• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

herzamanki gibi ilk beğeni benden... çok cici...bu çiçekleri hazır mı aldı bacım
evet canim hazir aldim lohusa tacima kullanmistim iki minik buket gibiydi hem taca hem tepsiye kullanabildim tesekkur ederimm :KK6:
hastaneye ya kimse gelmezse :KK61: bosuna mı gidecek herşey . ceyizimi o kadar astım pek gelen olmamıstı. cekirdek aileyiz biz :KK34:
illaki gelirler canim ya evet çok kişi gelmez hele normal dogum olursa zaten kalacagimiz 1 gun falan yani gelmek isteyenler eve gelirler 20 tane hediyelik gotursen yeter bende hevesle hazirliyorum hoş bir anı olsun fotoğraflar ini cekeyim hatira kalsin diyorum zaten çok kişinin de gelmesini istemem acikcasi doğumdan cikicaz yorgun olucaz sürekli gelen giden olsa ben sıkılırım acikcasi:KK48:

Kızlar şimdi gittigidiyor dan kurabiye malzemelerine baktım. 3 4 renk, 3 adet kalip, harf şablonu ve 100 lu poşet 27 lira tutuyo. Gayet iyi değil mi? :) buradaki paylaşımlari gördükten sonra bir de diyorum ki kurabiye yerine kolonyalı şişe de çok güzel... ya ben bir terazi burcuyum yapılır mı bana bu

canım bana şişe daha kalıcı geliyor , kurabiyeyi 11 tl ye yapanlar var maddi durumun yerindeyse ve zamanın varsa 2sini de yap içinde kalmasın derim

iş yerinde krize girdim az önce kızlar tatlı die öldümmmmmmmmm nese ki artık gidiyorum bugün yoğundu okuyamadım hiç geçmişi gıcık oldum öle acık kaldı arkada .. hepinizi çoook seviyoruz istanbuldakileeeeerrr buluşalım doğumdan soraa hepiniz benim bebeklerimsinizzz. bursadakileri kıskandım buluştular mı bilmiorum ama avrupa yakası olarak görüşebiliriz bebişlerimizle benceebugünleri yadederiz..

evet canim hazir aldim lohusa tacima kullanmistim iki minik buket gibiydi hem taca hem tepsiye kullanabildim tesekkur ederimm :KK6:
illaki gelirler canim ya evet çok kişi gelmez hele normal dogum olursa zaten kalacagimiz 1 gun falan yani gelmek isteyenler eve gelirler 20 tane hediyelik gotursen yeter bende hevesle hazirliyorum hoş bir anı olsun fotoğraflar ini cekeyim hatira kalsin diyorum zaten çok kişinin de gelmesini istemem acikcasi doğumdan cikicaz yorgun olucaz sürekli gelen giden olsa ben sıkılırım acikcasi:KK48:

haklısın işte yetiştirebilirsek yapalım hastaneye kim gelcek zaten maksat kendimiz mutlu olalım :D

canım eline sağlık harika olmuşş bende yapayımm tepsi de var çiçek dee fikrine bayıldımm ..
ayyy çok tesekkur ederimmmm tepsiyi sozumde eşim getirmişti çikolata tepsisiydi kulplarini ince kurdelayla sardim üstünü de elimdeki malzemelerle susledim canım çok zaman almaz begenmene sevindim :KK73:

bende gitti gidiyoru talan ettim adeta hangi kullanıcıdan baktın 27 tl baya az tutmuş.. ben bir şeker hamuru başlangıç setini 30 tl te buldum linki atıverde alalım bende karar verdim yahuu herkes yapıyo ahhh o @raziyesilyayla yokmu ahh
Linki Bu oluşturduğum sepetin https://www.gittigidiyor.com/sepetim
kartussepeti saticisinin ürünleri hepsi. Kargo tek olsun diye hepsine ondan baktım eksik bir şey yok sanırım o_O

canım bana şişe daha kalıcı geliyor , kurabiyeyi 11 tl ye yapanlar var maddi durumun yerindeyse ve zamanın varsa 2sini de yap içinde kalmasın derim
Arkadaşım ben de çok dağıtmak istemiyorum kendimi ama burda da görünce dediğin gibi içimde kalmasın istiyorum. Şişe ucuza ayarlarsam onu da yapabilirim. Madden çok açılamam 50 tl iyidir en fazla:110:

Kızlar bi tek camasirlarim kaldi
Ve ben camasir bulamiyorummm
Benim memisler kocaman olduuu
Emzirme sutyenleri guzel bulamadimm.
Atlet olarakra begenmedim benim memisleri tasimaz onlarrrr.
Yaaa fikir verin lutfenn su an 95 kullaniyom.
100 almaliyimm dusunun yaniii
Gobegime sarktilar inanin kii:KK61:

Arkadaslar hic sut iznini arastirdiniz mi? Ucretli izinden sonra geride kalan sut iznini topluca alip sonra ucretsiz izne cikmak mumkun mudur? Siz nasil planladiniz? Ya da daha once anne olan varsa onceki gebeliklerinizde ne yaptiniz?

hastaneye ya kimse gelmezse :KK61: bosuna mı gidecek herşey . ceyizimi o kadar astım pek gelen olmamıstı. cekirdek aileyiz biz :KK34:
Valla benimde burada kimsem yok olsa olsa eşimin bi kaç arkadaşı ama sırf kendimi ii hissetmek için yapıyorum :) kalanda eve gelenlerde verilir .. Ee iki mrmlekrtte de ayrı ayrı bebek Mevlüt'ü yapcaz oralara nasip olur .. Bende lavanta kesesi ve şeker kovası vericem hastaneye gelenlere .. Kimsede gelmezse verıruz hemşire ablalara , yardımcılara
Kızlar bi tek camasirlarim kaldi
Ve ben camasir bulamiyorummm
Benim memisler kocaman olduuu
Emzirme sutyenleri guzel bulamadimm.
Atlet olarakra begenmedim benim memisleri tasimaz onlarrrr.
Yaaa fikir verin lutfenn su an 95 kullaniyom.
100 almaliyimm dusunun yaniii
Gobegime sarktilar inanin kii:KK61:
Ahh bu memişler nolcak aynı dert bende de var begenenıyırum .. Su an kullandığın sutyenın bi numara üstünü al dıyorlsr tecrübeli annelerde yazarsa sevınırız
. Bayıldım cok güzeller ve de yaratıcı

Back
X