2014 Aralık Anneleri

Hamile kalmadan önce 70 kgdum.simdide uzun zamandır 81 kgda takildim kaldik çok şükür oglusum ilerliyor ama ben duraklama donemine girdim ekmek tuketmiyorum tuz seker tuketmiyorum sanırım bunlada alakası var. suyumda fazlalik ciktigi icin doktor yasakladi gerçi yinede deli gibi meyve yiyorum ama varmi benim gibi bu ara kilo alimi duran?

Benimde durdu canım. toplamda 9 kilo aldım. ama nerdeyse 1-1,5 aydır hep 9 kilodayım. ama benimde suyum fazlaydı. banada beyaz ekmeği kes. fast food yeme dedi. işte abur cubur hiç tüketmedim. durdu şuanda. suyumda normale dönmüş.

nihayet geçmişi okumayı bitirdim bugünn tek tekk inceleyerek okuduğum için bende hala çalışıyorum kızlar bu haftayı saymazsak daha 3 haftam var izne çıkmama ama nasıl geçer o zmana kadar doğururuz gibi geliyo valla ya benimde bi tek hastane çantam kaldı bi hazırlasaydım hayırlısıyla onuda ii olacaktı oh maşallah iki doğumumuz olmuş bende ok ağırlaştım kendimi kötü hissediyorum artıkın hiç bişeye elim ayağım kalkmıyo nolcak bizim bu halimiz bende ofisteki işleri toparlamaya çalıştığım için yoğunluk yaşıyorumm malum devredicez artıkınn arkamda bişi kalmasın istiyorumm daha kısa zamanlarla takip edicem sanırım artık o uzun geçmiş bitti :)

Kızlar. Kasım başlığından size aynen iletiyorum:

"Canım bebeğin dönmemesi neredeyse 15 gün öncesinden alınmasını gerektirmez. Birçok bebek sancılarla beraber doğum pozisyonuna geçebiliyor. Bebeğin dönmesi için bazı hareketler var internette biraz araştırma yapabilirsin. Ayrıca inşikak suresi okuyup secde edersen de dönüyormuş bebek. Ayrıca bebekle konuşmakta faydalı olabiliyormuş"

ilginç şeyler yazmışlar. ayy korkuyom ben oraya girmeye bazen bakmadan da edemiyorum . :KK57:

nihayet geçmişi okumayı bitirdim bugünn tek tekk inceleyerek okuduğum için bende hala çalışıyorum kızlar bu haftayı saymazsak daha 3 haftam var izne çıkmama ama nasıl geçer o zmana kadar doğururuz gibi geliyo valla ya benimde bi tek hastane çantam kaldı bi hazırlasaydım hayırlısıyla onuda ii olacaktı oh maşallah iki doğumumuz olmuş bende ok ağırlaştım kendimi kötü hissediyorum artıkın hiç bişeye elim ayağım kalkmıyo nolcak bizim bu halimiz bende ofisteki işleri toparlamaya çalıştığım için yoğunluk yaşıyorumm malum devredicez artıkınn arkamda bişi kalmasın istiyorumm daha kısa zamanlarla takip edicem sanırım artık o uzun geçmiş bitti :)

ben de çalışabilir raporumu cumhuriyet bayramına denk gelmesi nedeniyle 2 gun erken aldım 27 sinde. 32 nin içindeyken yani bitmeden.
şimdi ben neye göre hesaplanacağım dogum iznim ne zaman baslamıs olacak. 21 ine kadar devam edeyim diye hedef koydum. ama bu da gerçekte 3 haftayı doldurdugum tarih ama doktorun calısabilir verdiği tariihe göre nerdeyse 5 gun sonrası.

Selam kızlar bu da Ben ve koca gobisim
Sadece 11 kg aldım ama baya büyük duruyor karnım
Başlangıç kg benim de fazlaydı 72 idim şimdi 83üm, bakalım kacla tamamlicaz

Hamile kalmadan önce 70 kgdum.simdide uzun zamandır 81 kgda takildim kaldik çok şükür oglusum ilerliyor ama ben duraklama donemine girdim ekmek tuketmiyorum tuz seker tuketmiyorum sanırım bunlada alakası var. suyumda fazlalik ciktigi icin doktor yasakladi gerçi yinede deli gibi meyve yiyorum ama varmi benim gibi bu ara kilo alimi duran?

ayy ben çok almışım o zaman bende 70 kilo ile hamile kaldım ama 88 kiloyum şimcikkk :( bebekte benim gibi daha şimdiden 3,500 kilo zaten :)

ben de çalışabilir raporumu cumhuriyet bayramına denk gelmesi nedeniyle 2 gun erken aldım 27 sinde. 32 nin içindeyken yani bitmeden.
şimdi ben neye göre hesaplanacağım dogum iznim ne zaman baslamıs olacak. 21 ine kadar devam edeyim diye hedef koydum. ama bu da gerçekte 3 haftayı doldurdugum tarih ama doktorun calısabilir verdiği tariihe göre nerdeyse 5 gun sonrası.
bende 32+2de aldım canım ama o pek farketmiyor diye biliyprum önemli olan çalışamaz raporunun tarihi o tarihten sonra 16 hafta sayılıyor çünkü eğer 32de çalaışamaz alıcaksan tarih önemli çalışabilir alıcaksan mühim değil hak kaybı olmuyo ama tabi yinede yanlışım varsa düzeltin annişlerr

Ben 6. Ayda hiç kg almadım canım, bebek düzenli almıştı. Doktora normal mi diye sordum, sağlıklı beslendiğini dusunuyorsan normaldir demişti. 7. Ayda tatil, kurban vs derken 4 kg aldım. Doktorum dikkat et 4 4 alma kalan aylarda dedi
canim suan 35 haftanın icindeyim eger su durumu böyle devam ederse zaten bu sekilde beslenmeye devam edicem insallah cok abarti kilo almam max hedef 15ti. bakalim daha vakitte var.

Benimde durdu canım. toplamda 9 kilo aldım. ama nerdeyse 1-1,5 aydır hep 9 kilodayım. ama benimde suyum fazlaydı. banada beyaz ekmeği kes. fast food yeme dedi. işte abur cubur hiç tüketmedim. durdu şuanda. suyumda normale dönmüş.
ayy inşallah benimde normale döner canim nerdeyse 5 haftadir bu sekilde allahtan cok riskli durumda degiliz cok şükür bakalim 2 hafta daha dayan oglum diyorum su fazlaligi erken doguma.yol aciyomus. 37 hftaya gelsem icim rahatliycak.

bende 32+2de aldım canım ama o pek farketmiyor diye biliyprum önemli olan çalışamaz raporunun tarihi o tarihten sonra 16 hafta sayılıyor çünkü eğer 32de çalaışamaz alıcaksan tarih önemli çalışabilir alıcaksan mühim değil hak kaybı olmuyo ama tabi yinede yanlışım varsa düzeltin annişlerr

iyi de 32. haftadan sonra 16 sayacak erkenden saymış olacak bu durumda aslında. erken aldıgım icin. 2 gun hesabı yaptım.
neyse ya ne yapalım

hangi şehirdesin bilemem ama ankaradaysanız halı malı vermeyinnn derim.. 10gün oldu gelecek bebeğe dair hiç bişey yapamadım daha bakalım 1 haftada halletmem gerek
Evet Ankaradayim ama mecbur vericem artık. Kurutma odaları falan oluyomus netten araştırdıgim kadariyla. Bir de badana yapılacak. En iyisi ben anneme yerleseyim o_O

Evet Ankaradayim ama mecbur vericem artık. Kurutma odaları falan oluyomus netten araştırdıgim kadariyla. Bir de badana yapılacak. En iyisi ben anneme yerleseyim o_O
gerçi bu hafta sıcak olacak havalar sözde.. ben geçen haftadan verince çile çektim... arıyoz hala nemli getiremeyiz diyolarrr bakalım ne olacak... erkenden evr hallet bacımm çok geciktirmeee artık.. aramızda pek gün farkı yokmuşşş takviminden öyle gözüküyorr

Kızlar şimdi gittigidiyor dan kurabiye malzemelerine baktım. 3 4 renk, 3 adet kalip, harf şablonu ve 100 lu poşet 27 lira tutuyo. Gayet iyi değil mi? :) buradaki paylaşımlari gördükten sonra bir de diyorum ki kurabiye yerine kolonyalı şişe de çok güzel... ya ben bir terazi burcuyum yapılır mı bana bu

gerçi bu hafta sıcak olacak havalar sözde.. ben geçen haftadan verince çile çektim... arıyoz hala nemli getiremeyiz diyolarrr bakalım ne olacak... erkenden evr hallet bacımm çok geciktirmeee artık.. aramızda pek gün farkı yokmuşşş takviminden öyle gözüküyorr
Evet bu hafta pastırma sıcaklari olacak diyorlar ona güveniyorum. Bir an önce bitirmem lazım. Evin işi bitse bebisin ihtiyaçlarını hemen hazırlarım gibi geliyo.

Arkadaşlar mevlutte hastanede cikolata ya da lokum tutmak için evimdeki bu tepsiyi susledim nasil olmuş :)

Eklentiler

• 20141103_171948.webp
    20141103_171948.webp
    313,4 KB · Görüntüleme: 109
hastaneye ya kimse gelmezse :KK61: bosuna mı gidecek herşey . ceyizimi o kadar astım pek gelen olmamıstı. cekirdek aileyiz biz :KK34:

Kızlar şimdi gittigidiyor dan kurabiye malzemelerine baktım. 3 4 renk, 3 adet kalip, harf şablonu ve 100 lu poşet 27 lira tutuyo. Gayet iyi değil mi? :) buradaki paylaşımlari gördükten sonra bir de diyorum ki kurabiye yerine kolonyalı şişe de çok güzel... ya ben bir terazi burcuyum yapılır mı bana bu
bende gitti gidiyoru talan ettim adeta hangi kullanıcıdan baktın 27 tl baya az tutmuş.. ben bir şeker hamuru başlangıç setini 30 tl te buldum linki atıverde alalım bende karar verdim yahuu herkes yapıyo ahhh o raziyesilyayla raziyesilyayla yokmu ahh

Benim bebe dilini cikarmis 4 boyutluda cok komik gamzesi olmus galiba ilk aylarda ayva bulup yedim sonra yumurtanin uclarinda cokuk kisimlari var ya haslaninca onlari secip secip yedim ko bana doktorlar beyazininyasaklamisti biotin i azaltiyomus diye. Simdi foolarda goruyorum gamzeyi ama su da var ki babasi da gamzeli

Back
X