2014 Aralık Anneleri

Normal olan ara ara denilen sey ne kadar mesela cok siddetli degil agrilarim dun ve bugun agrior karnim belim vs vajinama igne batiriorlar sanki.
canim benmde azcik egilip kalkayim ya da is yapayim igne batiyo vajinamdan ama dinlenince geciyor
Ama kivrandiriyor 1-2sn .Ayy diye bagiriyorum inan.Doktoruma gidince sorucam bakalim bence kasilmalar normal artik.Devamli degil benim de.

ne güzel bak kendinde farkindasin aslinda..... sende anne olucaksin insAllah ve sende oglan annesi olucaksin. Kayinvalidenin sana yardimi olur zarari olmaz. Bebek bakmak kolay degil, uykusuz geceler fln. bari o yemegi temizligi yapar ve sen kendini bebegine verirsin cnm. Misafir gibi düsünüp görme cünkü asil o zaman rahat edemezsin. misafir dedidigin en fazla 1 haftadir. aylarca kalicaksa alisirsiniz ztn ve evden biri olur. Farkli karekterlerede sahip olsaniz sen onun gönlünü hos tutmaya calistigin sürece inanki o sana daha iyi olur. Bende kayinvalidemle farkliyim yani karekter yapimiz ama yinede bende kalsin yada biz onda kalalim isterim. Tabi aylarca degil ama ilk zamanlari isterim. Fakat aylarca kalmak zorundaysada seninde dedigin gibi basim gözüm üstüne, bizde Anne olucaz Allah'in izniyle ve ektigimizi bicicez :/ güzel düsün cnm ve bu yüzden ne esinin nede kendi keyfini kacirma. kiz bir hafta ayni evde kalinca alisiyor insan hemen
Haklisin cnm nasip artik.insallah alisirim.ins hersey düzelir de 40imdan sonra kendim bakarim bebegime.Rabbim en iyisini bilir.

sağolun canım geçmişi okuyamıyorum o yüzden burdan herkese yazayım dedim hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim... iyi ki varsınız...
Canim cok gecmis olsun gercekten iyi olmaniza sevindim.Hayirlisiyla az daha dursun kuzucuk sonra cikacak nasilsa. Cook dinlen olur mu?

Bu arada kizlar gitigdyrdn kolonya sisesi almak siteyenler 30cc 50 adet 33 tlye buldum almak siteyen varsa linka atarim.öpüyorum hepiniziiii:KK15:

kızlar az önce doktordan geldim. üşüttüm sanırım çok fena ishal oldum gittim serum yedim kan idrar tahlili yapıldı enfeksiyon varmı yokmu diye. çok şükür bişi çıkmadı. nstdede hafif kasılmalarım çıktı. doktorum bişi yok dedi. şimdi çok şükür iyiyim ama haftaya yapılacak çatı muyanesi aklıma geldikçe tırsıyorum :KK17::KK17:

Canim gecmis olsn. Bn de gecen gun ishaldim. Artik dogum yaklasti bnce. Ondan boyle oluyoruz. Bn de haftaya cati muayenesi olucam :KK17: niye bilmiyorum ama dogumdan daha korkutucu geliyo. Ben 26 haftalikken alttan muayene olmustum. Agrim vardi ve acilmam var mi diye bakti dr. Eger oyle biseyse hic korkma canim sadece o kemikler biraz agriyip sizliyo o kadar. Ama o an cok korkmustum.

canim benmde azcik egilip kalkayim ya da is yapayim igne batiyo vajinamdan ama dinlenince geciyor
Ama kivrandiriyor 1-2sn .Ayy diye bagiriyorum inan.Doktoruma gidince sorucam bakalim bence kasilmalar normal artik.Devamli degil benim de.

Haklisin cnm nasip artik.insallah alisirim.ins hersey düzelir de 40imdan sonra kendim bakarim bebegime.Rabbim en iyisini bilir.

Canim cok gecmis olsun gercekten iyi olmaniza sevindim.Hayirlisiyla az daha dursun kuzucuk sonra cikacak nasilsa. Cook dinlen olur mu?

Bu arada kizlar gitigdyrdn kolonya sisesi almak siteyenler 30cc 50 adet 33 tlye buldum almak siteyen varsa linka atarim.öpüyorum hepiniziiii:KK15:

amena, kesinlikle seni anliyorum, herkesin kurulu bir düzeni var. Sadece bunlari düsünüp kendini kasma, bebeginde hisediyor bak :( güzel düsün ve bebeginden baska birsey düsünme cnm, ztn cogu yasli kendi evinin disinda bir yerde rahat etmez, oda belki kendiliginden gider bir kac hafta sonra

amena, kesinlikle seni anliyorum, herkesin kurulu bir düzeni var. Sadece bunlari düsünüp kendini kasma, bebeginde hisediyor bak :KK43: güzel düsün ve bebeginden baska birsey düsünme cnm, ztn cogu yasli kendi evinin disinda bir yerde rahat etmez, oda belki kendiliginden gider bir kac hafta sonra
Haklisin cnm cok sagol iyi ki varsiniz sizinle dertlesebiliyorum.Durumumu en iyi siz anlarsiniz ne de olsa ayni yollardan geciyoruz.Hakkimizda hayirlisi...

kızlar az önce doktordan geldim. üşüttüm sanırım çok fena ishal oldum gittim serum yedim kan idrar tahlili yapıldı enfeksiyon varmı yokmu diye. çok şükür bişi çıkmadı. nstdede hafif kasılmalarım çıktı. doktorum bişi yok dedi. şimdi çok şükür iyiyim ama haftaya yapılacak çatı muyanesi aklıma geldikçe tırsıyorum :KK17::KK17:
Canimm cok gecmis olsun yaa dikkat et kendine. Sukur bisey cikmamis. Son ay herkezde bi sikinti. Atlaticaz insallah az kald

kızlar selamlar,
akşam beri yıkadıklarımı ancak ütüleyebildim daha biraz önce bitirebildim. çamasırlar attım astım felan derken ancak gelebildim. Geçmişi okudum yine işe dalmışsınız siz de : ) ütü masası ile koltuk arasına kaç saattir sıkışıp kaldım.

:KK69::KK9::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

kızlar selamlar,
akşam beri yıkadıklarımı ancak ütüleyebildim daha biraz önce bitirebildim. çamasırlar attım astım felan derken ancak gelebildim. Geçmişi okudum yine işe dalmışsınız siz de : ) ütü masası ile koltuk arasına kaç saattir sıkışıp kaldım.

:KK69::KK9::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Gecmisler olsun a dost:KK9:

Allahtan ben bu zor doneme birakmamisim. 1 ay oncesinden hallettim kaldirdim. Coraplarina kadar utuledim. Dogunca kiz kardesimin yaptigini yapicaz hepimiz : "Amaaaannn utuylemi ugrasicam giydir gitsin":KK71:

valla geçmedi henüz inşallah azimle bitiricem.
ben de ütülerken onu düşündüm acaba vaktimiz olur da ütü yapabilir miyiz, üşenir miyiz. ne durumda olacağız.
sen de erken yapmışsın yahu. :63: maşallah

hanımlar iyi geceler.. izine ayrıldım ama keşke ayrılmasaydım.. hergün ev temizliyorum her odayı günlere böldüm öyle temizliyorum..belim koptu 2 gündür.. şu hafta bitseydi ben bitmeden.. valla evi kırkladım resmen.. duvarlarımı bile sildim halılarımı gönderdim.. alışverişe çıktım .. ama bi çantamı hazırlayamadım.. :) minnakın odası duruyor hala oda perşembe günü inşallah daha alacaklarım bitmedi.. bizden bu kadar.. iyi geceler.. :)

valla geçmedi henüz inşallah azimle bitiricem.
ben de ütülerken onu düşündüm acaba vaktimiz olur da ütü yapabilir miyiz, üşenir miyiz. ne durumda olacağız.
sen de erken yapmışsın yahu. :63: maşallah

Gunaydin hanimlar..

Canim utu surekli yapiliyor herseyi olmasada ic camasirlari ve bazi kiyafetleri mecbur istiyo.oglumun hala utulerim kiziminda mecbur utulerim.utu bitermi bi evde.imkansizzzzz....

kızlar evdeyim şimdi çok şükür bir sürü serum antibiyotik yedim her yerim mosmor oldu... şükür bu günlere kadar getirene inşallah bundan sonrasını da sağlıkla hayırlısıyla görürüm:KK43: size de çok teşekkür ederim herşey için... doktor adalat verdi erken doğum kasılma vs. olmasın diye...
var mıydı adalat ilacını kullanan? çok ağır bir ilaçmış duyduğuma göre...
Çook geçmiş olsun. iyi olmanıza sevindim. İnş bebeşin haftasını doldurcak üzmeyecek annesini.

Günaydın arkadaşlar iyisinizdir inş.

Benim için gittikçe zorlaşan son 26 gün. Artık saatleri sayıcam o derece zorlanıyorum. Karnım iyice büyüdü ikiz karnı gibi oldu.Geceleri sırt bel kalça ağrısından uyuyamıyorum. Uyuyamadığım için sürekli dönme ihtiyacı duyuyorum tek başıma da dönemediğim için her seferinde eşim de uyanıyor benim debelenmelerime. Beni döndürüyo bacak arama, sırtıma yastık koyuyor masaj yapıyor gece boyu o da uykusuz gidiyor işe :( adamı bi organım gibi kullanıyorum resmen. Akşam işten döneceği saati iple çekiyorum. Çamaşır makinasını, bulaşık makinasını o boşaltıyor ütüleri yapıyor evi süpürüyor siliyor. İşe giderken çorabımı giydirip öyle çıkıyor. Kendimi öyle aciz hissediyorum ki. Koltuktan bile tek başıma kalkamıyorum resmen.Kızımı servise verdim. Ona bile yetemiyorum. Babasının olmadığı zamanlarda her işini kendi yapmaya çalışıyor garibim. Onu servise indirirken ayakkabımı giyemiyorum terlikle iniyorum mecbur. Hergün banyo yapan ben, fönsüz dolaşmayan ben 3 günde 1 banyo yapar oldum. O da taburede. O bile öyle zor geliyor ki..Bel ağrısından ayakta duramadığım için yemek bile yapamaz oldum. 3 gündür dışarıdan söylüyoruz. Evde çocuk varken de yemeksiz olmuyor. Bugün canımı dişime takıp 2-3 günlük yemek yapıcam inş.

Bi gaza gelip kurabiye işine girişecektim ondan da vazgeçtim. Beğendiğim puset şeklinde bi model buldum 1,5 tl ye. 40 tane sipariş verdim. Hastane için yeter. Artık eve gelenler için olan kısmını doğumdan sonra düşünürüm.allahtan halı, perde, ütü, alışveriş işini halletmişiz. Yoksa nice olurdu halim. Birkaç parça bişey kaldı. Ctesi de onlar için çıkabilirsek benden iyisi yok.

Bu halim çok canımı sıkıyor. Daha asırlar var gibi geliyor. İnsan kendini iyi hissetmeyince vakit de geçmiyormuş gerçekten :KK43:((((

Günaydın arkadaşlar iyisinizdir inş.

Benim için gittikçe zorlaşan son 26 gün. Artık saatleri sayıcam o derece zorlanıyorum. Karnım iyice büyüdü ikiz karnı gibi oldu.Geceleri sırt bel kalça ağrısından uyuyamıyorum. Uyuyamadığım için sürekli dönme ihtiyacı duyuyorum tek başıma da dönemediğim için her seferinde eşim de uyanıyor benim debelenmelerime. Beni döndürüyo bacak arama, sırtıma yastık koyuyor masaj yapıyor gece boyu o da uykusuz gidiyor işe :KK43: adamı bi organım gibi kullanıyorum resmen. Akşam işten döneceği saati iple çekiyorum. Çamaşır makinasını, bulaşık makinasını o boşaltıyor ütüleri yapıyor evi süpürüyor siliyor. İşe giderken çorabımı giydirip öyle çıkıyor. Kendimi öyle aciz hissediyorum ki. Koltuktan bile tek başıma kalkamıyorum resmen.Kızımı servise verdim. Ona bile yetemiyorum. Babasının olmadığı zamanlarda her işini kendi yapmaya çalışıyor garibim. Onu servise indirirken ayakkabımı giyemiyorum terlikle iniyorum mecbur. Hergün banyo yapan ben, fönsüz dolaşmayan ben 3 günde 1 banyo yapar oldum. O da taburede. O bile öyle zor geliyor ki..Bel ağrısından ayakta duramadığım için yemek bile yapamaz oldum. 3 gündür dışarıdan söylüyoruz. Evde çocuk varken de yemeksiz olmuyor. Bugün canımı dişime takıp 2-3 günlük yemek yapıcam inş.

Bi gaza gelip kurabiye işine girişecektim ondan da vazgeçtim. Beğendiğim puset şeklinde bi model buldum 1,5 tl ye. 40 tane sipariş verdim. Hastane için yeter. Artık eve gelenler için olan kısmını doğumdan sonra düşünürüm.allahtan halı, perde, ütü, alışveriş işini halletmişiz. Yoksa nice olurdu halim. Birkaç parça bişey kaldı. Ctesi de onlar için çıkabilirsek benden iyisi yok.

Bu halim çok canımı sıkıyor. Daha asırlar var gibi geliyor. İnsan kendini iyi hissetmeyince vakit de geçmiyormuş gerçekten :KK43:((((
Canim gunaydin yazdiklarini okuyunca bir hafta sonraki halimi görür gibi oldum :( ben su an bile yatakta törenle dönüyorum sağa sola.. Bel agrisi için birkaç egzersiz var sakincasi yoksa ufak ufak onlari yapsan en azından kaslarin guclenir agrilarin hafifler. Bunların hepsi geçici bi süreç kizin ve esin için üzülme biraz dayansinlar 2 aya anneleri dolu dizgin dönecek eski günlere;)

Canim gunaydin yazdiklarini okuyunca bir hafta sonraki halimi görür gibi oldum :KK43: ben su an bile yatakta törenle dönüyorum sağa sola.. Bel agrisi için birkaç egzersiz var sakincasi yoksa ufak ufak onlari yapsan en azından kaslarin guclenir agrilarin hafifler. Bunların hepsi geçici bi süreç kizin ve esin için üzülme biraz dayansinlar 2 aya anneleri dolu dizgin dönecek eski günlere:KK66:
ayy cnm teşekkür ederim ne güzel söylemişsin son cümlene bayıldım :)
otururken falan değil de ayakta olduğumda belim kopacak gibi ağrıyor. karnım biraz büyük heralde ondan kaynaklanıyor. belim bu yükü kaldırmıyor. egzersizleri de bi araştırayım bakayım.

Günaydın kızlar,

Ne yaptınız nasıl gidiyor çok merak ediyorum ama girmeye pek fırsatım olmuyor. İş yerinde son günlerim işleri toparlayacağım diye perişan oldum. Gerçi home ofice olayına döneceğim bu haftadan sonra tamamen kopamadım yine işlerden :KK17:
Dün mobilyalarımız geldi, kuruldu. Havalandırılması lazım ama tüm ev koktu resmen :rolleyes: Onun dışında bizde durumlar iyi çok şükür. Sizler neler yapıyorsunuz anlatın bakalım.

Back
X