- 8 Kasım 2008
- 943
- 454
- 333
- 37
canim benmde azcik egilip kalkayim ya da is yapayim igne batiyo vajinamdan ama dinlenince geciyorNormal olan ara ara denilen sey ne kadar mesela cok siddetli degil agrilarim dun ve bugun agrior karnim belim vs vajinama igne batiriorlar sanki.
Ama kivrandiriyor 1-2sn .Ayy diye bagiriyorum inan.Doktoruma gidince sorucam bakalim bence kasilmalar normal artik.Devamli degil benim de.
Haklisin cnm nasip artik.insallah alisirim.ins hersey düzelir de 40imdan sonra kendim bakarim bebegime.Rabbim en iyisini bilir.ne güzel bak kendinde farkindasin aslinda..... sende anne olucaksin insAllah ve sende oglan annesi olucaksin. Kayinvalidenin sana yardimi olur zarari olmaz. Bebek bakmak kolay degil, uykusuz geceler fln. bari o yemegi temizligi yapar ve sen kendini bebegine verirsin cnm. Misafir gibi düsünüp görme cünkü asil o zaman rahat edemezsin. misafir dedidigin en fazla 1 haftadir. aylarca kalicaksa alisirsiniz ztn ve evden biri olur. Farkli karekterlerede sahip olsaniz sen onun gönlünü hos tutmaya calistigin sürece inanki o sana daha iyi olur. Bende kayinvalidemle farkliyim yani karekter yapimiz ama yinede bende kalsin yada biz onda kalalim isterim. Tabi aylarca degil ama ilk zamanlari isterim. Fakat aylarca kalmak zorundaysada seninde dedigin gibi basim gözüm üstüne, bizde Anne olucaz Allah'in izniyle ve ektigimizi bicicez :/ güzel düsün cnm ve bu yüzden ne esinin nede kendi keyfini kacirma. kiz bir hafta ayni evde kalinca alisiyor insan hemen
Canim cok gecmis olsun gercekten iyi olmaniza sevindim.Hayirlisiyla az daha dursun kuzucuk sonra cikacak nasilsa. Cook dinlen olur mu?sağolun canım geçmişi okuyamıyorum o yüzden burdan herkese yazayım dedim hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim... iyi ki varsınız...
Bu arada kizlar gitigdyrdn kolonya sisesi almak siteyenler 30cc 50 adet 33 tlye buldum almak siteyen varsa linka atarim.öpüyorum hepiniziiii