2014 Aralık Anneleri

Canim ben riskli gebelikte olduğum için takibimin yapıldığı yerde yani Ankara Üniversitesi cebecide doğum yapıcam Allah izin verirse. Oradaki ortam da hoşuma gitti açıkçası. Odaları 2 kişilik. Özel istersen 60 tl gibi bir rakamla tek başına odaya cikabiliyosun. Doktorlar da samimi ve artık arkadaş gibi :)
oo iymiş biliyom ordaki doktorlarıda... cem bey mi batuhan mı yoksa ;)
burnumu sokmadığım yer kalmadı ondan biliyom... riskli gebelik olunca sezeryanla alıyolar 37. haftada alırlarrr bebişi...

Saol canım evet sanırım şeker ama çok fena yapıyor beni. Öğlen ölçtüm 83 çıktı çok iyi ama şimdi yemekten sonra yine fenalaştım. Bayılacak gibiyim yine. Perşembe kontrolüm var soracağım doktoruma, olmazsa endokrine görüneyim diyorum ya, babam şeker hastası onun doktoruna bi danışayım :KK43:

Fasulye derken kuru fasulye mi acaba canım? Gerçi zaten tazeyi nereden bulacağız şimdi.
evet evet kuru fasulyeyi aşure için haşlıyoz ya onun suyuyla 5 adet danesinden yesin diyordu maranki bugün...
bu arada odanız da gelmiştir di mi?

evet evet kuru fasulyeyi aşure için haşlıyoz ya onun suyuyla 5 adet danesinden yesin diyordu maranki bugün...
bu arada odanız da gelmiştir di mi?

Onu hiç sorma, eşim de ben de izin aldık mobilya gelecek diye annemi de çağırdım kadın kalktı geldi. Öğlenden sonra gelmeyince aradık, bi aksilik oldu bugün getiremeyeceğiz dediler. İşte yarın getirelim falan dediler, eşim çok kızdı bağırdı çağırdı sonra ben yarın müsait değilim ne zaman istersem o zaman arayacağım siz de getireceksiniz dedi. Perşembe izin alabilirse o zaman çağıracak bakalım ya bi gelseydi şu mobilya hayırlısıyla

oo iymiş biliyom ordaki doktorlarıda... cem bey mi batuhan mı yoksa :KK66:
burnumu sokmadığım yer kalmadı ondan biliyom... riskli gebelik olunca sezeryanla alıyolar 37. haftada alırlarrr bebişi...
Oooo iyi takip etmişsin valla. Batuhan beydi benim doktorum ama daha sonra riskli de Tuncay Beyin kontrolünde oldum hep. Şu an için risk devam etmiyo ama benimki biraz özel durum bebeğin suyu bitme seviyesindeydi ve artık kaybediyoruz bitti dedikleri hafta suyum artmaya başladı herhangi bir sebep de bulunamadı. Risk doğumdan sonrasına bağlı şu an akciğerleri gerekli şekilde çalışacak mi bu önemli.. o yüzden hala riskli takipteyim ama doktorum normal yapıcaz doğumu dedi. Bekliyoruz :)

Canim ben riskli gebelikte olduğum için takibimin yapıldığı yerde yani Ankara Üniversitesi cebecide doğum yapıcam Allah izin verirse. Oradaki ortam da hoşuma gitti açıkçası. Odaları 2 kişilik. Özel istersen 60 tl gibi bir rakamla tek başına odaya cikabiliyosun. Doktorlar da samimi ve artık arkadaş gibi :)
. Memnun olmana cok sevindim canım hayırlısıyla atlatalım su doğumları inşsllah

Oooo iyi takip etmişsin valla. Batuhan beydi benim doktorum ama daha sonra riskli de Tuncay Beyin kontrolünde oldum hep. Şu an için risk devam etmiyo ama benimki biraz özel durum bebeğin suyu bitme seviyesindeydi ve artık kaybediyoruz bitti dedikleri hafta suyum artmaya başladı herhangi bir sebep de bulunamadı. Risk doğumdan sonrasına bağlı şu an akciğerleri gerekli şekilde çalışacak mi bu önemli.. o yüzden hala riskli takipteyim ama doktorum normal yapıcaz doğumu dedi. Bekliyoruz :)

merhaba bende kk ara ara yazanlardanım bende genelde istrahat etmek zorundayım erken doğum riskimden dolayı.Bende Cebeci kadın doğumda yapacağım doğumumu inşallah benim doktor batuhan bey ama. sana doğum tarihini söylediler mi belki aynı zamanlarda hstanede olabiliriz :)

Onu hiç sorma, eşim de ben de izin aldık mobilya gelecek diye annemi de çağırdım kadın kalktı geldi. Öğlenden sonra gelmeyince aradık, bi aksilik oldu bugün getiremeyeceğiz dediler. İşte yarın getirelim falan dediler, eşim çok kızdı bağırdı çağırdı sonra ben yarın müsait değilim ne zaman istersem o zaman arayacağım siz de getireceksiniz dedi. Perşembe izin alabilirse o zaman çağıracak bakalım ya bi gelseydi şu mobilya hayırlısıyla
ufff herkese böyle yapıyolar bu mobilyacılar bizde aynını yaşamıştık aman gelir eninde sonunda bacım
sen üzülme ;)
Oooo iyi takip esen tmişsin valla. Batuhan beydi benim doktorum ama daha sonra riskli de Tuncay Beyin kontrolünde oldum hep. Şu an için risk devam etmiyo ama benimki biraz özel durum bebeğin suyu bitme seviyesindeydi ve artık kaybediyoruz bitti dedikleri hafta suyum artmaya başladı herhangi bir sebep de bulunamadı. Risk doğumdan sonrasına bağlı şu an akciğerleri gerekli şekilde çalışacak mi bu önemli.. o yüzden hala riskli takipteyim ama doktorum normal yapıcaz doğumu dedi. Bekliyoruz :)
;) bilirim orayı :) doktorları da ... haydi bakalım mucizevi bişey zaten bu bebişler.. . suyuda artması ayrı bir mucize allahım sağlıcakla kavuştursun bacım

merhaba bende kk ara ara yazanlardanım bende genelde istrahat etmek zorundayım erken doğum riskimden dolayı.Bende Cebeci kadın doğumda yapacağım doğumumu inşallah benim doktor batuhan bey ama. sana doğum tarihini söylediler mi belki aynı zamanlarda hstanede olabiliriz :)
;) ankaralılar çoğaldık baya maşallah bize

ufff herkese böyle yapıyolar bu mobilyacılar bizde aynını yaşamıştık aman gelir eninde sonunda bacım
sen üzülme :KK66:
:KK66: bilirim orayı :) doktorları da ... haydi bakalım mucizevi bişey zaten bu bebişler.. . suyuda artması ayrı bir mucize allahım sağlıcakla kavuştursun bacım

:KK66: ankaralılar çoğaldık baya maşallah bize

sende mi ankaradasın ne güzel :KK50:

tuncay beyi ben duymadım onun özel muayenesi var mı

Normal beklendiği için bir tarih soylemediler canım ama Aralık ilk haftası bekliyorum ben. Belki de aynı zamanlarda doğum yaparız :)

Kizlar hic okuyamadim yazdilanlari uzun suredir takipte edemiyorum sorum olacakti. Ayni adet sancisi gibi sancilar girior karnim agrior dun ve bugun cok yasadim bu durumu sizde nasil. Normal midir acep. Devlette kontrolerim devam edior randevumda 12sinde acile kosturacak kadar buyuk agrilar degil ama bildiginiz adet sancisi seklinde tecrube edinen annisler bi cvp ltfn :)

Normal beklendiği için bir tarih soylemediler canım ama Aralık ilk haftası bekliyorum ben. Belki de aynı zamanlarda doğum yaparız :)

kısmet benimde zaten belli değil erken doğum riskinden dolayı doktor da bişey diyemiyor ne kadar durursa o kadar iyi diyor bakalım hayırlısıyla doğsunlar da canım sana da Allah yardım etsin inşallah istediğin gibi bir doğum olur

Yok canım Tuncay Bey normal poliklinik bölümünde değil zaten. 2. Kat perinatoloji bölümünde riskli gebelik doktoru. Özelde yok onun muayenesi.

hım anladım tatlımm umarım yavrunu sağ salim alırsın kucağına ama hakikaten Rabbimden umut kesmemelliyiiz bir mucize olmuş valla

Kizlar hic okuyamadim yazdilanlari uzun suredir takipte edemiyorum sorum olacakti. Ayni adet sancisi gibi sancilar girior karnim agrior dun ve bugun cok yasadim bu durumu sizde nasil. Normal midir acep. Devlette kontrolerim devam edior randevumda 12sinde acile kosturacak kadar buyuk agrilar degil ama bildiginiz adet sancisi seklinde tecrube edinen annisler bi cvp ltfn :)

ara ara olması normal sık değilse ama için rahat etmiyorsa yarın git istersen

Agrilarin duzenlimi dk tut olabilirde Ona hore gidersin sancini durdurmak icin serim takarlar..
Ama insallah degildir.

kızlar evdeyim şimdi çok şükür bir sürü serum antibiyotik yedim her yerim mosmor oldu... şükür bu günlere kadar getirene inşallah bundan sonrasını da sağlıkla hayırlısıyla görürüm:( size de çok teşekkür ederim herşey için... doktor adalat verdi erken doğum kasılma vs. olmasın diye...
var mıydı adalat ilacını kullanan? çok ağır bir ilaçmış duyduğuma göre...

Back
X