Kizlarr gunaydın.
Doktordan geldim ve keseyi gorduk cok sukur.hersey yolunda dedi.
15 mayıs kalp atişini duymak icin cagirdi..
tüm isteyenlerin cocuk hasretini dindir Allahım.su mubarek gunde dualarimizi kabul et allahım.AMİN
kizlarr nisanda hmis oldugunu ogrenenler diye yeni topik actimm oraya bekliyorumm🙏🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sağol cnm kız bak seni görünce aklıma geldi sen dün rüya gördün ya bende bugün hayrolsun ruyam da bi erkek çocuk şöyle 6 7 yaşlarında yatak odama geliyor herher karanlık tabi uyuyoruz bana gelip anne anne diyor üzerinde bebek mavisi bi pijama ve içinde beyaz tonlarda var ama ben korktum bağırarak kalktım ama çok güzeldi hep ben kendimi hamiş veya kucakta bebekle görürdüm ilk defa yaşını almış cocuk gördüm ama suratını görmedim acaba benim oğlum mu o
ne bilim delimiyim neyim hem çocuk istiyorum hem görünce korkuyorumniye korktun canm ya bak ne güzel mavişli mavişli oğlunu görmüşsün yerim onu yaaaben çoook mutlu olmustum rüyamda tabi bi de uyanır uyanmaz kırmızıları görmeseydm daha iyi olurdu ama olsun sevdim ben rüyamı gelcek o gün
Oyle oldu vallaa yarisi bitti..vallahii ne bilimm kendimle mucadele içindeyim aslinda ben belirti aramicam dedikce sanki aklim sürekli bisilerden bisiler cikarma çabasında:))bugune kadar hep dinlendim bugün kalkarim diodum ama canim yataktan cikmak istemio hicc hava da kapali gozumu yumsam yine uyurum:))birde malum ictigimiz ilaclarda cok etkiliyor agriyi siziyi o yuzden hep frenliorum kendimi yoksa belirtileri izleyecek olursak ohoooo hamileyimm hamileyimm hamileyimm de hamileyimm diye gezerim deli bozuk ben:))bunye o kadar hazirki kabullenip siyirmayaYolu yarıladık arkadaşım sende durumlar nasıl değişiklikler nasıl.
Yazdim yazdim icimi doktum rahatladim daa essek ben senin halini hatrini sormayi unutmusum be tatlim?nasilsin bakalim?Yolu yarıladık arkadaşım sende durumlar nasıl değişiklikler nasıl.
kizlarr nisanda hmis oldugunu ogrenenler diye yeni topik actimm oraya bekliyorumm🙏🙏
Insalllah tatlimm bee insallahhh rabbim en hayirlisini nasip etsinn adi gibi tatli kisilik:)Amin cnm benim
Az kaldı kuzum hayallerin gerçekleşecek Allah'ın izniyle
Yazdim yazdim icimi doktum rahatladim daa essek ben senin halini hatrini sormayi unutmusum be tatlim?nasilsin bakalim?
ne bilim delimiyim neyim hem çocuk istiyorum hem görünce korkuyorum
evet cnm ya çok güzeldi gerçek gibi uyandıktan sonradır hep aklıma geliyor mevlam şu 3 aylarda hepimize hayırlı evlatlar versin ahh o kırmızlar gitsin9 ay sonra gelsinler artık
amin sende en kısa zamanda başlarsın tedaviye..amin canmm ya inşallah hayırlısıyla gelsinler hoş ben tedavide değilimde sen ne zaman başlıyon napıyon canmaynen kırmızılara 9 ay hayır
Ayyy sormaa o gazz olayini yaa cok kotu cok..Bende ortalardayım takdir allahın rabbime sığındım bekliyorum.geceleri gazlanıyorum ağrım sızım yok aramaya kalksak çok şey buluruz ya dediğin gibi.istihareye başladım dün bende.üç aylarda rabbim yüzümüzü güldürür..
Yaaaaaa yaldizli davetiyeee istiyoruzzzzz o vakit:))vallla bizim icin değil nazli bebislerimiz icinn onlar gelse bizz ucarizz o sayfaya cicimm bizlik bisii yok yani..solee bebikinee yegenlerini de ikna etsinn pleaseeeeee:)))
amin sende en kısa zamanda başlarsın tedaviye..
benim her an başlama olasılığım var da bana kalsa dondurulmuş spermelrle denerim ama dr.umuz biraz daha bekelyin kalitesi daha da artsın diyor o yüzden bekliyorum her an kaliteli sperm çıkışı olsun diye:26:raporum çıkıyor onu alıp iğnelerimi yazdırıp beklicem
Massallahhh rabbim bundan sonrasinda da hep boyle guzel haberle gelmeyi nasip etsin..hayirli olsun kesenizz:)))bidee aminnnnnnn diyelik guzel duan icin insallahh guzel allahim hepimiz icin hayirlisini versin
aynısını eşimde söylüyor canımayyy ne şeker şeyler bunlar ya bende doğum sonrası düşünüyorum bunları ( tedaviye başladım,tutundu ,doğdu da sanki):26:ama bayıldım ellerine sağlık kendi bebişine neler yaparsın sen artık
aynen yaa bi gelseler su sıpacıklarr gözü yaşlı bekletiyolar biziOyyyyy bez pastasi da yapmissin cok guzel olmus hepsi de...gule gule kullansin yegeninn..insallah bi gun kendi bebiklerine de yaparsin becerekli anne:))ayyy ben bu bebikleri hic anlamiyorum yaa hic bu kadar guzel cicilerrrr bu kadar hamaratt annecik bekletilirmii yahu..:))
amin cnm seninde raporun kolayca çıksın sende başla tedaviye inşlh arada süpriz der senin bebekbende rapor için beklemedeyim canm hayırlısı o arada olur belki:76: inşallah kaliteli kaliteli spermler olur başlarsın canm tedaviye bi an önce
evet ya insan ne anları hayal ediyor inşşlh gerçeğinide görücez cnm en kısa zamanda...aynısını eşimde söylüyor canım
o bi olsun da ilk işlim poposunu ısırmak olacak zaten
aynen yaa bi gelseler su sıpacıklarr gözü yaşlı bekletiyolar bizi
saol canım benm teşekkür ederim anne denmesi bile hoşuma gidiyor umarım bi gün anne oluruz
Insallah tatlimm insallah guzel gunler yakındır hayirlisiyla..yanliz popo isirma fantazisi bi bende dilmiss kihkihkih:)) amaaa isirmakkk gerekk kii sipalarin popolarini az bile onlara..aynısını eşimde söylüyor canım
o bi olsun da ilk işlim poposunu ısırmak olacak zaten
aynen yaa bi gelseler su sıpacıklarr gözü yaşlı bekletiyolar bizi
saol canım benm teşekkür ederim anne denmesi bile hoşuma gidiyor umarım bi gün anne oluruz
amin canım benm inşallahamin cnm seninde raporun kolayca çıksın sende başla tedaviye inşlh arada süpriz der senin bebek
evet ya insan ne anları hayal ediyor inşşlh gerçeğinide görücez cnm en kısa zamanda...
aminn canımInsallah tatlimm insallah guzel gunler yakındır hayirlisiyla..yanliz popo isirma fantazisi bi bende dilmiss kihkihkih:)) amaaa isirmakkk gerekk kii sipalarin popolarini az bile onlara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?