kızlar perte çıkmış durumdayım resmen şaka gibi. daha saatler önce
@esr06 nın düşüncesiz tandıklarına kızarken aynısı başıma geldi.hem de çifter çifter. saat 13,00 de bi telefon. "akşam çaya size gelicez müsaitseniz ama sakın bişey yapma".ne dicem tmm buyrun dedim.
en son pazar günü temizlik yapmıştık haliyle tozlandı ev. elim belimde yalandan bi evi süpürdüm toz aldım. kuru kuru çay veremeyeceğim için 2 çeşit bişi hazırlıyım dedim o da 2 saatimi aldı. belim kopacak sandım.bu arada kızım geldi kreşten onu yedir içir vs.
5 gibi bi uzanayım dinleneyim misafirler gelene kadar derken bi kapı, komşu yanında iki çocuğuyla. biri 2 biri 4 yaşında iki erkek çocuk düşünün. kapıyı açmamla beraber odalara dağıldılar. 7 ye kadar oturdu eşimin de geç geldiğini biliyo. evin altı üstüne geldi. kızımıın oyuncak sepetleri olduğu gibi boşaldı odalara. bi taraftan da kızımın "anne bebeğimi aldı, anne tokamı aldı" mızmızlarıyla uğraştım. 7 gibi arkada bir savaş alanı bırakarak gittiler.
7 den 8 e kadar sürüne sürüne evi topladım. eşim 8 gibi geldiğinde hala yerlerdeydim. eşim gelir gelmez misafirler de geldi. adamcağız yemek bile yiyemedi. hoş yemek de yoktu zaten doğru düzgün. neyse gelenlerde de var 2 küçük çocuk. 11,20 ye kadar oturdular.yine her yer her yerde vaziyeti. dünden zaten uykusuzum delirecek gibi oldum. neyse gittiler eşim odalara ben mutfağa daldım. kızımı 7.30 da servise veriyorum az önce uyudu

sabah nasıl uyanacak onu düşünüyorum.
sinirimden gireyim de iki satır içimi dökeyim şuraya dedim. kızlar siz siz olun doğum iznine falan ayrıldığınızı kimselere söylemeyin. duyan geliyor. çok fenayım inş bu gece uyuyabilirm bu yorgunlukla