ooo hatun baya hızlısın yaaa
inşallah tedavinde cabucak our gecerde güzel sonuclar alırsın canım
bu arada takı yastıgını ben yeğenim için kendim yapmıstım sen nasıl bişey aldın resmini paylaşsana
ben koyacaktım resim ama ekleyemiyorum neden acaba:44:
evet canm ya temiz çıktı çok şükür çoook saol
aa çıkardın mı raporunu da canm çok sevindim ya
sende saol canım
tamm canım bak bende az önce ki mesajımda yaptıklarımı attım inşallah bidahakinde kendime yaparımŞimdi iş yerindeyim canım yarın tablet elime geçecek çekip buraya atacağım canım
Evet hayatım çıktı
ben oraya jinemedden verilen kagıtla gittim ocak ayında esra hanım istedi testleri 14 ündede aldım elime eksik gibi gedi zaten bana kagıdı elime alınca ama diğer test kagıdını bulamadıgım için karsılaştıramadım gecen cuma farkettik öyle oldugunu..canım demek eksik istemişleree peki neyapıcaksın???yaptırcakmısın
bak bunlar benim yeğenim için yaptıklarım
Eki Görüntüle 1094237 Eki Görüntüle 1094238 Eki Görüntüle 1094235
ay cook sevndm canm ya size çok iyi gelmiştir ilaçlar da baya masraf sonuçta
Vayyyyy harika şeyler bunlar bayıldım, ayyy inşallah canım kendi bebeklerine de yaparsın inşallah
cnm rapor çıkarmana sevindim benimde raporum cuma günü çıkıyor cuma dr.uma gidip ilaçalrımı yazdırıcam ve bütün aklımda ki soruları sorucam cumartesi yazarım sonuçları size:26:Evet hayatım çıktı
ayyy ne şeker şeyler bunlar ya bende doğum sonrası düşünüyorum bunları ( tedaviye başladım,tutundu ,doğdu da sanki):26:ama bayıldım ellerine sağlık kendi bebişine neler yaparsın sen artıkbak bunlar benim yeğenim için yaptıklarım
Massallahhh rabbim bundan sonrasinda da hep boyle guzel haberle gelmeyi nasip etsin..hayirli olsun kesenizz:)))bidee aminnnnnnn diyelik guzel duan icin insallahh guzel allahim hepimiz icin hayirlisini versinKizlarr gunaydın.
Doktordan geldim ve keseyi gorduk cok sukur.hersey yolunda dedi.
15 mayıs kalp atişini duymak icin cagirdi..
tüm isteyenlerin cocuk hasretini dindir Allahım.su mubarek gunde dualarimizi kabul et allahım.AMİN
Kızlar normalde yarındı test günüm ben bugün yaptırdım çok şükür hamileyim inşallahh devamıda gelir
allahımmmm sizlere nasip eder inşallahhhh hep dualarımda olacaksınız
Massallahhh rabbim bundan sonrasinda da hep boyle guzel haberle gelmeyi nasip etsin..hayirli olsun kesenizz:)))bidee aminnnnnnn diyelik guzel duan icin insallahh guzel allahim hepimiz icin hayirlisini versin
Sorma yaaa hemde ne masraf. Bu da olmazsa 3. denememi özelde yaptıramam artık
ayyy ne şeker şeyler bunlar ya bende doğum sonrası düşünüyorum bunları ( tedaviye başladım,tutundu ,doğdu da sanki):26:ama bayıldım ellerine sağlık kendi bebişine neler yaparsın sen artık
bak bunlar benim yeğenim için yaptıklarım
sağol cnm kız bak seni görünce aklıma geldi sen dün rüya gördün ya bende bugün hayrolsun ruyam da bi erkek çocuk şöyle 6 7 yaşlarında yatak odama geliyor herher karanlık tabi uyuyoruz bana gelip anne anne diyor üzerinde bebek mavisi bi pijama ve içinde beyaz tonlarda var ama ben korktum bağırarak kalktım ama çok güzeldi hep ben kendimi hamiş veya kucakta bebekle görürdüm ilk defa yaşını almış cocuk gördüm ama suratını görmedim acaba benim oğlum mu oneeeene 3ü ya ne diyon kızım sen olcaak kiii inşallah bebişimiz gelcekk kiiii
e heralde başlıcaksın tedaviye tutcak ve doğcak hayırlısıyla pozitif kızlaaar lütfeeeenn
Massallahhh rabbim bundan sonrasinda da hep boyle guzel haberle gelmeyi nasip etsin..hayirli olsun kesenizz:)))bidee aminnnnnnn diyelik guzel duan icin insallahh guzel allahim hepimiz icin hayirlisini versin
Kizlarr gunaydın.
Doktordan geldim ve keseyi gorduk cok sukur.hersey yolunda dedi.
15 mayıs kalp atişini duymak icin cagirdi..
tüm isteyenlerin cocuk hasretini dindir Allahım.su mubarek gunde dualarimizi kabul et allahım.AMİN
Eveeettt nerede kalmıştık...
Ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?