıcaktım şimdi gözüme şöyle kullanışlı bi kol çantası çarparsa alıcam hiç o anne bebek çantalarına para vermeyi düşünmüyorum. onun yerine hem adidastan güzel bi kol çantası alıcam. sonra bide pazardan çakma l.vuitton alıcam. biri spor biri klasik. anne bebek çantalarını sevmiyorum isterse uçak olup uçsun :KK47:

o makasları ben 17 yasımda bir muayenehande kullanıldıgını gormustum o nedir oyle ya. benim gittigim hastanede o simir midir ne ornegi alıyor onu bildigin pamuk cubugu gibi bişeyle alıyorlar makas felan gorsem dişci kol
tugundan kactıgım gibi kacabilirdim yani. bilemedim. benim için en acı sey rahim filmi olayı herkes meger narkoz alıp yaptırıyomus ben oyle kendi basıma gitmiştim yaptırmıstım. cok ilginc ordan da işe gittim. acı cekmedim mi nasıl cektim anlatamam. neyse ya icim acaip oldu bu konuyu kapatayımiyi guzel seyler dusunelim

yok
Yok canim yaaa bildigin Iliski gibi bisi once elinin bi kac parmagini biraz sokuyor sonrada seni uyariyor kendini rahat birak nefes al die az daha ileri goturup bakiyor o kadar.bi dk lik bi is...hatta normalde ben alti ayda bir rutin komtrollerde gidince doktor icime bi alet sokup ornek aliyordu..bildigin kocaman metalden makass gibi bisi.sivi ornegi alip suya koyup sonuc beklior.hamilelikte bunu elle yapiyor o aleti sokmadan aman ne bilem benmi garibimkiii.ben bisi hissrtmiom ama doktorda duyarli olmali yaniiii
yok seni,n doktorun alıştıra alıştıra yapmış muayeneyi bunlar geldi çat diye köküne kadar soktular demek ki bana gelenler sorunluydu :(

Off artik gece olmasin istiyorum, gece oluyor benim kasintilar ve yanmalar basliyor birde ellerim ayaklarim davul gibi resmen sistim kizlar. Alyansim bile serce parmagima zor giriyor artik dusunun yani. Leyene soguk su koyup bekleticem biraz insallah ii gelir:KK43:(

o makasları ben 17 yasımda bir muayenehande kullanıldıgını gormustum o nedir oyle ya. benim gittigim hastanede o simir midir ne ornegi alıyor onu bildigin pamuk cubugu gibi bişeyle alıyorlar makas felan gorsem dişci kol
tugundan kactıgım gibi kacabilirdim yani. bilemedim. benim için en acı sey rahim filmi olayı herkes meger narkoz alıp yaptırıyomus ben oyle kendi basıma gitmiştim yaptırmıstım. cok ilginc ordan da işe gittim. acı cekmedim mi nasıl cektim anlatamam. neyse ya icim acaip oldu bu konuyu kapatayımiyi guzel seyler dusunelim
haklısın sanırım şuan yapabileceğimiz en iyi şey kendimizi motive etmek doğurmamak gibi bir ihtimalimiz olmadığına göre güzel tarafından bakmak lazım :)

Bu arada benim doktorum decaviti son aylarda kesti ama yine de receteme yazıyor alıp stokluyorum kendi önerdi, doğumdan sonra decavit içmek gerekiyormus ama sigorta odemiyormus şimdiden alıyorum ben bilginiz olsun kızlar

Canim artik decavit icsek de bebege yaramiyor mu yani? Eger oyleyse ben de alip dogumdan sonra icerim. Peki kan ilaci??

canım o süslü terlikler bana göre değil herkesin tarzı zevki ama benim için rahatlık diha önemli o terlikleri tabanı çok inceymiş ben donarım o terliklerle bana kalsa evdeki simpsonlı panduflarımı götürücem ama annem zor olur hastanede kızım dedi vazgeçtim ama sabahlığımı görmeniz lazım geçen yıl kışın eşim hediye almıştı kış boyu yıkadım yıkadım giydim şimdi hastaneyede götürücem kısmetse.
http://www.oysho.com/tr/en/garments...be-c1196648p4282162.html?typeCategory=1196651

canım kışın sizin oralar eğer çok soğuk oluyosa ve oyshonun mağazası varsa kesinlikle al derim benim gibi titrek biriysen üzerinden çıkarmazsın :KK49:
Tabi panduflarA bende bayiliyorum ama onu giymek Icin ayaga gecirmek lazim egil dogrul falan derken zor olur annen hakli.bende gecen yil iki tane eskittim onlardan yika yika eskidi zavallilar.burada oysho yok ama benim ic camasiri markamda bunlara benzer cok cici seyler var..ben bi gecelik aldim uzun bide pijama takimi..geceligim sabahlikli ve gerekirse pijamanin uzerinede onu giyinirim dedim koridorlarda felan.aannem gecelik takimimi turkiyeden yolladi..bidaha buradan ayri sabahlikta almadim..bide hastanelerde bebek odalari yok burada bebek hep anne yaninda o yuzden odalar sicak oliyormus :) bi kere acile gitmistim de o kata ciktik doktor bekledik ama nasil terliyor insan o sicakta olduydum yaa..sen gule gule giyin cnm.

gerçekten o sancıyla gidip birde üstüne böyle bir muayene ile bu muamele beni mahvetti :KK43: çıkınca sarıldım kocama ağladım ben bu çocuğu doğuramayacağım diye bende zaten ilk hamilelik olmasından dolayı 2-3 haftadır bi doğum korkusu başladı. Allah'ım hepimizi kurtarsın bu hastane muhabbetlerinden sağlıklıca alalım bebeklerimizi kucağımıza. Sen demek sürekli oluyorsun çatı muayenesi. Açılma olmamasına rağmen bu kadar rahat geçiyorsa sanada maşallah ben dayanamadım şahsen :KK43:
Benimde Ilk bebis korkma arkadasim.bu bebek icimizden oyle boyle elbet cikacak ne kadar sakin olursak o kadar kolay dogururuz..ben hIc dusunmuyom o anlari elbet zor olacak ana olmak kolaymi? Hic oyle doguramiycam diyede dusunme rabbim yanimizda sonucta bi can getirirken dunyaya bizi yanliz birakmazlar melekler..benimkinin rahatligi doktordan bence yani seninkinin kotu gecmesinin sebebi o bayan bence.cunku iliskiden az daha zor bisi o kadarda acimamasi lazim..bide bunu diyen benim yani benim evliligimin ilk gunleri zor gecti ona ragmen boyle diyosam..basrcaz hepimizde bi aya bebisler baslicak gelmeye:) yumuk yumuk elleri kiraz dudaklari tontis yanaklari ve I.

Tabi panduflarA bende bayiliyorum ama onu giymek Icin ayaga gecirmek lazim egil dogrul falan derken zor olur annen hakli.bende gecen yil iki tane eskittim onlardan yika yika eskidi zavallilar.burada oysho yok ama benim ic camasiri markamda bunlara benzer cok cici seyler var..ben bi gecelik aldim uzun bide pijama takimi..geceligim sabahlikli ve gerekirse pijamanin uzerinede onu giyinirim dedim koridorlarda felan.aannem gecelik takimimi turkiyeden yolladi..bidaha buradan ayri sabahlikta almadim..bide hastanelerde bebek odalari yok burada bebek hep anne yaninda o yuzden odalar sicak oliyormus :) bi kere acile gitmistim de o kata ciktik doktor bekledik ama nasil terliyor insan o sicakta olduydum yaa..sen gule gule giyin cnm.

vallai 2-3 gündür istanbulda hava fena soğudu kombiyi açtım dünden beri bu sabahlığımda çıktı piyasaya şimdilik yıkadım kaldırdım.1 gecelik 1 pijama takımı yeter bencede hastane için benim arkadaşım ağustos ayında doğum yaptı 1 gün kaldı hastanede hemde sezaryandı çok afedersin gazını çıkartıp tuvalete çıkabiliyosan 1 gündede çıkartıyolarmış öyle demişti arkadaşım bana. tabi bizim durum belli değil ama bende 2 takım pijama 1 tane gecelik koydum. 6tane büyük çamaşır 2 emzirme sütyeni 2 tanede çorap koydum kendime havlu falan filan olaylarını bi hastaneye sorucam öyle koyucam cumartesi kesinleşir benim çanta düzeni. hastanenin istemediği bişiyi koymıcam çünkü zaten eve 15dk mesafede çok gerekli bişi olursa eşim gider alır.

canım aslında pembe bu sert valizlerden alıcaktım ama eşimle konuştuk sonradan biyere gittiğinde valizle gidemezsin ama spor çantası çok rahat olur senin için dedi. gittim bunu aldım oğlum olucak aslında ama annesi seviyo böyle renkli şeyleri oda alışır :anneadayı: canım istanbulda yaşayanlar varsa bahçelievlerdeki sportive mağazasından aldım.156 tlydi. geçen hafta aldım daha. aslında takım kol çantası bulsaydım onuda alıcaktım şimdi gözüme şöyle kullanışlı bi kol çantası çarparsa alıcam hiç o anne bebek çantalarına para vermeyi düşünmüyorum. onun yerine hem adidastan güzel bi kol çantası alıcam. sonra bide pazardan çakma l.vuitton alıcam. biri spor biri klasik. anne bebek çantalarını sevmiyorum isterse uçak olup uçsun :KK47:

Canım bana da terlikin markasını söyler misin

canlaaaar üzerimden kocaman bi yük kalktı çook mutluyum :nazar::nazar::KK49::KK49:

bugün işten 14:00 gibi çıktım eşim annem kardeşim doğru Haşim İşcan'a .. hepsi yoruldu ben sanki hamiş diilmişim gibi o dükkandan bu dükkana deli gibi koşturdum resmen sonuç mamas papas urbo 2 ve cybex oto koltuk*ana kucağı:KK73::KK73:

http://www.mamasandpapas.com/product-signature-edition-atticus-urbo/1037t01w1/type-i/
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/cybex-aton-basic-ana-kucagi-oto-koltugu-94332514

yarın evde foto çekip atmaya çalışcam kızlaarr seviyorum siziiiii :KK36:

vallai 2-3 gündür istanbulda hava fena soğudu kombiyi açtım düniyi en beri bu sabahlığımda çıktı piyasaya şimdilik yıkadım kaldırdım.1 gecelik 1 pijama takımı yeter bencede hastane için benim arkadaşım ağustos ayında doğum yaptı 1 gün kaldı hastanede hemde sezaryandı çok afedersin gazını çıkartıp tuvalete çıkabiliyosan 1 gündede çıkartıyolarmış öyle demişti arkadaşım bana. tabi bizim durum belli değil ama bende 2 takım pijama 1 tane gecelik koydum. 6tane büyük çamaşır 2 emzirme sütyeni 2 tanede çorap koydum kendime havlu falan filan olaylarını bi hastaneye sorucam öyle koyucam cumartesi kesinleşir benim çanta düzeni. hastanenin istemediği bişiyi koymıcam çünkü zaten eve 15dk mesafede çok gerekli bişi olursa eşim gider alır.
Aynen oyle doldurmaya luzum yok.ama burada normal dogumda minumum 3 gun sezeryanda 7 gun kaliyorsun..sonra kendini iyi hissedersen bebegin tum muayeneleri yapilip eve cikiyorsun..sure farkli yani en az uc gun kalcaz o bi kesin:) buralarda buzzz gibi tum petekleri yaktik battaniyenin altinda yumuluyom oyle:) I

Canim bu cantayi gordugune en cok sen sevindin sanorim:) sendin dimi yana done canta arayip bulamayan:) bak seninde istedigin olacak ha gayret :KK66: saka bi yana bende bittim ahanda benimkini kullanmadan gonlum gectimi ne? I

canım sorma ya bişey sinmio içime çanta konusunda arabada da öle oldu girmediğimiz yer kalmadı .. satıcılarla papaz oldum yeri geldi uğraştırıp uzun uzun almadan çıktık ama napiim içime sinmesi gerek çok şükür araba halloldu çanta da olur ins :KK51:

Canim artik decavit icsek de bebege yaramiyor mu yani? Eger oyleyse ben de alip dogumdan sonra icerim. Peki kan ilaci??
Bana doktorum vitaminler bebeği sisiriyor bundan dolayı çok ?kullanmani istemiyorum diyip kesmişti 2 ay'önce

Su an demir, magnezyum, omega ve kalsiyum kullaniyorum
Omega ve kalsiyum dönüşümlü biri bigun diğeri bigun

Back
X