- 16 Eylül 2014
- 683
- 627
- 158
- 32
Kgokce benim teyze kizi istanbul umraniyede ozel camlica hastanesinde dogum yapacakti aylarca oraya para sacti.sonraaa o zamanlar kucuk oldugum icin bilmiyorum ama cocuk erken dogdu.yani senin anlayacagin daha 32-36 hafta arasinda birseydi biz sile agvada tatildeydik..gideli iki uc gun olmusti.biraz yuruyus yapalim dedik hani biseyide yoktu..canavar gibi yiyodu cok sakindiii..mutlu huzurlu bi hamilelikti..sonraaaa yuruyus yaptik geldik eve merkeze inmistik..meger bunun azae azar suyu gelmis anlamamis akinti sanmis sanci felan yok..sonra uyuduk uyandigimdaki konusmalar soyle:: ...... abla ben heralde altima kacirmisim uykudayken..yok kizzz ne altina kacirmasi..inanki yatak islak...aaa suyunmu yoksa..gel bakayim..sonra yatagi koklayan tecrubeli teyze aaaa .....senin suyun gelmis..kiz sok oldu tabi..hemen apar topar merkeze goturdu annem taksiyle..geldilerki surat bes karis hemen istanbula gitmesi lazim dogum baslamis.hamis bayani aldi aglama..hemen ilik dus al dedi annem bi yandan canta hazirlioz bi yandan annesi ve babasi almaya geldi hadi istanbul yolcusu.hemen ozele gittiler.ozel demesinmi suyun tukenmek uzere senin arastirma hastanesine gitmen lazim biz mudahale edemeyuz bebekde kucuk...sezeryan dediler..bunlar kizin ayaklarindan sular aka aka devlete gitriler umraniye devlete.sabaha kadar acilma ve sanci beklemis gelmeyince sabah erkenden bi mesaj geldi bize kalkkkinnnnn bacimi sezeryana aliolar diye..bbek sag salim dogdu kuvoze girmedi anne hemen kendini topladi derkennn kendi hikayemmis gibi anlatmis oldum.yani diyecegim su ki: ozelde yapacam diye sartlamayin kendinizi nolur nolmaz allah bilir herseyi o anda tek onemli sey bebeginizin sagligi.ve inanilmazda memnun kaldi teyze kizi..hemsireler cok iyiymis hic utanma demisler bizim icin hersey normal burada cok destek olmuslar..insan utanir tabi cis gibi suyun gelio sonra kusan tuvaletten cikmayan bagiran cigiran kan felan...kimbilir biz ne halde olcaz.allah kolaylik versin hepimizede..insallah oyle acil bi durumda butunnnn devlet hastaneleride kabul eder ozellikle arastirma hastaneleri..ne dicekler dogurma acik daha icinde tutmu dicekler?..