Gece 4 ten beri uyan8gim ve netteki butum 35 haftalari okudum hamileliktee .hic uyku yok yaaa.gunduzlerixe sersem sersem napcam bilmiyorumGunaydın hamişler. Benm gbi uyyamayan varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gece 4 ten beri uyan8gim ve netteki butum 35 haftalari okudum hamileliktee .hic uyku yok yaaa.gunduzlerixe sersem sersem napcam bilmiyorumGunaydın hamişler. Benm gbi uyyamayan varmı
Gunaydin canim maşallah bebisine:) ben de gece çok korktum insanin sinirleri bozuluyor tadi kaciyo ya düşüne düşüne uyudum uykunun arasinda hissettim baktim bi ayak kasigimi oyuyo resmen ohh dedim çok şükür:) artik nasi bi ruh haliyse aci vermeleri bile insani mutlu ediyor:)Gunaydn canm. Benmde gecen hafta oyleydı. Hatta yazmıştım bı gece bebişime resmen aglayarak yalvardm kımılda korkutma beni kızım dıye. O günden berı maşallahı var. Ama o iki gun nerdeyse hiç kımıldamamştı. Şimdi uyuyamıyorum vurmalardan maşallahh.
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM. EVLATLARIMIZ İÇİN YAPTIĞIMIZ EN UFAK BİŞEY BİLE GÜZEL. SİZLERDE PAYLAŞIN Kİ BİZDEN SONRAKİLERE VE BİZLERE FİKİR OLSUN. BURDA ÇOK ORJİNAL VE GÜZEL ŞEYLER GÖRDÜM ÇÜNKÜ.yok yok çocuk odada oynayacak sürünecek koyu olması makul.. büyük olması güzel öyle kilim gibi küçücük değil sarmış odayı süper bence güle güle kullanın bacımm... benim kuzenin çocuğu 2 yaşlarındayken boyama çalışması yapıyorlardı çocukda kağıtları boyamaktan ziyade halıları duvarları boyama eğilimi vardı, ve sadece kendi odasında bu etkinliği yaptırtıyordu annesi o yüzden çok makul renkler...
Canım odan çok güzel, yavrunun güzel uslu sağlıklı zamanlari olsun içinde, ben de bu tarz hali arıyorum, nereden bulabilirim
Sen nerden aldın
@bincnvCANIM BEN DENİZLİDEYİM. HALININ MARKASINDAN EMİN OLUP SANA TEKRAR YAZAYIM.
Canım odan çok güzel, yavrunun güzel uslu sağlıklı zamanlari olsun içinde, ben de bu tarz hali arıyorum, nereden bulabilirim
Sen nerden aldın
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine .. bende 15inde gideceğim sanırım ilk çatı muayenem olacak
Ayyy benimkini gece sesi solugu yok.Gunaydin canim maşallah bebisine:) ben de gece çok korktum insanin sinirleri bozuluyor tadi kaciyo ya düşüne düşüne uyudum uykunun arasinda hissettim baktim bi ayak kasigimi oyuyo resmen ohh dedim çok şükür:) artik nasi bi ruh haliyse aci vermeleri bile insani mutlu ediyor:)
ben ben benGunaydın hamişler. Benm gbi uyyamayan varmı
Haklisin canim benim dertte baska..almanyada tekim annem ve babam gelmek istedi.pasaportlari uzattilar vize icin basvuru yapcaz...pasaportlari beklioz..en gec haftaya istek yapmamiz lazim...onlarin dogumdan bi kac gun sonra burada olmalarini istioz :) simdi dogursam daha istek bile yapamadik su devlet isleri cook uzun suruyor...ilk gunlerdede olmasa olur..zaten uc gun hastanede yatcamm.sonra bi hafta esimle yalniz kalip kuzunun keyfini cikarabiliriz..tam öluyorummm dedigim yerde gelebilirler meselaÖyle güzelim USG de neye o. Raziyecm odan bitti kurabiyeler de tamam daha napican artik bekleyebilirsin:) paniklemesi gereken benim daha doguracagim hastaneye karar vermedim antep te olsam esim yetisecek mi doguma belli deil erken dogum falan olursa allah korusun diyarbakir antep arasinda bi yerlerde bile dogurabilirim:) bebek sekeri gibi ayrintilari konuya katmiyorum zaten bu serüven içinde bu çocuk doğarsa bi kutu çikolataya bakar ayy düşündükçe afakanlar basiyo allah en hayirlisini bilir ne diyeyim:)
oyy kuzumm valla dikkat et kendine yaa ne talihsiz bi gün olmuşş senin için dikkat et bi da ararlarsa hastayım de onlar gelelim demeden :) valla kötü şu hallerde misafir ağırlamak bide bişi hazırlama demişler sanki öle denince öle oluyo hiç yapılmıyoo biş iya zatennkızlar perte çıkmış durumdayım resmen şaka gibi. daha saatler önce S swann nın düşüncesiz tandıklarına kızarken aynısı başıma geldi.hem de çifter çifter. saat 13,00 de bi telefon. "akşam çaya size gelicez müsaitseniz ama sakın bişey yapma".ne dicem tmm buyrun dedim.
en son pazar günü temizlik yapmıştık haliyle tozlandı ev. elim belimde yalandan bi evi süpürdüm toz aldım. kuru kuru çay veremeyeceğim için 2 çeşit bişi hazırlıyım dedim o da 2 saatimi aldı. belim kopacak sandım.bu arada kızım geldi kreşten onu yedir içir vs.
5 gibi bi uzanayım dinleneyim misafirler gelene kadar derken bi kapı, komşu yanında iki çocuğuyla. biri 2 biri 4 yaşında iki erkek çocuk düşünün. kapıyı açmamla beraber odalara dağıldılar. 7 ye kadar oturdu eşimin de geç geldiğini biliyo. evin altı üstüne geldi. kızımıın oyuncak sepetleri olduğu gibi boşaldı odalara. bi taraftan da kızımın "anne bebeğimi aldı, anne tokamı aldı" mızmızlarıyla uğraştım. 7 gibi arkada bir savaş alanı bırakarak gittiler.
7 den 8 e kadar sürüne sürüne evi topladım. eşim 8 gibi geldiğinde hala yerlerdeydim. eşim gelir gelmez misafirler de geldi. adamcağız yemek bile yiyemedi. hoş yemek de yoktu zaten doğru düzgün. neyse gelenlerde de var 2 küçük çocuk. 11,20 ye kadar oturdular.yine her yer her yerde vaziyeti. dünden zaten uykusuzum delirecek gibi oldum. neyse gittiler eşim odalara ben mutfağa daldım. kızımı 7.30 da servise veriyorum az önce uyudusabah nasıl uyanacak onu düşünüyorum.
sinirimden gireyim de iki satır içimi dökeyim şuraya dedim. kızlar siz siz olun doğum iznine falan ayrıldığınızı kimselere söylemeyin. duyan geliyor. çok fenayım inş bu gece uyuyabilirm bu yorgunlukla![]()
Gunaydinn canimm..herkescikler Iyidir insallah.kizlar iki gecedir bizdede tekme felan yok.anammm bi rahat uyuyom darisi sizlerin basina.yavrunun uykusu duzenli olur insallah...gece uyuyoz gunduzde iki kere uyuyoz diger vakitlerde uyanik pamuk..gun icinde iki kere tekmlese yeter bence.cunku artik acitiyo masumluktan cikti o tekmeler :) :) :) aslinda tekmeden cok benim icimde balik var dalgalanio.yarin randevu varrrrrraziyesilyayla sana da selam yazayım girmişken, çok yazdım ben gidiyorum
benden bir tane daha varmış misafir sevmeyen:)hiç çekememmm ben misafiri :)
bu arada 50 den geri saymaya başlayınca doğum kolay oluyotırsmak ki ne tırsmak bende de aynı durum bacım
canım o alt açma setleri lüzümsuz. bir yere giderken sırt çantana ya da bebek bakım çantası ne zıkkımsa onu koysan ne bez koymaya ne yedek kostüm koymaya yer kalmaz. en iyisi hazır alt açmalar. eve depola onu. heleki oğlan bebesi, alt açıldımı musluk açar illaki.biz geçen yıl almıştık soğuk buhar makinesi, eşimin burnunda problem var nefes alması zorlaşıyor özellikle kalorifer çalışırken. bebeğe de kullanırım diyorum ama bazıları zararlı olduğunu söylüyor. ne yapsam bilemedim.
alt aç da hediye gelmişti, bir tane de annem dikmiş battaniyesiyle takım. daha da almadım yeter diye. aslında çok kullanılmıyormuş ama sen bilirsin yine de canım. şu kullan at olanlar da iyiymiş, dışarıya falan çıkarken pratik oluyormuş onlara da bakabilirsin.
lifi ben 8 ayda başladım. yumoş ipler var ya onlardan. 4-5 tane ördüm elbezi gibi. onla yıkıyoruz hala. bebekken elimize duş jelinden azcık döküp tenini okşar gibi yalandan sürüyorduk. lif değdirmedik hiç . elle yıkamak daha iyi öneririm.gökçe ya okurken kopuyorum seni .. bende burdan seslenmek istiorum eşe dosta cidden gelseler de cok uzatmasınlar yemek vs zor yani beni de pohpohlayıp Yusufumu sevip ikramları alıp kaçsınlar ziyaretin kısası makbuldur .. bende sevmiyorum kalabalığı bi de gelirler hizmet beklerler o öle olacak bu böle eleştirirler yengemler lif örüp duruyor 50 cm lik bebeğe .. dedim ne lifi uzaylıymışım gibi baktılar sora bi ayıplama kınama kırılma ayyyy ben mi hamişim onlar mı belli diil valla darlandırıyorlar beni de Yusufumu da ..
benim amcamın akıllı karısıda lif örmüşş getirmiş görsennn eşimmmmm çıldırdı yengeee ben kendimi liflemiyom minicik çocuk liflenirmi onun derisi ne dedi yengemmm bir bozuldu
bizim adam çok pimpirikli zaten o herkesin ağzının payını veririben ise çaktırmamm alırım teşekkür ederim oh oh depolarım ordan geleni başka yere hediye ederim... hertür hediye itina ile kabul edilir diyenlerdenim
![]()
ben başakmıyım yani şimdi. alakam yok. töbe yalan değişme meğişme yok gökçe.kızlar yeni burç tarihleri şöyleymiş vay be akrebe 6 gün düşmüş... nasıl beter bir burçsakkk dünya akrebi ekarde etmek istemişEki Görüntüle 1294025
kızlar perte çıkmış durumdayım resmen şaka gibi. daha saatler önce S swann nın düşüncesiz tandıklarına kızarken aynısı başıma geldi.hem de çifter çifter. saat 13,00 de bi telefon. "akşam çaya size gelicez müsaitseniz ama sakın bişey yapma".ne dicem tmm buyrun dedim.
en son pazar günü temizlik yapmıştık haliyle tozlandı ev. elim belimde yalandan bi evi süpürdüm toz aldım. kuru kuru çay veremeyeceğim için 2 çeşit bişi hazırlıyım dedim o da 2 saatimi aldı. belim kopacak sandım.bu arada kızım geldi kreşten onu yedir içir vs.
5 gibi bi uzanayım dinleneyim misafirler gelene kadar derken bi kapı, komşu yanında iki çocuğuyla. biri 2 biri 4 yaşında iki erkek çocuk düşünün. kapıyı açmamla beraber odalara dağıldılar. 7 ye kadar oturdu eşimin de geç geldiğini biliyo. evin altı üstüne geldi. kızımıın oyuncak sepetleri olduğu gibi boşaldı odalara. bi taraftan da kızımın "anne bebeğimi aldı, anne tokamı aldı" mızmızlarıyla uğraştım. 7 gibi arkada bir savaş alanı bırakarak gittiler.
7 den 8 e kadar sürüne sürüne evi topladım. eşim 8 gibi geldiğinde hala yerlerdeydim. eşim gelir gelmez misafirler de geldi. adamcağız yemek bile yiyemedi. hoş yemek de yoktu zaten doğru düzgün. neyse gelenlerde de var 2 küçük çocuk. 11,20 ye kadar oturdular.yine her yer her yerde vaziyeti. dünden zaten uykusuzum delirecek gibi oldum. neyse gittiler eşim odalara ben mutfağa daldım. kızımı 7.30 da servise veriyorum az önce uyudusabah nasıl uyanacak onu düşünüyorum.
sinirimden gireyim de iki satır içimi dökeyim şuraya dedim. kızlar siz siz olun doğum iznine falan ayrıldığınızı kimselere söylemeyin. duyan geliyor. çok fenayım inş bu gece uyuyabilirm bu yorgunlukla![]()
Kizlarrr orkid yerine mesane pedi iyi oluyormus diyorlarr siz ne diyorsunuzzzz.pedler incecik ilk dogumdan hatirliyorumda bayakanamam olmustuu .tutmuyordu sanki.
Komşun baya şaşırmış, bozulmuştur canım
Bu dogumunda gelmez artık
aynen canım hormonlardan ben de cok duygusal ve alınganım birincide de öyle olmuştu bu sefer de öyle hatta kızımın bakıcısı benim duygusal olmamdan anlamıs hamile oldugumukızlar ben bunalımlardayım arada ağlayasım geliyo sanki dünya yıkılmış altında kalmışım hiç bi neden yok ortalıkta evim gayet huzurlu eşimle aramız maşallah iyi hormonlardan dolayı sanıyorum aynı durumu yaşayan varmı aranızda
aman gitme otur gökçe . aşureyi de boş ver. annen ne zaman gelecek, o zaman yapar annen.günaydın kızlar.. geçmişi okuya okuya gelebildim ancak.... kahvaltıdan sonra bir gaz giydim üstümü sözde aşurelik malzeme almaya ve küçük hurçlar almaya dışarı çıkacaktım ki hemen cadde de ev 4 market yakında var amaaa tansiyonum düşer oldu... gidecek takatim kalmadı.. öncedende böyle olunca bayılma geliyor yaşadığm için vaz geçtim belki ilerleyen saatlerde çıkarım diyom amaaa.. böğrüme öküz oturmuş gibi... sabah eşimde korkuttu artık yalnız kalmasan gökçe annen dahamı erken gelse doğurursun falan yalnızsın demez mi... anım anımı tutmuyor.... ufff karnım sanki ishal olucam gibi ağrıyorr yoksa sancılar böyle bişey mi:)
iyice saçmalamış olabilirimmm![]()
Gecmiş olsun canım aynı seyler bende de oluyordu zaten eskiden de ritim bozukluğu taşikardi gibi rahatsızlıklarım olunca ben kalpten korkmuştum dr a sorduk yok dedi fazla yeme az az ye sık ye dedi gerçekten de doğru dikkat et kahvaltıyı çok kaçırınca oluyo mide şişiyor bebek de bi taraftan diyaframa baskı yapıyor baygınlık geçiriyorsun elin ayağın tutmuyorgünaydın kızlar.. geçmişi okuya okuya gelebildim ancak.... kahvaltıdan sonra bir gaz giydim üstümü sözde aşurelik malzeme almaya ve küçük hurçlar almaya dışarı çıkacaktım ki hemen cadde de ev 4 market yakında var amaaa tansiyonum düşer oldu... gidecek takatim kalmadı.. öncedende böyle olunca bayılma geliyor yaşadığm için vaz geçtim belki ilerleyen saatlerde çıkarım diyom amaaa.. böğrüme öküz oturmuş gibi... sabah eşimde korkuttu artık yalnız kalmasan gökçe annen dahamı erken gelse doğurursun falan yalnızsın demez mi... anım anımı tutmuyor.... ufff karnım sanki ishal olucam gibi ağrıyorr yoksa sancılar böyle bişey mi:)
iyice saçmalamış olabilirimmm![]()