2014 Aralık Anneleri

Curuk mu var? Cok sizlarsa eczanede dişinol diye bi sivi var pamukla bastiriyosun yogun karanfil igrenc aci ama uyusturuyo dişi cok dayanilmaz olursa aklinda bulunsun ama disci tek care cnm. Gecmis olsun cok..
Evet bitanesi curuk hepsin sizlatiyor o soyledigin ilaci biliyorum zarari olursa diye almadim zararsizmiki o kullana bilirmiyim

C
Evet bitanesi curuk hepsin sizlatiyor o soyledigin ilaci biliyorum zarari olursa diye almadim zararsizmiki o kullana bilirmiyim
o
Colgate nin sizlama ve agri icin parmak ucuyla surulen macununu al ben 4 ay onla idare ettimm cok rahatlatiyor hen once onla fircaliyorum sonra parnakla problemli dise sur ovala cokca.simdi 44 gunum kaldi gecer insallah kendini riske atma .

Kizlarrr orkid yerine mesane pedi iyi oluyormus diyorlarr siz ne diyorsunuzzzz.pedler incecik ilk dogumdan hatirliyorumda bayakanamam olmustuu .tutmuyordu sanki.

C

o
Colgate nin sizlama ve agri icin parmak ucuyla surulen macununu al ben 4 ay onla idare ettimm cok rahatlatiyor hen once onla fircaliyorum sonra parnakla problemli dise sur ovala cokca.simdi 44 gunum kaldi gecer insallah kendini riske atma .
Tesekkur ederim canim hemen bulup alayim insallah iyi gelir

Selam kızlar, günaydın herkese
Hayırlı mutlu sağlıklı bir gün olsun
Eşim bugün sehirdisina gitti diye sabah 6 da kalktı ben de uyuyamadim ondan sonra geçmişi okudum
Simdi kahvaltimi edip ise gidicem
Ayın 18inde izne cikcam inşallah

KIZLAR kasım annelerini okuyorum sürekli. çok heyecanlı. doğuma gidenler, yazanlar vs vs.
bizimde 15-20 güne başlar diye düşünüyorum. ben eğer bir aksilik olmazsa 23 aralık gibi sezeryan doğum düşünüyorum. eğer oğluşum ben erken gelicem derse orası ayrı. bana çooook uzun bir zaman gibi geliyor ama benden daha yakın tarihtekiler için şimdiden inanılmaz heyecanlanıyorum.
yapacak işlerim çok enerjim yok. ama kendimi en azından öncelikle evime adapte edeceğim.
bebeğin odası hazır ama dekorasyonu eksik.
annemin ördüğü benim süslediğimiz battaniye ve odadan bir kare gönderiyorum. oda için duvar kağıdı alma düşüncesindeyim. ayrıca ucu gözüken koltuk krem düz renk. üstüne örtü mü diktirsem diye düşünmüyor değilim. bana bir fikir verin. yatağın tam karşısında yüklük tarzı kremsi dolabım mevcut.odanın hacmi halı kadar yani.
Canım odan çok güzel, yavrunun güzel uslu sağlıklı zamanlari olsun içinde, ben de bu tarz hali arıyorum, nereden bulabilirim
Sen nerden aldın

kızlar perte çıkmış durumdayım resmen şaka gibi. daha saatler önce @esr06 nın düşüncesiz tandıklarına kızarken aynısı başıma geldi.hem de çifter çifter. saat 13,00 de bi telefon. "akşam çaya size gelicez müsaitseniz ama sakın bişey yapma".ne dicem tmm buyrun dedim.
en son pazar günü temizlik yapmıştık haliyle tozlandı ev. elim belimde yalandan bi evi süpürdüm toz aldım. kuru kuru çay veremeyeceğim için 2 çeşit bişi hazırlıyım dedim o da 2 saatimi aldı. belim kopacak sandım.bu arada kızım geldi kreşten onu yedir içir vs.
5 gibi bi uzanayım dinleneyim misafirler gelene kadar derken bi kapı, komşu yanında iki çocuğuyla. biri 2 biri 4 yaşında iki erkek çocuk düşünün. kapıyı açmamla beraber odalara dağıldılar. 7 ye kadar oturdu eşimin de geç geldiğini biliyo. evin altı üstüne geldi. kızımıın oyuncak sepetleri olduğu gibi boşaldı odalara. bi taraftan da kızımın "anne bebeğimi aldı, anne tokamı aldı" mızmızlarıyla uğraştım. 7 gibi arkada bir savaş alanı bırakarak gittiler.
7 den 8 e kadar sürüne sürüne evi topladım. eşim 8 gibi geldiğinde hala yerlerdeydim. eşim gelir gelmez misafirler de geldi. adamcağız yemek bile yiyemedi. hoş yemek de yoktu zaten doğru düzgün. neyse gelenlerde de var 2 küçük çocuk. 11,20 ye kadar oturdular.yine her yer her yerde vaziyeti. dünden zaten uykusuzum delirecek gibi oldum. neyse gittiler eşim odalara ben mutfağa daldım. kızımı 7.30 da servise veriyorum az önce uyudu :KK43: sabah nasıl uyanacak onu düşünüyorum.
sinirimden gireyim de iki satır içimi dökeyim şuraya dedim. kızlar siz siz olun doğum iznine falan ayrıldığınızı kimselere söylemeyin. duyan geliyor. çok fenayım inş bu gece uyuyabilirm bu yorgunlukla:KK43:
Elifce canım Allah kolaylik versin, güç versin de bu günleri atlatabil. İk dogumunda da boyle ağırlaşmış miydin?
İnşallah kv gelir de rahatlarsin

Günaydın kızlar,

Ne yaptınız nasıl gidiyor çok merak ediyorum ama girmeye pek fırsatım olmuyor. İş yerinde son günlerim işleri toparlayacağım diye perişan oldum. Gerçi home ofice olayına döneceğim bu haftadan sonra tamamen kopamadım yine işlerden :KK17:
Dün mobilyalarımız geldi, kuruldu. Havalandırılması lazım ama tüm ev koktu resmen :rolleyes: Onun dışında bizde durumlar iyi çok şükür. Sizler neler yapıyorsunuz anlatın bakalım.
Günaydın swiftcim, hayırlı olsun canım odan gelmiş, yerlestirince resmini atarsin
Darısı bana inşallah
Benim 20 kasım gibi geliyor gibi görünüyor, inşallah daha da sarkmaz

Ne güzel en azından sen devredeceksin. Ben devredemiyorum ki :KK43: Öyle bir sistem kurduk evden işyerimdeki pc ye bağlanıp ordan halledeceğim. Bizim firma çok büyük değil o yüzden çalışan da az. PAtronum yazık zaten diyor sen gelene kadar ben müşteri kaybetmeyeyim bana yeter kar falan umrumda değil. Yok artık dedim. Ben olmadan da yürür bu işler o kadar değil. :KK48::KK48: Sağolsun çok iyidir o yüzden yardımcı olmaya çalışacağım elimden geldiği kadar bebiş müsade ettiği kadar :)
Hadi bakalım senin mobilyalar da gelsin anca kokusu çıkıp yerleştireceğiz. Benim de bir kaç eksiğim kaldı. Hafta içi çıkar alırız artık.

Ben zebra stor yaptırdım. Çok zor beğendim perdesiz kalacağımı falan düşündüm bi ara :KK48::KK48:

Son haftam ama zor oldu buraya kadar gelmek :KK48::KK48: Allah sabır versin canım inş allah sizinde bitecek. Sonra :KK6::KK6::KK6::KK6::KK6: gez dolaş eğlen...
Eşime diyorum da saçmalama evden dışarı çıkamazsın diyor. Valla tutabilirsen tut dedim. 7 yıldır aralıksız (yıllık izinler hariç) çalışıyorum. EYmen paşa olana kadar bana tüm gezmeler haktır sonra zaten oturacağım popomun üstüne :KK48::KK48:

Günaydın canım. Kardeşin nasıl.
Canım nasıl yaptirdin storunu, ben de kararsızım
Renkli bişey mi

selamlar bacılarım...
pek iyi hissetmiyorum o yüzden nete bile giremedim.. ne yemek yiyesim var ne oturasım.. neler oluyor acaba?
sabah kahvaltımla duruyordum taki bişeyler yedimmm şimdi nasıl kıpır kıpır oldu bıdık yazık yaa düşünce onunda vebaline giriyorum... bana mahkum bir canlı....
neyse sizlerde herşey yolundadır inşallah geçmişi henüz okuyamadan bir selam yazmak istedim... bu arada bıdığın eşyalarının ilk postasını yıkadım... 2 kalın battaniye 2 ince battaniye 2 orlon yelek ve yan yatma yastığı.. frendly ile yıkadım ama yıkama aşamasında azcık köpük görünce tekrar durulama yaptırttım.. ayrıca özdilekten aldığım battaniyeyi bir çıkardımki o eski halinden eser yok... beğenmedim ürünü... şimdi kuruyunca azcık eski güzelliğine dönmüş gibi ama yine de daha ucuza aldığım kalın battaniye aynı çıkarken özdilek fos çıktı.... neysee artık
Selam gökçe neden böyle oldun, niye iyi değilsin?
Şimdi daha iyi misin?
Halilarin geldi mi?

vallahi ben de bir sorun var artık emin oldum.herkeste bir şerbet hazırlığı çikolata bebek süsü hazırlığı. ben hiçbirşey yapmadım yapmıycam. ilk 2 ay aileler dışında gelmek isteyeni de kabul etmem. ne işi var milletin daha ben kendime gelmemişken. doğum tarihini hep aralık diyorum ki kimse hastaneye falan gelmesin diye :)
hiç unutmuyorum ilk doğumumda hastaneden eve geldiğimiz gün daha bebeğim 50 saatlik falan, çapraz komşu elinde 4-5 kase sütlaç ve 3 yaşında kızı ile çalmış kapıyı. annem tepsiyi almış teşekkür etmiş, senin istemeyeceğini bildiğim için buyur edemedim kadın bozuldu dedi. buyur etseydi bir de ne işi var sadece merabalaştığım bir komşunun taburcu olduğum gün yani pessss.
ne evlenince mevlüt yaptım ne ilk bebeğime. kendime düğünde yapmadım. oğlanlara sünnet de yapmam. içim sıkılıyor böyle ortamlarda. bende var bi cinslik:)
Komşun baya şaşırmış, bozulmuştur canım
Bu dogumunda gelmez artık

Hamilelik takviminde 12 ay gorunuyor nasil kasim canim anlamadim ya.benimde normal zaman 19 aralik hadi bana 10 aralik dedi

Kızlar benim minigin hareketleri azaldi sanki çok kipir kipir degil bi haftadir korktum ya var mi boyle olan:KK43: 33+4 olduk bu arada..
Gunaydn canm. Benmde gecen hafta oyleydı. Hatta yazmıştım bı gece bebişime resmen aglayarak yalvardm kımılda korkutma beni kızım dıye. O günden berı maşallahı var. Ama o iki gun nerdeyse hiç kımıldamamştı. Şimdi uyuyamıyorum vurmalardan maşallahh.

Back
X